Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Disclosure Project-Project Ujawnienie...Dla tych ktorzy nie wierza/wiedza
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 10 | 11 | Następna strona

Witajcie! Nie bylo mnie dlugo z wielu powodow, ale i tez dlatego, ze wiele tematow sie juz powtarza, i dyskutowanie po kilka razy o tym samym to nie dla mnie. Nie wiem, moze powinienem, ale nie mam sil :o). Wpadam wiec tylko czasami i poczytam co nowego. Przegladajac niektore tematy, czytajac niektore teksty nie tylko na tym forum, ale i ogolnie na necie poraza mnie sceptycyzm i podejscie do spraw zwiazanych z Istotami Pozaziemskimi, do spraw potocznie zwanych Sprawami UFO. Dlatego postanowilem zamiescic tutaj ponizsze linki. Jest jeden problem, mianowicie te strony sa tylko po angielsku. Szukalem czegos w jezyku polskim ale niestety, za duzo tego nie bylo. Pierwszy adres jest to strona glowna projektu zwanego "Ujawnienie". Jest to grupa ludzi ktora od kilku juz lat stara sie wyjawic na swiatlo dzienne, ujawnic swiatu ze ludzkosc od lat kontaktuje sie z roznymi cywilizacjami w wszechswiecie. Tzw. "Rzady Cienia", czyli zbiorowisko cwaniakow na wysokich stolkach (o kim mowa bardzo dobrze wiemy) z roznych panstw, od lat wciskaja nam kit o tym ze nic nie ma. Juz spokojnie od ponad 50-ciu lat moglibysmy zyc na wspanialej, pieknej nie zatrutej i nie poniszczonej ziemi, wszystkie technologie ktore dotychczas widzielismy tylko w filmach SF juz dawno istnieja. Ale niestety oni trzymaja to tylko dla siebie. Natomiast wola wykorzystywac do samego konca nasza Ziemiem i zatruwac reszte swiata, czerpiac z tego kozysci (tu tez wiadomo co mam na mysli, szanowny pan prezydent Bush i jego wspaniala demokracja czyt. wojny, przemoc i doprowadzenie do upadku swiatowej gospodarki). Pod adresem drugim sa zamieszczone linki do plikow wideo z konferencji prasowej ktora odbyla sie w roku 2001, kiedy administracja rzadowa majaca odtajnic akta dotyczace UFO (jest zasada ze po 50-ciu latach dokumenty traca swoja tajnosc i moga zostac wydane na swiatlo dzienne), lecz niestety swiat uslyszal tylko stara spiewke, szczegolnie w sprawie Roswell...to byl tylko balon meteorologiczny....tak, a ja jestem Obi Wan Kenobi :o) A wiec caly Project Disclosure wtedy wlasnie zaczal dzialac na wysokich obrotach i caly czs sie stara. Dalej o konferencji, a wiec organizatorem jej jest szef projektu Dr. Steven Greer, ktory wraz z cala grupa przez kilka lat szukal swiadkow i chetnych do poswiadczenia wszystkiego tego, co rzad ukrywa. I udalo mu sie. bazujac na danych z 2001 roku zebral ponad 400 swiadkow gotowych skladac zeznania przed kongresem Stanow Zjednoczonych. Wsrod tych ludzi sa wojskowi i byli wojskowi, pracownicy rzadu i innych sluzb w USA. Na konferencje zostalo zaproszonych ponad 20 gosci. Kazdy z nich zarzekal sie ze mowi prawde i przysiegal powiedziec prawde przed kongresem. Sa wsrod nich ktorzy osobiscie byli i widzieli momenty w ktorych "obcy" neutralizowali glowice jadrowe w amerykanskich bazach. Sa swiadkowie ktorzy widzieli wiele rodzajow statkow "obcych", sa tez tacy, ktorzy widzieli ich na zywo (jeden ze swiadkow poswiadcza ze do teraz jest znanych na ziemi ponad 50 ras istot) i ktorzy moga poswiadczyc ze od lat na ksiezycu (po jej ciemnej stronie) sa bazy. A wiec nie wiem czy po obejzeniu tego dokumentu ktos jeszcze bedzie wygadywal slowa typu "a wez sie jeb*** lub pier****** glupoty lub idz sie lecz". Bo wiele razy w przeszlosci doswiadczalem tego...ale co tam, nie ruszalo mnie to. Mowilem tylko, poczekaj a zobaczysz...jeszcze troche i caly swiat zobaczy. Niestety, jak juz wspomnialem wczesniej jest to po angielsku i dlatego nie wszyscy zrozumieja :o/, a chcialbym. Jesli by ktos znalazl jekies napisy do tego dokumentu to niech poinformuje o tym tu na forum, zeby wszyscy mogli to obejzec. Sam chcialbym to przetlumaczyc ale ufffff...zajeloby mi to wieki. A wiec oto adresy: http://www.disclosureproject.com/ -strona glowna projektu http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm -linki do filmikow w roznych wielkosciach i jakosciach Jesli ktos jest chetny na sciagniecie torrenta z jakoscia divix-owa to smialo, piszcie na maila. Pozdrawiam wszystkich i zycze otwartosci umyslu. Niech swiatlosc i milosc bedzie z nami!! P.S. I nie zycze sobie zadnych komentarzy wielkich madrych i uczonych glow ze co to za stylistyka pisowni, co to za bledy lub inne tego typu duperele...nie po to tu sie ludzie spotykaja by nawijac o jezyku polskim lub wytykac sobie inne bledy i ogolnie sie klocic, tylko po to by dyskutowac i wymieniac poglady o zagadnieniach jakie znajduja sie u gory, na tym niebieskim pasku :o)

Harmagedon, to nie o ciebie chodzi. Jakiœ "eter" na 5 stronie był łaskaw się mnš zainteresować.(???) To tylko tak dla wyjasnienia. Pozdrawiam.

Tada ! no to powrózymy jak to dalej poleci więc zabawie się w czarodzieja za tego kolege z Eteru - Temat Zmian Kierunek Admamie S. Poznasz jakiegoœ Prawdziwego Rewolucjoniste który wniesie w twe poglšdy wiedzę i Zmiany ! Twoje Dzieło obecne ma się ku końcowi . Gdy Ukończysz Tu Wzniosłš Pracę ( Którš osobiœcie podziwiam ! ) Zajmiesz się Miłoœciš ! A więc , nie w głowie tobie będzie dalsze kontynuuowanie tego tematu tylko Uczucia które wyjda w twym życiu na plan Pierwszy ! Twoja praca i poœwięcenie zostanš Wynagrodzone w postaci Uczuć . Wielka Miłoœć i Wielkie zmiany które poprzestawiajš codzinnoœć twego życia mogš trochę wnieœć Haosu . Nadarzy się niebawem okazja by Skorzystać ze Szczeœcia którego w żaden sposób możesz się nie spodziewać . Karty wskazujš że masz podšżać nadal œcieżkš Serca . W uczuciach będziesz miec kogoœ kto będzie twym wrogiem . Czyli mówišc krótko , t a osoba nie będzie sama gdy w niej się Zakochasz . Staniesz w końcowym afekcie przed Wyborem ! Albo Pisanie albo Miłoœć .. Dwie drogi .. każda Dobra ! Załštwisz jakieœ formalnoœci i wyruszysz w podróz do kraju albo gdzieœ indziej . Połšczysz siły z kimœ kto ma podobne Cele do twoich w dalszym etapie twego losu . Zainteresujesz się napisaniem wspólnej ksišzki . Jednak z tego co widzę , szybko możesz się zniechęcić w trakcie jej pisania . Pomoże tobie ktoœ Bogaty , ktoœ majšcy pieniadze i podobne myœli do twoich . Zależeć będzie tobie na zroganizowaniu Spotkania lub udania się na jakšœ Konfernecje gdzie tematem będš Inne Cywilizacje ! W uczuciach na dzien dzisiejszy nie radziłbym doknywać żadnych zmian . Ponieważ nie potrzebne sš tobie . Kierunkiem jest Ktoœ ! ku komu zmierzasz jakiœ Facet który ma Szerokie kontakty ! Napisz do niego list . Będzie ciężko , ale koniec końcem ten szalony pomysł , gdy zostanie ropozczęty Uda się ! Ogólnie na sam koniec dla Ciebie ! Stajesz przed Zmianami całego twego życia - myœli zacznš materializować się w rzeczywistoœci , możliwa praca i skorzystanie z jej oferty . Nie będzie łatwo w uczuciach widzę rywalizacje i zamknięcie jakieœ sprawy która przyczyni się do nowego zycia . Nowej Codziennoœci ! Pozdrawiam Przyjacielu - Bracie ;) Beba : Ok Co my tu mamy hmm.. Zniszczenia Twego Życia Uczuciowego nie da się uniknšć ! Szukaj oparcia w swym wnętrzu . Zastanawiasz sie .. Co dalej ?! Wachasz się , obawiasz , oddzielasz stopniowo od ludzi odsuwajšc od œwiata . Zwišzek się Rozpadnie , Nie ma Przyszłoœci ! Puszczš tobie nerwy , emocje wezmš górę i porzucisz to co dzieje się Teraz w twym życiu . Wrócisz po raz kolejny do pewnej lekcji z przeszłoœci - możliwe , do zwišzku ! Proszę Cię jesli to prawda .. im dłużej będziesz sie zastanawiać - tym większy ból dalej ! współczuje tobie Naprawdę ! Jeœli to prawda . Plotki , ktoœ ma długi język - kobieta . Nie możesz jej ufać zbytnio poniewaz zależy jej by Cię oczernić . Jeœli podejmiesz się Zwišzku - czeka was Ruina . Musisz być silna i przygotować się na to co nieuchornnie nadchodzi . Ktoœ kogo znasz .. odejdzie z twewgo życia na zawsze , z twego serca ! Nie pakuj się w koljny zwišzek tylko posłuchaj jakiœ Rad innej kobiety - przyjaciółki która mieszka daleko od Ciebie ! Ta kobieta będzie chciała Ci Pomóc , a ja od siebie radzę skorzystać z tej pomocy . Walka o władzę w zwišzku może być tš ukrytš przyczynš lub Romans który też na dobre nie wyjdzie . Dla Ciebie jedynym spełniem jest wyłacznie Czysta Nieskażona miłoœć i wyzbycie się pewnych cech które sš w tobie , i których jesteœ œwiadoma . Pozdrawiam Cię i życzę by wszystko tobie się ułozyło i to co złe przeszło bokiem , a psujšce się Naprawiło ! Harmaggedon .. no nick iœcie Armaggedonowy hmm Staniesz się Bogaty za sprawš kobiety która otoczy Twe sprawy Protekcjš . Porzucisz odległe plany zwišzane z jakšœ inwestycjš lub Biznesem . Czeka cię długa droga w życiu , ale Właœciwa ! Odrzucisz bujanie w obłokach i oderwanie od rzeczywistoœci które skrywasz gdzieœ Tam w sobie . Pójdziesz do przodu jak burza , nic Cię nie zatrzyma ! Wyruszysz , porzucisz coœ , kogoœ , może Miłoœć , może rodzinę .. Materia jest dla ciebie wazniejsza od emocji . Emocje to tylko miły dodatek w tej drodze , które majš się ku wypaleniu . Za 8 lat od tego roku - Będziesz Bogaty !!! z Bogatš Kobietš !!! która ma dobre wyczucie Gustu i smak Estetyczny ! Rozwój za Wodš - materia Czeka na Wojownika który nie obawia się Stawić Ryzyka swym Planom i Dšżeniom ! Na poczštku tej drogi którš rozpoczniesz .. trochę stracisz , mało zyskujšc , ale to cię nie zrazi przed cofnieciem wstecz , tylko podbuduje jeszcze bardziej i doda skrzydeł ! Gdy już Dopełni się Przyszłoœć Twa ! okryjesz powodzeniem innych . W Szególnoœci widzę Sprawisz Dużo prezentów własnej mamie i żonie ! nie wiem czy masz dziecko czy nie , ale jesli bedziesz mieć chłopca - zostawisz żone i jego . Bo utrudniac będš dšżenie ku Władzy Absolutnej jakš Daje Materialna Chwała ! Pozdrawiam i Życzę Wszystkiego czego sobie Życzysz ETER !

Eter, czy my sie znamy, czy z kimœ mnie pomyliłeœ? Może to drugie. I co to za wróżba?

Sama sobie odpowiedz . Ja nie szukam prawdy o Tobie ! Bo sama dla siebie jesteœ Prawdš ! wrózba wróżbom Eter przeprasza Bebe za zła wrózbę , a może dobrš . Nie wiem nic , Co ty wiesz . Żegnaj i Dowidzenia

Adams,mam pytanie:a jak my sami mozem stwierdzic do jakiej grupy "Obcych"nalezymy,lub kim lub czym jestesmy?aha i na jakiej bazie wspölpracuja "kosmici"z rzadenm amerykanskim?dlaczego niszcza nasza planeze?do czego jestesmy im potrzebni?

i zastanawiajacy jest to, ze wspolpracuja tylko z amerykanami. Ostatnio w "Nexusie" czytalem o prawdopodobnych podziemnych bazach w Indiach i Chinach. Szkoda, ze twe rewelacje spotykane sa tylko w tych "egzotycznych" krajach:-)

Hej, witajcie! No wiec co do pytania Harmagedona....hmm widzisz, to zalezy:o) jest najbardziej prawdopodobne, ze wiekszosc z nas tu na forum jest "dobra" :o) Dlaczego? Juz sam fakt ze o tym rozmawiamy i chcemy poznac prawde ogolnie i prawde o nas samych, zalicza nas do "dobrych".....to jest wlasnie nasz cel tu na Ziemi. Rozmawiajac tutaj, odpowiadamy sobie wlasnie na najczestrze pytania zadawane od wiekow, mianowicie "Po co i dlaczego tu jestesmy, i jaki jest nasz cel?" Co do reszty ludzi, owladnietych rzadza pieniadza i wladzy i tych nazywajacych wiekszosc nas tu na forum "swirami"......hmm....wlasciwie ciezko mi powiedziec, albo uspieni zwykli ludzie, ktorzy (mam wielka nadzieje) sie obudza, albo juz biedacy opanowani przez "szare eminencje" :o) A dlaczego z amerykanami? tego dokladnie to nie wiem...ale na moj chlopski rozum oni od jakiegos juz czasu "rzadza" na swiecie....moze "cwaniaki" pomysleli ze sa przywodcami swiata (Ziemi) i postanowili sie u nich rozbic? :o)) Lub poprostu rozbili sie przypadkowo....chociaz kontakty nastepowaly oczywiscie juz wczesniej, ale Roswell zapoczatkowalo to na wielka skale. Jesli chodzi o nasza planete i o nas, to bylo o tym w tekscie o "zlych", no ale powiem jeszcze raz:o)....chodzi o nasze surowce naturalne, glownie. Dlaczego my? Potrzebuja naszego kodu genetycznego bo ich rownowaga ich rasy jest wciaz zachwiana, to po pierwsze, a po drugie.....sa skur_wy_sy_ny po prostu galaktycznymi rozbojnikami i od tysiacleci nie podoba im sie rasa ludzka i wszystkich sie czepiaja. Co do dalszego pytania Haghiego o Indiach i Chinach..to nie prawdopodobnie tylko napewno :o) Codziennie sledze pewna gazetke na necie ktora sie zowie India Daily ( www.indiadaily.com ), i z tamtad Nexus to prawdopodobnie mial ;o). Bylo o tym sporo, i poswiadczone te fakty byly nawet przez wojskowych indyjskich. Malo tego, dodam ze pojawilo sie i zniknelo tam pewnego razu jeziorko (tak, tak jak w ostatnio slynnej sprawie w Rosji). Stalo sie to na granicy Chinsko-Indyjskiej, w momencie kiedy nie wiadomo czemu, chinczycy zaczeli sie przeprawiac czolgami do Indii.....nagle na ich drodze pojawilo sie jezioro...zdebieli, wycofali sie, napiecie po obu stronach opadlo, sytuacja sie uspokoila...i jeziorko zniknelo..hmmmmm. Powiem wam tak.....na stowe nie wiem kto tam uzeduje, pod tymi Himalajami...ale jakby to byli "cwaniaki"...to nie wiem czy ta sytuacja z jeziorkiem mialaby miejsce, przeciez oni lubia jak ludzie sie naparzaja :o)) A tak wogole to nie martwcie sie...niedlugo poznamy wszyscy naszych braci ;o)) Prawdopodobnie za dwie godzinki wrzuce next text :o))...galy mi nawalaja juz i rece tez, ale wytrwam :o)) Pozdrawiam was wszystkich!!

Adas a jak sadzisz kim byl Jezus?szpiegiem?kurierem przekazujacym PRAWDE?jakie jest twoje zdanie?

Heja! No wiec rozni go roznie nazywaja...Jezus, Yeshua i temu podobne imiona byly bardzo powszechne w tamtych czasach, rowniesz wsrod rabinow..ogolnie ten ktorego czcza katolicy zostal stworzony dla potrzeb kosciola, a ten ktorego mamy na mysli byl tak jak to nazywasz "kurierem przekazujacym prawde" ;o) i zyje nadal...jest jednym z Ascended Masters, czyli Wniebowzietych Mistrzow. Do wszystkich...sprawdzam czy to jakos wyszlo i wrzucam tekst :o)))!!

Witajcie Witajcie!!! Jak obiecalem, tak jestem...skonczone, male 17 stron :o)) Mam tylko nadzieje ze tu wejdzie, ale......ok, nie bede juz dluzej marudzil :o) Motywacje Obcych Czesc druga-Istoty nam zyczliwe W czesci drugiej „Raportu” sa zamieszczone dane o rasach poza KMPP (Kompleksem Militarno-Przemyslowo-Pozaziemskim) 20 lutego, 1954 roku, delegacja „ludzko wygladajacych” ras pozaziemskich spotkala sie z administracja Eisenhowera, zeby osiagnac porozumienie w sprawie amerykanskiego programu rozwoju broni nuklearnej i termonuklearnej-niestety bez powodzenia. Oczywistym faktem, dlaczego tak sie stalo jest to, ze te rasy nie chcialy zaoferowac technologii, ktore moglyby byc uzyteczne dla przemyslu zbrojnego, ktory dominuje w administracji Eisenhowera, i to ustanowilo dalszy ton dialogu ludzko-pozaziemskiego. Ta zasadnicza opozycja tej grupy „obcych” w stosunku do KMPP daje wyrazny znak, ze duza grupa „ludzkich” ras pozaziemskich nie chce miec nic do czynienia z interesami KMPP w USA i na calej planecie. Ta druga kategoria ras pozaziemskich jest glownie „ludzka” i latwo integruje sie z ludzkim spoleczenstwem w sposob nie do odroznienia przez reszte ludzkosci. Jest ona opisana przez Deana i innych. Rasy te sa opisane jako pochodzace z takich systemow jak LYRA (Lira/Lutnia), VEGA ( Wega, najwieksza gwiazda w gwiazdozbiorze Lutni), PLEYADES [Plejady-cos pieknego :o)], SYRIUS (Syriusz-w tym przypadku chodzi o Syriusza A, w gwiazdozbiorze Psa Wielkiego), PROCYON (Procjon w gwiazdozbiorze Psa Malego), TAU CETI [gwiazda Tau w gwiazdozbiorze Wieloryba (Cetus)], UMMO (planeta Ummo, krazaca wokol gwiazdy Wolf 424 w odleglosci 14 lat swietlnych stad), ANDROMEDA (no poprostu z gwiazdozbioru Andromedy, tez pieknego) i ARCTURUS (Arktur, najwieksza gwiazda w gwiazdozbiorze Wolarza/Bootes, Alfa Bootis), ktorzy dostarczyli czesc kodu genetycznego do „zasiania” luzkosci na Ziemi. Wedlug Colliera, liczba 22 ras pozaziemskich dostarczyla swoj material genetyczny do tzw. „eksperymentu czlowiek”. Zaliczaja sie do nich zarowno Reptylianie, Szarzy czy Annunaki, rasy opisane w poprzedniej grupie i rasy w grupie drugiej, ktora Collier opisuje jako „zyczliwa”: „My, jako produkt pozaziemskiej manipulacji genetycznej, jestesmy posiadaczami olbrzymiego zbioru genow, zawierajacego banki pamieci wielu roznych ras. Wlasnie z powodu naszego genetycznego dziedzictwa, i dlatego ze jestesmy dusza, „zyczliwi” obcy wlasciwie uwazaja nas za wspaniale istoty” (tu moj komentarz...tylko spojzcie na to, z takim ogromnym zbiorem genow bylibysmy w stanie, zapewne po malej przerobce, zasiedlic kazda planete naszych „geno-dawcow”, w koncu jestesmy czescia ich!!...drzyjcie tam w kosmocie!!!) Z powodu tego polaczenia genami, istoty pozaziemskie w tej grupie, widocznie patrza na ludzkosc w taki sam sposob jak rodzic na swojego syna/corke w wieku dojrzewania, ktorzy znalezli sie w niebezpiecznym otoczeniu. Zyciowym interesem tych ras jest pewnosc, ze ludzkosc na calym globie ewoluuje w odpowiedni sposob bez niebezpieczenstw tak samo ze strone wlasnej a takze wiekszej wspolnoty galaktycznej, ktorej jestesmy czescia. Pierwsi „obcy” w tej grupie beda inni niz pozostali, mianowicie sa to „obcy” ktorzy historycznie zamieszkiwali podziemne domostwa, opisywani jako pozostalosci starozytnych cywilizacji ktorzy podazyli oddzielna sciezka ewolucji w odruznieniu od nas. Nastepnie beda to istoty pozaziemskie z innych planet. 1. Telosians-Telosianie Podziemni „obcy” opisywani jako pozostalosci poprzednich ludzkich cywilizacji na powierzchni Ziemi, takich jak Lemuria i Atlantyda, i w ten sposob sa genetycznie spokrewnieni z ludzkoscia. Najslawniejszym opisem jednej z tych starozytnych ras jest opis posmiertnie znaleziony (i potem opublikowany) w „pamietnikach” admirala Richarda Byrda, ktory opisal tajemnicza wyprawe na Biegun Polnocny, gdzie zostal „wziety” do podziemia, ktore zamieszkiwane bylo przez zaawansowana rase posiadajaca nordyckie cechy fizyczne. Pokazana zostala mu zadziwiajaca technologia jaka wytworzyli a takze spotkal sie z liderem tej rasy ktory wedlug opisow powiedzial: „Pozwolilismy ci tu zejsc, poniewaz jestes szlachetnym i dobrze znanym czlowiekiem w Swiecie Zewnetrznym admirale...znajdujesz sie w Krolestwie Arianni, Wewnetrznym Swiecie Ziemi...Admirale, powiem ci, dlaczego zostales tutaj wezwany. Nasze zainteresowanie wami rozpoczelo sie tuz zaraz po eksplodowaniu pierwszej bomby atomowej nad Hiroszima i Nagasaki w Japonii. Byl to ten alarmujacy czas, kiedy wyslalismy nasze maszyny latajace, „Flugelrads” na powierzchnie, zeby sprawdzic czego dokonala wasza rasa....Widzisz, nigdy wczesniej nie interweniowalismy w wasze wojny i barbarzynstwo, ale teraz musimy. Nuczyliscie sie majstrowac z pewna moca, ktora nie jest dla czlowieka, chodzi o energie atomowa. Nasi poslancy dostarczyli juz wiadomosci do mocarstw w waszym swiecie, ale jak dotad nie odniosly one zadnego skutku. Teraz ty zostales wybrany, zeby byc swiadkiem tego, ze nasz swiat tutaj istnieje. Widzi pan, admirale, nasza kultura i nauka jest tysiace lat poza wasza rasa.” W czasie gdy prawdomownosc pamietnikow adm. Byrda byla poddawana kontrowersjom, zostalo zgloszonych wiele spotkan z reprezentantami innej zaawansowanej podziemnej rasy ludzi. Wielkie podziemne miasta Telos, jak sie przypuszcza, lezy pod gora Shasta (Mt Shasta) w Kaliforni i bylo opisane przez swiadkow ktorzy osobiscie odwiedzali miasto, badz ludzi ktorzy nawiazywali telepatyczne kontakty z mieszkancami miasta. Slawny badacz UFO, William Hamilton twierdzi ze spotkal sie z reprezentantami Telos, ktorzy opisali mu zaawansowane technologie znajdujace sie tam, strukture Telos i ich zwiazki z dawna cywilizacja Lemurii. Hamilton tak opisuje Telosian, Bonnie i jej rodzine: „Bonnie, jej matka (Rana Mu), jej ojciec (Ra Mu), jej siostra Judy i kuzyni/ki Lorae i Matrox zyja i poruszaja sie w naszym spoleczenstwie, regularnie powracajac do Telos na odpoczynek i regeneracje sil. Bonnie stwierdza ze ludzie tam uzywaja maszyn wiertniczych zeby wiercic tunele w Ziemi. Te maszyny rozgrzewaja skaly do momentu zarzenia, a nastepnie doprowadzaja do zeszklenia sie, co eliminuje roznego rodzaju szalunki czy podstawy. Tubowe tunele tranzytowe uzywane sa do komunikacji pomiedzy miastami ktore istnieja w wielu podziemnych regionach naszej planety. Pociagi Tubowe sa napedzane przez impulsy elektromagnetyczne i doprowadzane do predkosci do 4000km/h. Jedna z tub laczy sie z miastem w dzungli Matto Grosso w Brazylii. Uprawiaja hydroponiczna zywnosc w swietle pelno-widmowym w obslugiwanych automatycznie ogrodach. Zywnosc jest rozprowadzana duzymi ilosciami dla poltora milionowego spoleczenstwa ktore rozwija sie na ekonomii bezpienieznej” [Moj comment......po pierwsze, jes jes, no monej!!! Po drugie normalnie „Saga o Krolestwie Swiatla” Margit Sandemo:o)))] Wedlug Dianne Robbins, ktora telepatycznie komunikowala sie z Telosianami, sa oni pozostaloscia po starozytnej Lemurianach (Lemuryjczykach), ktorzy obrali sobie Mt Shasta za dom wkrotce po destrukcji ich kontynentu. Bylo ich wtedy 15.000, i ci Lemuryjscy potomkowie rozkwitli w podziemnych jaskiniach Mt Shasta do populacji liczacej dzisiaj poltora miliona, gdzie technologie psychotroniczne, wlaczajac w to krysztaly i wysoce rozwiniete zdolnosci mentalne Telosian sa uzywane do podtrzymywania niezwykle zaawansowanego spoleczenstwa ktore utrzymuje kontakty z „pozaziemcami” z wielu systemow gwiezdnych. Wedlug raportow, Telosianie specjalizuja sie w ludzkiej dlugowiecznosci (tu moj koment, ze w czytanej przeze mnie i uwielbianej „Sadze...” zyja po 1000 lat i dluzej) i uzupelnianiu harmonijnych technologii i systemow wierzen dla ludzkosci na ziemi. Telosianie i inni ludzie mieszkajacy pod Ziemia, staraja sie jak tylko moga, ograniczyc najbardziej niszczace aspekty ludzko-pozaziemskich ukladow technologicznych, podczas asystowania nam w ewolucyjnym wzroscie ludzkiej swiadomosci. Za glowne aktywnosci Telosian , takze i te na skale globalna, mozna uwazac pomaganie ludzkosci na powierzchni w nauce naszej starozytnej Ziemskiej historii, odbudowa ludzkiej dlugowiecznosci i zdrowia, zmiana niezdrowych systemow wierzen, ochrona srodowiska i promowanie roznorodnosci biologicznej. Wiele pozaziemskich „ludzi” twierdzi ze dostarczylo pewnien material genetyczny do ludzkiej ewolucji i to ze wiele z tych ras pozwolilo swojemu personelowi inkarnowac jako „gwiezdne nasiona” na ziemi w ludzkich rodzinach. Te „gwiezdne nasiona”, „gwiezdne dzieci” lub „gwiezdni ludzie” sa opisywanie przez Brada i Francie Steiger jako jednostki, ktorych dusze wlasciwie inkarnowaly sie w swiatach w innych systemach gwiezdnych i potem przeniosly sie na Ziemie i zdecydowaly sie inkarnowac tutaj, zeby wzmocnic ewolucyjny rozwoj ludzkosci. Wiekszosc ludzi zaliczyloby ta grupe „obcych” jako zyczliwa, jak sa opisywani przez swiadkow, „kontakty” czy „lacznikow” takich jak Georg Adamski, Orfeo Angelucci, Georg Van Tassel, Howard Mengel, Paul Villa, Billy Meier i Alex Collier. Te „kontakty”czesto dostarczaja ewidentne dowody w formie zdjec, filmow i samej obecnosci z „obcymi”. Najbardziej szczegolowo udokumentowanym i przebadanym swiadkiem jest Eduard ‘Billy’ Meier, ktory dostarczyl badaczom najwiecej namacalnych dowodow. Wyglada na to ze pozaziemskie rasy ludzkie posiadaja rozne „specjalnosci”. Powodem tego jest wyjatkowa historia i migracje planetarne z powodu galaktycznych przewrotow i konfliktow. Warto jest odkryc glowne zakresy dzialania kazdej rasy, zeby zrozumiec jak oni teraz wspoldzialaja z ludzkoscia i jak lepiej moga dzialac w sprawie globalnych problemow. 2. Lyra-Lira (Lutnia) Wlasciwie jest zaczac opisywanie istot z poza Ziemi i ich glownych dzialan, skupiajac sie na systemie gwiezdnym ktory jest uwazany za zrodlo, z ktorego zostala zaludniona (ludzmi) nasza galaktyka Drogi Mlecznej. Jest nia konstelasja Liry. Pierwszym ktory opisal Lire byl Billy Meier, ktory zyskal wiekszy rozglos po wizytach, jakie skladali mu od 1975 do 1986 roku Plejadianie/Plejaranie. Wizyty te sa udokumentowane materialem dowodowym ktory jeszcze bardziej gmatwa zdanie sceptykow. Wiele badan poswiadczylo ze dowody przedstawione przez Meiera nie zostaly sfabrykowane i dlatego swiadcza o tym ze jego zeznania sa wiarygodne. Poniewaz dowody przedstawione przez niego przez lata, zyskal on wiarygodnosc i to tworzy go prawdziwie waznym „rzecznikiem” rasy pozaziemskiej. Tak Plejadianie opowiedzieli Meierowi o Lirze i jej mieszkancach: „’Szwajcarscy’ Plejadianie opisali swoich starozytnych przodkow, co za tym tez idzie i naszych, jako pochodzacych (przed Plejadami) z dalekiego systemu gwiezdnego, w grupie gwiazd obok, jak ja dzis znamy, Mglawicy Pierscien/ia [dla amatorow astronomii, posiada numerek M57 :o)] w Lirze. Dlatego nazywamy ich Lirianami, w ten sam sposob w jaki odnosimy sie do ludzi z, jak je nazywamy, Plejad. Ci pierwsi Lirianie podczas ich wielu migracji w ich wielkich Kosmicznych Arkach przemierzyli wiele innych systemow gwiezdnych, gdzie odnalezli odpowiednie miejsce na zamieszkanie i utworzyli kolonie w ktorych rozwijali sie i z ktorych startowali ich wlasni kosmiczni podroznicy.” Nastepnie Meier zakomunikowal o fizycznym kontakcie ze statkiem Lirian w 1977 roku, gdzie ci Lirianie opisali inny system gwiezdny, z ktorym wspolpracuja. Znow Alex Collier opisuje poczatek cywilizacji Lirian przytoczony mu przez „pozaziemcow’ z Andromedy: „Na podstawie wieku Slonc i planet w naszej galaktyce, podjeto ze ludzka forma zycia zostala stworzona w systemie Liry. Ludzka rasa zyla tam przez ok. 40 milionow lat i ewoluowala. Orientacje naszej rasy w Lirze morzna by okreslic jako rolnicza w naturze i wlasciwie bylismy bardzo liczni tam i zylismy w pokoju.” Lirianie posiadaja cechy Nordyckie/Nordykow i bardzo prawdopodobne jest ze sa tak zwanymi „Elohim” opisywanymi w tradycjach religijnych tu na Ziemi i wszedzie w galaktyce. Z powodu roli Lirian w powstawaniu ludzkiej obecnosci w galaktyce, mozemy powiedziec ze posiadaja najbardziej detaliczne zrozumienie rodzaju ludzkiego i galaktycznej historii. Moga byc opisywani jako „galaktyczni historycy” dla gatunku ludzkiego. Mozna tez wywnioskowac ze Lirianie rozpowszechniaja prawde o ewolucji ras ludzkich w galaktyce i maja glebokie zrozumienie dla galaktycznej kultury ludzkiej i „ludzkiego ducha”. Lirianie sa tez opisywani nastepujaco: „ Lirianie wzbudzaja sympatie poprzez ich pochodzenie i starozytne historie. Moga wiec byc pomocni dla nas w zrozumieniu przeszlosci, jesli mamy zamiar ja przeanalizowac. Jesli zrozumiemy nasza przeszlosc i nasze pochodzenie, bedziemy w stanie, przy uzyciu naszej swiadomosci cofnac sie wstecz, segment za segmentami, sciagac powloki cebuli i odnalezc swoja prawdziwa nature. Moga byc wspanialymi przewodnikami w tym procesie, w tym ludzkim psychologicznym procesie zrozumienia naszych motywacji, historii i jak do niej doszlo. Na zakonczenie, aktywnosc Lirian mozemy opisac jako rozpowszechnianie wyjatkowej historii rasy ludzkiej w naszej galaktyce i asystowanie w zrozumieniu ludzkich motywacji i ludzkiego potencjalu, odkrywanie esencji czlowieka, dyplomacja i rozwiazywanie konfliktow i globalna edukacja. 3. Vega (Wega, najwieksza gwiazda w gwiazdozbiorze Liry-Alfa Lyrae) Wedlug oswiadczen Billyego Meiera, nastepna rasa z ktora sie fizyczie spotkal sa ludzie z systemu gwiezdnego Wegi w konstelacji Liry. Weganie sa grupa ludzi o ciemniejszym lub „niebieskim” odcieniu skory. Prawdopodobnie to oni byli „niebieska rasa” zawansowanych ludzi wspomniana w tekstach wedyjskich i od ktorych pochodza hinduscy bogowie Wisznu i Kriszna. Brazylijski swiadek, Jefferson Souza twierdzi, ze spotkal Wegan z Liry, i opisuje ich jako bardzo odobnych do mieszkancow Indii. Wedlug Alexa Colliera, Wega byla pierwszym systemem gwiezdnym zasiedlonym przez ludzi. W uzupelnieniu nordycko wygladajacych ludzi z Liry, Weganie grali istotna role w kolonizowaniu naszej galaktyki. Pierwszymi „istotami pozaziemskimi” ktorzy przybyli na Ziemie byli...ludzie ze swiatow ktore istnieja w innym wymiarze w rejonie systemu Wegi-Liry. Pierwsi Lirianie, wraz z Weganami przybyli na Ziemie poczatkowo 22 miliony lat temu. Ich pobyt tu byl tylko przelotny, i zaraz potem kontynuowali podroz do innych gromad gwiazd i planet. Ich historia jest dosyc niejasna, pomimo nawet, ze grupy najazdowe okazjonalnie powracaly na Ziemie. Okolo 389.000 lat temu, kilka milionow Lirian w tym Wegan, ponownie opuscilo swoj rozimy swiat, i weszlo w nasz pozadek kosmiczny i czasowy w tym wymiarze, i przybylo na Ziemie gdzie polaczyli sie z Ziemianami. Rezultaty krzyzowania Lyran i Wegan z Ziemianami odpowiada wydarzeniom opisanym w Ksiedze Enocha, gdzie „Nefilim” wzenili sie w ludzi i wyprodukowali rase gigantow ktora ostatecznie wymarla. Meier opisuje te wydarzenia nastepujaco: „Oni prokreowali w sposob naturalny ale i takze przez manipulowanie genami przez inzynierow genetycznych. Rezultatem tej inzynierii genetycznej byla „produkcja” istot ktora byla w odpowiednich czsciach czlowiekiem i zwierzeciem, wliczajac w to giganty, tytany i inne stworzenia. W ciagu setek i tysiecy lat, te stworzenia byly wysiedlone ponownie i na koncu wymarly, poniewaz nie mogly sie rozmnazac i z powodu ze ich formy zyciowe okazaly sie dla nich fatalne.” Nastepne wydarzenia odpowiadajace prawdzie, a opisane w Ksiedze Enocha, gdzie liderzy „Nefilim” zostaja ukarani za ich aktywnosc na Ziemi, Meier opisuje jako odpowiedzialnosc podzegaczy Lirianskich i Weganskich za liczne naruszenia wobec rodzimych ludzi na Ziemi i innych swiatow: „Wiele milionow Lirian i Wegan, ktorzy opuscili swoje macierzyste swiaty byli prowadzeni przez 144.207 liderow i pod-liderow itd., ktorzy rzadzili sposobem nastepcy w raczej hierarchiczny sposob. Ci liderzy przeniesli tez ten sposob na Ziemskich ludzi z ktorymi sie polaczyli w przeszlosci zeby stworzyc roznego typu potomkow. Ci 144.207 liderzy i ich podwladni bylo wlasciwie podzegaczami, ktorzy istotnie byli odpowiedzialni za przestepstwa, falszywe nauki, falszywe religie, ktore byly zaabsorbowane i imitowane przez ludzi na Ziemi. Nie wszystko co ci liderzy przyniesli na Ziemie bylo zle, falszywe czy kryminalne. Dostarczyli tez mimo wszystko Ziemianom wiele pozytecznych przedmiotow, pomysow, szczegolnie jesli chodzi o rzemiosla, zawody, filozofie, sposoby i drogi myslenia, medycyne, technologie i wiele innych rzeczy.” Wedlug Lyssy Royal, Weganie i Lirianie byli strategicznymi konkurentami, jesli chodzi o kolonizowanie innych swiatow, i w koncu doprowadzil do wojny domowej w konstelacji Liry, byly to tzw. Wojny Lirianskie. Alex Collier takze odnosi sie do dawastujacych wojen w gwiazdozbiorze Liry, ale wedlug niego powodem byly nie ludnosc domowa, lecz czynniki zewnetrzne. Meier oswiadcza ze Weganie, teraz powracajacy na Ziemie probuja pomoc ludzkosci, dostroic za przeszle bledy i zeby asystowac Weganskie gwiezdne nasiona. Weganie, tak jak Lirianie dostarczaja takich globalnych rozwiazan jak dokladna informacja o historii ludzkosci i Weganskiego dziedzictwa, zrozumienie historii galaktycznej, odkrycie esencji ludzkosci, dyplomacja i rozwiazywanie konfliktow i globalna edukacja. 4. Pleiadians-Plejadianie Billy Meier opisuje jak Plejadianie, potomkowie nordycko podobnych Liran, emigrowali przez wiele systemow gwiezdnych, kiedy w koncu osiedlili sie w konstelacji Plejad: „Opisana tez zostala starozytna historia wczesnych przodkow Plejadian w innych rodzimych systemach gwiezdnych i to, jak przybyli do Plejad. Wczesniejsza migracja do Plejad takze zostala udokumentowana oraz jak i dlaczego byla niepowodzeniem. Jedna trzecia z tych Plejadianskich przodkow, ktorzy przezyli dewastacje rodzimej planety, rozwinela nowa technologie, oraz zaprojektowala i zbudowala wielkie kosmiczne arki ewakuacyjne juz po 900 latach. Nastepnie zeczeli je wszedzie wysylac przez dalsze setki lat. Istoty pozaziemskie odwiedzajace Szwajcarie, byly potomkami ludzi z jednej z takich arek, ktorzy osiedlil sie na jednej z planet w w jednym z systemow slonecznych w Plejadach, jak je dzisiaj nazywamy. Planeta ta byla specjalnie przystosowana do zamieszkania przez ludzi (ja bym to nazwal terraformingiem). Wiele razy doswiadczyli wiele przyrostow i strat od tego czasu. Tak naprawde, my jestesmy potomkami ich najwczesniejszych kolonistow, probujacych sie osiedlic w naszym Ukladzie Slonecznym, razem z pierwotnymi mieszkancami i ludzkimi wygnancami z wielu miejsc. Glownym systemem gwiezdnym, z ktorego pochodza „Plejadianie Meiera” jest Taygeta (19 Tauri) a ich glowna planeta jest Erra. Plejadianie z Taygety zaliczyli Meiera do jednego z swoich wybranych „reprezentantow” z misja by przyniesc ludzkosci prawde o obecnosci istot pozaziemskich. Semjase [fajniutka :o), potem beda szkice i fotki, jak uda mi sie wrzucic], Plejadianska kobieta ktora kontaktowala sie z Meierem tak opisala Plejadian: „Nie jestesmy straznikami Ziemskich istot ani zeslanymi przez boga aniolami lub czyms podobnym. Wiele osob twierdzi ze obserwujemy Ziemie i istoty na niej zeby moc kontrolowac jej przeznaczeniem. To nie jest prawda, poniewaz my tylko wykonujemy misje, ktore sobie wybieramy sami i ktore nie maja nic wspolnego z kontrolowaniem czy regulowaniem przeznaczenia Ziemi. Tak wiec zle jest nas przedstawiac jako superziemskich poslancow czy opiekunow.” Plejadianie identyfikuja kluczowy aspekt ich misji jako ostrzezenie ludzkosci przed Szarakami, ktorych opisuja nastepujaco: 33. Sa takze inne formy zycia, ktore zdobyly duzo wiedzy i oswobodzily sie ze swojego srodowiska. Podrozowali przez kosmos i okazjonalnie trafily na Ziemie. 34. Wiele z nich jest raczej niemilymi stworzeniami i zyja w pewnego rodzaju barbarzynstwie, ktory jest prawie bliski temu jakie jest na ziemi. (teraz widac jak nas oceniaja....taki wstyd na cala galaktyke, fuuuuuuuuuu) 35. Powinniscie uwazac na nich, poniewaz czesto atakuja i niszcza wszystko co jest na ich drodze. 36. Wile razy niszczyli nawet cale planety i zmuszali ich mieszkancow do poddanstwa. 37. Jedna z naszych misji jest wlasnie ostrzerzenie ludzi na Ziemi przed tymi stworzeniami. 38. Niech to bedzie wiadome dla ludzi na Ziemi, gdyz nadchodzi czas, kiedy konflikt z tymi zdegenerowanymi stworzeniami ludzkimi (Szaraki) stanie sie nieunikniny. (te punkty to zapewne wypisy z zapiskow Meiera) Wedlug stwierdzen Colliera, Szaraki i Plejadianie sa zamieszani w pojedynki zbrojne w naszym systemie slonecznym ale tez i w innych, takich jak na przyklad Syriusz B. Innymi kluczowymi aspektami misji Plejadian jest, wedlg Meiera jest asystowanie ludzkosci w podnoszeniu naszej swiadomosci i promowanie jednosci religii. Znaczace jest to, ze Plejadianie odmawiaja twierdzeniom wielu innych „kontaktow” a np. Adamski, i przez to zapewniaja sobie wylacznosc w wyjawianiu prawdy i dynamiki obecnosci pozaziemskiej. Interesujace jest ze, jak relacjonuje Collier, niektore grupy Plejadian, takie jak ci z Alcyone (Eta Tauri), dzialaja wedlug „ukrytego planu zajec”, w czasie gdy ci z Taygety (min. Plejadianie Meiera), sa opisywani jako szczerze asystujacy ludzkosci. Pomimo tego „ukrytego porzadku zajec” niektorych Plejadian, wiekszosc zeznan i dowodow wskazuje na ich pozytywne dzialania wzgledem ludzi i ze naprawde bardzo pomagaja nam w podniesieniu ludzkiej swiadomosci i wspieraja ludzkosc w odnalezieniu sposobu by uwolnic sie spod wplywu Szarakow/Reptylian. Podsumowujac mozna stwierdzic ze glowna rola Plejadian na Ziemi, jest pomaganie ludziom w uwolnieniu sie od gnebiacych struktur poprzez edukacje i podniesienie wibracji swiadomosci. Plejadienie moga pomagac nam w takich globalnych rozwiazaniach jak uniwersalne prawa ludzkie, uczestniczacy system demokratyczny, ewolucja ludzkiej swiadomosci i globalna edukacja. 5. Nordic Rigelians - Nordyccy Rigelianie Jedna z wielu ludzkich kolonii w kosmosie zalozonych przez Lirian byla tez zalozona na planetach w systemie gwiezdnm Rigel w gwiazdozbiorze Oriona. W pewnym punkcie swojej historii, Rigel wraz ze swoja Nordycka polulacja przypuszczalnie doswiadczyl destruktywnej wojny domowej i zostal przejety przez Szarakow. Jak twierdzi George Andrews, Nordyk z systemu gwiezdnego Procjon, Khyla, udostepnia wiele informacji o Rigelianach, Procjonianach i Szarakach. Zgadza sie to z wieloma innymi zrodlami wiec twierdzenia Andrewsa wydaja sie byc prawdziwe. Kontakt opisal Khyla nastepujaco: „Khyla wyglada na wysokiego, przystojnego czlowieka, szczuplego ale umiesnionego, meskiego lecz jednak delikatnego. Wygladalo na to ze naturalnie lub jakims sztucznym sposobem, wokol oczu posiadal czarne obwodki, prawie jak wegiel. Jego twarz byla prawie ze wysmienita, ale definitywnie meska. Mial jakby wychudzona twarz z wysokimi koscmi policzkowymi, i przeszywajace kobaltowo-niebieskie oczy. Mial ladne blond wlosy ktorych dlugosc byla prawie do ramion. Mial muskularny kark. Jego skora byla koloru bladego miesa z bialawym odcieniem. Ciezko jest zmierzyc jego wlasciwa wysokosc z powodu okolicznosci, w jakich sie spotkalismy, ale mial on ok. 1.80-2.10m.” Andrews pisze o historii Rigela, jak przedstawil mu Khyla: „Przodkami niskich Szarakow byli kiedys wysocy Blondyni. Miala miejsce Wielka Wojna...Przed Wielka Wojna, Rigel byl ogromnym imperium, ktore bylo zrodlem prawie calego galaktycznego „nasienia”. Wszyscy Rigelianie byli wysokimi Blondynami. Kolonia na procjonie juz zostala utworzona. Wielka Wojna byla wojna domowa Rigelian z Rigelianami i trwala porownawczo trzy ziemskie stulecia. Grupa Rigelian ktora zdala sobie sprawe ze Wielka Wojna zaczyna sie lamac, odlecialo na kolonie w Procjonie w niewykonczonych, surowych, potajemnie zbudowanych statkach.....Byli jedynymi Rigelianami ktorzy uciekli przed katastrofalnym zniszczeniem. Wszyscy ci, ktorzy pozostali, zostali przeksztalceni w niskich Szarakow.” Wyglada na to ze Rigel ulegl planetarnej wojnie nuklearnej i zniszczeniem srodowiska, co w koncu doprowadzilo do sprowadzenia zycia w podziemne schronienia. Jest to malo prawdopodobne ze transformacja Nordyckich Rigelian zmusila ich zostac „niskimi Szarakami”, ktorych material genetyczny jest generalnie przyjety jako ten gorszy od genow rasy ludzkiej, jak np. Nordycy. Proces mutacji genetycznej musial trwac o wiele dluzej niz wspomniane trzy stulecia. Bardziej prawdopodobne jest to ze ci Rigelianie, ktorzy przezyli, byli wlaczeni do hybrydowego programu genetycznego na skale planetarna, kierowanego przez „niskich Szarakow” z syetemu gwiezdnego Zeta Reticuli, ktorzy potajemnie przeslizgneli sie na Rigel podczas Wielkiej Wojny i podkopali go. Niskim Szarakom najprawdopodobniej udal sie proces inzynierii genetycznej, czego wytworem byli „Wysocy Szarzy”. Uzyli do tego materialu genetycznego tych Nordyckich Rigelian, ktorzy przezyli, i byli za slaby by powstrzymac potajemny proces hybrydowania. Nastepnie ci Rigelianscy „Wysocy Szarzy” pelnia teraz kluczowa role w dyplomatycznych inicjatywach szarakow i sluza jako genetyczny model dla nowej ludzko-szarej rasy hybrydm ktora prawdopodobnie mialaby reprezentowac to co najlepsze w obu gatunkach. 6. Procyons – Procjonianie Wiekszosc Rigelian ktora uciekla ze swojej planety, przybyla do systemu gwiezdnego Procjona, zeby na nowo rozpoczac swoja cywilizacje. Procjon jest podwojnym systemem gwiezdnym oddalonym od Ziemi o ok, 11.4 ly (lat swietlnych), i prawdopodobnie planeta na ktorej Rigelianie postanowili utworzyc kolonie byla czwarta z kolei. Wedlug Andrewsa, kolonia na Procjonie kwitla dopoki nie zostala wmieszana w zlowieszcze plany „Szarakow” ktorzy teraz zamieszkuja Rigel, zeby wywolac przewrot. [I tu niestety musze dolaczyc moj komentarz...SKURWYSYNY!!...nie widzicie co sie teraz dzieje na ziemi?? Kogo marionetka moze byc Bush?? Wciaz za malo...malo i malo. Ale niestety planety Ziemia nie dostana, obronimy Terre!!] Khyla opisuje przewrotowy proces na procjonie zaadoptowany przez Szarakow nastepujaco: „Szaraki zaczeli nas odwiedzac, na poczatku kilku jako ambasadorzy, potem specjalisci w roznych dziedzinach gdzie ich ekspertyza moglaby byc pozyteczna dla nas, nastepnie jako uczestnicy roznych programow ktore prowadzily do wspolpracy az na koncu jako turysci. Zaczelo sie mala struzka, az przemienilo sie w potop. W miare jak zaczeli przybywac w coraz liczniejszych grupach, powoli ale pewnie zeczeli inifiltrowac nasze spoleczenstwo na wszystkich poziomach, penetrujac nawet najwieksze tajemnice naszej elity rzadzacej...tak jak wlasnie na waszej planecie zaczeli dyskretnie zyskiwac kontrole nad kluczowymi czlonkami CIA i KGB (to bylo 20 lat temu...teraz jak widzimy jeszcze lepiej) poprzez techniki dla nich nieznane (tych agencji..teraz juz tez znaja), takie jak telepatyczna hipnoza ktora manipuluje reptylianskie poziomy mozgu (trza je znalezc i usunac cholera). Tak samo wlasnie na Procjonie, przez te same techniki ustanowili pewnego rodzaju telepatyczno-hipnotyczna kontrole nad naszymi przywodcami. Nad naszymi przywodcami i takze prawie nad nami wszystkimi. To bylo tak, jakbysmy byli pod jakims zakleciem ktore prowadzi nas do zaglady, jakbysmy byli zaprogramowani przez pewnien rodzaj rytualnej czarnej magii z ktorej nie zdawalismy sobie sprway, ze wogole istnieje.” Khyla nastepnie opisal koncowe przejecie Procjona przez szarakow i nastepnie zrobienie niewolnikow z prawie wszystkich Procjonian, ktorzy nie uciekli.Uzywajac zaawansowanej technologii podrozy w czasie do ktorej zalicza sie „multiwymiarowa swiadomosc”, cos czego Szaraki widocznie nie potrafia zduplikowacz powodu ich zdegradowanych genetycznie