Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Oj tak :) Œweinie przez BAAAAAARDZO duże "eœ'' :)

Oj tak... œwiń przez duże "Œ" jest mnóstwo :P

Koriss zgadzam się, ja w sumie tesh przesadziłam. Jakby tak przefiltrować facetów, to tylko kilku jest naprawdę spoko :) Znajoma mojej mamy została lesbijkš, bo odrzuciło jš w życiu 7 <!!!> mężczyzn.. :/ A taka fajna babka-ładna, mšdra... Ech, po prostu trafiła na niewłaœciwych mężczyzn :)

Patrzcie, temat o kobietach a my o mężczyznach gadamy :D

O jaaa... Ta to musiała mieć w życiu Ÿle... ://

Nio! Też bym chyba zrezygnowała... 7 facetów, co za œwinie! Ja byłam z jednym, a raczej z jednš œwiniš. Teraz jak bym go spotkała, to bym mu wydrapała gały :)

Ale wcale łatwo nie jest na właœciwych trafić...

Arwena: Mojej mamy znajomy miał żonę, która zostawiła go dla kobiety (!!!), dlatego bo to ona odgrywała w tej rodzinie rolę mężczyzny (ten jej facet był poprostu leniwy, i sam nic nie potrafił zrobić). Poprostu dziewczyna miała dosyć *chyba, tak mi się wydaje). No faktycznie, ale się porobiło =pppppp

Takie Œwinie trzeba zabijać :D:D:D NIe no... troche przesadziłam :P Ale karać, napewno :D

A ja poznałam takš œwinię: jednego dnia chciał iœć ze mnš do kina, a na drugi dzień nazwał mnie szmatš.

Sš ludzie i ludziska, gusty i guœciki... Ale po przwejœciach faktycznie coœ w nas może pęknšć i przestaje nas pocišgać ta druga płeć... Smutne :(

Ja nie mogłabym być z kobietš -tak jak re-liqio nie mógłby być z facetem :/

Dokładnie to samo chcialam napisać, Koriss ! !

Mnie facet zaprosił do kina, poszłam, bo wtedy mi się podobał... Było fajnie, ale następnego dnia powiedział, że założył się z kolegami kto pierwszy pójdzie ze mnš do kina że poprostu robił sobie ze mnie JAJA...

A mnie moja œwinka najpierw mnie ubóstwiała, flirtowała i chciałš czegoœ więcej niż upojnych spojrzeń <a miałam 11 lat...> i w sumie wszyscy wiedzieli, że chodzimy ze sobš, oprócz mnie :) PóŸniej mnie poprosił, a dwa dni póŸniej zaczšł flirtować z innš i mnie też nazwał szmatš... Co za głšb...

JAAAAAAAA!!! To oni sš szmatami, a nie MY!!! Ale bym takiego spoliczkowała!!! Naszczęœcie nie wszyscy sš tacy...

Poprostu tacy sš ci "przystojni cwaniaczki". Napiszcie ile macie lat bo mi tak jakoœ głupio...

Ja narazie się dorobiłam 16 latek :D

Aaa... A Arwena ??? Zaszczycisz nas odpowiedziš ???

A ty Anita właœnie skończyłaœ podstawówkę? Gdzieœ tak napisałaœ /może to nie ty :P Jaaaaaa... jeœli tak, to zazdroszczę Ci :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.