Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Witaj. Ja również chcialabym wywołać ducha... Kogoœ bardzo ważnego. Jednak pomimo wielu prob nie udaje mi się. Jeœli wiesz, jak mam się do tego zabrać, nie ryzykujšc niepotrzebnie, to napisz do mnie....a jeœli nie wiesz, to też napisz:) Pozdrawiam

Po co wywoływać coœ co już jest już tutaj: duchy, zjawy, widama, diabły, elfy, driady, topielce, dżiny, demony, anioły to częœć tego swiata, zostaje kwestja nazwy i interpretacji, tego jak postrzegasz otaczajšcy cię swiat, twoje zmysły nie widzš rzeczywistoœci takš jaka jest masz tylko bardzo skromny obraz swojego otoczenia. Dajcie sobie spokój, wiedzšc tak mało można sobie tylko narobić kłopotów błšdzšc po omacku.

Ale wyœmieszni jesteœcie. Już dwa razy probowałem wywołać ducha, zrobiłem wszystko tak jak było napisane, spełniłm wszystkie warunki i co? - Gówno. Duchy nie istniejš!. A wy jesli mówicie że coœ widzieliœcie to sciemniacie na potęge. To wszystko œciema!!!

Nie wywołujcie duchów tylko módlcie się do Boga! Wywoływane duchy = diabły!

Witajcie.Chce wam tylko powiedziec ze sam wywolywalem duchy i zostalem opetany.Moje zycie leglo w gruzach co dokladnie mi sie dzialo moge wam opowiedziec jesli bedziecie chcieli wiedziec.Jesli tak napiszcie na maila a ja wam odpowiem.

wywolywanie duchow i tym podobne rzeczy sa czyms czego nie polecam, bo byc moze okazac sie to tylko psychologicznym samogwaltem i kto wie co tego moze wyniknac masz oczy-patrz uszami - sluchaj

moja mama wywoływała duchy na studiach i zapytała go o nr w totolotku . strzeliła w pištkę wygrała dwa razy tyle ile dostała stypendium!!!!!!!!

Powiem wam jedno - jezeli chcecie byc gnebieni to lepiej nie wywołujcie duchow ! Ja nigdy nie wierzyłam w takie "głupoty" jak ktos mi o tym mowił smiałam sie itp.. az do pewnego momentu kiedy smacznie spałam i poczułam cos bardzo zimnego na plecach ...nie mogłam wyrwac sie z tego znu na poczatku wydawało mi sie ze mam otwarte okno albo cos w tym rodzaju ...jednak chwile po tym poczułam jak cos dosyc ciezkiego siada mi na plecy ...czułam koło swoich stop zmarznięte stopy ... bardzo sie wystraszyłam bo nie wiedziałam co sie dzieje ... miałam przymknęte oczy chciałam sie odwrocic lecz poczułam ze cos trzyma mnie za kark ...miałam wrazenie ze ten chłod przeszywa cały moj kręgosłup chciałam krzyczec i uciec z tamtšd ale nie mogłam wydobyc z siebie rzadnego dzwięku , nie potrafiłam sie ruszyc ... czułam sie osłabiona jak by w ogole bez sił bałam sie .. bardzo sie bałam ... po jakims czasie nagle wydusiłam z siebie krotki dzwięk miałam chrypke i ciezko mi sie oddychało powiedziałam tylko "o Boze" i od razu jak by wyrwałam sie z objęcia tej dziwnej istoty ...otworzyłam oczy byłam cała spocona i roztrzesiona jednak moje plecy i wewnštrzna strona stop były zimne ... usiadłam w rogu łozka i bałam sie cokolwiek powiedziec bałam sie nawet ruszyc jedyne co zobiłam to skuliłam sie i zaczełam płakac jak dziecko ... Po jakims miesišcu sytuacja sie powtorzyła tyle ze wtedy ktos sciskał mnie za ręce ... powiedziałam o tym rodzicom moja mama powiedziała ze byc moze mi sie to sniło ale ja w to nie wierze ... pewna starsza kobieta powiedziała ze to mogła byc "zmora" i ze one atakuja ludzi osłabionych i niezbyt wierzšcych ..kazała mi przed snem przezegnac sie i zrobic okršg wokoł siebie ...od tamtej pory nic juz takiego mi sie nie przydarzyło ale napewno nigdy tego niezapomne to były najgorsze chwile w moim zyciu . Dlatego ostrzegam zapalonych do wywoływania duchow ... lepiej tego nierobcie bo mozecie zmarnowac zycie swoje i innych ... w dodatku wywoływanie duchow sprawia ze człowiek zaczyna myslec o samych złych rzeczach moze to sie skonczyc religiš szatana co moze nawet spowodowac opętanie i samobojstwo ... znam wiele takich przypadkow sama interesowałam sie SATANIZMEM .Moj zapał juz nieco sie zmniejszył jednak w sercu czuje jeszcze niedosyt ,więc wole nie bawic sie juz w te niebezpieczne gierki ....... OSOBĽ ktorych nie przekonała moja wypowiedz zycze szczescia i powodzenia --- SATAN--- was dopadnie !!!!!!!!!! I WTEDY NASTAŁA CIEMNOŒĆ A ŒWIAT OGARNĽŁ ZAMĘT!!!

Andrzeja Bryndala już dopadł... Bo bawił się szatańskim krucafuksem, (odwróconym krzyżem) rzucajšc uroki na lewo i prawo.

z koleżankš chcemy wywoływać duchy.jak mamy to robić

Witam.Jesli znacie jakies miejsca kture sa nawiedzone kraza o nim legendy prosze o jak najszybszy kontakt.Jesli znacie osobe ktura jest opetana przez ducha lub szatana lub czujecie ze z wami cos jest nie tak prosze o kontakt.Moze czujecie ze cos dziwnego czuje sie u was w mieszkaniu np.spadaja przedmioty,czujecie kogos w mieszkaniu,lub slyszycie glosy to moze to byc nawiedzenie przez ducha w takiej sprawie takze prosze o jak najszybszy kontakt.Na co dzien zajmuje sie duchami czyli filmowaniem,nagrywaniem glosu,rozpoznawaniem czy dom jest zeczywiscie nawiedzony czy to tylko legenda a takze pomagam osobom opetanym.Oczywiscie dysponuje ciaglym kontaktem z Egzorcysta.Jesli macie jakies pytania na temat wywolywania duchów lub jego konsekwencji bardzo prosze o kontakt postaram sie pomoc.Pomagalem juz wielu osobom takze posiadam duze doswiadczenie.Piszcie albo na numer Gadu Gadu 3296573 lub na maila robus_87@tlen.pl zdarza sie ze mnie nie ma wiec prosze zostawic wiadomosc z napewno sie odezwe.Pozdrawiam

