Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy jest dla Was miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89

Co sadzicie o miłośći, czy to tylko chemia?? Czy moze zauroczenie, które z biegiem czasu zmienia się w przyzwyczajenie do drugiej osoby? Czy prawdziwa miłośc istnieje?? Ja jakoś nie miałam czszęscia jej spotkac :(( Pozdrawiam cieplo

Myslalem Duchu, ze pogadamy o kobietach, a tu...... Szkoda gadac........ :) Ale w sumie, milczenie jest zlotem.......

Nie dla kobiet Remigiusie, nie dla kobiet... :)

Milosc ciezko wyrazic slowami a te ktorych uzywamy nie sa nawet namiastka tego czym jest milosc:))......

Milosc trudno wyrazic slowami a te ktorych uzywamy nie sa nawet namiastka tego czym jest milosc:))....

swiat , dostrzec w ziarenku piasku , a niebo w dzikiej roœlinie , zycie w dłoni zamknac , a wiecznoœć w godzinie ... .''wystarczy .. ze spojrzysz na niebo i wiesz ,że gdzies tam jest twój kwiat .....:)))

Nie można wytłumaczyć czym jest miłoœć. Trzeba jš przeżyć samemu. Miłoœć potrafi stworzyć białš wić piękna i utulić się w sercu drugiej osoby na zawsze. Ja jestem zakochana, ja kocham.

kochac kogos to znaczy.. przestac myslec o sobie - akceptowac bezwarunkowo - cenic niedoskonalosci - wspierac ale nie wyreczac - nie oczekiwac ..nie za cos ale pomimo czegos... ...gdy kochasz pozwolisz odejsc...bo kochasz i jego dobro masz na uwadze..nie wlasne..jak bedzie szczesliwszy to skoro kochasz.. naprawde puscisz wolno. przyzwyczajenie to inny rodzaj milosci... to trudniejsza dojrzalsza sprawa, wymaga codziennej pielegnacji i podlewania... odkrywania w tej samej osobie tego co widzimy w kuszacych nas innosciach... i szacunku dla przestrzeni partnera...i wielu innych "trudnych" sprawach;) zauroczenie kreci sie samo...bo widac tylko to co chce sie widziec..chemia;) potem zaczynaja sie schodki...wspinaczka;)... zasiedlanie;)... przyjemne ale okupione... jak wyzej...;) pozdrawiam Beata

"Miłoœć zaczyna się wtedy, kiedy szczęscie drugiej osoby, jest ważniejsze niż Twoje" (J.W.Goethe)

Ja wierzę w miłoœć, ale jej żywot zależy tylko od pielęgnowania obojga partnerów... Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.