cial, znaczaca ilosc Procjonian zdolala uciec i zaczela wojne wyzwalencza z „odleglych korytarzy czasowych”. Znaczace jest to, jak Procjonianie opisuja pewne techniki ich oporu, ktore mogly by byc pomocne w sytuacji tu, na Ziemi: „...byloby samobojstwem probowac walczyc z Szarakami bezposrednio bronia, ktora macie teraz na wyposazeniu. Trzeba racjonalnie myslec podczas proby odwetu i zrozumiec wlasciwy sposob walki. Wasza swiadomosc jest najpotezniejsza bronia jaka teraz dysponujecie. Najbardziej efektywnym sposobem walki z Szarakami jest zmiana poziomu waszej swiadomosci z myslenia liniowego na swiadomosc wielo-wymiarowa...Oni posiadaja technologie, ktora mogliby wyrzucic wasza planete z orbity, ale jest jedna kluczowa zdolnosc jaka wy posiadacie a oni nie:zdolnosc utrzymania w pamieci obrazu, ktory inspiruje i pobudza jednostke do realizacji swojego osobistego polaczenia ze zrodlem tego wszystkiego, co jest...To jest waszym kluczem do zwycieztwa.” (moj maly komentarzyk...zatem widzicie przyjaciele....nic nie da gadanie ze do 2012 jeszcze troche, moge sie wyszalec. Trzeba zaczac juz teraz podnoscic poziom swojej swiadomosci gdyz oni, czyli te cwaniaki wiedza ze cos sie zbliza i teraz probuja wszystkich swoich sil, zeby jak najwiecej z nas przeciagnac na swoja strone. Nie poddawajcie sie, nie dajcie sie omamic pieniedzmi, slawa, kariera...to nic nie da. Zaufajcie swojemu wnetrzu, swojej swiadomosci...zaufajcie swiatlu i milosci...) Wedlug wiadomosci Alexa Colliera, Procjonianom udalo sie wyzwolic ich swiat od wplywu Szarakow i opisuje ich teraz jako „napalencow”, jesli chodzi o rozprawianie sie z nimi. (hehe, miejmy nadzieje ze nam pomoga jesli my nie bedziemy w stanie) Na zakonczenie, glowna aktywnoscia Procjonian jest efektywne opieranie sie pozaziemskim przewrotom przez rozwoj „wielowymiarowej swiadomosci”, uzywanie obrazowania umyslowego by chronic siebie od pozaziemskiej kontroli umyslu i monitorowanie aktywnosci nieprzyjacielskich ‘obcych’. Do globalnych rozwiazan przy ktorych Procjonianie nam asystuja mozemy zaliczyc demaskowanie „podziemnej dzialanosci przewrotowej obcych”, pomaganie w zakonczeniu swiatowej tajemnicy obecnosci istot pozaziemskich, promowanie wielowymiarowej swiadomosci, deprogramowanie kontroli umyslu, wprowadzanie uniwersalnych praw ludzkich i rozwoj internetu i globalnej komunikacji. [yeah!! Procyon rulezz ;o)] 7. Tau Cetians – Tau Cetianie Innymi zaludnionymi swiatami sa tez systemy gwiezdne Tau Ceti i Epsylon Eridiani (czyli gwiazda Tau w Wielorybie i Epsylon w Erydanie). Badacz, Frank Crawford przeprowadzil wywiady z kilkoma osobami, ktore mialy fizyczny kontakt z Tau Cetianami. Pierwszym i najbardziej znaczacym swiadkiem byla osoba, ktora uczestniczyla w odzyskiwaniu szczatkow rozbitego pojazdu niedaleko Phoenix w Arizonie w 1961 roku.Zostal tam przechwycony, zywy czlonek zalogi a nastepnie przesluchany przez funkcjonariuszy obrony narodowej USA. „Oscar”, bo taki pseudonim przyjal swiadek, opisal Crawfordowi co opowiedzial im obcy ktory zostal nazwany „Hank”: „...Pozniej zostalo potwierdzone przez Hanka, ze gwiazdami pochodzenia jego rasy sa Tau Ceti i Epsylon Eridiani. W pozniejszych sesjach Oscar dyskutowal o niektorych powodach ich obecnosci tutaj. Powiedzial, ze nie podoba im sie sytuacja z tymi malymi szarymi obcymi. Poprawil nas gdy uzylismy okreslenia „szarzy” i powiedzial ze wlasciwie oni sa biali. Tau Cetianie czuja ze te „wziecia” prowadzone przez niektorych Szarakow sa wielka niesprawiedliwoscia w stosunku do ludzi. Oni (szarzy) sa pasozytnicza rasa ktora zerowala i zeruje na ludzkie cywilizacjach w calym wszechswiecie stwierdzil Oscar. Dodal tez ze wmieszanie sie naszego rzadu (USA) w sprawy szarakow jest bardzo niebezpieczne i poza kontrola...Tau Cetianie tez kiedys byli dreczeni przez tych obcych i teraz wspolpracuja z innymi rasami i spolecznosciami, ktore tez byly ich (szarych) ofiarami...(Oscar) chce by ludzie wiedzieli, ze jesli skontaktuja sie z nimi Tau Cetianie (ludzie o ktorych mowil), to bysmy sie ich nie bali, gdyz sa tu by nam pomoc.” (postaram sie znalezc opisy wygladu tych ras, ktore nie sa opisane) Ujawnienia „Hanka” sugeruja ze Tau Cetianie sa tu obecni zeby pomoc nam rozprawic sie z tajemnymi strategiami i dzialaniami Szarakow. Sa oni zwlaszcza bardzo zaniepokojeni ze natura ukladow zawartych z nimi przez amerykanski „rzad cienia” i pomaganiem przy „wzieciach”. Oscar twierdzi ze Tau Cetian, „Hank” byl torturowany i ze to prawie doprowadzilo do interwencji innych Tau Cetian ktorzy chcieli ratowac pojmanego kolege. Wydarzenia opisane przez Oscara sa zgodne z glowna dzialalnoscia Tau Cetians, co zostalo opisane w nastepujacej rozmowie telepatycznej: ”Jedna z ras pochodzi z Tau Ceti. Sa specjalistami w intrygach i ustalonych motywacjach ukrytych spoleczenstw. Rozumieja ze podstepy moga okaleczac system. A wiec moga byc wspanialymi kontaktami w pracy pod przykryciem.” Druga osoba, ktora miala fizyczny kontakt z Tau Cetianami jest ofiara „wziec”, Jill Waldport, ktora opisala Frankowi Crawfordowi jak skontaktowali sie z nia dwa rodzaje istot, jedna byli Szaraki a druga rasa podobna do ludzi, ktora probowala jej pomoc jak radzic sobie z Szarakami: „Jill poinformowala mnie, ze obcy powiedzieli jej ze nie podoba im sie co niektorzy obcy (Szaraki) jej robia bez jej zgody. Przybyli zeby pomoc jej nauczyc sie jak pokonac i radzic sobie z oszustwami Szarakow i tym samym sie bronic. Wytlumaczyli jej ze musi psychicznie zbudowac tarcze wokol siebie, tak jakby byl to ceglany mur, w momencie kiedy oni po nia przyjda. To pomoze jej nie dac sie nabrac na ich „Umyslowe Sztuczki”. Sprobowala tego, gdy Szaraki przyszli po nia nastepnego razu i chyba zadzialalo.” Nastepnie Crawford wyjawil jak Jill opisala pochodzenie zyczliwych nam Tau Cetians: „W tym punkcie licznik powiazan w mojej glowie byl juz i tak przepracowany, wiec postanowilem isc na calosc i spytalem sie jej skad oni sa. Wierzcie lub nie, ona odpowiedziala, ‘Tau Seat-eye, czy to ma jakis sens?’. Pozniej wspomnialem Oscarowi, ze badalem sprawe w ktorej byli zamieszani Szaraki i chcacy pomoc Tau Cetianie. Oscar spytal sie gdzie to bylo a ja mu odpowiedzialem ze niedaleko Springfield, Illinois. On zaczal szybko opisywac Jill i powiedzial ze spodziewal sie tego ze sie z nia skontaktuja.” Dzialalnosc Tau Cetian, to uswiadamianie jak sobie radzic z pozaziemskimi przewrotowcami, identyfikacja skorumpowanych elit i instytucji, podnoszenie ludzkiej swiadomosci i rozwijanie strategii uniewazniania zaawansowanych technik kontroli umyslu. Zagadnienia globalne, w ktorych moga nam pomoc to wyjawianie korupcji w rzadach/instytucjach finansowych i manipulacji elitami, obserwowanie pozaziemskich „szpiegow”, deprogramowanie kontroli umyslu i usuwanie implantow [:o)))], rozwijanie wielowymiarowej swiadomosci i dyplomacja wraz z rozwiazywaniem konfliktow. 8. Andromedans – Andromedanie Ci „obcy” z Andromedy sa tez opisanie przez Alexa Colliera jako bezposredni potomkowie Lirian, ktorzy doswiadczyli pewnych trudnoscim kiedy po raz pierwszy opuszczali system gwiezdny Liry, z powodu rozbojniczych ras, ale w koncu osiedlili sie w gwiazdozbiorze Andromedy, w systemie gwiezdnym ‘Zenetae’.Collier opisuje nature Andromedan nstepujaco: „Wszystko co oni technologicznie stworzyli jest uzywane do rozwoju ich rasy. Jest to tworzone tylko dla celow naukowych. Ale moze byc uzyte w obronie. Nie, oni nie posiadaja wojska, co wynika samo z siebie, sa naukowcami. To co robia, to wysylanie dzieci do szkol wszedzie, na czas od 150 do 200 lat, wedlug naszego liniowego czasu. Nauczaja swoich studentow wszystkich nauk i sztuk. Sa doslownie mistrzami we wszystkim. I wtedy, w tym punkcie (wiedzy) wybieraja to co chca, a moga zmieniac zdanie kiedy tylko chca i robic cos innego. A wiec posiadaja wszystko. Wszystko jest dla edukacji, nic nie odciaga ich uwagi. Nigdy nawet nie wyobrazali sobie zeby stworzyc telewizje jako cos co rozprasza/?jako rozrywke. (nie wiem co autor mial na mysli, gdyz to slowo ma kilka znaczen) wszystko jest po to, by pomoc im w ewolucji, a ich nauka i technologia moga byc uzyte jako srodki obrony-glownie rzeczy zwiazane z holografia.” To co odgrywa istotna role u Andromedan jest fakt, ze sa bardzo pomocni w Radzie Andromedy, ktora jest zgrupowaniem okolo 140 systemow gwiezdnych, ktore naradzaja sie i rozmawiaja o Ziemi. W wywiadzie w 1997 roku Collier tak opisal rozwazania Rady: „Aktualnie w naszej galaktyce ma miejsce wiele rad. Nie wiem wszystkiego o nich, ale wiem o Radzie Andromedy, ktora jest zgrupowaniem istot z 139 roznych systemow gwiezdnych, ktore zbieraja sie razem i dyskutuja o tym co dzieje sie w galaktyce. Rada ta nie jest tworem politycznym. To, o czym ostatnio dyskutuja, to tyrania w naszej przyszlosci, 357 lat od teraz, dotyczy to kazdego. Najwyrazniej to, czego dokonali poprzez podroz w czasie, jest to, ze zdolali dojsc do wniosku, gdzie wystapila znaczaca zmiana energii, ktora spowodowala omawiana tyranie za 357 lat. Wytropili ja w naszym ukladzie slonecznym, a takze byli w stanie dokladniej ja odnalzez na Ziemi, Ksiezycu i Marsie. Te trzy miejsca. Pierwsze spotkanie, ktore sie odbylo, bylo po to, czy wogole bezposrednio interweniowac w tym co sie tutaj dzialo czy nie.Wedlug Moraneya (Andromedanski Doradca), za pierwszym razem spotkali sie reprezentanci z tylko 78 systemow. Prawie polowa z nich zadecydowala, ze wogole nie beda z nami nic robic. Mowimy tutaj o systemach gwiezdnych ktore znajduja sie setki milionow lat swietlnych od nas. Niektorzy z nich nawet nas nie widzieli i spotkali. Znali tylko wibracje planety odzwierciedlajaca tych, zyjacych na niej. Powodem, dlaczego nie chcieli nic z nami robic, bylo to, ze z ich perspektywy, Ziemscy ludzie nie szanuja siebie, wspolmieszkancow i calej planety. Jaka moze wiec byc wartoscia Ziemskich ludzi? Na szczescie wiekszosc rady wydala opinie, ze poniewaz Ziemia byla manipulowana przez ponad 5,700 lat, zaslugujemy na szanse zeby sie wykazac - zeby chociaz pokazac ze chcemy, i ze ta druga czesc rady sie mylila.” Innym swiadkiem, ktory wspominal o Andromedanach jest „Adrian”, z ktorym doglebny wywiad przeprowadzil badacz Sean David Morton i uwaza go za wiarygodny. Zeznania Adriana byly udokumentowane przez szczegolowe zdjecia, filmy i oswiadczenia swiadkow. Wedlug Adriana, Andromedanie graja wazna role w formowaniu rad, ktore obraduja nad przyszloscia Ziemi, przez co niezaleznie potwierdzaja swiadectwa Colliera. Andromedanie sa jedna z glownych ras pozaziemskich odpowiedzialnych za kregi zbozowe. (jupiii :o)) Argumentuje tez, ze kregi zbozowe maja zamiar dac przyklad ludziom o mozliwosciach komunikacji istot pozaziemskich a takze zeby ostrzec negatywnych obcych o konsekwencjach ich przedsiewziec w kontroli i manipulacji ludzkosci. [wedlug mnie powinni zrobic taki zaje***ty znaczek @!#$ OFF, wtedy by cwaniaki zajazyli :o))] Podsumowujac, do glownej aktywnosci Andromedan nalezy ulatwianie w podejmowaniu decyzji przez Galaktyczna Spolecznosc w takich problemach jak terazniejsza sytuacja na Ziemi, innowacyjne strategie przy rozwiazywaniu konfliktow, edukacja mlodych i zapoznawanie ludzkosci o mozliwosciach kontaktow pozaziemskich. Globalne rozwiazania, ktore promuja to asystowanie w dorastaniu psychicznych/krysztalowych/teczowych dzieci, edukacja pokoju, ujawnianie manipulacji elit, organizowanie ulepszonych rzadow globalnych, dyplomacja i rozwiazywanie konfliktow. 9. Sirians from Sirius A – Syrianie z Syriusza A Teraz nastepna grupa istot pozaziemskich, opisywanych jako pochodzacych z systemu Syriusza, ktory jest systemem podwojnym, w ktorym istnieje zaawansowane zycie, wokol jego glownych gwiazd, Syriusza A i B. Syriusz A jest niebiesko biala gwiazda, odlegla od nas o ok. 8.6 lat swietlnych, dwadziescia razy jasniejsza od naszego slonca i jest najwspanialsza gwiazda na nocnym niebie. W odroznieniu Syriusz B jest bialym karlem, ktory jest oddalony od Syriusza A o od 8 do 32 AU (Astronomical Unit)-jednostek astronomicznych, na bardzo ekliptycznej orbicie. Collier nastepujaco opisuje obcych z Syriusza A: „Jest rasa istot na Syriuszu A, ludzi ktorzy sa nazywani Katayy. Uwazani sa za zyczliwych...wiele z tamtejszych ras ludzkich sa czerwonoskorzy. Ich przodkowie byli jednymi z pierwszych Lirian, ktorzy uciekli wraz z kobietami i dziecmi podczas wojny. W ich oceanach zyja wieloryby, osmiornice i rekiny. Sa rasa artystyczna. Maja muzyke i sa bardzo polaczeni z natura. Sa budowniczymi i nie sa zbyt upolitycznieni. Ich rzady sa oparte na „technologii duchowej” ktora oparta jest na dzwiekach i kolorach.” Charakterystyka rasowa Syrian (A) sugeruje, ze oryginalnie byli kolonistami z Wegi. Jesli naprawde byli Weganami, ktorzy uciekli przed katastrofalna wojna interplanetarna w gwiazdozbiorze Liry, to wtedy moze to byc zrozumiale, ze rozwinelo sie w nich zainteresowanie budownictwem, zwlaszcza ze budowanie nowej cywilizacji w nowym swiecie w stosunkowo mlodym systemie gwiezdnym Syriusza A bylo tu potrzebne. Collier przypisuje Syrianom uzywanie kolorow i dzwieku jako rodzaju „technologii duchowej”, co sugeruje ze specjalizuja sie w terraformingu planet i stwarzaniu na nich odpowiednich warunkow do zycia i ewoluowania, poprzez podnoszenie „siatki energii biomagnetycznej”. Nastepna komunikacja telepatyczna, dostarcza nam wiecej informacji o Syrianach, jako budowniczych nowych struktur planetarnych przez podnoszenie „siatki energii biomagnetycznej”, ktora pomaga przy ewolucji ludzi i innych form zycia: „Oni sa pierwotnymi budowniczymi waszej statki, architektury, na podstawie ktorej opiera sie nasza planeta. Wiec dlatego sa pomocni w dostrzerzeniu przez was swietej geometrii i fizycznych prawach waszego domowego swiata. (tutaj warto wspomniec pana Leszka Matele i jego badania nad liniami geomantycznymi oraz wystepowanie tzw. Miejsc Mocy). Moga tez pomoc wam w skonstruowaniu nowej siatki i nowego systemu, odpowiedniego dla naszych nastepnych wyzwan. Mozemy wiec powiedziec ze Syrianie A sa wspanialymi sprzymierzencami w strategicznych pracach projektanckichm ktore sa przed nami.” Alex Collier stwierdza ze interwencja Syrian A jest spowodowana bledami, jakie popelnili ci z Syriusza B w sprawach przekazu technologii i innych form wsparcia danych ludzkosci: „Wedlug mojego rozumienia, ci z systemu Syriusza A probuja byc pozyteczni i pomagac, poniewaz czuja sie odpowiedzialni z tego powodu, ze ci ktorzy kiedys skolonizowali system Syriusza B, wlasciwie byli z Syriusza A” Dzialalnoscia, ktora mozna przypisac tym istotom, jest budowa dogodnego systemu ekologicznego dla (ludzkiej) ewolucji poprzez podnoszenie „siatki energii biomagnetycznej” naszej planety, ochrona srodowiska, promowanie roznorodnosci biologicznej, pomoc w podnoszeniu naszej swiadomosci i ewolucja biosfery. 