| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Myślę że koniec świat po Bożemuuu.... nastąpniu w dniu Sądu Ostatecznego..... Przyleci Anioł śmierći wraz z Jezusem i ogłosi że mamy sie pakować i jechać w strone światła Pozdrawiam Halinka
|
|
|
zaloba:( EGZEGI MONUMENTUM WIELKIM CZLOWIEKIEM BYL[*][*][*]
|
|
|
Gwiazdka napisała: ,,Po Janie Pawle II pozostał tylko jeden kryptogram: Gloria oliwae - chwała oliwki. Czy to oznacza, że czeka nas jeszcze tylko ostatni pontyfikat papieża o innej barwie skóry?..."
z tego co ja wiem to co do tej oliwki to prawda ale jest jeszcze jedno ,,pierwszy bedzie ostatnim" pierwszym byl piotr z rzymu i ostatni tez ma byc piostr z rzymu czyli wychodzi na to ze ma byc dwoch jeden mozym a drugi o oliwkowym koloze skory
tak bynajmniej ja slyszalem
|
|
|
Skad Ty mozesz to wiedziec o tym wiedział tylko Jan Paweł II nasz Ojciec Siwiety przekazał mu tą nowine Ojciec Pio!! Papiez wziął tą tajemnice do krypty do boga:( dowiemy sie o tym kiedy najedzie nasz czas!! A propo papieza murzyna to sie przekonamy na kon-klawe juz niedługo !!Aa nostradamus przepowiedział koniec swiata na rok 3797wiec chyba sie pomylił o pare ładnych wieków!! odp
|
|
|
http://fakty.interia.pl/news?inf=608327 wlasnie on ma najwieksze szanse i jest murzynem konic swiata sie Zbliza!
|
|
|
"Musimy być wszyscy przygotowani,na najgorsze - To się dzieje w mgnieniu oka,ludzie czy wy tego nie widzicie!!!Tylko nawrócenie jest naszym jedynym antidotum na to co ma się wydażyć.
|
|
|
W tym roku naszą planetę przywali meteoryt i komedia się zakończy.
|
|
|
Dajcie spokój!
Jak dla mnie to nie można wierzyć w zabobony!!!
|
|
|
IDIOTO !!! SAM SOBIE NIE PRZEŚLE ! Czy ziemie moze zniszczyc tylko meteor ?? Ludzie wyniszcza sami siebie. Najprawdopodobniej bomba atomowa nas rozwali. Korea np.
|
|
|
teraz będzie papież "z chwały gałązki oliwnej" a potem podobno Piotr II za którego panowania nastąpi koniec świata. Poza tym nawet Aztekowie przwidzieli koniec świata na którąs niedziele roku 2012:/
|
|
|
Was głowa boli nostra pisał i sie spełni pogadamy za kilka lat:)
|
|
|
Nasz ukochany Izrael ma ponad 200 bomb nuklearnych i jeśli one wybuchną w magazynie to będzie powtórka Sodomy i Gomory. USA lub Rosja powinny zabrać wszystkie bomby, ze wszystkich krajów bombowych świata, do swoich składów ...
|
|
|
Prorok przecież Rosja i USA to są największe potęgi militarne na ziemi obecnie a dodawanie im do repertuaru nowych bąb nuklearnych wydaje się troche DZIWNE.
|
|
|
Te dwieście bomb to są wypożyczone na lichwiarski procent z Rosji, Pakistan ma pożyczone 26, z USA, na oprocentowanie kupieckie po to, aby straszyć święte krowy.
|
|
|
Koniec Świata ? Ludzie co wy wypisujecie ? Tak naprawdę nasza cywilizacja dopiero raczkuje , w skali istnienia Wszechświata , trwa dopiero ułamki sekundy, to dlatego ma tak destrukcyjny charakter. W raz z rozwojem nauki , przyjdzie rozwój duchowy. Więcej wiary w ludzkość , na przestrzeni ostatnich 60 lat , już wielokrotnie mogło dojść do katastrofy, a jednak trwamy nadal . Ile to już razy ten koniec miał nastąpić ? Wszelkie zmiany klimatyczne spowodowane są działalnością człowieka , a to jest największym zagrożeniem . Ludzkość musi się zmienić bo nie ma innej alternatywy !!!
|
|
|
ja wiem tylko ze jesli wybiora papieza murzyna to bedzie o n antychrystem
|
|
|
Kiedy koniec świata? Znaczy się, niedługo. Zwłaszcza jak murzyn papieżem zostanie...dowiemy się o tym niedlugo, ale jeśli tak się stanie, to mam 95% pewności że przepowiednia się sprawdzi...
|
|
|
data smierci 02.04.2005 \ 0 + 2 + 0 +4 + 2+ 0 + 0 + 5 = 13
godzina : 21:37 / 2 + 1 + 3 + 7 = 13
dni pontyfikatu 9103 / 9 +1 +0 +3 = 13
umarl w 13 tyg roku
umarl majac 85 lat / 8 + 5 = 13
CZYZBY TE 13 WROZYLY PRZYSZLOSC ?? na zbieg okolicznosci raczej mi to nie wynika ...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |