Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dlaczego kobiety nie mogą być kapłankami??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 171

??

Ahmed... twoj BOG karez... nasz nich! i jak juz przy tam jestesmy to SKAD TY WIESZ ZE KARZE????

Do Starego Testamentu? O, blee... To straszne, to prymitywne. Nie prawda.Ona żle to interpretuje lub za mało czytała.A co stary testament ci nie pasuje.

wendol:
Masz rację! To taki Ufita, ale nie katolicki, tylko islamski.
uuuu to chyba jeszcze gorzej ;)
wendol:
Ciekawe jak by wyglšdała ich rozmowa? Pewnie by się pozabijali.
rozmowa? ;]

przeciez Koranu nie napisal BOG!!!!

Ahmed czytales stary testamet?

"Pewnie by się pozabijali."Ja nie muszę zabijać.Poprostu bym go zostawił samemu sobie,a Bóg zrobiłby z nim porzšdek.

...i co znaczy interpretowanie? z tego co wiem pism swietych nie wolno interpretowac... hi hi bo jak czlowiek zaczyna myslec to grzech... wielki wielgachny grzech...

"zbieraja Cie sie plusy w niebie?"Na pewno,ale robię to bezinteresownie.

nie dostalam odpowiedzi na te PLUSY!

"przeciez Koranu nie napisal BOG!!!!"Przekazał go Mahometowi, wiem

Ahmed czytales stary testamet? nie

A! dostalam! Wiec zbieraja sie plusy... hi hi ale to pocieszne... takie ludzkie! Ahmed a nie zastanowiles sie czasem nad tym ze ten wasz BOG (lub dokladnie mowiac opis jaki mu dajecie) jest bardzo bardzo ludzki! Bog ktory sie cieszy... gniewa. Kara lub nagradza...

Powiem wam tyle.Jak was słucham to chce mi się wsišœć w samochód-bombę i już być Blisko Boga.I chyba tak zrobię.Jak dotrze do was ten post to wiedcie,że jestem już w samochodzie w drodze na lotnisko by wyjechać z kraju.Już mnie nigdy nie zobaczycie.Żegnajcie na zawsze.Allah AKBAR!!!

Może jeszcze zabierzesz ze sobš przy okazji trochę niewiernych?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

samobojstwo jest grzechem!!!! jak sie zabijesz to nie pojdziesz do nieba... kurde szkoda faceta..

o i to jest właœnie religia ;( cišgłe kłotnie, który Bóg jest lepszy i takie tam dobrze, ze teraz mialem troche czasu do przemyslen. zrezygnowalem z religii i przyznam ze czuje sie wolnym człowiekiem. nikt mnie nie straszy piekłem, nie doszukuje sie wszedzie szatanskiej działalnoœci, nie obiecuje mi wiecznego szczęœcia za podporzšdkowanie się ogólnie przyjętemu myœleniu, filozofii jednoczesnie, wierze np. w reinkarnacje, wierze że Jezus, Budda, itd. byli prorokami i mieli nam wiele mšdrosci do przekazania, ktorš ludzie i tak po swojemu zinterpretowali, wierze ze nasza œwiadomoœć, nasze JA dšży do doskonałoœci i czuje, ze na tym etapie, w tej gęstoœci, w tym wymiarze nie potrafimy pojšć wielu rzeczy.

@wendol... tak jest racje masz... sio z nieweiernymi... za kazdego niewiernego nowy kwiatuszek w koszyczku w niebie... plus te nawracanie... kurde chyba Ahmed dostanie pokoj w niebie na tym samym pietrze co Allah... o tych dziewicach to juz nie wspomne... he he

Campari I tak trzymaj! Niektórzy się przynajmniej starajš pojšć, zadajš pytania. A inni majš na wszystko gotowš odpowiedŸ - bo tak w ksišżce napisano (w Biblii lub w Koranie).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wiecie co... ide spac! dobranoc wszystkim! @Campari... bardzo madre slowa!

wendol:
Campari I tak trzymaj!
oj nie jest łatwo, szczególnie kiedy wszyscy na około majš jedyny słuszny punkt widzenia.
wendol:
Niektórzy się przynajmniej starajš pojšć, zadajš pytania. A inni majš na wszystko gotowš odpowiedŸ - bo tak w ksišżce napisano (w Biblii lub w Koranie).
bo tak jest naproœciej :-/ ale jezeli idzie sie na łatwiznę, to dobrze się na tym nie wyjdzie isis, pozdrawiam i dobranoc! :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 171
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.