| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| radio Maryja dziełem szatana | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
|
skoro TVN jest jego dziełem to czemu nie RM
w końcu jest to jakby sekta, która ma swojego przywódce, a on ma swoich fanatycznych wyznawców
|
|
|
Widać moderator jest bardziej uczulony na wštki "polityczne".
Może jest w jaki sposób podobny do Promyka?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
to fakt, MOD Promykowi pozwala na wszystko, a sam usuwa wštki jeden za drugim ;/
to już chyba lepiej było kiedy MOD poszedł na urlop
|
|
|
dokładnie, lepszy brak kontroli niż kontrola niesprawiedliwa czy jak w tym przypadku wręcz przypadkowa, losowa.
|
|
|
Mam pewnš hipotezę:
Promyk X jest zwišzany z MOD'em.
Może to ta sama osoba ? (kolega ...)
Pozdro
ps. poglšdy MOD'a wyzierajš w niektórych miejscach doć ostro
|
|
|
wasze skomlanie może wam jedynie pomóc się oswoić, a jesli się nie oswoicie to wystarczy wpisać inny Adres strony lub wyłšczyć komputer moje wy drogie Cieciuchy łšczšce się w łańcuchy skomlania do koloru powietrza.
|
|
|
poraz pierwszy się z tobš zgodzę ufito, ale jeli promykx to właciciel tego forum, to oznaczałoby że robi sobie niezłe jaja z nas, z drugiej strony czy osoba tak mało subtelna jak promykx interesowała by się tym wszystkim o czym tu piszemy?
PromykX to osoba wyjštkowo młoda, może za młoda by pisać na tym forum, za młoda jeli nawet nie wiekowo to psychicznie, z tego wnioskuję że promyk to dobry znajomy pana moda.
|
|
|
promyk już ci mówiłem że mnie nudzisz, nie pisz do mnie, jeste totalnym zerem spod bloku, a nawet nie, bo siedzisz całe dnie w necie, i boisz się wychylić z chaty, twój firefoxik jest przemęczony daj mu odpoczšć, zwłaszcza że już nie pora na dzieci, id spać
|
|
|
Szacuję wiek promyka X na lat 22-23, rodowisko żuli.
Zdolny, ale nawyki huligańskie głęboko zakorzenione.
Może nawet niezły jest w sprawach technicznych(internet).
Pozdro
ps. Promyk X, tylko nie id do wojska, bo ci to przeklinanie utrwalš i
będziesz mięsił wszędzie i bez namysłu
|
|
|
w sprawach technicznych nie jest zbyt zdolny ;-)
zdolny też nie jest w innych sprawach, chyba że do powtarzania tego samego w kółko i obrażania innych, no i jeszcze umie ostro lizać dupsko adminowi
|
|
|
Wojsko wyruchałem w kakao ale to było dawno.
Nie traciłem czasu na pierdoły.
MOD:
O przepraszam wszystkich bardzo, nie jestem na nic uczulony i nikt mi nie musi dupska lizać (myję się).
Wštek "radio maryja po wsze czasy" został usunięty przez szuinega, on wygrał konkurs i nagrodę. Ja umywam ręce.
Od siebie mogę dodać że nawet się cieszę z wyboru zwycięzcy bo sam bym tego nie zrobił. Chciałem najpierw pousuwać wszystkie posty nie wnoszšce nic w tamten temat, ale z 10 stron zostałoby może 2, zawierajšce dialog ufity i kilku osób, a to byłoby pewnie bardziej bolesne bo byłoby widać która "strona" wypłodziła więcej nic nie wartej papki słownej.
Jak bardzo chcecie moge zniknšć, ale kto się wami lepiej zaopiekuje? Gdybym odszedł za jaki czas zaczelibycie płakać i wzywać imie moje na daremno, oszczędmy sobie kłopotów.
|
|
|
Zauważyłem, że MOD często używa tego samego słowa co Promyk, mianowicie: je_sz.
[%sig%]
MOD:
nie trzeba się bać dariuszu ;)
A w stosunku do ilu osub użyłem tego słowa? A jak już dojdziesz, to do kogo dokładnie?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
przyszło mi co do głowy, to forum długo stało opuszczone, może zostało opuszczone na dobre ale nie zostało zdjęte z servera i kto poprostu je shaczył :-P i teraz sobie adminuje. Oczywicie to hipoteza mało realna. Ale nie wykluczona.
MOD:
czemu mało realna?
wystarczy znaleć urzytkownika, który ma uprawnienia administratora (np. "admin") a następnie "zgadnšć" jego hasło i forum stoi otworem. Ale to tylko hipoteza, nieprawdziwa.
|
|
|
Włanie zginšł kolejny temacik - ten o odliczaniu, w którym moderator przyznał się do skasowania tematu o Radiu Maryja.
[%sig%]
MOD:
A przeczytałe co napisałem tam temu kto założył ten temat? Kto tak bardzo chciał zrobić "fajny" temat i na 5 pierwszych wpisów 4 były jego, więc uznałem że jest w stosunku do nas nieuczciwy i napisałem że temat zostanie usunięty. Potem Ty i kto po tobie, dorobilicie przecinki w cyferkach rozwalajšc idee założyciela tematu, ja dodałem co od siebie aby wszystko skończyło się happy endem. Szuineg wygrał, usunšł (moimi rękoma) wybrany przez siebie temat i po sprawie, temat mógł zostać usunięty.
|
|
|
spox o mnie się nie martw gorzej z AntiUS bo siedziałem mu wtedy na nosie :)
|
|
|
mod: czy zamierzasz zrobić porzšdek z tym pajacem promykiem x?
proponuje odrazu bana na:
80.50.255.138
aqi178.internetdsl.tpnet.pl
no chyba że to ty :-P albo twój jaki koleżka ale powiedz to jasno i wtedy będziemy mieli obraz sytuacji, czy tworzyć nowe forum?
|
|
|
Napisałem "je_sz", proszę mnie nie poprawiać panie MODzie.
[%sig%]
MOD:
Przepraszam, jak wolisz. A teraz może mi odpowiesz na wczeniejsze pytanie o ten wyraz? Czy napisałem tak do kogokolwiek oprócz promyka? Dałem skasować w nagrodę komu temat i zaraz płaczecie, że wolnoci nie ma że kasuje co mi się podoba. Chyba przestanę z wami dyskutować bo wy chyba tego nie umiecie (teraz możecie mnie podejżewać o konszachty z ufitš).
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |