Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Upadek USA - Proroctwa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 172

Ja pisze do Was z Urugwaju. Zgodnie z przepowiedniami (Proroctwa) naszego rodaka, pana Marka Baka, to juz wkrotce dojdzie do upadku USA. Pan Marek Bak juz w 1980 roku przepowiedzial, ze Zwiazek Socjalistycznych Republik Radzieckich upadnie przed rokiem 1995 i o sie sprawdzilo ! teraz wedle jego proroctwa USA ma upasc przed rokiem 2015. Co Wy na to ? ! LIBERTAD O MUERTE ! ! VIVA LA REVOLUCION !

przeciez bylo w stanach kilka i to nawet duzych trzesien w ostatnich dniach :)

Do: "nie ważne" 1. Ja też jestem od Boga, Ty również. 2. U mnie powtarza się liczba 17 i co z tego? 3. Jeœli dla Ciebie autorytetem jest pierwszy lepszy ksišdz, to znaczy że jeszcze mało wiesz o życiu. 4. Nie mówimy tu o końcu œwiata, ale o wielkiej przemianie, której wynikiem będzie m.in. upadek religii. Religie nie będš już potrzebne, gdy ludzie dojrzejš. Daj maila, to Ci wyœlę coœ naprawdę ciekawego (z życia wzięte).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

manipulacja ....a potem ograniczenia zdobytš wiedzš .....piękny nagrobek ...szary pył i ..uj za takš historię dziękujemy , wolę chrobotanie zębami po tablicy

Do: DARIUSS (---.volkswagen.de) Dziekuje bardzo za te informacje na temat USA. - To rzeczywiscie wzmacnia bardzo te wlasnie teorie. Rozpad jakiegos imperium (niemalze) zawsze nastepuje od wewnatrz. Przewaznie na skutek upadku norm moralnych i wartosci spolecznych, ktore degeneruja sie w biedzie, nedzy i glodzie. pozdrowienia [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Witam was... ale pie... w dzwonienie, że się tak wyrażę. W jaki sposób może upaœć USA? Na dzień dzisiejszy nie ma na to chyba żadnego sposobu. Ewentualnie jakiœ mały skromny obiekt zwany asteroidš może by coœ zdziałał? Uderzyć tak centralnie w Waszyngton albo Nowy Jork. Ale po co Amerykanom broń, głowice jšdrowe? Przecież mogš rozwalić na częœci tę asteroidę. Pewnie, że upadek każdego mocarstwa musi się zaczšć od wewnštrz. Bo przecież wielkie cywilizacje na Ziemi upadały i upadać będš. Cokolwiek powstało, musi się rozwijać, dojœć do momentu krytycznego i zjechać w dół. Tak jak to często bywa z produktami na rynkach. Pojawienie się. Wzrost. Maksimum zysku i Upadek czy też Zanik. Takš sytuację mamy i z USA. Przeżli już moment powstania państwa (przypominam, że państwo jest sztucznym podziałem, to złudzenie :O)). Idzmy dalej. Przeżył ten kraj lub przechodzi dopiero moment wzrostu. I tu sš 2 możliwoœci. Jeœli założymy, że przeszli już fazę wzrostu... gospodarczego, społecznego i technicznego... to sš już w fazie rozkwitu, dojrzałoœci. Dowodem na to może być cała polityka Stanów na tej planecie. Mieszanie się w nie swoje sprawy. Wywieranie wpływu na wiele decyzji œwiatowych np ekonomia, handel, wybory prezyd, kultura, sztuka, sport, muzyka itp. Państwo to wydaje się być dobrze zorganizowane, istnieje sobie jako całoœć. Każdy ich stan ma swoje problemy z którymi się zmaga na codzień. Mimo wielu problemów kraj ten sobie funkcjonuje i ma się dobrze. Jeœli zaœ założymy, że przed nimi dopiero faza dojrzałoœci, no to ten temat, że tak powiem po ptokach :o). Kazdy kraj, aby upaœć MUSI DOZNAĆ FAZY ROZKWITU, DOJRZAŁOŒCI. I być może Stany tak teraz majš, ale ja tego nie wiem. Idzmy dalej. Jeœli kraj jest już w fazie dojrzałej, osišga tzw punkt krytyczny, czy tez masę krytycznš. Nie jest w stanie sie dalej rozwijać, bo po prostu nie ma jak. To tak jak z nadmuchanym balonikiem. Powietrze wypełnia całš wewnętrznš przestrzeń i dalej nie można dmuchac, bo balon po prostu pęknie. USA teraz właœnie nadmuchujš swój balon, ale nie wiadomo do końca jeszcze do kiedy trza dmuchać. Naturalnie, że balon majšcy nadmiernš iloœć powietrza musi pęknšć. I USA właœnie to czeka w przyszłoœci. Coœ spowoduje nieodwracalne zmiany i ten kraj zwany też mocarstwem po prostu runie. Wydaje się, że może to nastšpić wówczas, gdy zmieni się œwiadomoœć u ludzi, zmieni się sposób myslenia, postrzegania rzeczywistoœci. To tak jak z ludŸmi œredniowiecza. Œwięcie wierzyli kapłanom, że Bóg jest groŸny i ma wpływ na ich życie i decyduje o losach ludzi. Ale przyszedł moment, ze ktoœ przejrzał na oczy i zaczšł tłumaczyć ludziom, że jednak jest inaczej. Że ludzie koœcioła nie majš zwyczajnie racji (Notta bene - dziœ też tak jest :o)) I co? Œwiatopoglšd się zmienił. Dziœ tak bardzo wierzy sie naukowcom i w końcu wyjdzie na to że i oni nie maja racji we wszystkim. Gdzie leży ta racja? TYLKO I WYŁĽCZNIE W WAS SAMYCH. TO WY JAKO ROZWINĘTE ISTOTY JESTEŒCIE JUŻ WSZYSTKIM, KIIM/CZYM POTRZEBUJECIE BYĆ. Ale zeszedłem z tematu :o). Upadek USA 9oby bolesny) dokona się prędzej czy póŸniej. Ja w to nie wierzę! Ja w to nie wierzę moi drodzy :o). Ja po prostu WIEM, że tak SIĘ STANIE. Miejmy nadzieję, że już niedługo :o))) Ten kraj wcale nie zasługuje, by w nim pokładać nadzieję, że na Ziemi będzie dobrobyt i szczęœcie. NA PEWNO NIE ZA CZASÓW I NIE ZA MIEJSCA, KIEDY TEN KRAJ ISTNIEJE. Dlaczego? Dlatego, że między innymi oszukali wszystkich przy okazji 11.09.2001. A tej zniewagi temu krajowi nigdy nie podaruję. Tak samo tego, co zrobili z INDIANAMI. Nieważne jakiego szczepu. :P Pozdrawiam :P

No fakt długo już chyba nie będš pompować tego balonika made in USA. Gorsza sprawa że pałeczkę po nich przejmš Chińczycy, którzy notabene przyczyniajš się do upadku usa. Ale czym tu się przejmować jak w 2012 będzie koniec całego œwiata, to może jeszcze nawet te 7 lat usa pocišgnie.

Zgadzam sie strumyk, eksterminacja Indian, klamstwa w sprawie 9/11, wojny w Iraku to olbrzymie czarne plamy (czytaj zbrodnie) w historii tego kraju i niestety ciagle sie wleka za nim. Tez czekam na zmiany. Niestety podazamy w zlym kierunku. Pozdrawiam

Wszyscy mamy nadzieje, ze juz wkrotce, ze juz niedlugo. Potrzebujemy tego jak powietrza, jak ryba wody. Z kazdym dniem rosna szeregi ludzi, ktorzy wierza, czekaja, ze juz wkrotce sie zmieni ta rzeczywistosc.

USA & Rosja- antychryst Pewnego dnia dwaj wielcy przywódcy zostanš przyjaciółmi, Ich wielka władza, co będzie można zobaczyć, wzroœnie, Nowy Lšd będzie u szczytu swojej potęgi, Człowiekowi krwi wielu będzie składało sprawozdania. Czterowiersz 89 Centuria II

http://www.funpic.hu/files/pics/00022/00022566.jpg

http://www.funpic.hu/files/pics/00021/00021401.jpg

Hi Romek . mam pytanie czy Ty w yo wierzysz , czy chcesz wywolac bardziej ciekawszy temat. x

heh...ona sam nie wie [%sig%]

Do: Chris (84.12.154.---) - Jasne, ze wierze, choc temat sam w sobie wydaje mi sie juz dostatecznie ciekawy. Wierze w te i w wiele innych przepowiedni. Znam kilkanascie innych, ktore juz sie sprawdzily. A dlaczego pytasz ? Czy temat nie wydaje Ci sie dostatecznie interesujacy ? pozdrowionka dla wszystkich [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

ja wierze w przepowiednie...nie trzeba mnie do niczego namawiać [%sig%]

We wszystkie wierzysz? Jesteœ człowiekiem wielkiej wiary!

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

taaaaaaaa , no dobra mamy przepowiednie i mamy zycie. odzwierciedleniem tego co robimy , jest to jak jestesmy postrzegani przez innych . co to sa przepowiednie? moim zdaniem jest to chec zalatwienia czegos lub cos za pomoca przepowiedni (fatum...) bez konsekwencji dla nas za ..... jak by cos nie wyszlo.jest to wpewnym sensie wymuszanie czegos , prowokowanie czegos.i jest tego bardzo duzo . -przepowiedni.... nie wszystkie musza sie sprawdzic. a spawdza sie te o ktorych wiemy naj mniej ----ludzie sa zbyt leniwi zeby sami cos zrobic , poprawic w swoim zyciu, czekaja na przepowiednie , ona zalatwi wszystko... x

jeœli chodzi o USA , GB i reszte rzšdów cienia , nie potrzeba raczej zbytniej przepowiedni .....szlak ich trafi so wie so ...:)) p.s. inne story to ,że Polska jako murzyńskie plemie europejskie( pod wzgledem kultury) miała być druga japoniš ... no i jest !!! ...liczba samobójstw wsród młodzierzy roœnie z roku na rok.... pozdro >Wszystkie odpowiedzi mamy w sobie a miłoœć jest kluczem do nich <

dariusz> no wiesz...dziękuje:) [%sig%]

ha ha ha - zajebista prawda brahu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 172
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.