Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Witaj Aurell Ten rok nie będzie lekki z kilku powodów: - cyklony i huragany będš pustoszyły Amerykę Œrodkowš i Północnš - kod Biblii mówi, że w 2006 będzie aż 10 "poważnych" huraganów. - wzrost napięcia na Bliskim Wschodzie - w Palestynie Hamas wygrał wybory - nadzieje na pokój z Izraelem prysnęły... - Iran wcišż pracuje nad wzbogacaniem uranu. Izrael i USA w 2006 interweniujš - będš to bombardowania irańskich oœrodków i ewentualne sankcje... jednak to spowoduje eskalację nienawiœci œwiata Islamu do Zachodu i najprawdopodobniej doprowadzi do cichego zawarcia koalicji antyizraelskiej wœród krajaów arabskich... Sierpień 2006 - w Jerozolimie - wojna domowa... walki między Izraelitami a Palestyńczykami... według Kodu Biblii... Maj też będzie ważny na Bliskim Wschodzie... To co zacznie się w sierpniu 2006r. będzie poczštkiem wydarzeń, które w ostatecznoœci doprowadzš œwiat do wojny nuklearnej, której punktem kulminacyjnym będzie przełom 2011. Wojna rozpocznie się na przełomie 2009/10, a po około roku w ruch pójdš masowe uderzenia nuklearne. Twój Tarot mówi, że - rok 2006 będzie "rokiem mocy" - obudzenia uœpionej siły - myœlę, że obudzš się demony... w sierpniu 2006... 2,3 i 4 sierpnia - kod Biblii mówi o Izraelu, o 2006 r. kod Biblii mówi jako o roku nadejœcia znad Eufratu SZÓSTEGO ANIOŁA... Wiesz, że prezydent Iranu M. Ahmadineżad jest œwięcie przekonany, że za jego kadencji nadejdzie oczekiwany prorok MAHDI, który poprowadzi œwiat Islamu do wielkiej wojny przeciw niewiernym. Żydzi (ci z Izraela i spoza) z kibuców œwięcie wierzš, że czas nadejœcia Mesjasza jest bardzo bliski... Oczywiœcie będzie to fałszywy mesjasz, którego oni przyjmš i uznajš, a który z czasem się od nich odwróci i zafunduje im kolejny holokaust. Znad rzeki Eufrat zostanie w 2006 r. uwolniny SZÓSTY ANIOŁ, który zwiedzie narody do wielkiej wojny...jej szczytem kulminacyjnym będzie rok 2011. - 2007 - rok Pustelnika... chaos, nienawiœć i walki będš trawiły Bliski wschód... W skali globu jeszcze niewiele się będzie działo... Poszczególne kraje i mocarstwa i grupy interesów zacznš zawišzywać ciche sojusze... - 2008 - koło przeznaczenia... œwiat spychany ku przepaœci - wojnie... Przeznaczenie narodów... - 2009 - rok sprawiedliwoœci... coraz większe ciœnienia i rywalizacja o strefy wpływów... rok 2009 będzie poczštkiem WIELKIEGO UCISKU - zacznie się obowišzkowe znakowanie ludzkoœci microchipami... " i nie będzie można kupić ni sprzedać..." - 2010 - rok wisielca - wybuch wojny œwiatowej... - 2011 - rok ŒMIERCI - kulminacja wojny œwiatowej - seria uderzeń nuklearnych... œmierć... takie daty wynikajš z Kodu Biblii... - 2012 - równowaga w rękach sił wyższych... koniec 2012 i poczštek 2013 - kataklizma kosmiczny... to ugasi wojnę œwiatowš. Traktat pokojowy będzie podpisany w Warszawie. Po wojnie Polska powróci na Kresy Wschodnie. Pozdrawiam

Red Knigt- cie Niesamowite . Dziękuję za Wykład w oparciu o Kod Biblii . Faktycznie zbieżnoœć tego nad czym Ty pracujesz tak wytrwale - odkrywanie "łšczeń" , krycie Faktów , i odsłona nieodleglych wydarzeń umiejscowionych w obecnej Terazniejszosci zaskakujš Mnie . To co napisaleœ w oparciu o Kod Biblii jest Pięknym i zarazem Przerażajšcym Obrazem Autentycznoœci pozbawionej maski kłamstwa jakš nosi Œwiat . Dziękuje Przyjacielu

"- Iran wcišż pracuje nad wzbogacaniem uranu. Izrael i USA w 2006 interweniujš - będš to bombardowania irańskich oœrodków i ewentualne sankcje... jednak to spowoduje eskalację nienawiœci œwiata Islamu do Zachodu i najprawdopodobniej doprowadzi do cichego zawarcia koalicji antyizraelskiej wœród krajaów arabskich" Red Knightcie oto wiadomoœć z www.cnn.com http://i.a.cnn.net/cnn/2006/WORLD/meast/01/31/iran.nuclear.ap/story.iran.nuclear3.afp.jpg Iran 'must face Security Council LONDON, England (AP) -- The five permanent members of the U.N. Security Council reached a surprising agreement Tuesday that Iran should be hauled before the powerful body over its disputed nuclear program. China and Russia, longtime allies and trading partners of Iran, signed up to a statement that calls on the U.N. nuclear watchdog, the International Atomic Energy Agency, to transfer the Iran dossier to the Security Council, which could impose sanctions. Zaczyna Sie .... .

