Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PRAWDA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122

Hmmmmm. Może tak powiem. Wkońcu powiedziano to co chciało by powiedzieć wielu ludzi, ale się boi. Jasne wiara wiarą, ale na NICH ludzie tak się nierobi. Warto chociaż wiedzieć do czego się modlicie. Czyż nie? Te wszystkie pielgrzymki i OBJAWIENIA. Czy wy wiecie co wam się naprawde pokazuje? Otóż jakieś 99% z was niema pojęcia co zobaczyło. Przykład: Wirujące Słońce i Łzy Maryji . Wszyscy uważacie, że to cuda udowadniające spotkanie z Bogiem i Maryją. Baaa prawda jest taka (możecie się śmiać niedowiarki), że te eghhm Łzy lub Paciorki różańca to Latające Pojazdy znane jako NOL'e - UFO, a co do Wirującego Słońca to nic innego jak sztuczne światło.... Napewno uznacie, że gadam MeGa gupoty i totalnie nic niewiem. Ale ja tak jak pan wyżej wiemy ZA DUŻO. Zważcie na to, że dzieci, które uczestniczyły w objawieniach zupełnie inaczej interpretowały to co widziały. Czasami to co opowiadały zupełnie nieprzypominało wizerunku Matki Boskiej. Taka jest prawda. I nie prosze was wcale do bycia w jakiejś sekcie, czy coś bo sam nienależe do takich zgromadzeń. Jestem chrześcijaninem i chodze do kościoła, lecz zpojrzałem na to wszystko od innej strony. I co? Wtedy można naprawde wiele zrozumieć.

Ty jesteś jednym z tych ślepowierzących? Patrz lepiej na moje dowody. Fale Tsunami już nadeszły i będzie jeszcze gorzej. Co do istoty samego Boga to uważam iż on istnieje. Istnieje on w każdym z nas, ponieważ niejest istotą materialną tylko pozytywną energią będąca w ludziach. On jest wszędzie otacza nas z każdej strony. A co do Ciebie to może ty uwarzasz, że sami jesteśmy w tym jakże WIELKIM i odległym kosmosie tak? :LOL:

"Jest jeden Bog Stworca nieskonczony, mielosierny, sprawiedliwy, jedyny, wszechmocny i wszechobecny we wszystkim" "Wszystko jest jednoscia w jedym - jak na dole, tak na gorze" "Wszystko jest miloscia od zawsze na zawsze" "Wszystko jest" "Ty jestes" "Ja jestem" Skad to wiem? Stad. Oto prawda, ktorej nie mozna pokazac, ale mozna ja powchwycic!

Tak by powiedzieli w czasach biblijnych. Powiedziano by że Bóg jest istotą wszechmocną ale teraz można to określić inaczej. Może Bóg jest "przybyszem" który nie chce nam wyżadzić zła "kocha nas" i chce nam pomóc? Tak też można na to spojżeć. A stron z których można spojżeć jest wiele więcej... [%sig%]

Hehhhh czasem PRAWDA boli. Mówiąc całą PRAWDE o Bogu, religiach całego świata itp. Można wzbudzić tylko złoźć ludzi, którzy ślepo wierzą. Kiedyś w dawnych czasach za głoszenie iż Ziemia jest jedną z planet Układu Słonecznego a nie jak uważano, że jest Centrum Wszechświata można było stracić głowe. W dzisiejszych czasach już tak się ludzi niekarze, ale niedowierzanie pozostało nietknięte w równym stopniu co kiedyś. Hehe jestem ciekawy co taki chrześcijanin(taki na maxa wierzący) by powiedział gdyby zkontaktowała się z nami obca cywilizacja......pewno by go nieźle zatkało :)))

apropos prawdy.... widzial ktos film ktory udowadnia, ze ludzkosc jeszcze nigdy nie wyladowala na ksiezycu??? Super fakty, super zdjecia!!!

...jesli uwazacie ze to bzdura polecam film... nie jest to zaden film nakrecony na ten temat... tylko krytyczny kometarz tego - podobno autentycznego filmu - ktory pokazuje nasz pobyt na ksiezycu...

A jak się ów film nazywał? [%sig%]

PApież umarł wejdzie teraz czarny i będzie qpa....

Skąd wiesz? [%sig%]

Gloria oliwae - Chwała Oliwki Może to oznaczać inną barwę skóry następnego papieża. Zresztą obojętnie jaki kolor skóry będzie miał następca Jana Pawła II, ważne czy będzie mądry i, czy będzie sobie radził. Najgorsze jest to, że spełniło się to o czym tyle się mówiło.............

bardzo prosze cie o link gdzie moge ten film zdobyć z góry wielkie dzieki alboi odezwij sie na gg 8300320

wracajac do filmu... ogladalam go tylko w wersji niemieckiej i nie pamietam nawet tytulu, ale film mam na kasecie!!! jak tylko kasete znajde, to przetlumacze tytul i poszukam co google itp. na temat tego filmu mowia... moze znajde go po polsku... poszukam!! slowo zucha ze poszukam!!! pozdrawiam

Ok ja poczekam^^ [%sig%]

Witam, chetnie bym obejrzal ten film, ale nie wiem gdzie go mozna dostac. Moze masz jakas mozliwosc zalatwienia tego filmu, chetnie kupie. pozdrawiam odpisz na maila

Sš 3 prawdy: 1) prawda 2) wszystko prawda 3) gówno prawda :P pozdrawiam Gothica :P

Taa....I nikt ich nie zna i nikt ich nie słyszał( a zwłaszcza na tym forum) [%sig%]

no to teraz je "nikt" zna :D

Aha...nierozumiem. [%sig%]

Szczerze to ja też nie, ale nikomu nie mów, bo się wyda. :>

nol to potęga dla której znaczymy tyle co mrówka dla nas.tu nie ma co kryć a astronałci i te wszystkie pierdoły z NASA ukrywajš to co wiedzš,a wiedzš na pewno o istnieniu obcych.a wrzućcie hasło ufo na wyszukiwarke no i co widzicie???zdięcia przedewszystkim. niektóre z nic to naprawde NOL ALBO JAK WOLICIE UFO. PS.niech mi ktoœ na majla przyœle coœ o haarpie bo nie bardzo wiem coto jest
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.