Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 11 | 12 | Następna strona

miłość - taka prawdziwa co nie daje spać. jak to można wytłumaczyć? wiem wiem temat troche z innej beczki, nie ale jest dużo rzeczy które trudno wyjaśnić, nie tylko problem (?) Boga, UFO i kosmosu

oj Wintere Winter Ty to jsteś biedny...... nieszczesliwie się zakochałeś?Dlaczego tak nienawidzisz kobiet?To chyba one powinny raczej nienawidzieć mezczyn. Skoro nie uwazasz kobiet za gorsze to czemu wypisujesz takie brednie?A jednak możemy popatrz się na wypowiedź Farby.w pełni się z nią zgadzam.A swoje potrzeby to sobie sam zaspokajaj bo nie sądzę żeby ktoś po blizszym poznaniu Ciebie chciał to robić.

Piszesz jak jakis islamski fundamentalista, który ma kompleks niższosci... No comends....

Tak w ogóle to nie wiem po co własciwie wchodziłes na to forum. Jezeli chciałes tylko sprowokowac innych do rzucania błotem to ci sie to udało. Myslisz dosc płytko, a te twoje słowa na pewno do nikogo nie trafią. O przepraszam, moze do innego męskiego prymitywa, bo do tych twoich geniuszy to ty nie nalezysz :)) Pozdrowieńka :)))

Nie rozumiesz, potrzeby ZWYKŁYCH Mmężczyzn.Ale zaraz , ja nienawidze ? Czy gdzieś tak napisałem ? Nie , to dlaczego tak mówisz ? Obrażasz mnie. Słodowska nic nie odkryła , tylko wybadała , była to czysta praca wyłapywanie cząstek o których już było wiadomo. Kobiety też potrzebują zaspokojenia ale generalnie mogą się bez niego obyć. "Obrzydzasz mnie ble i fu ble i fu...." be i fu i ble i Fiut. Wiesz co to znaczy "obrzydzasz mnie" ? I co miałaś na myśli ?

Czy cialo astralne ma narzady pluciowe? Czy od posiadania penisa czlowiek staje sie "genialny"??? Cz testosteron ma wplyw na "genialnosc"? Jedyna prawda w tym co piszesz to to ze steruje wami popend.Aze wiele kobiet mysli i wierzy w romantyczna milosc to osobna sprawa.

własnie o to chodzi że nie rozumiem.jakby mi chłopak powiedził że jest ze mna dla zaspakajania swoich potrzeb to dostałby w RYJ i nigdy więcej by mnie nie zobaczył. bo piszesz to z taka nienawiścią.to się czuje w Twoich wypowiedzich. sorry ale narazie to TY mnie obrażasz a nie ja Ciebie.

Jaką nienawiścią do cholery !?! Ja tylko pisze to co myślę , a myśląc o was myślę jak ojciec o dzieciach. Swoją drogą, wolałabyś , aby twój chłopak cię oszukiwał i mówił farmazony , a nie powiedział wprost , że spełniasz rolę gumowej lalki ? Czy nie byłoby to uczciwsze ? Przecież kobieta może TYLKO TO zaoferować inteligentnemu mężczyźnie. Jesteś mu winna zapokojenie i czy to nie jest wspaniałe ? Nie dorównasz mu mądrością , on jest światłem przewodnim. TY jesteś zaspokojeniem i odstresowaniem dla niego. Takie "głupsze zwierzątko" w które on możę sobie "podmuchać". taka maskotka. Ale nie pisze tego z nienawiścią ! O NIE ! Tylko uczciwie mówię jak jest. Przecież na inteligentną dyskusję wybierze się na wieczór do kumpla , bądź na forum pogadać z Winterem , ale nie będzie z tobą filozofował. I NIe nerwuj się tak ; )

"Czy cialo astralne ma narzady pluciowe? Czy od posiadania penisa czlowiek staje sie "genialny"??? Cz testosteron ma wplyw na "genialnosc"? Jedyna prawda w tym co piszesz to to ze steruje wami popend.Aze wiele kobiet mysli i wierzy w romantyczna milosc to osobna sprawa." Mężczyzna ma inaczej skonstruowany mózg od kobiety. Może w nim się uaktywnić geniusz. W kobiecie tego nie ma , bo nie ma. Przecież skłamałbym mówiąc , że jest. Przestrzenie dziejów nie znają przypadku geniusza kobety, oddech wieków nigdy o czymś takim nie wspomniał. Wasza rola jest inna i w niej powinniście szukać spełnienia.

"...A swoje potrzeby to sobie sam zaspokajaj..." : ) Hihi, zawsze tak robię : D: D :D :D : ) ... wiem, jestem obrzydliwy :... (

Spelnieni do mi tez wibrator co jest glupi jak but .Skad zaczerpales wiadomosci o budowie mozgu?????Chyba z mitow srednio wiecznych.

Skąd ta agresja ? I co tam sepleniłaś o wibratorze ?

Aha , że cię spełni ! To wspaniale ! Wymagającą od życia istotą jesteś. No już, do łóżeczka...

Gratuluje "absolutnego sluchu" bo uslyszales noje seplenienie . Moze meski mozg pomysli i zrozumie. Nie jestem agresywna ale twoje wypowiedzi draznia

drażnia i to bardz. Winter nie pisz takich durnot ''gumowa lalka'' to przecież prymitywne.obrazasz w ten sposób NAS!!wiesz nie kazdy chłopak mysli tak jak TY. a jeśli nawet to niczym się nie różnicie od zwierzaków to dopiero jest obrzydliwe. Nie wypowiadaj się tak bo to uraża NAS myślisz że to jest takie przyjemne?Tak Ty się sam zaspokajaj tak będzie najlepiej.Oj kobieta może zaoferowac o wiele więcej to że Tobie nie powiodlo się w miłości nie znaczy że musisz każdego chlopaka przedstawiać jako siebie samego.bo TY piszesz o tym jaki TY SAM jestes a nie mężczyźni, racja jest wiele takich jak TY ale sa tez inni

Kobro - pociesz się - nie każdy. Takie myślanie jest płytkie i głupie. Człowiek bez miłości jest jak karabin bez naboju. po prostu jets bezurzyteczny i pusty... Ale faktem jest że do miłości trzeba dojżeć... Pozdrowienia :)

Na wątku o miłosci pojawił się bój miedzy kobietami i męzczyznami, a dokładnie miedzy kobietami i Winterem. Bój który wyzwolił niskie reakcje, zwierzęce...Ciekawe socjologicznie... Własciwie to nie chce mi sie w tym uczestniczyc, bo to zwykła przepychanka. Ale wrzucę swoje trzy grosze. niech będę po stronie ,,głupich bab". Winter to jest prowokator i nie nalezy sie tym przejmowac, on własnie chce, żeby sie emocjomowac. Myslę, ze nikt nie uswiadomił Wintera, ze męzczyźni tez służa do zaspokajania potrzeb kobiety, bo o tym nie wspomniał. Forum to Winterze służy do dyskusji i jesteśmy w XXI wieku, więc mamy juz na szczeście prawo wypowiedzi, wiem, że Cie to smuci, ale taka jest prawda. Pozwól wiec mówic kazdemu, nie ty decydujesz, kto ma prawo mówić, myslec i rozważac, bez względu na to, jakim bogiem sie poczuwasz. Za duzo sobie pozwalasz, obrazając kobiety, i radze powstrzymac swoje samcze emocje. chiałbys wierzyc, że w mózgu kobiety nie może zaistniec myśl, nawet genialna ale nie masz na to dowodów, czy robiłes doświadczenia na mózgu swojej gumowej lalki, ze doszedłes do tak wzniosłych i genialnych odkryc? więc milcz, bo czasem milczec jest mądrzej. [%sig%]

Bogowie jednak byli madrzejsi, bo wśród nich były kobiety i męzczyźni, ale oczytany Winter woli to przeoczyc... pomijamy fakty dla własnych marzeń ? [%sig%]

wiesz Winter.... tak sobie obserwuję od jakiegoś czasu..... Twoje wypowiedzi na forum.... i zastanawiam się..... skąd wziął się na tej ziemi taki egoista, prostak i cham... człowiek pozbawiony wszelkich wartości..... któremu wydaje się, że posiadł je wszystkie... jedyna wartośc jaką posiadasz to zaślepione sporzenie w siebie i własne ja.... w ich doskonałość, nieomylność... ale jakim cudem możesz tak mysleć... Gdybyś mógł przez moment stanąc obok siebie (i to nie w wyniku obe), nie zaangażowany tak bardzo we własną wyalienowaną od rzeczywistości, chorą osobowość.... gdybyś spojrzał... obiektywnie w swoje myśli... słowa... poczułbys się jak każdy kto czyta Twoje wypowiedzi.... postaraj się... wątpię żeby się udało... ale spróbuj.... gwarantuję, że po przeczytaniu... nie spojrzysz nigdy więcej w lustro... nigdy w życiu nie zobaczysz w sobie mężczyzny... wiesz w ogóle co znaczy to słowo? wiesz co znaczą słowa: kobieta? szacunek?... Brak mi słów... takiego gówna jak Ty w życiu nie widziałem i mam nadzieję, że na swej drodze nigdy nie spotkam. Mam nadzieję, że na Twojej drodze nigdy w życiu nie stanęla żadna kobieta... może właśnie to jest powód Twojego nieszczęścia i największy problem? Straszną krzywdę czynisz światu swoją obecnością... Można żałować, że ktoś kto sprawił, ze pojawiłeś się na tym świecie nie przemyślał dokładnie sprawy... naraził tyle osób na cierpienia... pozdrawiam wszystkie obecna tutaj Kobiety! w swoim imieniu przepraszam za osobnika, który niesłusznie podaje się za mężczyznę!

Brat zgadzam się z Toba w pełni!! Alfa Twoja wypowiedź jest super!!może Winter wkońcu zrozumie. zdegustowany Winterem Twoja wypowiedź jest mistrzowska ale Winter i tak tego chyba nie zrozumie bo on jest w pełni przkonany że ma racje i dałby się o to zabić.i w swoich wypowiedziach bardziej obraza meżczyzn niz kobiety. Winter cieszs się że my się nie znamy.Wyedy byś był biedny........

Idź do kastracji może wtedy zrozumiesz inne wartości niż tylko zaspakajanie mężczyzn
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 11 | 12 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.