| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| nowe forum? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 174 |
|
...ja nie wam jak wy myslicie,ale od kiedy zmienilo sie forum to jakos tu.....pusto rozmowy nie sa juz tak emocjinujace,dynamika bliska zeru,a wiekszosc tematow sie powtarza
po co zakladac nowy temat jak mozna ciagnac taki sam w ktrorym jest juz duzo wiadomosci? ....ale ludziom sie nie chce...
a mnie sie nie chce czytac w kolko tego samego i powtarzac to samo co juz pisalam na ten temac pare dni temu...
sory ze marudze...
to sa moje subiektywne odczucia,ale mowie jak mi sie cos nie podoba....
..coraz rzadziej tu zagladam i chyba niedlugo juz mi sie to znudzi...
|
|
|
Zastanawiałem się włanie jak wendol wczeniej pisał o tej spacji, wczeniej mi się to nie zdarzyło, a tu taka porażka.
Co to ma być wogule, ta nowa szata to jak nowy merc w któym sš drobne usterki: czasem chamulec nie działa, zamiast radia właczajš się poduszki i automat rusza czasem ze wstecznego, boże co za lipa.
|
|
|
nie no teraz to mam już wogule koniec.
Jak mam tu pisać w spokoju, nie doć że mam zaspamowanš skrzynkę pocztowš, zniknęlo mi wczeniejsze konto, to jeszcze takie zamuły tu sie pojawiajš. bosze.
Jak to ma tak wyglšdać to trzeba było nie pchać tu wogule łap i zostawić forumka w spokoju.
|
|
|
wiecie cos o lewitacji zapraszam na post lewitacja kto cos wie na tamten temat nich pisze
|
|
|
Ahmed TY JEBANY W DUPE CWELU wiesz ile ja będe teraz aure czyszcił po tych twoich jebanych, fanatycznych zdjęciach?
Masz pierwszy warning zanim zrobie ci z dupy powidło.
|
|
|
Te swoje fanatyczne zjęcia umieszczasz wszędzie - co bardzo przeszkadza wielu co bardzie wrażliwym ludziom (i nie tylko ludziom).
Nie mówišc o tym, że brudzisz umysł zbiorowy (Noosferę) Ziemi.
Oj brudzisz sobie Ahmed, a wszystko jest zapisywane w Niebie (w kronice Akashy).
Pamiętaj, że negatywna karma będzie musiała zostać oczyszczona.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"Te swoje fanatyczne zjęcia umieszczasz wszędzie"nie wszedzie.
|
|
|
Mam nadzieję, że jednak wiesz o co chodzi.
"Idz do lasu i się wypij" - sam bym chętnie tak zrobił, męczy mnie ta cywilizacja.
Kepułg umieszcza rysunki, a one nie majš w sobie takiego negatywnego ładunku jak zdjęcia (zwłaszcza makabryczne zdjęcia ofiar).
Oglšdałe film pt. "Pišty element" z Brucem Willisem i Milš Jovović?
Był tam taki moment, gdy oglšdała na ekranie komputera osišgnięcia ludzi. Doszła do litery "w" i słowa "war", zobaczyła straszne zdjęcia - płakałem razem z niš.
Piszšc te słowa, łzy znowu stanęły mi w oczach.
Mam silnie rozwinięty zmysł empatii, a Ciebie fanatyzm wyprał z uczuć.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Niestety w dzisiejszych czasach trzeba być twardy,najlepiej wcale nie płakać.Niestety ludzie z ameryki sš potworami i trzeba umieć walczyć.Dlatego najlepiej pozbyć się wszelkich uczuć i okazywać je tylko najbliższym.
|
|
|
Gdyby nie USA wojny w Iraku i Afganistanie by nie było.Wiesz o tym,że Bush wiedział przed atakiem na Irak,że nie ma tam broni MAsowego RAżENIA?tO ONI Sš ODPOWIEDZIALNI ZA TO WSZYSTKO.jUż NIE MA ODWROTU.Trzeba walczyć.
|
|
|
"najlepiej pozbyć się wszelkich uczuć i okazywać je tylko najbliższym" - niestety tak to nie działa, to się przenosi na inne aspekty życia.
Wrażliwoć pozwala nawišzać kontakt z innymi wymiarami, z bytami duchowymi, z Bogiem. Bez wrażliwoci nie usłyszysz Jego "głosu", więc nie zabijaj jej w sobie i w innych.
Gdy dzielisz się miłociš z innymi, to coraz więcej jej otrzymujesz (od innych, jak i prosto ze ródła), wszelkie zło Cię omija, przyczyniasz się do wzrostu poziomu wibracji całej Ziemi i panowania pokoju i miłoci.
Pamiętaj, że wszystko jest ze sobš połšczone i wywiera na siebie wzajemny wpływ.
W Szwecji (mam tam rodzinę), gdzie ludzie sš spokojni, nie ma takiego pojęcia jak wciekła osa. Spokój tam promienieje ze wszystkiego, pójdziesz do lasu, spotkasz sarnę czy zajšca i wcale nie będš przed tobš uciekać. Gdy tam sarna przechodzi przez ulicę, to sobie przechodzi spacerkiem (a nie przebiega w panice jak u nas), a samochody stojš i czekajš.
Poszełem sobie tam na basen (odkryty), leżałem na trawce i odpoczywałem po pływaniu, była cisza i spokój, ptaszki piewały, aż przyszły jakie arabusy i zaczęli się drzeć do siebie.
|
|
|
|||
|
Nie ma czego takiego jak Bóg w jednej osobie. Nie ma superistoty, która by ogarniała wszystko i jednoczenie posiadała własnš wiadomoć.
Psioczycie na ahmeda że zamieszcza drastyczne foty, których nie chcecie oglšdać, ale to nie on stworzył sytuacje które pokazuje. Piszecie że nie ma wrażliwoci, a może to wy jej nie macie że nie możecie patrzeć na takie foty, niby się rozklejacie, a naprawdę boicię się cierpienia jakie przekazujš te zdjęcia. Tak lepiej by było zapomnieć o wszystkim złym na tym wiecie, ale to nie sprawi że to zło odejdzie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 174 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |