Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Koniec z atakami na Ojca Rydzyka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 108

http://www.emigranci.net/01105/tvn.gif

ooOooOooO! To mi się nie mieœci w głowie. Dla mnie Radio Maryja to kompletne zaprzeczenie katolicyzmu :/ Ech... Ludzi sš czasami beznadziejni.

Będzie œledztwo [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

w dzisiejszym Super Expressie pisze, że ojcem tadkiem mogš zajšć się już we wtorek na jakimœ zjeŸdzie ważniaków KK na Jasnej Górze. wtedy ma zapaœć decyzja, czy przełożony zakonu tadeusza wysyła go na misje do Afryki, do Burkina Faso i odsuwa od koryta pełnego szmalu czy dajš mu setnš szanse ;) heh o. tadeusz na misji, Boże, jak on sobie tam poradzi ;)

Na front wschodni z nim! :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"Ja codziennie Bogu dziękuję, że jest w Polsce takie radio, co się nazywa Radio Maryja" Jan Paweł II Pozdro

Jak abp Zycimski mieszal sie do polityki i nawolywal wiernych do Unii Europejskiej, to jakos to nikomu nie przeszkadzalo !!!

Ufita (---.si11.com) " "Ja codziennie Bogu dziękuję, że jest w Polsce takie radio, co się nazywa Radio Maryja" Jan Paweł II Pozdro" taaak Ufito, ale już nie pamiętasz tego, że póŸniej Ojciec Œwiety nie tylko żałował tych słów, ale także je odwołał

Do Iraku z nimi! [%sig%]

Hej Campari, a gdzież to takie informacje zdobyłeœ ? Podaj dokładnie Ÿródło tych rewelacji, a najlepiej usłyszałbym to jako mp3. Operujmy faktami, a nie "ogólnie znanymi faktami medialnymi". wyc'krecie, a może z tobš do Iraku ? Pozdro

A co by teraz powiedział JPII ????????

przybywam po danine.

JP II powiedziałby teraz: "ja się codziennie modlę, aby tego radia, co się nazywa Radio Maryja nie zatopiły fale nienawiœci, płynšce z mediów liberalnych i libertyńskich". Pozdro ps. szkoda, że nie może tego powiedzieć !

Nie możesz wiedzieć co powiedziałby ktoœ kogo nie ma i nie masz prawa wspierać się jego autorytetem, bo to tylko poniża cię w moich oczach jako kogoœ komu brak własnych argumentów, lub jako człowieka nieprzekonanego o sile własnych przekonań.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Gdybyœ szuineg'u zajrzał na poprzedniš stronę, to znalazłbyœ pytanie: Autor: Te'te (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 30-04-2006 00:55 "A co by teraz powiedział JPII ????????" To była próba odpowiedzi na to pytanie. Poza tym nie wstydzę się podpierać autorytetami, jeœli sš one prawdziwe, w przeciwieństwie do fałszywych, których się ostatnio namnożyło sporo, typu nasi ostatni laureaci Nobla. Pozdro i dobranoc ps. jeszcze my, albo nasze dzieci wystawiš o. Rydzykowi pomnik(i), a o takim np. Michniku wszelki słuch zaginie. Chwała Panu !

hehe ale czemu przeciwstawiasz rydzykowi michnika? Ci ludzie majš wiele wspólnego, oboje zręcznie zarabiajš na naiwnych ludziach. Michnik jest tylko sprytniejszy i bardziej umie lizać tyłki komu trza. A wyborcza to ochydny brukowiec, ale czy tak wiele różni się od mediów rydzyka? Obydwa tytuły broniš swych interesów...

Tak ci się tylko AntiUS wydaje. Historia to oceni, a ty będziesz mógł zweryfikować swój poglšd na sprawę po długim czasie. Szkoda tylko tego czasu ... tego życia twojego, naszego. Pozdro i dobranoc

jesteœ fanatykiem, cokolwiek powiem ty i tak udowodnisz tezę którš przyjšłeœ za motto życiowe "miłujmy rydzyków tak szybko odchodzš" :-P

"Szkoda tylko tego czasu ... tego życia twojego, naszego." Zycie kazdego czlowieka na Ziemi jest potrzebne. Przestanmy sie tylko blakac !!!!

" "A co by teraz powiedział JPII ????????" To była próba odpowiedzi na to pytanie." Ja nie odważyłbym się odpowiadać za kogoœ, kto nie żyje i posiadał mšdroœć do której nie dorastam, nawet nie próbowałbym interpretować jego słów.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Ja mam odwagę, gdyż żywi dalej niosš tę pochodnię, jakš jest sztafeta życia. Kto nie ma odwagi, ten już jest martwy. JP II był tylko człowiekiem i czerpał moc od Boga. My też powinniœmy czerpać z tego Ÿródła, a przejdziemy swojš drogę życia i osišgniemy cel, jakim jest życie wieczne. Pozdro ps. nawet nie próbuję mierzyć swej mšdroœci, lecz każdy ma jakšœ mšdroœć, a w oczach Boga najmniejsi będš najwięksi.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 108
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.