10. Ummites – Ummeanie Ummeanie sa opisywanie jako rasa „obcych” z planety Ummo ktora, jak stwierdzono, znajduje siew systemie gwiezdnym Wolf 424 i jest oddalona od Ziemi o 14.6 lat swietlnych. Odgrywali znaczaca role w rozpowszechnianiu naukowej i technicznej literatury i objektow w Hiszpanii i potem dalej na teren reszty Europy w latch 60tych i 70tych ubieglego wieku. Robili to z bazy ukrytej niedaleko malego miasteczka we Francuskiej prowincji „Basses Alps” (Alpy Nizsze). Ummeanie skontaktowali sie z wybranymi osobami i rozdali im dokladne techniczne informacje o roznych technologiach i rewolucyjnych teoriach ktore moglyby poszerzyc wiedze naukowa poza ogolnie przyjety sposob myslenia. Jedynym fizycznym kontaktem, jaki Ummeanie z kims mieli, oprocz rozmow telefonicznych i wysylaniem technicznych informacji przez zwykla poczte, byl wynajety maszynista, ktory opisuje jak pracowal dla nich i w koncu ich zidentyfikowal: „W latach 1967-1975, czlonkowie grupy Madryt, (hiszpanscy badacze UFO ktorzy byli swiadomi istnienia Ummean), otrzymali list od czlowieka, ktory twierdzil ze byl maszynista [pisarzem a nie pociagu :o))] Ummean. Widocznie oglosil siebie w gazecie a nastepnie odwiedzili go dwaj wysocy, jasnowlosi i przyzwoicie ubrani mezczyzni. Powiedzieli mu ze sa dunskimi doktorami i poprosili, czy moglby dla nich regularnie pisac material naukowy. Wlasciwie wszystko poszlo dobrze, az do dnia przeczytal nastepujace zdanie: Przybywamy z ciala niebieskiego nazywanego Ummo ktore znajduje sie 14.6 lat swietlnych od Ziemi.- Wzial to do siebie i zaczal wypytywac doktorow, az w koncu przyznali ze nie sa wcale dunskimi doktorami ale pozaziemskimi goscmi. Zeby udowodnic swoja tozsamosc stworzyli malutka sfere, okolo cala srednicy, ktora jeden z nich umiescil w powietrzu, przed maszynista. Spojzal w nia i z zadziwieniem zobaczyl scene z tego samego dnia w tym biurze, kiedy to jego zona obawiala sie ze ci dunscy doktorzy moga byc szpiegami.” Zdazyl sie tez dobrze zachowany incydent, kiedy to Ummeanski statek kosmiczny wyladowal niedaleko Madrytu 10 czerwca, 1967 roku. Bylo to zapowiedziane przez Ummean kilka dni wczesniej, zeby mogli sie zebrac badacze UFO. Pojawienie sie Ummean okazalo pomocne naukowcom rozwinac innowacyjne technologie i teorie, ktore wspieraja przykladanie sie do globalnych problemow, potrzebujacych rozwiazan technicznych. W 1973 roku, w obawie o wojne nuklearna na Ziemi, Ummeanie zakonczyli swoj pobyt na Ziemi i odlecieli. Pozniej, w 1980 roku przeslali do doktora Antonia Ribery, jednego z hiszpanskich badaczy, ktory zajmowal sie ich sprawa, nastepujaca wiadomosc: „Przez 30 lat studiowalismy wasza nauke, kulture, historie i cywilizacje. Wszystkie te informacje przynieslismy z Ziemi na Ummo w naszych tytanowych krysztalach w ktorych zakodowane sa dane. My ZADEMONSTROWALISMY wam nasza kulture i technologie w czysto ilustracyjnej formie, wiec nie mogliscie jej przetworzyc i zrealizowac praktycznie. Zrobilismy to, poniewaz ze smutkiem zauwazylismy ze wykozystujecie swoja nauke glownie w wojnach i destrukcji samych siebie, co wydaje sie byc waszym glownym celem. Jestescie jak dzieci, ktore bawia sie strasznymi, niebezpiecznymi zabawkami ktore was zniszcza. MY NIE MOZEMY NIC ZROBIC! Kosmiczne prawo mowi, ze kazdy swiat musi podazac swoja wlasna sciezka, przezyc lub zginac. Wy wybraliscie to drugie. Niszczycie swoja planete – unicestwiacie swoj gatunek, zanieczyszczacie atmosfere i morza...teraz jest to juz nieodwracalne. Ze smutkiem przypatrujemy sie waszemu szalenstwu, i zrozumcie ze lekarstwo na to posiadacie w sobie. Nie mozemy spojzec w wasza dalsza przyszlosc, poniewaz wasza psychika jest kompletnie nieprzewidywalna i kaprysnie graniczy z paranoja. Jako wasi starsi bracia w tym kosmosie, szczerze, calymi sercami pragniemy waszego ocalenia. Nie niszczcie waszej pieknej planety, niezwyklego atmosferycznego swiata ktory tak majestatycznie unosi sie w przestrzeni, taki pelny zycia. WYBOR NALEZY DO WAS.” (czyz nie sa to piekne slowa moi przyjaciele? Nie chce sie wypowiadac o tych, ktorych to nie rusza......czytajac to pierwszy raz mialem lzy w oczach...) Dokladnie nie mozna okreslic wplywu, jaki Ummeanie maja na nas od czasu, gdy byli przewaznie w ukryciu, ale pewne jest to ze dali poczatek innowacyjnym inicjatywom naukowych, dosiegajacych technicznie kompetentnych zawodowcow ale i tez osob prywatnych. Mozna wiec wywnioskowac ze glowna aktywnosc Ummean lezy w dzieleniu sie technicznymi informacjami, przetwarzanie kultury naukowej, globalna edukacja, rozwoj technologii przyjaznych dla srodowiska i przeksztalcanie paradygmatow naukowych. 11. Alpha Centaurians – Alfa Centaurianie Nastepna pozaziemska rasa, ktora odgrywa znaczaca role w sprawach ludzi pochodzi z systemu gwiezdnego Alfa Centauri. Alex Collier twierdzi, ze sa oni jedna z ras, ktore odwiedzaja Ziemie. Najbardziej nieodparte zeznanie popierajace obecnosc Alfa Centaurian przedstawila Elizabeth Klarer, pracowniczka brytyjskiej armii, ktora odpowiedzialna byla za monitorowanie raportow UFO. Klarer ewidentnie kontaktowala sie z Alfa Centaurianami, a w koncu byla wzieta przez nich na Alfa Centauri na kilka miesiecy, gdzie zaszla w ciaze z tamtejszym mezczyzna, Akonem. Opisy tej rasy sporzadzone przez Elizabeth Klarer daja jasna ocene tego, jak technologia moze byc madrze wykorzystana, zeby wzbogacic i ludzkosc i ekosystem. Sa oni oceniani jako rasa zyczliwa dla nas i szczerze pragna pomagac ludzkosci w radzeniu sobie z ewolucja. Prawdopodobnie byly pracownik, zatrudniony przy tajnych projektach Montauk i Philadelfia, Al Bielek, omawia kilka ras pozaziemskich, min. Alfa Centaurians. Zeznania Bielka sa chyba jednymi z najbardziej dziwnych i kontrowersyjnych spraw w badaniach UFO. Jego zeznania sa zgodne i konsekwentne, i wedlug niezaleznego badacza, Johna Quinna, Bielek jest bardzo prawdomowny i jest wiele dowodow zeby poprzec jego oswiadczenia. Alfa Centaurianie, jak twierdzi Al Bielek, prawdopodobnie dawaja pewnego rodzaju azyl i schronienie ludziom, ktorzy pragna pomocy w sytuacjach nacisku ze strony polityki prowadzonej przez rzad cienia. Bielek mowi o naturze tego porozumienia z Alfa Centaurianami w wywiadzie: AB (Al Bielek): Sa promy, ktore regularnie odlatuja stad do Alfy Centauri, ktora poprzez porozumienie jest „bezpiecznym niebem” dla ludzi poszukiwanych przez rzad USA. To jest traktat. To zabiera okolo 12 godzin zeby ich stad zabrac. A ci luzie widocznie zabieraja ze soba cale swoje rodziny, to znaczy siostre, brata, ojca, matke, obojetnie kogo. Z tego co wiem, oni tam caly czas mieszkaja. P (Pytajacy): Kto tym wszystkim kieruje? AB: Prawdopodobnie Alfa Centaurianie, ale nie wiem dokladnie. Ale ten prom przylatuje regularnie, dwa razy w tygodniu. Gdzie sie znajduje punkt ladowania, nie wiem. Wiadomo ze go kryja. P: Jak wyglada ich cialo? AB: Alfa Centaurianow? Tak jak nasze, dokladnie takie samo. Na ich planecie jest ich znacznie mniej. Nie sa przeludnieni. Sa zaawansowana cywilizacja, troche przed nami-nie znow tak wiele ale troche tak. Nie lubia potrzasania glowa przez rzad i tego typu rzeczy, i sposobu w jaki traktuja niektorych pracownikow czy agentow, jak ich juz wiecej nie potrzebuja i wogole. Gdy oni nawiaza z nimi kontakt, nie wiem w jaki sposob sie to odbywa, gdy poprosza o azyl, czy wydawaja jakies karty. Poprostu wchodzisz na statek i to wszystko, jestes tam. A co dalej nie wiem, potem ich nie widzialem. Ta rola w prowadzeniu schronienia dla ludzi przesladowanych przez Rzad Cienia, wskazuje na to, ze Alfa Centaurianie sa bardzo zainteresowani sprawiedliwoscia socjalna i pomaganiem w przemianie Ziemi w bardziej ufne i wychowane globalne spoleczenstwo. Jest to temat wypracowany podczas nastepujacego przekazu teleatycznego z niezaleznego zrodla.: „Ci z Alfa Centauri sa otwartym spoleczenstwem, ufnym i kochajacym, wiec beda wam pomocnim kiedy zaczniecie projektowac reguly socjalne, do wyboru dla struktur spolecznstwa wojowniczego lub konkurujacego.” Okreslajac glowna dzialalnosc Alfa Centaurian, moze do niej zaliczyc rozwijanie sprawiedliwosci socjalnej i wolnosci ludzkiej, odpowiedzialne uzywanie zaawansowanej technologii, tworzenie stref i azylow pokojowych i dbanie o prawa ludzkie i rozwoj na odpowiednim poziomie. 12. Arcturians – Arkturianie Ostatnia rasa, opisywana tu z powodu jej znaczenia sa Arkturianie, ktorzy sa opisywani jako ci, ktorzy kiedys zasiedlili Ziemie czlonkami swojej rasy i prawdopodobnie pokojowo koegzystowali z innymi rasami. Wedlug Andrewsa, „W starozytnosci, ta planeta byla podzielona na sektory dla czterech roznych grup: Blondynow, Szarych, duzych, podobnych do jaszczurek istot z systemu gwiezdnego Capella, i istot z systemu Arktura.” Andrews dalej opisuje Arkturian jako aktualnie grajacych role obserwatorow w bitwie, ktora sie wlasnie odgrywa miedzy istotami pozaziemskimi o Ziemie i jej populacje. Collier opisuje Arkturian tez jako jedna z ras ktora oddzialuje na Ziemie i ze oni „probuja pomoc.” Wedlug swiadka ‘Adriana’, Arkturianie sa pozaziemska rasa, najbardziej odpowiedzialna za tworzenie kregow zbozowych. Argumentuje jeszcze ze kregi zbozowe sa tworzone po to, zeby pokazac ludziom mozliwosci komunikacji pozaziemskiej i ostrzec negatywnych obcych o konsekwencjach podejmowanych przez nich akcji kontroli i manipulacji ludzkosci. Bardziej szczegolowy opis Arkturian daje nam Collier: „Ta grupa istot, osiedlila sie w systemie Arktura. Ta rasa ludzkosci jest bardzo odosobniona, i dla bardzo specyficznych powodow sa zamieszani w sprawy Ziemi. Mysla o sobie jak o uzdrowicielach. Niosa ze soba wielka dume technologii w sztuce fizycznego leczenia emocjonalnych i duchowych cial. Sa znani z interwencji w dawnej przeszlosci, przy pomocy rozwiazywania bardzo powaznych konfliktow w naszym rejonie, poprzez dzielenie sie swoja unikatowa zdolnoscia pokazywania innym, jak zintegrowac swoje systemy wierzen i uczuc, zeby rozwiazc konflikt. Sa bardzo cisi i potrafia i zachowaja wiele dla siebie. Oni, jako grupa, dokonali bardzo wiele zeby podniesc wszystkie poziomy swiadomosci w naszym Wszechswiecie.” Najwiecej informacji o Arkturianach posiadamy od tych ktorzy twierdza ze mieli telepatyczne kontakty z nimi. Na przyklad dr. Norma Milanovich w swojej ksiazce „My, Arkturianie”, opisuje jej kontaktu z Arkturianami poprzez rodzaj automatycznego pisama przy pomocy komputera. Wedlug niej Arkturianie sa tutaj po to by: „...pomoc Ziemi w czasie gdy wejdzie w Nowa Ere duchowosci. Nie moga interweniowac w wolna wole i procesy podejmujace decyzje u zadnego Ziemianina, ale sa tu po to, zeby nauczac i pomoc podniesc wibracje wszystkim, ktorzy wybiora podroz do nowego wymiaru w ktory wchodzi Ziemia.” Arkturianie sa opisywani jako istoty majace wysoko rozwinieta kulture duchowa i techniczne wyrafinowanie co daje im wielkie wplywy w galaktyce. Inna osoba, ktora telepatycznie kontaktowala sie z Arkturianami twierdzi ze oni maja nastepujaca misje na Ziemi: „Arkturianie sa ogolnymi przewodnikami lub administratorami w doswiadczeniach kontaktowych. Generalnie pragna zobaczyc ze to wychodzi dobrze. Zeby zobaczyc jak uczymy sie tak duzo jak to mozliwe przy tym procesie i asystuja na wszystkie sposoby, jak tylko moga. Jednakze ich zainteresowanie jest skierowane do planety, jako calosci i ich zwyczajem jest trzymac rece zdala od tego, tak bardzo jak to mozliwe. Kieruja sie tym, zeby wykonac jak najmniej pracy z jak najlepszym efektem. Zauwazycie, ze sa w tym skuteczni i calkiem kreatywni. Moga byc wam pomocni w nauce jak grac, jak czekac na wlasciwy moment i jak dokonac tych kilku rzeczy ktore musza sie wam powiesc.„ Glowne aktywnosci Arkturian wygladaja na integrowanie cech duchowych z zaawansowana technologia, dostarczanie strategicznych porad przy transformacji systemow planetarnych i inspirowanie ludzkosci mozliwosciami pozaziemskiego kontaktowania sie. Globalne rozwiazania w ktorych Arkturianie nas wspieraja to czysty i odpowiedzialny globalny rzad, integracja globalnych finansow, systemy polityczne i spoleczne, pomaganie ludzkosci w efektywnej integracji z wszystkimi rasami pozaziemskimi oraz dyplomacja i rozwiazywanie konfliktow. ---------------------------------------------------------------------------------------------- .....pomyslcie, przemyslcie i dzielcie sie wrazeniami :o) Jezeli ktos ma ochote na pelna wersje (polaczone i poprawione obydwa teksty) w Wordzie to zglaszajcie sie na maila, jak poprawie i skoryguje wszystko to zapewniam ze kazdemu wysle. Tylko mnie nie popedzajcie, moje oczy i rece musza troche odpoczac :o) Ci ktorzy znaja angielski i chcieliby jakies teksty to niech zaznacza to tez moge im podeslac. Pozdrawiam przyjaciele i otwierajcie swoje umysly!

