Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przybysze z kosmosu stworzyli życie na Ziemi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 17 | 18 | Następna strona

13 grudnia 1973 roku młody Francuz spotkał się z przedstawicielem cywilizacji, pochodzšcej z innej planety. Człowiek z poza Ziemi posiadajšcy około 120 cm wzrostu, miał długie czarne włosy, migdałowatego kształtu oczy, oliwkowš skórę i pełnš harmonii osobowoœć. Powiedział: „jesteœmy tymi, którzy stworzyli całe życie na Ziemi, braliœcie nas za bogów, my byliœmy głównych Ÿródeł waszych głównych religii. Teraz, gdy osišgnęliœcie poziom technologiczny na tyle wysoki, by móc podróżować w kosmos i klonować zwierzęta w laboratoriach, dojrzeliœcie na tyle by zrozumieć. Pragniemy wejœć w oficjalny kontakt z ludzkoœciš poprzez naszš Ambasadę.” Życie na Ziemi nie jest rezultatem przypadkowej ewolucji, ani dziełem „nadprzyrodzonego” Boga. Życie to zamierzona kreacja, przy użyciu inżynierii genetycznej i syntezy DNA, wykonana przez istoty z innej planety. Jest o nich mowa w Biblii, gdzie nazywani sš ELOHIM – słowo starohebrajskie w liczbie mnogiej, niesłusznie przetłumaczone na „Bóg”, a znaczšce „Ci, którzy przybyli z nieba”. To oni zainicjowali wszystkie stare religie za poœrednictwem swoich dawnych wysłanników, takich jak Mojżesz, Jezus, Budda, Mahomet. W swoim Posłannictwie, przynoszš nam oni nowš wizję wszechœwiata, klucze do rozbudzenia naszego własnego potencjału, serię wartoœci, które zrewolucjonizujš społeczeństwo. Koniec wojen, chorób i wyzysku. Tylko szczęœliwe, długie życie. Kto chce się dowiedzieć więcej o życiu w prawdziwej miłoœci oraz o Ruchu Raeliańskim - organizacji majšcej na celu informowanie o Przesłaniu Elohim - naszych stwórców, zapraszamy na: Oficjalna strona Międzynarodowego Ruchu Raeliańskiego - www.rael.org Forum Polskiego Ruchu Raeliańskiego Pod tym linkiem znajduje się Przesłanie Raela

Gdyby żadnej prawdy w moich argumentach nie było, to bym Panu nie działała tak na nerwy :-)

Dlatego tez uznałem, że dyskusja z Tobš nie ma sensu... Ta wymaga jakiegoœ poziomu...

Raelianina nie sposób zdenerwować... jestem spokojnym, opanowanym człowiekiem... to jak będdzie ta dyskusja czy nie?

Ten p o z i o m to taki wkręt, jak te wasze bajki o miłoœci.

"Raelianina nie sposób zdenerwować... jestem spokojnym, opanowanym człowiekiem... to jak będdzie ta dyskusja czy nie?" Ale zgon, to Pana modlitwa na dobranoc??

Miło mi to słyszeć...

Zakłamany Pan jest równo.

BUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAS

Widzsz, cały czas udeżasz we mnie... pamiętasz posta, którego napisałem o tym jak ludzie traktujš to co jest nowe i czego nie rozumiejš?

Wie willst Du das machen??

Ich hab kein Geld fur Dich mein Schatz und ich brauche nicht dein Liebe.

Ich verstehe gut aber das ist doch alt und spoiled.

:)... słowa, słowa, słowa...

Muzyka: Dead 60s, The - "Ghost Faced Killer"

Teledysk dla dzieci neostrady to jest też.

W teledyskach neostrada.pl na literce D znajdziecie fajne utworki ;-)

HAHA

A tego Pana nie słuchajcie, on buduje ambasadę dla ufoludków, ale nie chce powiedzieć, co będzie robił w œrodku.

Skończyłaœ ten monolog już? Czemu zaœmiecasz temat?

ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 17 | 18 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.