Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
FENOMEN DZIECI INDYGO - DZIECI NOWYCH CZASÓW
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Chciałbym poruszyć na niniejszym forum temat zwišzany z dziećmi Indygo, zwanymi również dziećmi nowych czasów. To zupełnie nowe pokolenie dzieci, które wchodzi (zaczyna wchodzić lub będzie wchodzić) w obecnych czasach (w najbliższej przyszłoœci) w œwiat dorosłych. Sš to dzieci, które posiadajš nowe zdolnoœci, nowy sposób patrzenia na œwiat, majš swoje wady i zalety, bardziej rozwinięte DNA w postaci 6 nici. Chciałbym, aby ten temat znalazł u was poklask, zrozumienie, a także przemożnš chęć do podzielenia się informacjami, wnioskami o takich dzieciach. Muszę powiedzieć, że temat powyższy został zaczerpnięty z ksišżki Caroline Hehenkamp "Fenomen dzieci indygo, dzieci nowych czasów". Ksišżka w zasadzie jest nowatorska, jeszcze o œwieżym spojrzeniu :). Autorka majšca doœwiadczenia z takimi dziećmi, opisuje szeroko wiele zagadnień zwišzanych z tymi dziećmi. Pisze o leczeniu, odżywianiu, sposobach zachowań itp. Ksišżkę w pierwszej kolejnoœci warto polecić rodzicom, nauczycielom, pedagogom i w końcu każdemu, kto zechce się tym zainteresować. Uważam, że warto. Liczę weń, że temat się rozwinie i nie olejecie go tak po prostu. Nie chcę by był to kolejny przemilczany "problem" ludzkoœci, ale zaczyn nowego rozumienia, coœ jak przedœwit nowej ery. Bo te dzieci już zapoczštkowały drobne przemiany w naszych społeczeństwach. Więcej o dzieciach już wkrótce :))).

""Ręce precz od tej ksišżki"." Trzeba wierzyc w zasoby domowe starych ludzi. Kiedys z jednej ksiazki uczylo sie wiele osob. Nie wolno sie bac szerzyc prawdziwej wiedzy w domu i gdzie sie to tylko da. Nie wszystkich jednoczesnie steroryzuja, wiec mozna sie ksztalcic samemu w oparciu o przyrode. Bog dopomoze !!!! Stary czlowiek, to zawsze skarb. Nie zapominac o tym !!!!

"Trzeba wierzyc w zasoby domowe starych ludzi. Kiedys z jednej ksiazki uczylo sie wiele osob. Nie wolno sie bac szerzyc prawdziwej wiedzy w domu i gdzie sie to tylko da." "Stary czlowiek, to zawsze skarb. Nie zapominac o tym !!!!" - dokładnie, gdybyœmy żyli w wielopokoleniowych rodzinach ludzie byliby lepsi. Młodzi ludzie w starszych widzieliby mšdroœć własnych dziadków, a nie zdziwaczałych staruszków, a staruszkowie nie dziwaczeliby majšc stały kontakt z młodymi ludŸmi i w młodzieży widzieliby nie tylko rozwydrzonych małolatów, ale swoje wnuki. Powiedzcie mi po co, co rok czy dwa, wychodzš nowe podręczniki do matematyki, która jest stała od wieków. Gdy sam wzišłem do ršk w wieku 10 lat ksišżkę matematyki z 1926 r. zrozumiałem więcej niż z wtedy obecnych podręczników, najlepiej zapamiętałem przykład rachunku prawdopodobieństwa, który jest tylko prawdopodobieństwem, a nie prawdš, tak jak całe życie. Nauczyciel zapytał ucznia czy to możliwe aby pod ich oknem przeszło 200 osób, które będš samymi mężczyznami. Uczeń, który właœnie uczył się rachunku prawdopodobieństwa stwierdził że to niemożliwe bo w okolicy mieszka mieszana populacja i z rachunku wychodzi bardzo znikomy procent na takš możliwoœć. Podeszli razem pod okno, a ulicš przechodziła akurat cała dywizja wojska i byli to sami mężczyŸni, których było nawet więcej niż 200.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

.. to ja ich wtedy wysłałem ;)

"Powiedzcie mi po co, co rok czy dwa, wychodzš nowe podręczniki do matematyki, która jest stała od wieków." - Po to żeby był ruch w interesie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

O jaki interes sie rochodzi ?

nie chcę za nikogo odpowiadać, ale jakto jaki? interes firm wydawniczych, proste i logiczne

I zarobek dla nowych autorów, niekoniecznie lepszych, ale za to powišzanych z kim trzeba w danej chwili. Widzisz Gosiu - udało się to wytłumaczyć bez HAARP-a. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

oto fenomen dzieci indygo? ludziska, trzymajta się temata -choć trochę.

Dzieci Indygo czy Kryształowe to inaczej dusze Obcych. Jezus też był Obcym. "Moje królestwo nie jest z tego œwiata." Obcy się dzielš na dobrych i złych....

Dariuszu sek jest w tym, ze tak naprawde nie wiadomo, kto ma ta najlepsza wersje HAARP-a ???? Obawiam sie, ze on ma nagrane wiele dowodow !!!!

Goœka sama jest Obcym, tylko zwala wszystko na HAARP'a :-)

Ciekawe, czy dobrym, czy złym....

Dariusz też jest Obcym, ale takie z niego Obce, że jak swoje....

obcy (język polski) wymowa: znaczenia: rzeczownik, rodzaj męski (1.1) coœ nie należšcego do danego œrodowiska przymiotnik (2.1) nie należšcy do jakiegoœ kręgu osób odmiana: (1.1) lp obc|y, ~ego, ~emu, ~ego, ~ym, ~ym; lm ~y, ~ych, ~ym, ~ych, ~ymi, ~ych

składnia: kolokacje: (1.1) ciało obce, wyraz obcy synonimy: (1.1, 2.1) nieznajomy, nieznany

Obcy = Dzieci Indygo i Dzieci Kryształowe, i Jaszczury

"Goœka sama jest Obcym, tylko zwala wszystko na HAARP'a :-)" Natalia D, w jakich bajkach pisze o tych obcych ??? Ja bajek juz dosyc dawno nie czytam. Przeczytalabym zestaw bajek pt. Mowiacy dab. Najcudowniejsze polskie bajki !!!!!

Dostałam channeling, że jesteœ Obcym. Ustalamy teraz, co przeszkadza Ci zaakceptować swoje Ÿródło pochodzenia.

Ty sprawdz ten channelig !!!

Tu chodzi o Gosi troskę o zdrowie pschiczne rodziny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.