Przebrnalem przez to, uff. Teraz ide spac. Trzeba to przemyslec. Dobra robota AdamS. Podziwiam za odwage (chodzi mi o komentarz gdzie pisales o lzach czytajac przeslanie Ummean) i opisanie swoich intymnych uczuc. Nie wszystkich na to stac. Gratulacje. Oby tak dalej. Pozdrawiam

Mnie też się tekst podobał i komentarze :o). Zastanawia tylko jedno... kiedy my ich wszystkich poznamy? Może nadejdzie taki dzień, w końcu wszystko jest Jednym a nie każdy o tym pamieta... tak czy inaczej R%*&^(* Szaraki !!!!

Adamsie dziekuję Ci z całego słowiańskiego, polskiego serca za drugš częœć charakterystyki ras galaktycznych stale obecnych bšdż odwiedzajšcych Ziemię. Potwierdza to moje mocne przypuszczenie co do wyjštkowoœci zycia biologicznego, fauny i flory Ziemi we Wszechœwiecie.Musi być jednš z najpiękniejszych planet skoro ma takie powodzenie u aż 24 ras kosmicznych stale jš odwiedzajšcych bšdż zamieszkujšcych od milionów lat w głębi Ziemi i będšcych gospodarzami naszej Planety jeszcze przed pojawieniem się ludzi.Druga częœć poœrednio wzmacnia rolę zagadnień ochrony œrodowiska i przyrody oraz wieloœci gatunków istot żyjšcych na Ziemi, toteż społeczeństwa ludzkie winno od tego momentu oceniać się także według ich stale rozbudowywanych programów ochrony œrodowiska naturalnego(budowa oczyszczalni œcieków,redukcja zanieczyszczeń gazowych i pyłowych z ludzkich zakładów przemysłowych oraz zanieczyszczeń motoryzacyjnych{spaliny},ochrona lasów,jezior i rzek).

