Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Witam. =) Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail. Serdecznie pozdrawiam :*

Kto daje ten daje. :> Ale my tu nie dajemy tylko piszemy. :]

Hej Jak czytam wszystko od poczštku to jednak podoba mi się ten temat ze wszystkim się zgadzam oby tak dalej mam nadzieję że i mnie przyjmiecie do swojego grona!!! Pozdro dla wszystkich :) :) :) :) :D :D :D :D

Gotuœ a mnie przyjmniesz:-)?

Przyjęci sš wszyscy, którzy się tymi i podobnymi sprawami interesujš. :D

Oczywiœcie na wampirach się zbytnio nie znam ale na duchach tak moja siostra jest powionzana z medium widzi duchy ale ja też widze tylko nie widze duchów osób bliskich a ona tak mam nadzieję że będziemy sie dzielić swoja wiedzš razem a temat jest bardzo ciekawy przynajmniej według mnie jeżeli zrobiłem jakiœ błšd to przepraszam mam połamanš rękę i pisze jednš jest ochydnie nie wygodnie możecie mi powiedzieć dlaczego widze duchy ???

najlepiej na nich polowac z latarkami i z krzyżem albo z karabinem i celowac w serce lub w głowe

widzisz Duchy dlatego że jestes wybrany możesz przepowiadać przyszłoœć {Czarna Magio złe duchy możesz odpłoszyć modlitwo będziesz nieraz widzieć białego chłopca w nocy przy stole

Jestem chłopakiem jak coœ I jestem wybrany ??? no nie możliwe czy to ma być przyjemne ?? raczej nieee Risternen czy ty też widzisz duchy??

...jak tu cicho i spokojnie...nie pogadasz...

ja pogadam!!!!!!!!! hehe ale bez wygłupów

hehehee

no nareszcie może ktoœ zechce coœ napisać!!!

Ja coœ widzę. Chyba moge nazwać to mianem ducha, a czasem je słyszę. Gdy byłam mała krzyczały na mnie i jak chciałam spać nie pozwalały mi. Jak juz zasnęłam to krzyczały nawet w œnie, że mam sie obudzić. Minęło dużo czasu odkšd miałam "takie coœ". Ale kilka miesięcy temu widziałam 3 postacie w moim pokoju i słyszałam jak wołały mnie po imieniu. Było tak kilka nocy z rzędu. Czasem także odczuwam wrażenie czyjejœ obecnoœci obok, albo widzę przemykajšcy się czarny cień.... Mama opowiadała mi, że w wieku dwóch lat uciekałam przed jakimiœ osobami,których nie było.. albo oni ich nie widzieli. A jak spałam krzyczałam, że ktos mnie łapie za nogi i wariowałam po łóżku ze strachu.

Zdaje mi się, że powinieneœ napisać ksišżkę o Matyldzie. Œwietnie to opowiadasz, chętnie bym jš przeczytała... A co do duchów... Kiedyœ obudziłam się w nocy, było ciemno, w oczach œwieciły mi różne małe łańcuszki, które zwijały się i biegały w tš i drugš stronę. Przetarłam oczy i usiadłam na łóżku. Po prawej stronie stało krzesło a na nim moje ksišżki, z poprzedniego wieczoru nauki. Wstałam i poszłam do kuchni się napić. Gdy wyjmowałam sok z lodówki, w głowie zaczęło mi piszczeć -wy pewnie też tak czasami macie- wróciłam i położyłam się spowrotem, zamykajšc oczy. niestety nie mogłam zasnšć więc znów usiadłam. Krzesło stało po stronie lewej, a ksišżki na biurku, za oknem przesunšł się cień. Zaczęłam piszczeć... Niestety nikt mi nie wierzył... Wam też się zdarzały takie rzeczy?

Koriss niestety nic podobnego mi się nie zdarza ale mama mi mówiła że jak byłem mały kiedy jeszcze było po urodzeniu w spitalu mama widzała cišgle jakšœ starszš paniš która się mnš bardzo interesowała z jakiegoœ dziwnego powody mamruczała cos pod nosem wtedy mama do niej podeszła i zapytała kim jest i co mruczy staruszka na to że jestem demonem !!!! do dzisiaj się z tego œmieje hehe staruszka pewnie była na prochach

Matylda ocknęła się ze słodkiej bezczynnoœci, pocišgnęła łyk kawy i zerknęłš w stronę goœcia siędzšcego obok, z twarzš ukrytš między okładkami tygodnika "Le cinema". Na tylnej stronie zauważyła fotos z jakiegoœ filmu grozy, twarz groteskowo wykrzywionš z wielkimi zębami. - Znowu to samo, skšd oni biorš pomysły do tych okropnoœci. Dlaczego ludzie się uparli, że Wampir - człowiekowi - wilkiem? - Gybym miała takie zęby; zabiła bym się już dawno! - Ale co tam, to tak jakby dewagować o polityce. - Zęby, jak zęby, jak dbasz - tak masz. Przesunęła językiem po swoich, - doskonale! - Może ksišżkę napisać i opowiedzieć trochę tej "prawdy". Nie! Stanowczo, nie! Ludzie wolš teraz Satanistów, reportaże wojenne, prawdziwe zdjęcia z tragedii drogowych, wyuzdany seks. Kogo dziœ interesowałoby spokojne życie jakiegoœ tam Wampira? Wampira - konesera sztuki, wampira - antykwarysty, biblisty, kustosza, czy kogo tam jeszcze, kto nie żuca się w oczy i sam jest antykiem?

Jak chcesz, ale może dzięki tobie zmieniłoby się to :) Dla mnie masz talent ;) Ja też jestem demonem, nawet nikt nie musi mi tego mówić ;) Kiedyœ również, czytałam coœ o jakimœ człowieku, który widział wystajšcš twarz ze œciany, która coœ do niego gadała... Kilka tygodni póŸniej obudziłam się w nocy i na œcianie zobaczyłam rysy twarzy, ale gdy zamknęłam oczy i znów je otworzyłam, żeby zobaczyć czy mi się to przewidziało, już jej tam nie było. Ale była tak realna, że to nie mogło być przewidzenie...

3 noce z rzędu budziłam sie o tej samej godzini - około 3. I widziałam kolejno twarze: mężczyzny, kobiety i znów mężczyzny. Przecierałam oczy, odwracałam się na drugi bok, wracałam na miejsce i pomimo tego wszystkiego cišgle tam były. Znikały dopiero kiedy zapalałam œwiatło.

Witam wszystkich, Gothica, Koriss, cieszę się, że podobajš się Wam dalsze przygody Matyldy. Gothica, my spotkamy się na GG, a Ciebie Koriss prosiłbym o głębsze wyjasnienie Twego demonicznego pochodzenia, jeœli oczywiœcie możesz. Serdecznie pozdrawiam. MareM.

Nie wiem czy się z was ludzie œmiać czy współczuć.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.