| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| UFO TO RZECZYWISTOŚĆ | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 95 |
|
Czterokrotnie miałem do czynienia ze zjawiskiem UFO. Pierwszy raz widzałem UFO w1979r. Od tego czasu czuję potrzebę patrzenia w niebo przy każdej okazji.
OBIEKTY TE MOGĄ SIĘ MATERIALIZOWAĆ I DEMATERIALIZOWAĆ.
Pozdrawiam Wladek
|
|
|
Ja tam nie wiem. Nigdy nie widziałem ani UFOla ani SPODKA. Ino filmy ze spodkami i z Ufo.
|
|
|
Wiadomo że UFO istnieje bo gfdyby nie istnialy inne cywilizacje to wszechświat marnowałby się na rtakich debili jak my (LUDZIE) CZŁOWIEK JEST TAKIM DEBILEM ŻE DOPROWADZI DO SWOJEJ ZAGŁADY !!! :-)
|
|
|
Jeszcze nie udalo mi sie ufo spotkac , ale w wolnych chwilach obserwuje niebo
|
|
|
UFO już od dawien dawna nas odwiedza lecz nie chcą znami kontaku blższego nawiązać z powodu niższej dużo niższej inteligencji ale oni wciąż czekają aż ludzie się zmienią na lepszych
|
|
|
CHOCIARZ MAM 13 LAT TO MIAŁEM KONAKT Z UFO PRZEZ SEN. MORZE JEST W TO TRUDNO DO UWIERZENIA ALE TAK MAM. JUZ 5 RAZY MI SIĘ ŚNIŁO MAM TAKIE WRAŻENIE ŻE JESTEM JAKIMŚ WYBRAŃCEM ŻE MNIE POSZUKUJĄ. PROSZE O POMOC W TEJ SPRAWIE. DAWID. MÓJ IMEIL TO D.G.GREKU@INTERIA.PL
|
|
|
miesiąc temu kolega przypadkiem popatrzył w niebo i zobaczył spodka UFO w tym czasie siadlismy na trawe i zaczeliśmy sie gapić w niebo po kilku minutach zobaczyliśmy zwykły samolot a za nim [...](nie wiem co to było coś w rodzaju gwiazdy albo..)a takie cos w tym samym czasie tylko leciało pionowo..nie wiem co to było ale od tego czasu tylko ufo i zjawiska paranormalne mi w głowie:/gg:2667893 i mail: dawid-us@tlen.pl
|
|
|
Przeczytalem wszystkie wypowiedzi na temat tak zwanego UFO i wszystko potrafie wyjanic.Np.wypowiedz Dawida ze widzial cos co lecialo pionowo i pewnie dziwnie swiecilo.To na pewno byla albo stacja badawcza,albo sztuczny satelita ziemski lub tez kometa ktora spalala sie wchodzac w atmosfere ziemska(Przy niedokladnym przyjzeniu mozna zaobserwowac ze spadajaca kometa stoi w miejscu lub wzbija sie).Dlatego jezeli ktos ma pytanie prosze mozna mi je zadac:grzegorz140@op.pl
|
|
|
mojej wiary w niezidentyfikowane obiekty latające nie jest w stanie nic zachwiać... może gdybym pewnej nocy nie zobaczył nadal bym wątpił
|
|
|
w mojej niestety nie... widziałem, a jestem realistą i żeby uwierzyć musze dotknąć
|
|
|
UFO nigdy nie widziąłem ale wierze i niewiem tak dokońca czy chciałbym zobaczyć ale chyba tak
|
|
|
Dokladnie z roku na rok zwieksza sie obser ufo 30 % to jest proste tylko panstwo o tym nie mow a juz wiekszosc ludzi to widziala........ Np glupi pilot przed podjeciem pracy podpisuje ze co widzi na niebie to to zatrzymuje dla siebie,,,,,,,,,,,,, Nie ma takiej opcji zeby wyjsc w miejscie gdzie za bardzo nie ma za duzo swiatel;] tzn bez roznicy poprostu lepiej widac siedziec np pd 23-do 2 w nocy i nie zauwazyc tego w dzien troche trudniej ale tez realne Tylko ludzie myslo ze jak cos sie dzieje pasnto mowi z nasy wypowiadali sie tak ze moze 2 % tego co sie dzieje ludzie wiedzo;] a zeby wiedzieli 10 % to by o 30 % ludnosci zmarlo by na zawal itpo;] Pozdro
|
|
|
ja tez widziałem cos dziwnego to było 1994 pamietam to tak jak by to sie wydazyło wczoraj przechodzięłm wtedy polami była mgła i nikogo w poblizu nie było oddaliłem od domów ! nagle zauwazyłem ze cos sie zbliza do mnie myslałem ze to jakis dziadek jedzie rowerem właczył swiatło stałem dalej chciałem dowiedziec sie co to k.. było zblizyło to sie do mnie około 10 m i sie zatrzymało przedemna ale c stwierdzięłm ze to nie mozebyc swiatło od roweru.. to była taka "kula" swiecaca która co mnie bardzo zaskoczyło swiciła w SOBIE nie rozprzestrzeniajac swiatła we mgle..(noi co dalej uciekłem przestraszyłem sie jak ch..) drugi raz widziałem cos tez dziewnego to było 2004.08.15 nie bede pisał miejscowosci.przechodziłem akurat lasem łaki wieksza czesc lasów kiedy wyszłem z lasu szłem łako zauwazyłem COS co mnie tez zaskoczyło !!! myslałem w pierwszym momencie ze to jakis samolot leciał jakas lotnia... ale to sie unosiło i stało w powietrzu , zadnego dzwieku niesłyszałem jak to COS zobaczyło ze ja sie wpatruje i biegne w tamta strone gdzie to unosiło to szybko odleciło....
|
|
|
Szanowni Państwo!
Jest prawdopodobne na 90% ze w lutym jesli prezydentem USA zostanie John Kerr
ujawni on wiekszosc sekretow zwiazanych z tzw. wolną energią.
Dlaczego te skrety sa utrzymywane w takiej tajemnicy?
Rosjanie opublikowali obliczenia sprzed 40 lat dokonane przez akademika Kozyriewa (zm. 1983) ze w prozni o obj. 1/4L jest taka ilosc energii ze mozna zagotowac wszystkie oceany w 1 sek!!!!
Teraz chyba wszystko jasne prawda?
Ponizej chronologia dyskow USA wg zebranych przezemnie materialow, czy oficjalnie ja kiedykolwiek potwierdza..............??????????
Ostatnie 1.5 roku" przypadkiem" poswiecilem na analize wielu dokumentow i stron WWW. Spostrzezenia moje aczkolwiek jestem amatorem sa takie ze :
w USA w 1923 r. odkryto efekt Biefelda-Browna=elektrograwitacji nad ktorym Brown samotnie pracowal do 1953r.
Pierwszy patent z 1928r. prezentuje obiekt w kształcie kapelusza , mam foto z Los Angeles Times z 1952 r. -ostatnie foto Browna +experymentalnych dysków, gdyz po prezentacji w 1953r. dla USAF zostalo to scisle utajnione.
Czesc tego zjawiska rowniez wykorzystali Niemcy jednak w polaczeniu z wirujacymi masami rteci do wzmocnienia zjawiska.
Natomiast V.Schauberger skonstruowal swoj "UFO" we Wroclawiu (obecne zakłady Archimedes) 14.02.45 byl probny lot i ta technologia tzn. resztki dysku ktory byl z miedzi, modele i dokumenty wpadly w rece Rosjan ktorzy do 1958r. wogole nie mieli o tym pojecia.
Dopiero po powrocie z USA i smierci Schaubergera przeczytali jego nazwisko w gazetach i ktos z GRU przypomnial sobie ze maja skrzynie z dokumentami podpisana tym Nazwiskiem!!!
Wstepne badania trwaly 1958-1960 wtedy uruchomiono najbardziej tajny program w ZSRR badan naukowych ktory trwal do 1999r.
Juz w 1965r. poznano energetyczna nature materii i utajniono wszystko na najwyzszy poziom, ale dopiero w 1983 rozpczeto budowe w Saratowie samolotu
EKIP napedzanego wg metody Schaubergera,jednak z braku funduszy
ktorych nie chcial dac juz Jelcyn (7 mld rubli) w 1993r. zainstalowano zamiast
turbiny S. silniki odrzutowe.
Wszystkie info mam od dra Sorokoduma www.vortex.viptop.ru
ktory uczestniczyl w tym programie i teraz ma wlasna firme .
Z badan i obliczen odtajnionych niedawno a poczynionych przez akademika Kozyriewa 40 lat temu wynika że w prozni o obj 1/4 L jest zgromadzona taka ilosc energii ktora moze zagotowac wszytkie oceany w 1 sekunde!!! Dlatego to zagadnienie tzw. wolnej energii (free energy, tachyonen) jest takim sekretem!!!
Dopiero za 6 mcy w wyniku kryzysu naftowego nowy Prezydent USA ujawni te technologie , gdyz Bush mimo ze poczynil I krok ujawniajac plany lotu na Marsa dzieki tej technologii ale bedac zwiazany z koncernami naftowymi za bardzo przesunał go w czasie na lata pozniejsze.
W USA byly 4 etapy badan nad latajacymi talerzami;
1. Dyski odrzutowe na pocz. lat 60-tych- kontynuacja RFZ niemieckich -
osiagaly 3M i wys. do 100km srednice 20-60m zaprzestane w 1967r.
2. Dyski elektrograwitacyjne z 1967r. , ich rozwinieciem byl w 1989r.bombowiec B2
ktory dla zamaskowania i fazy zrzutu bomb uzywa silnikow odrzutowych
jednak blizsze parametry tych dyskow nie sa znane, z tym ze do podrozy kosmicznych nie sa przydatne .
3. Dyski w oparciu i turbine Schaubergera -ok.1977r. (podobnie jak radziecki EKIP)
przydatne zarowno do lotow aerodynamicznych jak i kosmicznych w zaleznosci od uzytego do kompresji (implozji materii) materialu.
4. Dyski w oparciu o element 115 najciezszy sztucznie stworzony pierwiastek-dzialajace jak dyski VRil jednak ze wzgl na ogomna mase atomowa majace lepsze parametry- ta metoda jest polaczeniem wszystkich poprzednich , dla celow lotniczych najprawdopodobniej uzyta w latch 1992-1994 (pod koniec prezydenury Busha lub na pocz. Clintona) a została faktycznie zapoczątkowana przez Regana w ramach tzw. gwiezdnych wojen które stanowily przykrywkę dla tego projektu!
i zapewne nowy pojazd kosmiczny ktory zostanie zaprezentowny przez USAF w 2008r
i oblatany bedzie w kosmosie w 2014 r. bedzie uzywał ten napęd!
Dane czesciowo opieram na raporcie z posiedzenia specjalnej Komisji Senatu USA
w XI 2000r. ktory sugeruje koniecznosc ujawnienia tych techologii najpozniej w latach 2003-05, ze wzgl na bliskosc kryzysow: ekonomicznego, ekologicznego,naukowego i spolecznego.
Chetnie przekaze wiecej info,posiadam kilka interesujacych foto, nr patentow USA i angielskich
Pozdrawiam
Dariusz Nowak
Poznan 0695-692741
|
|
|
Kiedyś byłem na plaży. Razem ze mną było jeszcze kilka osób. Szedłem sobie wzdłuż brzegu. Minąłem jakieś dzieciaki krzyczące coś w rodzaju: "rzuć, rzuć do mnie!", nie pamiętam dokładnie. I wtedy. Szok! Moim oczom ukazał sie jakiś latający obiekt i uderzył mnie w głowę. Straciłem przytomność. Nie wiem co sie wtedy ze mną działo. Może porwało mnie UFO. Obudziłem się w szpitalu. Miałem jakieś 2 paski na czole. (Szkoda, że nie 3, byłbym oryginalny :). Od tamtej pory zawsze rozglądam sie wokoło, gdy mijam jakieś rozwrzeszczane bachory.
|
|
|
Co do wypowiedzi Dariusza. To ja jestem zainteresowany tymi zdjeciami. A kerry nie wygrał ( może to i dobrze).
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 95 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |