Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pozegnanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 10 | 11 | Następna strona

Moi kochani!!! Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-) Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata. Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM. Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-) Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami. 3majcie sie

Ajjj Haghi nie lam sie :P Kiedy wybywasz bo nie wiem kiedy tu kobiety moge na forum wyrywac zebys nie naslal Chupa na mnie :p [%sig%]

za cztery gora piec tygodni, a moze nawet i za trzy sam dokladnie nie wiem

A juz sie tak zegnasz? TO po co ja plakalem za Toba cala noc?! W sumie nie bede szalal pod wasza nieobecnosc bo cos mi sie wydaje ze jestescie za starzy :P [%sig%]

Kto jak kto, ale ja stara nie jestem :)

lepiej sie pozegnac za wczasu:-) Starzy to my nie jestesmy:-) kurde

Zhredy stare z was :P Haghi ile wiosen?? :] Kobiet nie pytam (jak narazie) chyba ze same chca powiedziec :p [%sig%]

cale 23, skonczone w styczniu

o zesz Ty staruchu :P Ja mam 15 :) Hihih dam wam ze 3 moje fotki nie wiem po co ;] Moze sie lpeij pozanmy dzieki temu. A moze cos te wiedzmy wyczytaja z moich dloni jak sie przypatzra z bliska :P Bla Gimnazjalny: http://rathaniel.w.interia.pl/Obraz%201.jpg http://rathaniel.w.interia.pl/Obraz%202.jpg Dzien Skate'a :P http://rathaniel.w.interia.pl/Obraz%202.jpg Ledwo przyszedlem juz burdelik na forum. Prosze o wybaczenie. Ahh i wklejajcie swoje fotki :P [%sig%]

Ty, Jacko, ja też :P Też mam 15 :) Taka ze mnie kobieta :)

hymmm... to fajnie juz myslalelm ze same zgredy jak Haghi tu siedza :p <bez urazy :D> [%sig%]

Uważaj do kogo mówisz, skate'cie! <zartuję :P>. Haghi nie jest ani stary, ani zgredziłay :) Jest słodki :)

ojjj moze mi nie wleje ^^ Wy tu wszyscy jestescie z jednejmiejscowosci (sekty)? :P [%sig%]

jakie zgredy???

Wiesz, Jacku oglšdłšm Twoje zdjęcia... I myœlę, że skoro my jesteœmy w tej, jak to okreœlasz sekcie, to ty tworzysz nowš religię... Fajne włoski... :)

dzieki Arwenka za obrone:-)

Dziekuje. hehe przyszalalem na koniec gimnazju z tymi wloskami ale juz je domylem :D Nie to zebym wam cosik zarzucal z ta sekta ale to samo wyszlo na wierzch XD To jestescie z jednegomiasta? [%sig%]

;) Spoko. W Końcu należymu do Naszej Kochanej Rodziny forumowiczów, nie?

Nie, nie jesteœmy z jednego miasta. Ludzie nie muszš mieszkać w tym samym miescu :)

No nie musza ale jako nowicjusz chcialem to poprostu wiedziec. JEst ktos z okolic Lublina?? :P [%sig%]

Czekaj, zaraz looknę do mapy... Nie, ja nie jestem :) Pozdrawiam i żegnam, muszę odchudzajšcy obiad ugotować ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 10 | 11 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.