Sšdzę ze w Lutym 2006 ... zacznie się własnie to co napisałeœ !!! z Tarota wyszedł mi --- " że wyjdzie Miecz który doprowadzi do Wielkiej Wojny " ;) Boooooom BOooooooom

Parameters Magnitude ML 2.8 Region POLAND Date time 2006-01-31 at 01:07:43.9 UTC Location 51.48 N ; 16.03 E Depth 2 km Distances 81 km NW Wroclaw 15 km NW Lubin ----------------- Wrocław ------------------------------------ > > > > >...... Adamie nie wiem czy œledzisz Temat , ale jak pamiętasz o tym co ukazały mi istosty rok temu - chodzi o Trzesienie Ziemi we Wrocławiu ... Nie tak dawno bez echa przeszło Trzesienie Ziemi , wczesniej zanim odnotowano te ktore ukazalo sie w Gazetach , mediach , wystšpilo w tym samym miejscu praktycznie w Polsce . Moje Zdanie jest takie ..... Fala pod ziemiš sie przemieszcza , i w ciagu 7 dni moze wystapic 90% kolejne Trzesienie Ziemi na Terenie naszego Kraju !!! Parametry powyżej ukazujš Trzesienie z Dziœ Dnia !!! 2,8 o głebokoœci 2km.. od powierzchni Ziemi , w dół . Zdjęcie z Dziœ i punkty informujšce o miejscach Wstrzšsów Sejsmicznych z obecnego roku 2006 !!! .... uspiona Siła , jaka by nie była budzi się szybciej anizeli przypuszczałem. http://www.emsc-csem.org/Images/ALERTFUSION/20060131-010743.jpg Pozdrawiam

http://www.spaceweather.com/swpod2006/31jan06/zinkova.jpg Zielone Słońce ? hm..

a niech to zielone slonce

Witaj Aurellu - jesli mozesz preczytaj poczte i z góry przepraszam z zawracanie głowy :)

Wczoraj miałem wizję! Widziałem opuszczone moje miasto, zniszczone przez trzęsienie ziemii. Strach i smierc unosi się w powietrzu. Widze ludzie udajšcych się w jedno miejsce do Egiptu. Wszytsko jasnieje, niebo gwiazdy, wszytsko nabiera pieknych kolorow,nagle wielki blysk z piramidy! I teraz widze ciemnosc i gwiazdy, stoje i nie oddycham , widze planety, uklady gwiazd,. Podšzam za swiatlem, widze wspanialosc wrzechswiata, galaktyki latajace spodki. I nagle pojawił się piekielny bol glowy, i bol w miejscu trzeciego oka. To czego doœwiadczyłem było wspaniałe, tylko nie wiem czy była to œmierć, czy przejœcie na wyższy poziom duchowy.

ravenie o ile możesz zeskanuj to co ujrzałeœ , wczesniej de facto szkicujšc . I wlkej na stronę ,tak nawiasem mówišc widzę że prężnie temat sie rozwija . Mamy Luty - Miecz w lutym to Intelektualna zagrywka ze strony mediów itp itd ... co możliwe wpłynie na zazębienie wrogoœci i poruszenie małego młynka , w celu wywołania większego Haosu - który pozniej moze objšć znacznš Częœć Œwiata w jednej secundzie. Tak Apropo Red Knigt - ie sšdzę że to podsyci Atak USA : "Izrael i USA w 2006 interweniujš - będš to bombardowania irańskich oœrodków i ewentualne sankcje... jednak to spowoduje eskalację nienawiœci œwiata Islamu do Zachodu i najprawdopodobniej doprowadzi do cichego zawarcia koalicji antyizraelskiej wœród krajaów arabskich..."

totalna bzdura.jestes jakims fanatykiem religijnym.?.

człowiekiem .. tj. Ty Przyjacielu

Jest napisane ''Pod koniec czasu człowiek znajdzie słoik a w nim kosmitę i wielka radoœć zapanuje..'"

nie żartuj, dziœ czytałem gdzieœ że w angli znaleŸli słoik z malutkim kosmitš, ponoć pochodził z roswell z 1947r. A więc jednak, to koniec, ja to mam pecha, co sie pojawię na ziemi to jest koniec œwiata. Już 4rech doœwiadczyłem, znowu będzie trzeba wszystko od nowa zaczynać, co za planeta...

A w której to przepowiedni ?

No tak, ale ten znaleziony kosmita jest z gliny. Ja uwazam, ze wszyscy piszacy tutaj sa radosni. Nikt tutaj nie pisze, kto jest glodny lub bez dachu nad glowa.

bo fruŸki wolš optymistów. Jaki sens ma zamartwianiem się czymœ czego nie możemy zmienić, lepiej jak następnym razem jakiœ bezdomny zapuka do naszego domu to dajmy mu coœ do jedzenia, a nie biadolmy nad tysišcami tych którym nie pomożemy. A jak rzeczywiœcie œwiat jest kreowany przez nasze myœli to im więcej będziemy myœleli o złych i smutnych rzeczach to tym więcej ich będzie na œwiecie. Lepiej się uœmiechać i być miłym dla wszystkich to nic nie kosztuje, a złoszczenie sie czy smutek nie poprawi niczyjej sytuacji - w tym naszej.

Brawo kepulg !!!

no ! wreszcie kumacie ! tak trzymac ! [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

a kto to wie czy ten ufol był naprawde z gliny? nikt nie zrobił żadnych badań, skoro był z gliny to po co był w jakimœ dziwnym roztworze? To bardzo podejrzane...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.