| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Mam doła, z domu mnie wyrzucili rodzice.... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102 |
|
Czy to się zalicza to zjawisk paranormalnych? Jestem teraz u znajomych. Jestem lesbijkš i rodzice o tym wiedzš. Pewnie myleli, że to tylko zabawa i fanaberie, i że mi przejdzie, albo co gorsza, myleli, że udaję.
|
|
|
To, ze czegos oczekujesz jest dla mnie bez znaczenia. Natomiast naiwnosc jest tobie pisana, wiec obejdzie sie bez polemiki, tak czy inaczej, jako ze naiwnosc jest po prostu zakodowana w kazdym tak, jak to obmyslono w miejscu, do ktorego nie masz dostepu.
|
|
|
Niczego nie oczekuję ( już z pewnociš od ciebie) obojętna mi jeste i obca....tylko tak zastanawiam się pomimo wszystko ile w tobie miłoci a ile egoizmu . Ale to tylko taka krótka myl, nic nie znaczšca przynajmniej dla mnie , na tyle abym dłużej twojš osobš zajmowała swój cenny czas.
Osczędż sobie tę maskš, którš zakładasz przed innymi.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Ludzka istota nie jest pełna -
lody w sercu nosi
i jad zabójczy w ustach
zostawia po sobie
lad swych zdrad
Nie ważny doktorat
ani zaparzona herbata -
ludzka istota bagaż taki nosi
co jej figle płata
Dzieli więc los swój niepełny
w tęsknotach
przedzierajšc się we mgle do Słońca
W nagłym zachwycie zapomina kim jest
Ludzka istoto!
Tęsknisz słusznie za dniami
w których listy otrzymujesz miłosne
kiedy raduje się twoje serce
Chociaż niepełna jeste istoto -
rozumieć potrafisz
Już kochasz miłociš
której dopiero się spodziewasz
A choć w drodze jeste
stoisz przy ródle
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
xsardi
Żadne Twoje odkrycie!Od długiego czasu sš tu tylko beznadziejne tematy .Jeszcze nie tak dawno wrzało tu od różnych ciekawych myli.Było to forum jedyne w swoim rodzaju. Czasem jak widać wystarczy jedna osoba, by to forum przestało mieć swojego ducha :)która zamieca w wielu wštkach ,samouwielbiajšc " inteligentne" myli. Ale cóż z tego, kiedy na uwagi wielu nie reaguje , mniemajšć że jest "wyjštkowa" . Cofnij się do starych tematów, niby stare ale cišgle można odkrywać co nowego.....polecam:)
|
|
|
Co do dodo, to juz rozumiem, czemu mnie nie jarzy. Ma problemy z semantyka i skladnia. Jesli tak fundamentalne podstawy sa jej obce, to zrozumienie zdan stanowi dla niej duzy wysilek, stad byc moze ilosc moich tekstow ja przerasta.
|
|
|
Skoro brak ci zainteresowania tym, co jest w topikach, to przestan sie czepiac, xsaedi. Mam wolna wole i moge sie swobodnie wypowiadac. Tak samo moi rodzice maja wolna wole i po 18 roku zycia mogli mnie wyprosic z domu. Szkoda tylko, ze nie zaglebiles/ nie zaglebilas sie w istote problemu, jakim byl konflikt na tle chodzenia do kosciolka i moj homoseksualizm.
|
|
|
Gdybys xsaedi uwaznie czytal moje tematy, moglbys sie wypowiedziec chociaz w 5 zdaniach.....
|
|
|
Prawde powiedziawszy, niewiele osób Cie rozumie. Prowadzisz długie monologi, wklejasz masy powtarzajšcych się zdjęć.
Po raz setny powtarzam, spam tutaj nie zmieni twojego życia. Dalej będziez les, rodzice nie pozwolš Ci wrócić, a nam niczego wspaniałego w ten sposób nie udowodnisz. Nikt nie czyta wszystkiego co napiszsz.
|
|
|
Wyckret a mozesz mi powiedziec, co robisz, gdy kobiety Cie podrywaja??
|
|
http://www.i-20.com/imag es/works/w397.jpg |
|
|
Uwazam, ze rodzice powinni zalatwic sprawe inaczej. Masz racje wyckret, ze dalej bede les, lecz matka napisala smsa z dosc kulturalna trescia wspierajaca mnie. Ojciec zaczal szukac pracy w Anglii od czasu mojego wyjazdu do Bolton. Pewnie to zbieg okolicznosci, lecz suma sumarum sie tu zjawi za jakis czas, jesli cos znajdzie i pewnie bedzie odwiedzal Michala, u ktorego mieszkam.
|
|
|
Nie czytam twoich fantazyjnych tekstów. Więc oszczęd sobie i nie napuszaj się , że jeste tak elokwentna , że wszystkich przerastasz. Nie wiem o jakich fundamentalnych podstawach piszesz, zresztš dla jednych fundamentalnš podstawš jest rodzina ( skojarzenie męskie i żeńskie )dla innych jakikolwiek inny zwišzek. Fundamentem może być i beton ale też i kamień .
Ty sama burzysz te fundamentalne podstawy więc nie kieruj się tymi podstawami, sš one bardzo elastyczne,łatwo je dostosować do swoich " potrzeb ".
Ale co do rodziców masz całkowitš rację. Przecież mogli podejć inaczej do sprawy. Co za problem mieć córkę i " zięciównę " a póniej adoptowane może wnuczęta albo i nie. To takie proste, tylko chcieć dostosować się do wymogów i orientacji seksualno-uczuciowych córeczki.A którš ty właciwie rolę pełnisz ?
|
|
|
Do tego unikatowa rzecz :))
|
|
http://www.zamkipol skie.com/sksia/swastyka.jpg |
|
http://www.apokr if.org/temp/userpics/Swastyka.jpg |
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |