Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2012 TEN KONIEC Świata BEDZIE WYGLADAŁ TAK...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122

2012.12.21 Obudzimy sie wszyscy ze strasznymi bólami głowy,rozsadzajacy ból.nikt nie pójdzie do pracy.w radio i telewizji będš mówić cały czas otym bólu<z wielkim trudem> około godz 10 rano ból głowy stanie sie niedozniesienia,bedš pierwsze samobójstwa z tego powodu. godz 11 małe dzieci zapadna w œpišczke spowodowana strasznym bólem głowy,zaczna umierać po 30 min!! o godz 12 pojawi sie ostatni spiker w tv bedzie słaniał sie z nóg. godz 13 fala oszalałych z bólu ludzi na ulicach swiata,wyglšdaja jak zombi ale biegajš i strasznie wyja!godz 13.30 male dzieci już umarły zaczynaja umierac teraz dorosli,fala samobójstw na miljonowa skalę. jest kilka osób których nieboli głowa ,sš przerażone! umiera ok 1 miliarda istnień.godz 14 nastepuje koniec przebiegunowania Ziemi,ból ustepuje. wszystkie elektryczne urzadzenia wręcz eksplodujš sycza dymiš się.zanika pršd.noœniki danych kasujš się.godz 14.20 poteżne trzesienia Ziemi i fale na 2 kilomety unicestwiajš życie.to koniec.I musze was zmartwić tak to będzie.Ale ja jestem dobrej nadzieji że tak niebedzie,czy mam rację hmmm.Nikt tego niewie.Aha zacznijcie zmieniać swoje życie bo zostało tylko 7 lat do tego bólu.A to link http://212.122.201.204\pgeryl.wma lub http://nautilus.org.pl/mp3/pgeryl.wma tam posłuchacie otym końcu œwiata. Ból będzie porównywalny do wrzucenia człowieka do wrzštku ,tylko bedziemy œwiadomi kilka godzin,i to jest straszne.Aha uwaga na zwierzęta domowe w szale bólu rzuca się na swoich właœcicieli ,oj to bedzie jatka oj oj.kurcze to zaczyna wygladac jak piekło na Ziemi.CZy to niedziwnie?!!Nasz mózg jest jak mała elektrownia,miliardy neuronów przesyłajš inpulsy elektryczne miedzy sobš.Zakłucenie tego mechanizmu zakłuci cały ten proces,postawi mózg "do góry nagami",dlatego częœć ludzi zawarjuje ok 35 % populacji,reszta będzie się wiła w spazmatycznym bólu.Będš powszechne przypadki krwawienia z uszu.tak to będzie.Ból będzie porównywalny do wrzucenia człowieka do wrzštku ,tylko bedziemy œwiadomi kilka godzin,i to jest straszne.Aha uwaga na zwierzęta domowe w szale bólu rzuca się na swoich właœcicieli ,oj to bedzie jatka oj oj.kurcze to zaczyna wygladac jak piekło na Ziemi.CZy to niedziwnie?!!

Witam Teorię tš juz przedstawiałem na Forum ZN, jak i tu, tyle ze tutaj w ramach poglšdu o USA, ale teoria jest na tyle rozbudowana że być moze ktoœ o tym podyskutuje Jest to próba złšczenia w jakšœ logicznš całoœć wszystkich przesłanek (no może prawie wszystkich) dot. przyszłoœci - zaczynajšc od USA, WTC, Johna Titora, Iraku, 2012, przepowiedni, Watykanu itp. a kończšc na wojnie wieńczšcej tysišcletnie królestwo Jak już napisałem PRÓBA Oto ona: Chciałbym zaczšć od poczštku, a więc na poczštku ... stworzyłem œwiat A teraz serio, temat ten bowiem jest również poważny. Dla mnie swoistym sygnałem zmian był atak na WTC 11 wrzeœnia 2001r. Atak na temat którego powstało wiele mitów, być może zaskoczę was tym że dla mnie największym mitem jest atak samolotu. Dlaczego? Otóż tak. Spróbujcie zrobić zdjęcie, lub film zamolotu lecšcego z prędkoœciš ok 250 - 300 km/h. Podpowiem ze to prędkoœć jakš ma samolot zbliżajšcy się do płyty startowej / lšdowniczej, nie to jednak tu jest ważne. W przypadku filmu, jak i czasem zdjęcia zauważyć można ciekawš rzecz - film robiony z prędkoœcia 30 klatek na sekundę ma tę właœciwoœć, że pojedyńcza klatka pokazuje samolot z niewyraŸnym obwodem (jest jednoczeœnie troszkę, hmmm pikselowaty - jakby nie było komputerowego efektu wygładzania krawędzi - anti aliasingu). Samolot rzekomo uderzajšcy w WTC miał te prędkoœć przynajmniej 2 razy większš (przynajmniej musiał, a na filmie wyglšda to conajmniej dziwnie). Filmy z samolotami sš też na tyle sensacyjne, że mówiš o tym jakoby te samoloty były wojskowe. BTW - w Pentagon uderzyło g**** nie samolot, alee o tym chyba każdy wie - że pocisk (jak mi ktoœ udowodni że uzbrojony w plastikowy nóż arabski terrorysta jest tak œwietnym pilotem, ze przy prędkoœci 800 km/h po parogodzinnym kursie latania bez problemu walnie w Pentagon, niski budynek - ma u mnie piwo ). I co z tego? Jest sensacja, tragedia, wyjaœnienie, i niby prawda - samolot wojskowy. Nic mylniejszego. Zastanawia mnie, dlaczego duża iloœć œwiadków mówi o braku samolotu, tylko widoku uderzenia?, i czymœ nienaturalnym? Hmm, wiecie nazwijmy to latajšcym spodkiem (krótszej nazwy nie trzeba chyba wymieniać). Dla mojej teorii jest to najprawdopodobniejsze wytłumaczenie ataku na WTC; pokrywa się bowiem bezpoœrednio z III WŒ, Irakiem ... a także pewnš wojenkš za 1000 (nie piszę Ÿle - tysišc)lat. Również z Johnem Titorem - podróżnikiem w czasie, rzekomym rzecz jasna ... i po częœci z JP2, bardziej jednak z papieżem obecnym (konkretnie okolicznoœciami wyboru) Myœlałem jak tu wszystko ważne co sie działo możnaby połšczyć w miarę logicznš, może i dla niektórych absurdalnš, nonsensownš (ze względu na poglšdy po prostu), lecz możliwš jak najbardziej teorię. Muszę jš podzielić na punkty (żeby się nie pogubić, bo wiem co chcę powiedzieć, tylko nie chcę zagmatwać ... zbytnio oczywiscie ). 1. POCZĽTEK, CZYLI 9/11 - ATAK NA WTC Tu juz sobie wyjaœniliœmy. Albo nie. piszę normalnie - cišgiem jakiż ja zmienny. Przechodzšc dalej parę małych latek w historii USA, a wraz z niš Polska okupuje Irak. Zadajmy sobie pytanie "z jakiego powodu". No z powodu terroryzmu, terroryzmu którego walka rozpoczęła się od uderzenia na WTC przez nich rzekomo. Rzekomo. Tak naprawdę atak na WTC był potrzebny by zaczšć nowš wojnę na Bliskim Wschodzie. Wojnę nie o demokrację, nie o wolnoœć - to wszystko ma swój jeden synonim - ropa naftowa. Czynnik, złoże, paliwo - żródło konfliktów ... ale i jakże wielkiej władzy (ropę na paliwo cišgniemy z Rosji i widzicie co z nami robi - a między innymi z jej powodu Polska jest mimo pozorów w Iraku). Tego akurat myœlę że nie trzeba udowadniać. (Swoja drogš wiecie czemu Amerykańce wg. mnie nie wydobywajš z własnych złóż ropy? Szykujš na coœ innego niż samochody ...) Dopiero od niedawna mówi się oficjalnie o tym że Irak ma dać w dzierżawę Polakom złoża ropy naftowej. Wiecie co to znaczy? Częœciowe uniezależnienie się z pewnoœciš od Rosji, głównego dostawcy dla nas tegoż surowca. Rosja wiedziała, że tak się stanie - dlatego tak się wkur*** już od jakiegoœ czasu. (A sama nazbyt chętnie udziału w "misji pokojowej" nie brała, bowiem jak wiadomo ma powišzania z Iranem który by na niš po "wspieraniu" demokracji na bliskim wschodzie zaczšł patrzeć przez pryzmat ekhm ... ładunków - być moze i jšdrowych co do których sama Rosja się przyczynia). Musimy skorzystać z tej okazji - nie tylko takie z pozoru łebki jak my węszymy wojnę. Niezwykle istotnym czynnikiem jest to, że być może władze œwiatowe sš w posiadaniu dokumentów, rzeczy œwiadczšcych o naszym losie; ale o tym za chwilkę. Wiecie też z jakiego powodu tak niepozorne rzeczy czyniš nas pieskiem USA? wspólnota żydowska. Wiemy kto rzšdzi œwiatem, a raczej jaka nacja obstawia stanowiska. Umykajšc od tematu żydów. Polska staje się coraz mocniejsza moim zdaniem. Prawie pewne jest wybranie Belki na szefa OECD. Kwachu ma szanse zostać tym, kim jest "Kofana Anana" jak by powiedziała R.Beger. Rosniemy w siłę - to będzie jednym z zapalników ataku Rosji, a także podwalinš pod przyszłe rzekome nasze mocarstwo. Kontynuujmy temat Iraku. Niektóre przepowiednie mówiš, że Polsce podczas krytycznych momentów przyjdš z odsieczš "czarne ludy" - myœlicie że chodzi o afrykańskie plemię Olisadebe z dziadkiem Guele Membele Terefere na czele? Bo ja myœlę że będzie to bliski wschód, i uważam ze z Irakiem na czele, a bedzie to podziękowanie niejako za sposób okupacji (wiem że to œmieszne, ale zauważcie jak się nasi wojacy zachowujš, a jak używajšcy np. w Faludży białego fosforu amerykańce, a wierzcie mi, Arabowie doceniš takie drobnostki jak chęć FAKTYCZNEJ pomocy, a także doceniš swój tyłek ). O roli naszej w Iraku to tyle - bardziej o amerykańcach w nim być moze powiem potem, choć wnioski juz same płynš. Mówiłem o tym, ze pewne przepowiednie mówiš ... no właœnie przepowiednie. Czy myœleliœcie kiedyœ nad tym, że mozemy być tak nimi manipulowani byœmy w nie nie wierzyli w końcu ???. Mi się zdaje, jakoby władze œwiatowe, a raczej możni tego œwiata, (i poprzednich lat) zmienili tak przepowiednie, lub dodali tyle fałszywych o medialnie wielkim szumie by podważyć autentycznoœć niektórych. III Wojna Œwiatowa? USA nam mówi że już jest, nie że w 2012, ale to narazie łagodny konflikt i to wojna œwiata z terroryzmem, a symbolem teoretycznego spokoju jest przejęcie Iraku - który się doskonale do tego nadawał. Orygenes (użytkownik z forum ZN) pytałe o zamieszki, wojnę domowa w USA 2005. Mogę powiedzieć tak - jeœli by bronić tego to niedawno miejsce miały przeogromne manifestacje przeciw Bushowi w wielu miastach USA, nie było ciekawie. Jednakże. Mam zamiar zachaczyć o Johna Titora (sorry za złe nazwisko ale tyle napisałem że zapomniałem poprawnej pisowni), rzekomego podróżnika w czasie. Stworzył on o sobie mit człowieka przybyłego z 2036 (podobno ur. sie w 1998r.) roku, z czasów które się różniš od tych z przepowiedni. Jednak sš one jak dla mnie zbyt wypatrzone. Pozór autentycznoœci nadaje mu fakt, że mówił o WTC, zanim do zamachu doszło. A pomyœleliœcie czy ten goœć nie jest podstawiony przez rzšd USA?. Tak jak pisałem atak na WTC był planowany. Z pomocš rasy która nas stworzyła - zaraz o tym napiszę, tylko skończę wywód co do przepowiedni. Duże było w tym temacie załamanie gdy okazało sie że Ratzinger nie jest czarny . Kierowano się przepowiedniami Nostradamusa, na którš mam linię obrony, a raczej 2 argumenty. Nostradamus sam mówił że pisze przepowienie (centurie) szyfrem - bowiem jeœli jasno się wyrazi o losach ludzkosci to czeka go gniew boży. A co do papiestwa, bo o nim teraz mowa. Mówiłem że zachaczę o JP2. Pamiętacie jak długo (bodaj 4 dni) tłumaczono jego testament? A jakie hece były z kardynałem którego on miał wybrać? Nie wiemy nic oprócz tego co nam podano. Moim skromnym zdaniem było tak: - Wœród najwyższych w Watykanie działa ktoœ kto myœli że mu się udało (nie wie jednak że tak faktycznie miało być i inne intrygi też mogły być przewidziane), i ma on coœ wspólnego z zakonem Iluminatów (któzy sš dla mnie kolaborantami z rasš jaka nas stworzyła - będzie o tym w wojence za 1000lat)..Być moze to więcej osób niz jedna. Bynajmniej doprowadzono do tego by papieżem nie został czarnoskóry, lecz Ratzinger - któego herb jest tak niefortunny, że daje nadzieję na prawdziwoœć przepowiedni. Być moze czarny papież bedzie po nim, to nieistotne, istotne jest bezsłowne podważenie tym wyborem przez duchowieństwo przepowiedni; celem oœmieszenia nie tyle jej - co innych. Kończmy o Titorze. Dla mnie to marionetka USA, która wiedziała o pewnych rzeczach jak WTC, gdyż została o nich poinformowana. Dowody, jak np. zdjęcie kapsuły czasu to żaden problem w dzisiejszym œwiecie spreparować, nie sšdzicie?. Zrobii z faceta niemal autentyka. A skoro on mówi o innej przyszłosci jaka ma mieć miejsce, może chce nas zmylić co do przepowiedni, KB nt. ich prawdziwoœci? Co z tego że mówi o 2012 że faktycznie coœ było. Dla mnie on jest bujdš na resorach z krzywymi amorkami. Chociaż - raczej jego historia. Czemu? zacznę od Iluminatów. Nie znam się na nich, lecz oni mi się skojarzyli z tym wszystkim, z Bushem więc będš w to wplštani. Jak wiemy dšżš do objęcia władzy nad œwiatem (spiskowa teoria dziejów). I według mnie jest to grupka palantów konszachtujšca z cywlizacjš której przewodzi myœl "materializmu" "służenia innym, a nie sobie". Chcš podważyć pewne działania które majš doprowadzić do klęski nas? Kleski nadchodzšcych wydarzeń. Wydarzeń - katastrof jakich majš œwiadomoœć. Wiecie, że budujš podziemne bunkry, praktycznie miasta, bardzo wytrzymałe - na bradzo długi okres czasu. Nie jest im na rękę jedna rzecz, już mówię jaka. Otóż jeœli sie sprawdzi KB, przepowiednie to po 2012 i dopełnieniu tego aż wejdziemy w nowš erę (kończy się era Ryb - chrzeœcijaństwa), będziemy żyć naprawdę - pełniš życia. Wiadomo jaka jest cena za to. Lecz liczy się to że żyć będziemy. To dla nich jest niewygodne - bowiem jak oni sobie z nami poradzš gdy wyjdš z podziemii? Dłuuuugo nie. Gdzieœ z 1000 lat. Przepowiednie mówiš o 1000 letniej erze pokoju po której ostatni raz nasi stwórcy nas będš chciali zaatakować, lecz ostatecznie przegrajš. Kto wie czy przez ten 1000 lat nie opracowali technologii poruszania się w czasie? Z której to skorzystali przysyłajšc nam Titora szerzšcego po częœci bzdury? Żeby oszczędzić sobie tem desperacki akt możliwosci wygranej, któa jest niemożliwa, a fakt który to został wpisany juz w historię - być moze odniesienie do fałszywego proroctwa? KONIEC Cóż, nie œmiejcie się tylko ze mnie za te teorie. chciałem to jakoœ do kupy złożyc co się dzieje. Jeœli ominšłem coœ o czym mówiłem na poczštku to powiedzcie, a to dopełnię. Pozdrawiam i miłej lektury

