| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| uroki:)) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 104 |
|
Witam zrobiłšm nowy wštek gdyz mam pilnš sprawę kiedys podałam pewnym osoba adres do pana o imieniu Artur Sojka zajmuje się rzucaniem uroków, klštw, itd niestety adres zgubiłam a jest mi bardzo potrzebny więc jesli możecie to przeslijcie mi ci co otrzymali ewentualnie jeli kto zna osoby które profesjonalnie tym się zajmujš mam na mysli uroki to proszę o namiary obojętne czy na emaila czy tu na forum pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.
|
|
|
Poprostu uwierzyłe,że może ona co ci zrobić twoja podwiadomoć to przyjeła sam się dałe załatwić NIKT NIEMA NAD TOBĽ WŁADZY no może za wyjštkiem Boga,który dla każdego ma swój plan przygotowany.
|
|
|
Za długo musiał bym Ci to tłumaczyć.Dla mnie też urok na oległoć jest nie możliwy jeżeli sie nigdy nie posiadało zadnego kontaktu z "ofiarš",albo nie ma żeczy która by do niej należała.Tylko na takš wersje sie mogę zgodzić.
|
|
|
Penki a mógłbys mi cos wiec powiedziec o twoim dowiadzceniu z rzycaniem uroków??? jesli nie tu na form to na emeila ?????byłabym ci wdzięczna moze to uchroniłoby mnie przed zrobieneim głupoty:) pozdrawiam
|
|
|
Hej! chciałabym zapytać, czy kto z was wie może, jak sie bronić przed urokami rzucanymi przez innych ludzi? ostatnio kto włanie robi co takiego mojej rodzinie i naprawdę mam juz tego dosć i chciałabym jako obronić mojš rodzinę przed tym. jeli kto wie, to bardzo proszę o odpowied na mój e-mail.z góry dziekuję
|
|
|
Wysłałem Tobie maila, ale potwierd, czy doszedl. Pozdrawiam. :)
|
|
|
Witam :) Jestem tu pierwszy raz,interesuje mnie rzucanie urokow.Czy jest tutaj ktos kto moglby mi o tym opowiedziec cos wiecej.Bardzo jestem ciekawa jak rzucic na kogos urok tak zeby to podzialalo.Moim celem jest zemsta i chęc ukarania bardzo zlego czlowieka...
|
|
|
A co da Ci zemsta?
Ten, kto Cie skrzywdzil, bardziej skrzywdził SIEBIE..... Chcesz isć w jego slady?
Mylisz, ze warto?
Pozdrawiam...... :))))
|
|
|
ej znacie jakies milosny urok bo podoba mi sie taki fajny koles no i moze bym mu troszke pomogla w tym zeby sie w e mnie zakochal hehe.napiszcie mi plis .....dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam.
Jestem tu z ciekawoci i naprawde nie mam ochoty rzucać na nikogo uroku czy zaklęć. Niestety ze względu na to że moje życie od dłużczego czasu się komplikuje i zdarzajš się w nim sytuacje które sprawiaja że mam dreszcze i wło na głowie się jerzy to chciałem poprosić o pomoc. Podejrzewam że sš osoby które mogły posunšć sie dosyć daleko aby mi zaszkodzić i skomplikować moje życie dlatego chciałem sie dowiedzieć czy jest mozliwoć odwrócić uroku/ zaklęcie lub innš formę negatywnej energi zwróconš przeciwko mnie??? Sprawa jest dla mnie wyjštkowo ważna co napewno wydaje się zrozumiałe więc prosiłbym osoby kompetentne o wskazówki i informacje. Dziekuje. Z wyrazami Szacunku. Miko
|
|
|
Witaj Aniu , prosze cie odpisz mi na maila ktorego Ci wyslalam prosze to bardzo pilne , pozdrawiam i z gory dziekuje bardzo
|
|
|
Miko ,sš sposoby i to nie jeden.
np.idż do kocioła i pomódl się za swych oprawców-ale szczerze!!!! to doć trudne do wykonania ,lecz wykonalne!!!.
Inny sposób -zrób sobie RUNE i no przy sobie ,runš tš to runa Raidho-[raido].-jak ona wyglšda znajdziesz w internecie ,raczej jak to się wykonuje ,ale jest to znak literowy R..
inny sposób to talizman ,ale to trudniejsze -bo powinien być zrobiony specialnie dla Ciebie i to przez kogo kto zna zasady wykonania owego talizmanu,-też powiniene znależć takiego kogo w ofertach na interku.
powodzenia i pozdrówka
|
|
|
Acha -Miko a jeli się fizycznie żle poczujesz to zaparz "czarcie żebro''
[ziele] i w tej miksturze umyj się ,a przynajmniej opłucz głowę.
Ziele to kupisz w sklepie zielarskim,-tam też się dowiesz jak się zaparza itp.
pozdrówka.
|
|
|
Ja zajmuje się rzucanie uroków i rytuałami jeżeli kto potrzebuje pomocy piszcie
[%sig%]
|
|
|
ja znam kogos kto potrafi rzucac uroki i nie tylko....ale nie radze sie tym zajmowac..trudno pozniej odwolac urok.....ogolnie nic dobrego to nie przynioslo...
[%sig%]
|
|
|
napisałam do Ciebie alajne maila...proszę jesli mozesz to odpowiedz
pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 104 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |