Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pierścień Atlantów
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86

Czy słyszeliście o tajemniczych właściwościach pierścienia Atlantów..?? Niedawno słyszałem że osoby które noszą jego kopie na palcach są odizolowane od wszelkiego zła na świecie. Np. taka osoba nie może zginąć w wypadku samochodowym ani być ofiarą morderstwa. Nasówa się pytanie skąd pochodzi pierścień i kto go w ogóle zbudował. Prawdopodobnie znaleziono go u jednego z Faraonów w piramidzie. Skąd w takim razie Egipcjanie wiedzieli o jego właściwościach?

Też preferuję sztukę walki bez walki (aikido - no, nie trenuję), choć minęło, zanim się nauczyłam i dalej się uczę.... Dalej, dalej, dalej, dalej.... Już? Nie, dalej....

Dariusz Twoje ostatnie zdjęcie mi się podobało. WyraŸniej Cię było widać!

Podeœlij swoje zdjęcie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

nie wiem czy doszła moja odp. na Twoje pytanie [%sig%]

Do 0321: pierœcionek nosi się w ten sposób, że mała wypukła kropka po wewnętrznej jego stronie ma się znajdować dalej od paznokcia, a bliżej nasady palca (pewnie łatwiej byłoby powiedzieć np.kropkš do dołu, ale nie wiem w przypadku dłoni co jest górš a co dołem). [%sig%]

Do Master: może dziewczyna mówišc o "byciu ze œlšska" nie miała nic złego na myœli - co Ty taki nerwowy? Pozdrawiam [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.