Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Biblia to starożytny brukowiec
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 141

Jezus nie został nigdy ukrzyżowany, ani też nie rozmnożył nigdy chleba i ryb, ani też nie chodził nigdy po wodzie, a te teksty napisano dla naiwnego ludu, aby nim manipulować. Jedyne, co robił Jezus, to uzdrawianie i podróże w snach. Poczęty został normalnie i uprawiał seks z kobietami. Był kolejnym wcieleniem Sokratesa, a ten wcieleniem Jozuego. 70% podań sfałszowano, żeby wbić ludziom do głowy kult ofiary i nagrody za niš, czyli zmartwychwstania, i tak przez wieki ludzie się ofiarowali na krwawych wojnach jak proste owieczki.

Dariusz "Nie pisałem o wojnie œwiatowej Watcher, tylko o katastrofach naturalnych." Nie widzę zwišzku. Katastrofa naturalna to gradobicie, trzęsienie ziemi, susza czy wypadnięcie ziemi z orbity. "A wprowadzenie wolnej energii załamałoby œwiatowy system ekonomiczny, wszystko nagle stałoby się zbyt tanie." Zawsze istnieje możliwoœć wprowadzenia podatków. Po za tym, skoro tanie, nikt by nie głodował, każdy posiadałby własny dom, nawet w Afryce, w Chinach czy Indiach. Zajęłoby może i 50 lat aby wykorzenić biedę, brak edukacji, wprowadzić skutecznš darmowš opiekę lekarskš dla każdej osoby na globie ziemskim. Wolnš edukacje także. Ty wiesz jak z kopyta ruszyłby biznes? Ile samochodów z czystym spalaniem trzeba by wyprodukować, telewizorów, szpitali, szkół, stołów, ławe, mebli kuchennych itd. itp? Sahara zakwitła by oraz zakwitły by także inne inne pustynie. Nieograniczone energie doprowadzałyby wodę do najbardziej suchych miejsc na globie. Ubodzy ludzie przestaliby się tak nagminnie rozmnażać i nastšpiłoby zahamowanie przyrostu naturalnego, który eksploduje w krajach ubogich, w których posiadanie wielu dzieci jest jedynš własnoœciš, na jakš ci ludzie mogš sobie pozwolić. Nie daj się nabierać na na demagogię syjonistów. Życie na ziemi mogłoby być bliskie raju ale rzšdzšcy nie dopuszczš do tego. Dlaczego? Ponieważ rzeczywistym władcš œwiata jest nadal Lucyper, manipulujšcy swoimi siepaczami takimi jak: syjoniœci, masoni, iluminaci czy fałszywi religianci. To oni sš problemem dla tej przeœlicznej planety! Dzięki Internetowi takie informacje mogš sie rozprzestrzeniać i dawać ludziom rzeczywisty obraz ich zniewolenia. Władcy œwiata sš dla nas problemem. Nie tyle ci u sterów władzy jak owe tajne, zbrodnicze organizacje.

Co jest najskuteczniejszym systemem kontroli, sprawowania władzy w dzisiejszym œwiecie - otóż właœnie system ekonomiczny, który powoduje coraz większe dysproporcje w alokacji œrodków. Podczas gdy wšska grupa ludzi coraz bardziej się bogaci, pomnaża swoje fortuny, to pozostała częœć ludzkoœci jest coraz biedniejsza, coraz bardziej uwišzana życiem "od pierwszego do pierwszego" i kredytem. NajwyraŸniej poprawa warunków ludzkiego życia, o których pisałeœ Watcher, jest nie na rękę władcom tego œwiata, bo straciliby oni tš władzę. Czytałem wywiad z pewnym Iluminatem, który powiedział że zostanš wdrożone "nowe" rewolucyjne technologie i wynalazki, ale dopiero gdy będš gotowe nowe metody kontroli ludzi, żeby jak to powiedział "za bardzo nie nawywijali". [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

energia jest wszędzie grawitacja daje niesamowicte niewyczerpalne Ÿródło o jonosferze nawet nie wspomnę.Pewna austrlijska firma pracuje nad prototypem ''samoloty-stacji'' do zbierania energii wprost z otoczenia ziemii na wysokoœci kilkunastu czy więcej km..... ja to czerpie wolna energię z wibracji bonków syjońskich :))))