Nie istniejš podróże w czasie. Gdyby istniały, to wymazanoby narodziny Boga-człowieka i nie miałoby miejsca ukrzyżowanie. Żadne istoty poza samym stwórcš nie mogš manipulować czasem. Dowód: przy manipulacji czasem nawet Boży plan nie mógłby się ziœcić, gdyby ktoœ poza samym Bogiem posiadał takš zdolnoœć. Wiemy jednak, że stanie się Jego wola. Wniosek: nawet szatan nie ma możliwoœci cofania czasu i wpływania na teraŸniejszoœć. Pozdro ps. przyszłoœć to nasze czyny, które dziejš się tu i teraz. Za wszystko my będziemy odpowiedzialni i nikt inny

naga_... niezły wywód, tylko z igły robisz widły, co to jest KB? Ufito jeżeli isnieje czas, istniejš również podróże w nim, Ja ostatnio uważam jednak że czas nie istnieje i jest to najprostsze rozwišzanie. A gdyby istniał czas i bóg to nic nie przeszkadza w możliwoœci podróżowaniu w czasie ludziom, bo czas może istnieć tylko przy założeniu że nie ma on poczštku, skoro nie ma poczštku nie ma do czego dojœć. Czym jest plan boży? chyba jesteœ fanatykiem ufito bo tylko fanatyk potrafi w tak oczywisty sposób zaprzeczyć sam sobie w 3 zdaniach: "Wiemy jednak, że stanie się Jego wola." a potem: "przyszłoœć to nasze czyny, które dziejš się tu i teraz. Za wszystko my będziemy odpowiedzialni i nikt inny". No to w końcu czyja wola się spełnia?? Nasza wolna czy też plan boga, a my jesteœmy pionkami, ale będšc pionkami jak możemy być za coœ odpowiedzialni? Gdyby ze œwiatopoglšdu ludzi wymazać czas i boga mielibyœmy raj na ziemi.

Fakt nie istnieje taka manipulacja czasem. Zastanawiam się jednak nad czymœ innym , nad pojęciem Boga-człowieka , kojarzy mi się to z półbogiem-półczłowiekiem , hybrydš. Naszego kochanego Jezusa , Paweł tak bardzo ubóstwił , że poprzez jego nauki zaistniał w naszym rzyciu jako Bóg. Wiadomo , że syn - to syn , Ojciec to Stwórca ale czy syn i Ojciec to jedno i tożsame czy nie?

hmm....czasu przecierz nie mozna przywrocic a ni sie w nim cofnac ja tak w prawdzie uwaza bo przecierz niemozemy sie cofnac do ktoregos momentu w naszym zyciu czy tez histori... tak samo niemozemy sie cofnac w przyszlosc bo to (przyszlosc)sie jeszcze niezadazylo chyba ze macie jakies inne wierzenia ja np slyszalem ze ktos mi powiedzial ze moze nasze zycie to jest MATRIX... Bóg nas stworzyl na swoj obraz i podobienstwo i dal nam wybor albo dobro albo zlo i to od nas zalezy co wybierzemy i jak bedziemy zyli niejestesmy zadnymi pionkami.....

kepułg, gratuluję. Po raz pierwszy próbujesz logicznej i merytorycznej wypowiedzi. Przepraszam, nawet się wypowiedziałeœ. Dzięki i za takie zdanie. Przynajmniej jakieœ zdanie masz ! Masz rację, czas nie istnieje. Może jest, ale nie taki, jak nam się zdaje. To o czym napisałeœ w kilku zdaniach jest największš tajemnicš. Bóg zna przyszłoœć, a jednoczeœnie człowiek ma wolnš wolę. Zadziwiajšce i piękne. Pozornie niemożliwe. Ty wiesz, że masz wolnš wolę, bo nieraz tego doœwiadczyłeœ. Ja doœwiadczyłem tego, że Bóg zna przyszłoœć. Czasem daje nam jš poznać. Razem łšczymy te dwie rzeczy i okazuje się, że mimo pozornej sprzecznoœci sš możliwe. Nie wiem jak, ale wiem, że to prawda. Prawdš jest też niemożnoœć manipulacji czasem. Można robić dziwne rzeczy z rzeczywistoœciš, co zmienia przyszłoœć. Nie można jednak zmienić teraŸniejszoœci, a tym bardziej przeszłoœci. Podróże w czasie sš możliwe tylko w jednš stronę. Ku przyszłoœci. Ostatnim zdaniem zdajesz się wyrażać bunt wobec zastanej rzeczywistoœci. Jest ona taka tylko z naszej winy. Boga za to nie wiń. Pozdro

hmm....Ufita co masz na mysli ze mozna podrozowac w przyszlosc??? przecierz nikt niemoze wsiasc do jakiejs maszyny i wyruszyc do przyszlosci.....

Może. Gdybyœ miał odpowiednie podstawy z fizyki, to byœ nawet wiedział jak. Pozdro

jak to nie, suczko? Wsiadasz do rakiety o V=(lub bliskiej) c i po sprawie, albo może jakieœ zamrażanko, œpišczka, opcji jest dużo, tyle że to jest podróż w jednš stronę.

a no to chyba ze tak a Ufita ja fizyki w szkole nie mam (narazie)

to jest mozliwe i mozna to wg mnie pogodzic.. mianowicie my sami mamy wolna wole, nie znajac jednak swojej przyszlosci, dokonujemy wielu wyborow na slepo. Ale Bóg pomimo tego zna naszš przyszłoœc jak to mozliwe? otoz ... http://img418.imageshack.us/img418/7113/opcja5di.jpg w uproszczonej wersji, za kazdym razem, gdy dokonujemy wyboru, wybiermay jedna z dwoch opcji.. czesto jestesmy w stanie przewidziec skutki ktore nastapia w najblizszej przyszlosci, gdyz mozemy miec wglad w obydwie galezie mozliwosci.. i tu lezy nasza wolna wola oparta na emocjach, rozsadku, doswiadczeniach, intuicji/sumieniu? możemy wybrac opcje, ale niejestesmy w stanie dostrzec dalekiej przyszlosci bo nasz umysl nie jest w stanie obliczyc i zanalizowac wszystkich mozliwosci oraz ingerencji innych w nasze poczynania, natomiast Bóg/Absolut moim zdaniem ogarnia wszystko i zna wszystkie mzoliwosci, co za tym idzie zna nasza przyszlosc, jaka by ona nie byla.. po dokonaniu sie naszego zycia, gdyby mogl powiedziec cos, smialo moglby stwierdzic "wiedzialem ze tak bedzie" :), poniewaz zna wszystkie mozliwe kombinacje, lacznie z przeplataniem sie losow ludzi :PPP

To rozwišzuje problem, ładne, smutne. Smutne bo oznacza że jestem nikim, tak samo jak każdy z nas, czym bowiem jesteœmy skoro nie mamy możliwoœci wymyœlenia niczego czego On by nie wymyœlił. A z drugiej strony twój wywód jest błędny, bo co z tego że On zna wszystkie możliwe wyniki, ja też znam wszelkie możliwe wyniki w toto-lotka a mimo to jeszcze nie wygrałem. A więc skoro On wie jakš podejmę decyzję w tym samym momencie co ja to co to za wolna wola, chętnie bym z nim zagrał w jakšœ gre losowš.

http://www.nautilus.org.pl/images/Image1_434.jpg http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=434 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

straszny koniec...

gratuluje wyobrazni niektorym ludziom, bedzie nas bolec glowa w 2012 r, ziemie sie zatrzyma i zacznie krecic w przeciwnym kierunku.... ciekawe, tzn.,ze jak teraz lece z zachodu na wschod to silniej odczuwam jet lag, niz jak lece ze wschodu na zachod a pozniej bedzie odtwrotnie?kurcze, ciekawe nie wiadomo wg szanownych "naukowcow" czy przetrwam ja i samoloty i jakos pilot, z ktorym moglabym tego doswiadczyc. a moze wszystko bedzie odwrotnie, ludzie bede chodzic na glowie, czy cos podobnego? interesujacy jest tez fakt, ze o tym 2012 r to pisze sie na takich stronach www, ze juz sama nazwa mnie smieszy... przyznam szczerze, ze pierwszy raz jestem na takiej dzieki mijemu koledze, ktory jak nie ma co robic to wyszukuje ORYGINALOW na necie i ten mi wlasnie pokazal. dziwne tylko, ze naukowcy potrafia juz zniszczyc asteroide, a jakos tym przebiegunowaniem sie nie martwia, jeszcze nie slyszalam zeby cos sie stalo na Ziemi w ciagu kilkunastu godzin... a wracajac to bolu glowy to moze szanowny internauta reprezentuje jakis koncern farmaceutyczny i chce abysmy zrobili zapasy lekow przewbolowych...osoby, ktore wiedza wszystko nt 2012 r, zapraszam to pracy w agencji reklamowej, z taka wyobraznia zrobicie kampanie, dzieki ktorej zarobicie ogromna kase. dziekuje wszystkim za to, ze istnieja takie www, uwazam ze w zyciu trzeba sprobowac wszystkiego, dzieki Wam mam mozliwosc czytac wypowiedzi ludzi, ktorzy maja wyobraznie, ktorej ja nigdy nie mialam, nie mam i miec nie bede

Super zdjecie, ale na poziomie umiejetnosci nastolatka. Nie mieli tam lepszego grafika. W ogole to wszyscy nawiedzeni z tym 2012 r, to nalezy wpisac to jakiegos rejestru sekt. Tak ja Ci Japonczycy, co twierdzili ze ziemian porwie ufo i zawczasu popelnili samobojstwo...

To nie zdjęcie, tylko fotomontaż i nie miał być doskonały, tylko miał zwrócić uwagę na artykuł. Ciekawe dlaczego ci Japończycy tak bojš się UFO? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

haa,haa

chyba jasne, ze skoro wspominam o grafiku, to jestem swiadoma ze to fotomontaz. a ci Japonczycy, to twierdzili ze to ich ufo ma porwac ziemian w 2003 czy 2004 roku, a mnie jakos ufo nie porwalo. a poza tym gdzies tu wyczytalam, ze wlasnie ufo i obca cywilizacja ma pomoc ziemianom w przejsciu do lepszego czegos tam, co ma byc po 2012 roku. to nie widza powodow zeby bac sie ufo, skoro chce nam pomoc

A może uciekniemy na marsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.