Dla osób pragnšcych kontaktować się Energiami z innych Wymiarów podaje zasady nawišzywania kontaktu. Przede wszystkim, dlatego, by osoby majšce nieprzepartš ochotę na taki kontakt, nie popełniały podstawowych błędów, które potem mszczš się na uczestnikach spotkań z duchami. Nie wolno traktować wywoływania duchów jako beztroskiej zabawy dla zabicia czasu. Trzeba do tego zajęcia podejœć z powagš i mieć rzeczywiœcie istotny problem czy sensowne pytanie. Kiedy bowiem zadamy głupie pytanie, zgłoszš się do odpowiedzi niższe istoty astralne, często złoœliwe, które będš się podszywać pod wywoływanego ducha. Takie nieumiejętnie przywołane astrale mogš pozostać na dłużej w miejscu seansu lub przyczepić się do którejœ z osób. Nie jest to ani przyjemne, ani pożyteczne. W mieszkaniu astrale zaczynajš urzšdzać rozmaite harce - słychać hałasy, unoszš się niemiłe zapachy - gdyż "niższe duszki" lubiš się bawić i psocić. Wiele osób uczestniczšcych w takich seansach miało potem problemy ze snem i utrzymaniem równowagi psychicznej. Dlatego w dniu, w którym zdecydujesz się wzišć udział w seansie spirytystycznym, poœwięć trochę czasu na kontemplację, medytację i modlitwę za dusze zmarłych bliskich i znajomych. Zapal œwiecę specjalnie dedykowanš ich pamięci. Poproœ swego Anioła Stróża o opiekę. W żadnym wypadku nie pij przed seansem ani podczas niego żadnego alkoholu, nawet na pozór niewinnego piwa. Nie można też przystępować do wzywania duchów po ciężkim intelektualnie bšdŸ fizycznie wysiłku ani w stanach silnego wzburzenia emocjonalnego. Pod żadnym pozorem nie powinny też w nim uczestniczyć osoby chore, a tym bardziej zażywajšce leki uspokajajšce czy przeciwbólowe. Wszyscy uczestnicy seansu powinni być poważni i skupieni. Przed seansem trzeba przygotować kilka niezbędnych rekwizytów. Jednš z najważniejszych przedmiotów jest specjalna tabliczka "oui-ja" lub narysowana plansza (jak na rysunku). Na œrodku planszy rysuje się znak krzyża, a dookoła niego, na pierwszym okręgu, cyfry od 0 do 9 z wyraŸnymi odstępami. W drugim okręgu wypisuje się wszystkie litery alfabetu - pamiętaj o odstępach. Po prawej stronie planszy należy umieœcić wyraŸny napis "TAK", po lewej - "NIE". Na górze - "BYĆ MOŻE”, na dole - "NIE MOGĘ ODPOWIADAĆ". Na talerzyku lub okršgłym i płaskim kawałku wypolerowanego drewna należy wyryć lub namalować strzałkę. Stolik, przy którym będzie się odbywał seans spirytystyczny, powinien być okršgły i najlepiej bez metalowych połšczeń.Obok stolika powinna się pali㠜wieca. Można również położyć przecięty na krzyż zšbek czosnku (zapobiega przybyciu tzw. larw astralnych i innych niepożšdanych istot). Jak odbyć prawdziwy i bezpieczny seans spirytystyczny? Po krótkiej modlitwie wszystkich uczestników seansu przewodnik prosi ducha, aby przybył i odpowiedział na pytania. Może to być duch zmarłego krewnego lub duch jakiejœ znanej postaci historycznej. Można też zwrócić się do ducha, który zajmuje się w Zaœwiatach problemami, jakie nurtujš uczestników seansu. Należy pamiętaćć, by siedzšc przy stole, mocno oprzeć obie stopy na podłodze, rozluŸnić mięsnie i delikatnie oprzeć palce na brzegu talerzyka. Jeœli w seansie bierze udział więcej osób, wystarczy położyć na talerzyku czy deseczce tylko palce wskazujšce. Kiedy przewodnik poprosi ducha o przybycie, należy się skupić i nie wykonywać żadnych ruchów. Gdy talerzyk drgnie i zacznie się poruszać, przewodnik może zaczšć zadawać wczeœniej przygotowane pytania. Sekretarz powinien bacznie obserwować ruchy talerzyka i zapisywać litery, przy których strzałka zatrzyma się na dłużej. Po zakończeniu seansu wszyscy wspólnie odczytajš ułożone z nich wyrazy i zdania. Przypominam, że nawet Istoty z Wyższych Wymiarów nie muszš wszystkiego wiedzieć. Tam również istniejš różne poziomy œwiadomoœci. Nie dziw się, zatem, jeżeli uzyskane odpowiedzi będš skšpe lub dziwaczne. Czasem duchy operujš symbolami. Kiedy talerzyk po kilku odpowiedziach ani drgnie, to znak, że seans się zakończył. Należy wówczas podziękować duchowi lub duchom za przybycie. Odmówić modlitwę. Zapalić kadzidełko lub ziele bylicy i wyobrazić sobie, że duchy wracajš w Zaœwiaty. Pokój trzeba starannie wywietrzyć i koniecznie uczynić w powietrzu pożegnalny znak krzyża. Każdy z uczestników takiego seansu powinien potem wykapać się w soli i wzišć ciepły, a następnie chłodny prysznic. Wówczas, nawet, jeżeli jakieœ duszki z astralu przykleiły się do niego, odejdš i nie będš go niepokoić. Przypominam, jeżeli macie potrzebę rozmowy z Zaœwiatami, czyńcie to zawsze w atmosferze spokoju i powagi, dbajšc o BHP seansów spirytystycznych!

Tutaj sie nie zgodze.Nie ma biezpiecznych seansów spirytystycznych kazdy nawet wywolujacy swoja osobe z rodziny moze zostac nawiedzonym w mojej pracy spotkalem sie z takimi przypadkami. Pozdrawiam

Lepiej wywołujcie filmy a nie duchy, bo skończycie w horrorze!

aby praywołać dusze pewnej osoby trzeba wišć biblie i jš przeczytać od tyłu (ok5godz.) następnie wycišgnšc sznurówki z butów ofiary i zwišzać biblie aby sie nie otwierała. Ostatnia i najwarzniejsza rzecz to zaklęcie "87321hzhhrr"

prpsze o krótka lekcje wywoływania dóchców kogos doswiedczonego odpowiedzi na mój email na interiach dzidka92@1gb.pl prosdze odpiszcie

Zgadzam sie z Martyna.Dudi nie ma zielonego pojecia o sprawach duchów.zajmuje sie duchami od kilku lat pomagam ludziom.Widzialem osoby kture sa opetane pomagalem rodzinie pozbyc sie z domu zlego ducha kturego wywolaly dzieci z tego domu.Oczywiscie Dudi nie ma zielonego pojecia radze sie zastanowic nad tym co on mowi ;)

powiedz jak sie je wywłouje

Wywoływałem duchy przez 2 godziny i nic się nie stało. Nie rozumiem jak taki seans spirytystyczny może być niebezpieczny.

Może być niebezpieczny jak się uda :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.