| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
Koriss zgadzam się, ja w sumie tesh przesadziłam. Jakby tak przefiltrować facetów, to tylko kilku jest naprawdę spoko :) Znajoma mojej mamy została lesbijkš, bo odrzuciło jš w życiu 7 <!!!> mężczyzn.. :/ A taka fajna babka-ładna, mšdra... Ech, po prostu trafiła na niewłaciwych mężczyzn :)
|
|
|
Nio! Też bym chyba zrezygnowała... 7 facetów, co za winie! Ja byłam z jednym, a raczej z jednš winiš. Teraz jak bym go spotkała, to bym mu wydrapała gały :)
|
|
|
Arwena: Mojej mamy znajomy miał żonę, która zostawiła go dla kobiety (!!!), dlatego bo to ona odgrywała w tej rodzinie rolę mężczyzny (ten jej facet był poprostu leniwy, i sam nic nie potrafił zrobić). Poprostu dziewczyna miała dosyć *chyba, tak mi się wydaje). No faktycznie, ale się porobiło =pppppp
|
|
|
Takie winie trzeba zabijać
|
|
|
A ja poznałam takš winię: jednego dnia chciał ić ze mnš do kina, a na drugi dzień nazwał mnie szmatš.
|
|
|
Sš ludzie i ludziska, gusty i guciki... Ale po przwejciach faktycznie co w nas może pęknšć i przestaje nas pocišgać ta druga płeć... Smutne :(
|
|
|
Ja nie mogłabym być z kobietš -tak jak re-liqio nie mógłby być z facetem :/
|
|
|
Mnie facet zaprosił do kina, poszłam, bo wtedy mi się podobał...
Było fajnie, ale następnego dnia powiedział, że założył się z kolegami kto pierwszy pójdzie ze mnš do kina że poprostu robił sobie ze mnie JAJA...
|
|
|
A mnie moja winka najpierw mnie ubóstwiała, flirtowała i chciałš czego więcej niż upojnych spojrzeń <a miałam 11 lat...> i w sumie wszyscy wiedzieli, że chodzimy ze sobš, oprócz mnie :) Póniej mnie poprosił, a dwa dni póniej zaczšł flirtować z innš i mnie też nazwał szmatš... Co za głšb...
|
|
|
JAAAAAAAA!!! To oni sš szmatami, a nie MY!!!
Ale bym takiego spoliczkowała!!!
Naszczęcie nie wszyscy sš tacy...
|
|
|
Poprostu tacy sš ci "przystojni cwaniaczki". Napiszcie ile macie lat bo mi tak jako głupio...
|
|
|
A ty Anita włanie skończyła podstawówkę?
Gdzie tak napisała /może to nie ty :P
Jaaaaaa... jeli tak, to zazdroszczę Ci :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |