Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Arielu nie ma co się takš przejmować , nie dostrzega tego co my i dlatego nie rozumie... [%sig%]

no i wyszło szydło z worka :-) miło się Was czytało ale chamstwa nie lubię, więc kończę przygodę z Wami, pa

Aurell, żebyœ nie myœlał, że się boję, to ci powiem, że takim nożykiem to ja sobie œniadanko robię co dzień ! Dopiekać ci do żywego nie było moim celem, raczej chodziło mi o prawdę. A P E L : Ludzie, nie dajcie się oszukiwać ! Stawianie tarota to jak gra w piotrusia, wojnę, brydżyka, pokerka, ...... - to głupota. Co innego szachy, to gra królewska ! Pozdrawiam szachistów

Ok prawda jest ................................................................................................................ ................................................................................................................ Na tych Stronach !!!!!!!!!!!!!!!! Dlatego założyłem ten temat by uzmysłowić takim ludziom jak Ty , że Przeznaczenie ma wiele scenariuszy z których można co poniektóre przewidzieć . I podkreœlenie moja Droga ! Jeœli mówię złš wrózbę , to tylko po to by wyczulić na zagrozenie w celu obejœcia go i stania się uważnym . I każde moje tu słowo jak sobie poczytasz , a zachęcam Cię bo to ważne , jeœli masz zamiar dalej prawić o swej Nieomylnoœci względem mnie to lepiej zapoznaj się Datami opracowań na to co miało nadejœć . Podkreœlam raz drugi ... sa tu również dowody wyprzedzenia pewnych wydarzeń . Nie mówię tu o ludziach tylko o tym co Œwiat Czeka . Kładę dziesięć lat i w ciagu tych 10 lat moje wrózby w interpretacjach kart nie ziœciły się góra 30 osobom . Mam 24 lata i jestem Człowiekiem , a nie Bogiem jak to sobie zapewne wyobrażasz . Cofnij parę stron wstecz i zapoznaj się tu na tym temacie z Materiałem .Wtedy wyrażaj proszę Cię swš opinię na temat mej pracy . Za to u góry Przepraszam . Mam doœć znoszenia ludzkiej nieżyczliwoœci , chamstwa i obłudy tego œwiata pogršżonego w konsumpcyjnym pełnym pychy materializmie Ariel

PRZEPROŒCIE SIĘ I TO NATYCHMIAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOŒĆ TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEN TEMAT MA SŁUŻYĆ INFORMOWANIU O PRZYSZŁOŒCI A NIE KŁÓCENIU SIĘ O BYLE CO..... niezainteresowani tematem roku 2005 i następnych....................... ----------------WYP... Z TEGO TEMATU --------------------------------------------------- ale powiedziałem :) i cisza ma być........

tak apropo, czy Wy wiecie co to jest netykieta? Już moi gimnazjaliœci majš więcej ogłady w tej kwestii... Czy w życiu codzinnym też tak postępujecie? To był bardzo fajny temat...:(

Popieram wasze zainteresowania przyszłoœciš. Np. jaka będzie przyszłoœć Polski przez następne 4 lata, itd. ... Ale żeby reklamować usługi wróżbiarskie, to już przesada. Aurell, załóż temat np. Odpłatne usługi wróżenia, tarotowania czy jak tam chcesz. To będzie w porzšdku. Wracajšc do tematu. Sondażowe pytanko do jasnowidzów: czy będzie koalicja PiS i PO ?

Autor: Ufita (---.si11.com) + Autor: Aurell (---.shaft.net.pl) http://www.wla.lib.wi.us/legis/images/button.jpg

Autor: alna (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) http://cycatnik.blox.pl/resource/zgoda.jpg

Ufita, wierz w to co Ci się podoba i pozwól wierzyc innym w to co chcš. Kiedyœ wierzono, że Ziemia jest płaska... Więc czym jest prawda? Tym co Ci powiedziano czy tym co sprawdziłaœ? A sprawdziłaœ?... Nie?... To skšd wiesz...? Wierzysz?... Spokojniej...

Ja noża nie wycišgam, więc dziwię się, czemu nikt nie staje w mojej obronie. "Największe zło to tolerować krzywdę" Platon "Powinniœmy potępić samš myœl, że jedni ludzie majš prawo przeœladować drugich. Przemilczajšc zło możemy spowodować, że powstanie w przyszłoœci tysišc razy gorsze, a młodzi ludzie będš przekonani, że zło nigdy nie jest ukarane, a zawsze przynosi korzyœci" Sołżenicyn Dedykuję Adze: Zniewolenie jest cenš, jakš trzeba płacić za nieznajomoœć prawdy lub za brak odwagi w jej głoszeniu.

Ufita, ładnymi cytatami mnie potraktowałaœ :) Dlaczego miałabym stawać w czyjejkolwiek obronie? Prosiłam o spokój... i jednš i drugš stronę... Aurell też by to wzišł do siebie słowo "spokojnie" po przeczytaniu tamtej wypowiedzi. A jeœli chodzi o to wczeœniej co napisałam... Można wierzyć we wróżby, koœciół katolicki czy co się człowiekowi żywnie podoba... Można głosić swoje poglšdy, dyskuować, zachowywać swoje przekonania... Ale nie każdy musi wierzyć w to samo co Ty... Ja też mam obiekcje co do tarota, ale uważam, ze to moja sprawa. Wygłaszam głoœno to co myœlę, ale nikogo (i tu obrona Aurella i innych tarocistów) nie namawiam do tego by przyjęli mój punkt widzenia i nie nazywam ich nacišgaczami itp. A jeœli chodzi o zapłatę... i o to czy pomagajš tarociœci bioršc zapłatę... A czy psychoterapeuta bierze zapłatę, czy przez to, że karze sobie płacić jest zły w oczach opinii publicznej? Ludzie majš wolnš wolę, jak będš chcieli skorzystać z tarota to niech skorzystajš. Jak będš chcieli wierzyć we wróżbę to niech wierzš. Jak będš chcieli wierzyć w Boga - to też wolna wola. Mówisz o prawdzie - a czymże jest prawda? Prawda jest bardzo abstrakcyjnym pojęciem moim zdaniem. Piękne cytaty Platona i Sołżenicyna - jeden znam, drugi moglabym znać... Całkowicie się z nimi zgadzam. Nikogo nie bronię, nikogo nie potępiam. Wyrażam swoje zdanie i proszę o spokój... Miłego dnia Ufita Pozdrawiam :)

ce

Możecie państwo wierzyć ale cały tekst o dacie 29.09.2005 gdzieœ się zatracił w drodze na serwer

Lapidarnie o dacie 29.09.2005. Otwarcie komnaty przemian powrót do dwutaktu dalej nie piszę już nic gdyż nie mogę tego przesłać Inny tekst bez problemu Prosze mi wierzyć nie jest moim celem w ten sposób nabyć oryginalnoœci , wypowiedzi jest to ciekawe sam teraz czuje sie troche nie swojo. pozdrawiam wszystkich na czele z panem Aurellem na koniec dodam że mamy 80% przetłumaczonego i opisanego materiału pozdrawiam Gater

Witam, niedawno przeczytalem na stronie przedsiewziecia projekt cheopsa, ze: przejscie ludzi w 4 wymiar bedzie sie odbywac przez tysiac lat (od roku 2000), tak wiec rok 2012 nie bedzie niczym szczegolnym. Aurell- odnies sie do slow ludzi, ktorzy tak twierdza i ocen. Te wydarzenia Nas wiec nie dotycza, wiec po co sie nad nimi rozwodzic? POZDRAWIAM :)

nie obchodzi mnie ile Guciu , wiem że będš i to wszystko ! Każdy ma w tym temacie trochę odmienne spojrzenie na formę zmian które nastšpić majš . Czy będzie przejœcie w 4 wymiat Hmm powiem tobie ze nie zastanawiałem się nad tym . Bardziej że Człowiek otrzyma Energie która wzniesie jego Dusze i Œwiadomoœć na Wyższy Szczebel postrzegania Rzeczywistoœci bez Kurtyny która teraz nas na codzien otacza . Właœnie rozwodzenie się w sensie kręcenia w kółko do niczego nie prowadzi .. to trzeba popchnšć do przodu Badanie i Analizowanie stopniowo posuwajšc się naprzód z jak najbardziej œwiadomym Celem zakładajšcym welimionowanie Iluzorycznych odpowiedz - tylko przedstawienie Dowodów Namacalnych nad podjętš pracš . W Internecie sš miliony stron gdzie toczš się nieskonczone dysputy o tych sprawach zwišzanych z przewidywaniem przyszlosci itd .. jesli troche się oddalić widać powstałe Więzienia w których znajdziemy masy ksišżek powielajšcych się nawzajem po dojœciu do pewnego Etapu Zrozumienia tego Wszystkiego . Najlepiej w takim wypadku odpłynšć od tego kręcenia się w kółko i pomyœleć nad tym w jaki sposób zaczšć Szukać tego co nie zostało odnalezione i odkryte i starać się wszelkimi możliwymi narzedziami przeniesc do tej rzeczywistosci w formie obrazów - nagrań - map - itd ...Powoli moja rola na tym forum się wyczerpuje , ma ku końcowi i niebawem opuszczę Te Miłe pełne Niezwykłoœci i cudów grono Bliskich memu Sercu ludzi . Pozdrawiam Guciu

:::::::::::::::::::::::::::: APEL DO FORUMOWICZÓW EJSI ::::::::::::::::::::::::::::: W Sobotę Dnia 2 Wrzeœnia 2005 r . ... o Godz 19 :00 - ( czas Trwawnia ) 30 minut ! ... Zapraszam do Zbiorowej Medytacji której Celem jest Zdobycie Informacji na Temat Przyszłoœci Œwiata , w Grudniu roku 2005 ! .... Dlaczego wybieram Grudzień 2005 jako Cel Medytacji ???? - ponieważ chce Sprawdzić na ile Trafne będš Przewidywania różnych ludzi nie znajšcych się w Rzeczywistoœci - oraz Obrazy i Odbiory otrzymane w trakcie jej Trwania ! :::::::::::::::::::::::::::::::: OPIS WEJŒCIA W WIZJĘ :::::::::::::::::::::::::::::: 10 minut przed godz 19:00 ... każdy z bioršcych udział zamyka oczy , oddziela od chałasu zewnętrznego , jeœli występuje .. kładzie się lub usadawia by było wygodnie .. i zamyka oczy wyobrażajšc sobie Złote Œwiatło spływajšce z góry na siebie , które relaksuje i wprowadza w Stan Ukojenia oraz Wyciszenia - Umysł nie może zgubi㠌wiatła by nie stracił Œwiadomoœci w chwili przejœcia w inny Stan Œwiadomoœci .. po około 10 minutach kolejnym krokiem - zadaniem Będzie Stworzenie widoku Ziemi w kosmosie .. i następnie wyobrażenie w Umyœle zegara który wyœwietla Miesišc i Rok ! GRUDZIEŃ 2005 ! Stopniowo Zegar roœnie i zakrywa Calš Planete Ziemie .. zaczynamy się zniżać .. zniżać przybliżajšc jakoby ku sobie Ziemię .. i przyglšdamy się jej z Ciekawoœciš .. Co się dzieje na niej tego miesišca ? ( to nas interesuje ) .. możemy płynšć ponad krajami , oceanami .. oczekujšc Ważnych Wydarzeń które będš mieć i wpływ na większe grupy ludzi tego miesišca .. . Ps. Proszę wówczas nic nie robić na siłe .. nie wymuszać obrazów - umysł musi pozostać Czysty - otwarty nastawiony na otrzymanie Informacji Informacje w formie Transu - Wizji Mogš pojawiać się różnie np . - W formie Fleszów w trakcie lotu nad jakimœ państwem , i trwać chwilke ! - Pojawiać się w formie Symboli ! - Bšdż też Wrażeń Słuchowo - Wzrokowych ! To jest 1 Eksperment - mały projekt jakiego się podejmuje nie nastawiajšc na Wynik . Wszystkich Goršco Zapraszam ! i Apeluje by każde doœwiadczenia - rysunki - starać sie notować i przesyłać na tš Stronę bšdż na mój Adres - aurell@poczta.fm . Wówczas umieszcze je na Forum Ejsi oraz opisy Doswiadczeń ! Podsumowujšc Wspólny Wkład w "mały Projekt" ::::::::::::::::::::::::: GORĽCO ZAPRASZAM :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

aurell, niewiem co bierzesz, ale odstaw to natychmiast ;)

Nie lepiej wyobrazic sobie telewizor i zobaczyc co tam w wiadomoœciach mówiš?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.