dariusz "Co jest najskuteczniejszym systemem kontroli, sprawowania władzy w dzisiejszym œwiecie - otóż właœnie system ekonomiczny, który powoduje coraz większe dysproporcje w alokacji œrodków. Podczas gdy wšska grupa ludzi coraz bardziej się bogaci, pomnaża swoje fortuny, to pozostała częœć ludzkoœci jest coraz biedniejsza, coraz bardziej uwišzana życiem "od pierwszego do pierwszego" i kredytem. NajwyraŸniej poprawa warunków ludzkiego życia, o których pisałeœ Watcher, jest nie na rękę władcom tego œwiata, bo straciliby oni tš władzę. Czytałem wywiad z pewnym Iluminatem, który powiedział że zostanš wdrożone "nowe" rewolucyjne technologie i wynalazki, ale dopiero gdy będš gotowe nowe metody kontroli ludzi, żeby jak to powiedział "za bardzo nie nawywijali". Miło się czyta kiedy piszesz z sensem. Nie daltego, że w tym się zgadzamy ale dlatego ża taka jest rzeczywistoœć. Patentów na rozwu=išzanie problemów energetycznych sš tysišce. Wszystko jest zamrożone. Przykłady. W Japonii wyprodukowano elektryczny silnik zuzywajšcy 1/10 tš energii elektrycznej. W Chinach istnieje system ogrzewania wody promieniami słonecznymi tak wydajny, ze jakiekolwiek œwiatło dzienne nieŸle ogrzewa wodę nawet w temperaturach poniżej zera. Nie wolnotych systemów sprowadzać np. do Australii. Podam kilka katalizatorów do elektrolizy wody. Wiadomo, że uzywajš katalizatory można tanio produkować wodór. Przyczyna braku wydajnoœci elektrolizy. Jeżeli sš dwie elektrody zanurzone w wodzie, wytwarzajšce się gazy - tlen i wodór tworzš gazowš powłokę izolujšc elektrody od wody i tym samy spowalniajšc wydajnoœć elektrolizy. 1. Trzeba zwiekszyć powierzchnię elektrod. Mogš to być multi elektrody i od razu jest większa powierzchnia. 2. Można wprowadzić elektrody w drgania elektromagnesem eliminujšc w ten sposób 'izolujacš koszulkę gazowš'. 3. Można wstawić wirnik w wodę powodujšc ruch wody. 4. Można uzywać microfale, ultra dŸwięki. 5. Można uzywać pršd do elektrolizy z baterii słonecznych. Juz sama elektroliza może nam stworzyć raj energetyczny na ziemi. Im więcej silników będzie pracowało na wodorze, włšczajšc w to silniki w elektrowniach, moc będzie tania do granic absurdu. :-)))

A ty już pracujesz na Wodorze, prawda? Konfiguracja Czasoprzestrzenna typu "W" TORUS zbódowany z Ciemnej masy występujšcy w przyrodzie tez bywa potrzebny czasowo. Rozpoznajemy go zmysłem węchu: "W" - Odór a ultradŸwięki, mikrofale to już w użyciu od lat.

Moc będzie tania do graic absurdu, kiedy ROZWIĽRZE SIĘ PROBLEMYw tejKOLEJNOŒCI: 1. kiedy Społeczeństwa Zrzucš z siebie system opresji i okupacji strukturalnej, gdzie debile i psychopaci dostajš sie do władzy i otrzymujš narzędzia opresji, za pieišdze i pracę i energię i wsparcie ludnoœci, która tej opresji podlega. 2. Kiedy zbudujš STABILNY system społeczny wspierajšcy Rozwišzywanie problemów- anie ich generowanie 3. ;)...

X-Balance Zrób sobie signaturkę. "Nie myœlę, a jestem!" Uruchom pozostałe dwie komórki swojego mózgu. Może coœ z sensem kiedyœ napiszesz. :-)

Tora (pięcioksišg mojżeszowy) to najczystsza prawda, jedyna która ocalała do dziœ w miarę niezmienionej postaci. A biblia w formie "dla chrzeœcijanina" to obłuda i przekręcanie faktów. dyskusja troszku zboczyła na energię, "Autor: dariuss Data: 17-05-2006 11:45 energia jest wszędzie grawitacja daje niesamowicie niewyczerpalne Ÿródło" - dokładnie, grawitacja, lub forma czystej energi, której pochodnš jest grawitacja to rozwišzanie energetyczne otwierajšce nam wszystkie wrota. "Juz sama elektroliza może nam stworzyć raj energetyczny na ziemi." - Niesšdze watcher, elektroliza przysparza dodatkowych problemów. WyobraŸ sobie że wszyscy używajš wodoru wytworzonego z wody, co zrobilibyœmy z tlenem? Pozatym nie ma raczej wydajnej elektrolizy, to wynika z bilansu energetycznego który można policzyć i nie da się go oszukać. Nie ma czystej wody więc wszystko co rozpuszczone w wodzie będzie się osadzać na elektrodach, które będš miały małš żywotnoœć. Piszesz że masz schemat na kompie jak przerobić samochód na wodór, więc zrób to, zobaczymy czy ci się uda. Ja sam sprawdziłem wiele sposobów na elektrolizę i żaden z nich nie okazał się wydajny na tyle aby móc go wykorzystać choćby na turystycznš kuchenkę, więc o zasilaniu samochodu tym bardziej nie ma mowy.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

szuineg Dyskusja troszku zboczyła, ale Ty naprowadziłeœ jš na właœciwe i TOR(A)Y ...... i sš one faktycznie prawdziwe.

Ta grawitacje kosmiczna, to wymyslil ktos chyba po pijaku !!!!

tralalala. powiedział co wiedział. Zajmi się sobš. polecam tryb pilny.

Watcher lubi obrażać innych....

kiedy ktoœ doznaje porażki/filozoficznej œmierci, jest to raczej standardowe zachowanie. To objaw braku argumentów. ~Natalia_D: Gdzieœ pięknie i krótko napisałaœ, czym w istocie jest agresja.

D ailatanN, ile wojen trwa teraz ?

Anielskich czy Ludzkich....

Aniolow na Ziemi nie ma !!!

No nie ma na Ziemi, sš w powietrzu....

Jezeli juz tak piszesz,to chce zebys dol mi pare dowodow na to ze jest to prawda

Ja niewieże w boga od 2 lat,chociaż mam 15lat.Uważam że biblia to œcierwo,Rydzyk kó..a,a koœciół to komercyjne œcierwo dla naiwnych!!!!!!!!!

Bóg to energia, która utrze nosa każdemu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 141
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.