Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mojalza 6 godzin temu Poznasz go 2 czerwca, imię będzie miał na "P". Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia Wczoraj o 11:18 Coś w tym jest. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kami99999 2 dni temu o 20:42 Tarot kartą VII Kijów mówi, że to co cię spotkało do tej pory to tylko przygotowanie na prawdziwą miłość i przyjaźń, teraz już wiesz jak ma to wyglądać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dorocia 2 dni temu o 15:27 Tarot kartą Król Mieczy mówi, że w tej chwili nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Anulka28 2 dni temu o 15:02 Tarot kartami IX Pucharów i Cesarz IV mówi, że tak ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madziaaa29 2 dni temu o 14:45 U Błażeja większe, Kuba lubi rządzić. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kara 2 dni temu o 12:48 Twoja przyszłość Tarot opisał kartą Świat XXI. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anula2707 3 dni temu o 11:22 Tak istnieją wampiry, najpopularniejszy z nich to Wampir Energetyczny => sa to ludzie pozbawiający nas energii na poziomie ładunków molekularnych => weź do ręki psychologie kliniczną oraz psychoimmunologię tam wszystko znajdziesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA jaaa 3 dni temu o 10:47 Rozpoczniesz od rachunkowości. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nefretetee 4 dni temu o 18:17 Oceniana jesteś w sposób umiarkowany. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA wisnia 4 dni temu o 16:32 Tarot karta VI Kijów mówi, że na razie rozstanie dobrze wam zrobi, dojrzejecie zwłaszcza on. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Prasia 5 dni temu o 22:40 Tarot kartami Królowa Mieczy i VIII Kijów mówi, że aby podejmować decyzje zgodne z własnym sumieniem należy podejmować je w spokoju i rozważnie. Poczekaj 3 tygodnie a jeśli nie będzie odzewu nie podejmuj tematu ;) Los ma dla ciebie nowe dobre związki. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lily 5 dni temu o 22:01 Zapytaj Krzysia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sambusiao 5 dni temu o 17:26 To nie informacja PKP obowiązuje kolejka, specyficzna kolejka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ewelineczka71 5 dni temu o 17:14 Nie mam dla ciebie informacji na temat szwagra. Pozdrawiam Igor ps. a co czuje siostra ?

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA poxxx 5 dni temu o 17:03 Brak dojrzałości emocjonalnej. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA becia 5 dni temu o 14:00 A gdy głęboko w oczy patrzysz to co widzisz ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA clara 5 dni temu o 11:21 Tarot kartami IX Pucharów i IV Monety mówi, że po prostu koncentruje się na pracy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 6 dni temu o 21:29 1. Tak 2. Jak znajdziesz partnera Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA arsze 6 dni temu o 19:39 Tarot kartami Walet Mieczy i IX Pucharów mówi, że kochanek nie uczciwy i interesowny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą