Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Głąbom dziękujemy!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYŒLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ COŒ REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD! Jak można zaœmiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić doœwiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!

to chyba dobrze ze ustaly:-) lolus napisz cos glupiego ok

A proszę bardzo! Tylko w pięknym stylu :)

ale nie w takim jak moj!!! jest opatentowany

Nie moge tak na zawolanie...to musi z czegos wynikac...

No tak... Ty po prostu musisz pomyœleć :)

A Ty nie musisz? ;)

Muszę, jasne że muszę, ale niekoniecznie tak długo :P

Zapewniam Cie ze jeszcze sobie poczytasz...tymczasem ja mam jeszcze zycie poza tym forum :P

Właœnie widzę :/

Widzisz? Nie sadze :)

:)

Swojš drogš, Lolciu, chciałabym zobaczyć ;)

Odnosze wrazenie ze cos sugerujesz... :)

JA sobie jeszcze przypominam rafa.. (raf)

lolus na twoje ptyanie, czy jestem zazdrosny odpowiadam: tak

... Haghi, przyznam szczerze, że o mało co nie spadłam z krzesła... :) A i przedłużyłeœ mi życie, bo œmiałam się chyba z 10 min, a smiech to zdrowie... Słodki jesteœ, wiesz...? Loluœ, widzisz ja Cię rozumiem... Po prostu obserwujšc gatunek męski, ja Ciebie rozumiem... Ale widzę, że Ty mnie nie. Otóż nic nie sugeruję. Napisałam, że chciałabym zobaczyć, cóż takiego poprabia pan laluœ Loluœ. Więc wybacz, jeżeli w wolnym czasie poprabiasz coœ, co nie jest przeznaczone dla moich oczu z różnych względów, to przepraszam Cię bardzo, nie chcę tego widzieć :) Pozdrawiam pięknie...

Arwenko -niepisz tak bo utwierdzisz mnie w przekonaniu że jestem prorokiem bo proponowałem wczeœniej pasy bezpieczeństwa-no i prosze przydały by siem.:P A co do drugiego punktu wypowiedzi to zawsze tkwi mi w pamięci kobiece przesłanie "A chciała bym a boje się";-) Sorry to znowu nie ja:)) [%sig%]

Tym razem nawet Ty nie jesteœ w stanie wyprowadzić mnie z równowagi :) Dziœ jestem dzięki komuœ szczęœliwa :) Pasy bezpieczeństwa? Dla mnie? Dla niego? Dla nas? A może jednak dla Ciebie? :) Nie twierdzę, że prorokiem nie jesteœ. Mam nadzieję, że na mojš korzyœć :) Co do pkt II to sorki, ale ja nie chcę.Nie boję się, ale nie chcę. Czemu dużo ludzi próbuje mi wmówić, co czuję? Wystarczš mi nauczyciele i rodzice :P Pozdrowionka ze szczególnym uwzględnieniem Haghiego,Edzia i Lolcia :)

ciekawe kto tak uszczesliwia Arwenke ??

Haghi -:D:D:D: Lepiej siem nie pytaj bo jeszcze siem dowiesz><lol> [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.