Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Bush zamierza atakować Iran
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 94

Coœ mi się zdaje, że mr bush się tym razem przeliczy, kiedyœ pewna pani polityk porównała Busha do Hitlera... Ciekawe co o tym myœlicie? Bo mi się wydaje że owa analogia jest bardzo trafna. Bush też lubi kłamstwo i wojny. Ma swojego goebelsa (jak jego sekretarz stanu się nazywa?) itp. ---------------------------------------------------------------------------- "a ja mam w dupie ten owczy pęd, tę mentalnoœć ćmy (...) czy chcesz iœć ze mnš, tylko powiedz", tak mówił nie potępiał, nie przymuszał, przekonywał, przekonywał, lecz interes nigdy nie pozwolił sługom jego naœladować łagodnoœci tej" /*www.pigment.art.pl*/

kto wie morze Bush to kolejny antychryst a jego liczba to 666 ciekawa stronka http://www.socjalizm.org/publikacje/historia/krucjaty.htm jesli tak to polska powinna sie odwrocic od niezadnicy bo kto z kim przystaje czasem taki sie staje

wyglada na to, ze ten scenariusz codziennie staje sie coraz bardziej realny [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

jak przewidzial nostradamus: "Po 12 miesiacach nowego millenium W domu najwyzszej mocy, Wiejski Idiota wystapi naprzod by oglosic sie jego przywodca"

Druga strona medalu jest taka, że Duchowni Islamscy tak naprawdę pogłupieli ze starchu przed nowmi wytworami cywilizacji. Żyli sobie jak władcy feudalni, dziecko 11 letnie mogli skazać na œmierć za namalowanie Kreski na Meczecie, a tu jakaœ Demokracja chce przyjœć i zawłaszczyć ich włšdzę a mało tego rozdać jakimœ tam Plemionom i dac im prawo głosować w ich sprawch. Nie dajmy się zwariować. Co prawda moim zdaniem USA trochę na wyrost okreœlajš pewne marginesy ryzyka jednak w tym działaniu jest dużo racji - niestety. Pozdrawiam Igor

a mi sie wydaje, ze HAARP to robi, busz dżordż junior k u r w i pod haarpem i sie opala, zjezdza z bata i sterczy mu pała, robi se loda, nie chodzi po schodach, wdupio cox i mo wiecznie zapchany nos ;]]]]]]]]]

atak na iran nastšpi w listopadzie tego roku.

eeeeeeeeee chyba wczesniej....... [%sig%]

Igor pocałuj się w odbyt, gówno wiesz o œwiecie, a bush to dyktator, wole islam niż amerykańskš dyktaturę, @!#$ off

Nie wiem jak bardzo trzeba podpaœć bushowi żeby zostac zgładzonym, w dyktaturze islamskiej wystarczy być kobietš i mieć własne zdanie. Jak już ktoœ się lubuje w dyktaturach to najlepsza jest korea, ład i porzšdek - polecam serdecznie. Rozwišzaniem kwestii islamu - jego zacofania i niehumanitarnoœci - zajęły sie na razie tylko stany, reszta œwiata woli patrzeć i zmieniać poglšdy w zależnoœci jak wiatr zawieje. USA wybrały bardzo cywilizacyjnš metodę nawracania arabów, tych normalnych kupili, resztę powoli podbijš. Jest zapewne wiele innych rozwišzań, ja bym się nie bawił i po prostu posłałbym pół arsenału atomowego na cały syjonistyczny œwiat. Nie byloby już palestyny, izraela i całej reszty - pokój potrzebuje czasem większej iloœci ofiar niż wojna.

..

Stalin wiecej wymordowal polakow nisz cala czecia rzesza z hitlerem razem wzieta;/ babcia zawsze mi mowila za czasow okupacji niemca dalo sie jeszcze zy, cos zalatfic gdy pszyszla okupacja rosyjska czebalo uciekac z domu

znane nazwiska to tylko kukiełki maczety to ci których nazwisk się nie widuje normalnie SOROS ROCKEFELLER LORD ROTSCHILD ITD TO SĽ WIELCY MUSTERS OF PUPPETS za to ojciec Busha jest mocno spokrewniony z rodzina Merowingów... œwiadomi spraw wiedza kim mieni sie byc owa stara francuzka rodzina . pozdro

A Iluminaci pochodzš z Bawarii. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://faculty.cua.edu/pennington/ChurchHistory220/LectureTen/fleas.gif
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 94
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.