czy ktos z was ma moze namiary na mapke, na ktorej zaznaczone sa podziemne bazy ufo? Zafascynowalem sie tym tematem, dlatego poszukuje materialow, by byc bardziej zorientowanym. pozdrawiam

http://hotnews.pl/artnet-52.html Haghi , tu coœ dla Ciebie !! tajne bazy , strefa 51 jak na dłoni ..zdjecia satelitarne :))) zajebiœcie tajemnicze obszary i obiekty

mescalin czy psylocybin ? :))))

Gdzie ta druga czesc o tych obcych?adas!!!ja czekam :-(

dziekas dariuss. Harmagedon jakas czesc jest na str 6

Dzięki Adam za Twojš pracę, włożyłeœ w to jednak trochę zdrowia i myœlę, że nie na darmo. A wszystkich prosiłbym o to, by nie żywili nienawiœci do tych "złych", a raczej współczucie i miłoœć. Wedle prawdy, że to myœli tworzš rzeczywistoœć, to nam (i nie tylko) z pewnoœciš bardziej pomoże. TYLKO BEZGRANICZNA MIŁOŒĆ! Pozdrawiam :)

Hej wszystkim!! I krzysiek, STRUMYK,dentaku, Haghi, dariuss, Niebieski Orzel [a Harmagedon niech przeczyta :o)]...wszystkim wam dziekuje za zainteresowanie, przeczytanie i komentarze. All jestescie GRREAT :o) Cos odemnie teraz...tak krzysiek, Ummeanie mnie bardzo ujeli za serce...przykre jest ze my jestesmy tacy samolubni, zapatrzeni w siebie i wszystko by chcielismy tylko dla siebie w odroznieniu od wszechswiata ktory sie nam przyglada i sie nami martwi [nie liczac szarakow ofkors :)]...ale niestety o to nie mozemy obwiniac siebie i wiekszosci ludzkosci. Od kilku tysiecy lat jestesmy kontrolowanie, nie dane nam bylo poznac prawdy. Miejmy nadzieje ze to sie teraz wreszcie raz na zawsze skonczy.STRUMYKU, poznamy ich w ciagu najblizszych dwoch lat, moze wczesniej, moze pozniej, i nie wiem tez na jaka skale, nie wiem czy pierwsze spotkanie bedzie "globalne"...tak twierdza min. Andromedanie. O tym pisze Alex Collier w swojej ksiazce. Poznamy ich NAPEWNO przed 2012, gdyz musimy juz wtedy byc gotowi na wielka ewakuacje przed tym co bedzie sie dzialalo na ziemi (tego niestety nie uwzglednil Patryk Geryl, o czy juz kiedys pisalem :o)) Nie wiem czy wszystkich zdolaja uratowac, chcijmy tego, otworzmy nasze umysly a tak bedzie,no wredniacy,zatwardzielcy "cwaniaki" i rozni tego typu zloczyncy ( Georg Dablju np.) posurfuja sobie na wylaniajacej sie Lemurii czy Atlantydzie na oceanie :o) {Tak na uboczu dodam ze Atlantyda lezy u wybrzerzy Portugalii i juz dawno o tym wiedza, tylko ukrywaja to, a Lemuria ok 150 mil na poludniowy wschod od Wyspy Wielkanocnej...ruski podobno juz o tym wiedza} Haghi i dariuss...wypasione zdjecia co nie?!! ;o) I Niebieski Orle...oczywiscie sie z toba zgadzam, jak wspomnieli nasi bracia bodajze z Procjona..."umysl jest nasza najpotezniejsza bronia" Umysl to uczucia...uczucia to milosc...no, ale oczywiscie jesli w przyszlosci ktos z nas mial z nimi kontakt (szarakami) to nie rzuci mu sie na szyje :o)), tylko wizualizacja muru ochronnego, i potem uczucie milosci i wspolczucia wysylane w kierunku tej drobniutkiej szarej (wielkoglowej) postaci :o) Wierzcie...ucieka az "szary" dym idzie :o)) Pozdrawiam i dziekuje wszystkim!!! POWTARZAM!!! STRONA 4-RAPORT O OBCYCH-"ZLI" STRONA 6, RAPORT O OBCYCH-"DOBRZY"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 10 | 11 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.