| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Osoby chore niech sie wpiszą | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
|
Przyznajcie się ze większosc z was na forum jest albo chora albo ma depresje i uposledzenia skoro nie potrafi zyc normalnie. Kogo bym w szkole nie spytał szczególnie tych co mają same najlepsze oceny to nie wierzą w takie bzdety jak zjawiska paranormalne. Większość z was pewnie ma zaburzenia psychiczne albo uposledzenia autystyczne albo nadpobudliwosc i ucieka od realnego swiata i żyje w swoim wyimaginowanym swiecie. Założe się że żadko kto tu się udzielający ma średnią powyżej "3" (dostateczny) i popada w jakies dziwactwa np: Psychicznie chory Dr jan Pająk który wymyśla głupoty nie z tej ziemii. Podobnie rzecz ma się i do was.
Pozdrawiajm was i życze wam szybkiego powrotu do zdrowia. :)
|
|
|
Człowiek afrykański jest jedynym człowiekiem pochodzenia Ziemskiego.
A Ty Natalia jeste kosmitkš (hybrydš) - jak każdy biały.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Lobo "Ostatni Czernianin". Mama kupila mi go kiedy mialem 10 lat - razem z Animkami , kiedy lezalem w szpitalu. Jego moc odkrylem duzoo lat pozniej , ale poprzestalem praktykowac:)) Chociaz do dzis pamietam jak obcial kulasy swojej ofierze-nauczycielce;)
|
|
|
"Lobo versus Maska", tym razem Maska dała się prawie rozpierdolić Lobo, ale skurwysyn wyrwał mu ręce, tak się strasznie hujowo strzela z miniguna więc klops - mama mi kupiła jak miałem 11 lat,
bez powodu.
Animki dostałem jak siedziałem w poczekali u dentysty xD
Fabuła była tak nieprzewidywalna że tylko czekałem aż ten niebieski wypierdoli kinie, dali motyw z podglšdaniem sukienki Oo O_o czy to poprawne politycznie?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |