| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
|
Witam. =)
Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail.
Serdecznie pozdrawiam :*
|
|
|
Hej Jak czytam wszystko od poczštku to jednak podoba mi się ten temat ze wszystkim się zgadzam oby tak dalej mam nadzieję że i mnie przyjmiecie do swojego grona!!!
Pozdro dla wszystkich :) :) :) :) :D :D :D :D
|
|
|
Przyjęci sš wszyscy, którzy się tymi i podobnymi sprawami interesujš. :D
|
|
|
Oczywicie na wampirach się zbytnio nie znam ale na duchach tak moja siostra jest powionzana z medium widzi duchy ale ja też widze tylko nie widze duchów osób bliskich a ona tak mam nadzieję że będziemy sie dzielić swoja wiedzš razem a temat jest bardzo ciekawy przynajmniej według mnie jeżeli zrobiłem jaki błšd to przepraszam mam połamanš rękę i pisze jednš jest ochydnie nie wygodnie możecie mi powiedzieć dlaczego widze duchy ???
|
|
|
najlepiej na nich polowac z latarkami i z krzyżem albo z karabinem i celowac w serce lub w głowe
|
|
|
widzisz Duchy dlatego że jestes wybrany możesz przepowiadać przyszłoć {Czarna Magio złe duchy możesz odpłoszyć modlitwo będziesz nieraz widzieć białego chłopca w nocy przy stole
|
|
|
Jestem chłopakiem jak co I jestem wybrany ??? no nie możliwe czy to ma być przyjemne ?? raczej nieee Risternen czy ty też widzisz duchy??
|
|
|
Ja co widzę. Chyba moge nazwać to mianem ducha, a czasem je słyszę. Gdy byłam mała krzyczały na mnie i jak chciałam spać nie pozwalały mi. Jak juz zasnęłam to krzyczały nawet w nie, że mam sie obudzić. Minęło dużo czasu odkšd miałam "takie co". Ale kilka miesięcy temu widziałam 3 postacie w moim pokoju i słyszałam jak wołały mnie po imieniu. Było tak kilka nocy z rzędu. Czasem także odczuwam wrażenie czyjej obecnoci obok, albo widzę przemykajšcy się czarny cień.... Mama opowiadała mi, że w wieku dwóch lat uciekałam przed jakimi osobami,których nie było.. albo oni ich nie widzieli. A jak spałam krzyczałam, że ktos mnie łapie za nogi i wariowałam po łóżku ze strachu.
|
|
|
Zdaje mi się, że powiniene napisać ksišżkę o Matyldzie.
wietnie to opowiadasz, chętnie bym jš przeczytała...
A co do duchów...
Kiedy obudziłam się w nocy, było ciemno, w oczach wieciły mi różne małe łańcuszki, które zwijały się i biegały w tš i drugš stronę. Przetarłam oczy i usiadłam na łóżku.
Po prawej stronie stało krzesło a na nim moje ksišżki, z poprzedniego wieczoru nauki.
Wstałam i poszłam do kuchni się napić. Gdy wyjmowałam sok z lodówki, w głowie zaczęło mi piszczeć -wy pewnie też tak czasami macie- wróciłam i położyłam się spowrotem, zamykajšc oczy. niestety nie mogłam zasnšć więc znów usiadłam.
Krzesło stało po stronie lewej, a ksišżki na biurku, za oknem przesunšł się cień.
Zaczęłam piszczeć... Niestety nikt mi nie wierzył...
Wam też się zdarzały takie rzeczy?
|
|
|
Koriss niestety nic podobnego mi się nie zdarza ale mama mi mówiła że jak byłem mały kiedy jeszcze było po urodzeniu w spitalu mama widzała cišgle jakš starszš paniš która się mnš bardzo interesowała z jakiego dziwnego powody mamruczała cos pod nosem wtedy mama do niej podeszła i zapytała kim jest i co mruczy staruszka na to że jestem demonem !!!! do dzisiaj się z tego mieje hehe
staruszka pewnie była na prochach
|
|
|
Matylda ocknęła się ze słodkiej bezczynnoci, pocišgnęła łyk kawy i zerknęłš w stronę gocia siędzšcego obok, z twarzš ukrytš między okładkami tygodnika "Le cinema". Na tylnej stronie zauważyła fotos z jakiego filmu grozy, twarz groteskowo wykrzywionš z wielkimi zębami. - Znowu to samo, skšd oni biorš pomysły do tych okropnoci. Dlaczego ludzie się uparli, że Wampir - człowiekowi - wilkiem? - Gybym miała takie zęby; zabiła bym się już dawno! - Ale co tam, to tak jakby dewagować o polityce. - Zęby, jak zęby, jak dbasz - tak masz. Przesunęła językiem po swoich, - doskonale! - Może ksišżkę napisać i opowiedzieć trochę tej "prawdy". Nie! Stanowczo, nie! Ludzie wolš teraz Satanistów, reportaże wojenne, prawdziwe zdjęcia z tragedii drogowych, wyuzdany seks. Kogo dzi interesowałoby spokojne życie jakiego tam Wampira? Wampira - konesera sztuki, wampira - antykwarysty, biblisty, kustosza, czy kogo tam jeszcze, kto nie żuca się w oczy i sam jest antykiem?
|
|
|
Jak chcesz, ale może dzięki tobie zmieniłoby się to :)
Dla mnie masz talent ;)
Ja też jestem demonem, nawet nikt nie musi mi tego mówić ;)
Kiedy również, czytałam co o jakim człowieku, który widział wystajšcš twarz ze ciany, która co do niego gadała...
Kilka tygodni póniej obudziłam się w nocy i na cianie zobaczyłam rysy twarzy, ale gdy zamknęłam oczy i znów je otworzyłam, żeby zobaczyć czy mi się to przewidziało, już jej tam nie było.
Ale była tak realna, że to nie mogło być przewidzenie...
|
|
|
3 noce z rzędu budziłam sie o tej samej godzini - około 3. I widziałam kolejno twarze: mężczyzny, kobiety i znów mężczyzny. Przecierałam oczy, odwracałam się na drugi bok, wracałam na miejsce i pomimo tego wszystkiego cišgle tam były. Znikały dopiero kiedy zapalałam wiatło.
|
|
|
Witam wszystkich, Gothica, Koriss, cieszę się, że podobajš się Wam dalsze przygody Matyldy. Gothica, my spotkamy się na GG, a Ciebie Koriss prosiłbym o głębsze wyjasnienie Twego demonicznego pochodzenia, jeli oczywicie możesz. Serdecznie pozdrawiam. MareM.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |