Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rzeczy nieznane - HAARP sie bawi...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122

Bede tutaj wpisywala rozne moje doswiadczenia z HAARP-em. Wczoraj na zeberkach i z ziemniakami ugotowalam zurek z papierka firmy Winiary. Zasiedlismy do obiadu i nastapila konsternacja, bo to nie byl zurek tylko grochowka !!!! Moj maz sie ucieszyl, bo grochowke bardzo lubi, a ja nie znosze nawet zapachu. Zjadlam, bo co mialam robic. Po zjedzeniu sprawdzilam w koszu na smieci opakowanie po proszku na zupe. Wyraznie bylo napisane - Zurek. Pomyslalam, ze fabryka sie pomylila i wsypala do torebki grochowke wzamian zurku. Zupy zostalo na poniedzialek. Odgrzalismy i zasiedlismy do jedzenia. Okazalo sie, ze dzisiaj mielismy zurek !!!! Najprawdziwszy zurek. Wiem, ze HAARP zmienia mi czesto smak i woda z kranu, na zeby jest slona jak diabli, a swieza szynka ma jad kielbasiany. Czasami zasolone ziemniaki smakuja zupelnie jak nieslone i maz sie ze mna wykloca. Herbata smakuje jak mieta. Dla mnie sa to zabawy, bo ja o tym wszystkim wiem, ale tym sposobem mozna ludzi doprowadzac do chorob i rozwodow.

HAARP moze mi pomagac ruszac rekoma i nogami. Jest to niezwykle uczucie, kiedy reka unosi sie bez naszej woli lub jej ruch jest przyspieszony. Niesamowite jest tez wrazenie, kiedy ide sobie i w pewnym momencie nogi szybciej przebieraja kroki. Czesto tez, kiedy sie pochylam, to mam ten ruch ulatwiony i to samo przy prostowaniu sie, a takze przy wstawaniu z krzesla staje sie jak piorko. Inne wrazenie jest, kiedy zmuszaja mnie do szybszego chodu. Pchaja mnie wtedy w plecy i sama musze przyspieszyc. Tak samo jest kiedy mnie hamuja. Czasami jest tez tak, ze moje ruchy staja sie tak powolne, jak na zwolnionym kadrze. Inne wrazenie jest tez, kiedy musze wkladac niesamowita ilosc energii, zeby ruszyc reka czy noga. Czuje wtedy straszny wysilek, zeby np. podniesc reke do gory, czy zrobic krok. Bardzo czesto tez manipuluja moja energia. Raz sprawiaja, ze tej energi mam bardzo duzo. Czuje sie wtedy dziwnie lekka i czuje dodatkowe powietrze przy ustach. Tak jakbym dostawala dodatkowy tlen. Nawet szybko idac nie czuje zadnego zmeczenia i przyspieszonego oddechu. Serce ma wspanialy rytm. Odwrotnie jest, kiedy zwalniaja mnie z mojego normalnego rytmu. Przy niewielkim wysilku zaczynam lapac powietrze jak ryba wyjeta z wody. Moje cialo staje sie bardzo ciezkie i ruchy malo skoordynowane. Nawet siedziec jest mi ciezko. Zupelnie inne wrazenia sa, kiedy ten sam ciezar trzymany w mojej rece raz staje sie lekki jak piorko, a innym razem nie moge go udzwignac. Czesto tak sie ze mna bawia, kiedy wyjmuje butelke z sokiem jablkowym z lodowki albo z czajnikiem. Wrazenie i efekt jest niesamowity. Tak sobie mysle, ze te mozliwosci HAARP-a moga bardzo wplywac na wyniki sportowe, kiedy HAARP zechce manipulowac zawodnikami. Nie wspomne tez o wyscigach konnych, kiedy to w gre wchodza czasem wielkie pieniadze !!!!

ale bezsens

Super sportowcy, super żołnierze, super Goœka! Sš tacy, którzy majš niekontrolowane OOBE nawet podczas chodzenia. Może Twoja dusza chce się uwolnić?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Co to jest OOBE ? Czy to chodzi o opad krwi ?

Miewasz Gosiu jakieœ przyjemne skojarzenia? O OOBE (Out Of Body Experiences) potocznie zwanym OBE możesz poczytać np. na tym forum. Niestety to nie o HAARP-ie, więc chyba Cię nie zainteresuje.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wiesz tyle o haarpie..a o OOBE nie slyszalas??... [%sig%]

HAARP istnieje od 1948 roku jako instytucja, a OOBE jest chyba niedawno i w dodatku tak moga byc nazywane niektore swiadomosci, ktore czlowiekowi wprowadza HAARP.

Gosiu OOBE to nie jest jakiœ tam opad krwi, to jest wtedy jak żaby i przeróżne płazy lecš z nieba !!!;))

Ciekawe kto zarzšdza instytucjš OOBE? ;) TAM nie ma HAARP-a. Chyba, że HAARP to Ghost Busters :)

"" Autor: Goska (---.dyn.iinet.net.au) Data: 09-12-2005 11:08 HAARP istnieje od 1948 roku jako instytucja, a OOBE jest chyba niedawno i w dodatku tak moga byc nazywane niektore swiadomosci, ktore czlowiekowi wprowadza HAARP."" Gosia z Ciebie to niezła jajcara jest :) . Hehe instytucja :) Chociaż byłoby fajnie gdybym miał takiego mini haarpa powodujšcego obe :)

oobe instytucja....no to naleze do jakiegos ugrupowania:) mam kilka swiadomosci....ostatnio bylam papiezem... [%sig%]

Henryko dziekuje Ci za list. Napisalas mi bardzo ciekawe rzeczy. Szczegolnie o tych licznikach. Do glowy by mi nie przyszlo, ze przeciez faktycznie moga je podkrecac. Wystarczy, ze na cos zwieksza prad nawet w nocy. To jest niesamowite i to moze miec miejsce. Ludzie zupelnie nie zdaja sobie z tego sprawy. Kiedys na ogrodzie palilam papierosa i palila sie lampa na tarasie. W pewnym momencie zaczela sie bardzo rozjasniac. Tak, ze w ogrodzie zrobilo sie zupelnie widno. Jak sie odwrocilam, to zaczla wracac do normalnej mocy. Pozniej sie na nia patrzylam, a ona znowu zaczela swiecic mocniej. Bardzo sie rozswietlila i w calym ogrodzie bylo bardzo widno. Tak mi pokazywali chyba trzy czy cztery razy. Wyobrazam sobie, jak wtedy musial przyspieszyc licznik pradowy. W nocy przeciez jest wlaczona lodowka i inne urzadzenia, ktore mozna dowolnie podkrecac. Przypominam sobie teraz, ze z tymi zarowkami pokazywali mi juz w 1998 roku, jak mieszkalam sama. Sasiadki nie bylo w domu i na zewnatrz zostawila swiatlo. Ile razy patrzylam w tamtym kierunku, to ta zarowka sie bardzo rozzazala.

Masz moc w spojrzeniu. Niedługo przejdziesz w czwarty wymiar... HAARP-a :)

Dziękuję ci Gosiu że otworzyłaœ mi oczy na to jaka jest prawda o naszym œwiecie. Teraz widzę jaki podły wpływ ma HAARP na nasze życie. Już w pierwszym roku działania agenci HAARP zdołali dokonać wielu manipulacji np. - w RPA zakazano zawierania małżeństw pomiędzy białymi i czarnymi - proklamacja państwa Izrael; wybuch pierwszej wojny izraelsko-arabskiej - Harry Truman wygrał wybory prezydenckie w USA. - prymasem Polski został kardynał Stefan Wyszyński. w 1949 HAARP też narobił bigosu: - komuniœci rozpoczęli tworzenie Państwowych Gospodarstw Rolnych (PGR). - powstało NATO. - Mao Tse-tung proklamował Chińskš Republikę Ludowš dalej po prostu nie mogę już szukać, ręcę załamuję patrzšc jak HAARP niszczy nam życie... ;)

przeglšdalam google w sprawie Harapu ,zainstalowane sš na Alasce! Ale pomijajac wszystko coœœœ musi w tym być! często wstaję w nocy ,w kuchni mam kuchenkę "mastercok" z zegarem ,normalnie po 22 godz. zgodnie z instrukcjš zegar winien swiecic "tylko,tylko" ALE tak nie jest!!!!!!!!!!zauważylam ,że niekiedy NIE MUSZE ZAPALAC SWIATLA --- WYSTARCZY TO Z KUCHENNEGO ZEGARA!!!!!!!powiem szczerze - naprawdę bylam zaskoczona(a ile jak głupia wykłocam się z elektrownia!)Wierzcie czy nie - ale taj u mnie jest!

RACJA, mi HAARP przeinstalowal prad w domu, zezarlech knefla i co sie dzialo, bylech zezarty a HAARP wiercil mi dziura.............w dupie!!! ola boga, ola boga srom se na ryj przez ta stonoga :)

fgsdfsdf ---------twoje slownictwo œwiadczy o tobie! albo pomyliłes portale dla ciebie najbardziej odpowiedni to www.debil.com

niach

..

.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.