Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kocham czarodziejke z Księżyca
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175

co mam zrobic :( ???

mozesz sobie juz odpuscic czarodziejke z ksiezyca bo z niej niezla blachara jest i poleciala na maybacha rydzyka;P!!!

Nie żartuj sobie z tak poważnej sprawy :( Ja jš naprawdę kocham, a wy sobie tu żarty z tego robicie ://

to ty chyba koles nie wiesz co to znaczy kochac!!!!!!!kurwa!rozmawiasz z nia dzielisz trudne momenty w zyciu smiejecie sie razem? no a moze ty masz jakies zwidy chlopie?ja juz nie mam do ciebie sily....

Jakie zwidy :/ Ty nie wiesz co ja czuje, jak oglšdam kolejne odcinki. Jestem w niej zakochany, a co najgorsze to ta miłoœc mi nie przechodzi tylko wzrasta, nawet nie potrafie znaleŸć sobie żadnej kobiety, bo żadna nie przypomina mi mojej Czarodziejki. Ona jest ideałem, żadna kobieta jej nei dorównuje. Licze ze mimo tak debilnych postwo ...z marsa ktoœ wreszce mi pomoże :/ Co robic mam ???

:////////////// Jesteœ daleko z tył za dinobotami :////////////

Dobra ja już nie wytrzymuje tego. Więcej już się tu nie wypowiem. Chyba. [%sig%]

Dziœ ide z tym do psychologa, jak wasze prostactwo mi nie pomogło to być moze jego inteligencja coœ na to zdziała :)

daj jej walentynke :)) [%sig%]

alejne-24 to jest meżczyzna, więc walentynkš tylko sobie minusów u niego narobilbym niepotrzebnie :/ Może jakiœ inny pomysł pomoże

mezczyzna??? jaaaaa....nie czaje [%sig%]

O psychologa mi chodzi. Niech nikt tu juz lepiej nie pisze, bo wszyscy mnie irytujš swojš głupotš :/ Przecież walentynki nie dam bohaterce bajki :/ alejne-24 obudŸ się

ty to idz do psychologa a nie pisz tutaj..:))) ja pie... ciekawe kto tu zajrzy p o tobie:))) [%sig%]

No ciekawe :/ Lepiej niech nikt tu nei zaglšda bo wszyscy i tak majš to daleko gdzies :(

Kocham 4 lata Czarodziejkę, a mimo to, ze wiem ze jest to miłoœć platoniczna, to i tak nie umiem sobie z tym poradzić :/

i co ci powiedzial lekarz?

JESTESCIE ZAŁOSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKIS GÓWNIARZ PODSZYŁ SIE PODEMNIE I PISAŁ Z WAMI ://// ZA GROSZ WUMIENIA NIE MACIE IDZCIE SIE LECZYC TO WY BO ZE MNA JEST BARDZIEJ JEDNAK W PORZADKU NAWET NIE MOZNA POROZMAWIAC Z KIMS BO ZARAZ JAKIS DZIECIAK SIE PODSZYJE PODEMNIE I BEDZIE SE JAJA ROBIŁ........... Pffffffff Zenada

Z TAK NISKIM ILORAZEM INTELIGENCJI POWINNIŒCIE SIE TYLKO UDZIELAC NA www.gejowo.pl Co za barany :/ Byłem u tego psychologa i stwierdził, ze jednka nie dolega mi absolutnie nic.....WY GÓWNOJADY !!!

Ile masz lat i czy jesteœ prawiczkiem?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Na pewno jest ! [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

http://www.korzik.net/uploads/30932.jpg Znalazłem !!!!!!!!! Znalazłem jš !!!!! Czarodziejkę z Księżyca ... podam potem numer planeternego łšcza , bodajże to sieć TeleMoon . Numer jej mam bo kiedyœ w jednym odcinku mozna bylo zatelefonować na ksiezyc i z niš porozmawiać . Ma miły œmiech , taki jak œwinka pigi he he ale jest O.K .. Twoja Miłoœć zmienila troche cialo , by odbiec od wizji serialowej i dodać sobie młodoœci wensujanki :))))))))))))))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.