| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| W co zainwestować ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127 |
|
Z reguły tego typu pomysły zachowuje się dla siebie.
Jednak piszemy tu o "TAJNYM", interesujemy się tajnym i szukamy przejawów utajnionego a temat chyba do takich należy skoro na świecie bieduje 3/4 ludzkości.
Moją propozycją jest dzielenie się własnymi pomysłami w tej dziedzinie, poważnymi i tymi najbardziej odjechanymi.
Jako ze zacząłem temat odpowiadam pierwszy :)
Według mnie metale szlachetne- głównie złoto ale też i srebro
które obecnie bardzo niedoszacowane i tanie w niedługim czasie zyska kilkaset % wartości.
Wątek używany czy nie, przetrwa więc aby zweryfikować przypuszczenia podaję też akualne ceny skupu srebra które wynoszą od pięćdziesięciu groszy do złotówki/g.
|
|
|
|||
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||
|
Do trzech razy sztuka! to jednak prawda- za kazdym razem dopiero za trzecim razem sie zaloguje :)
|
|||||||||||||
"Musimy stac sie w naszym zyciu dokladnie tym, czego chcemy doswiadczyc w naszym swiecie...." |
|
|||||||||
|
|||
|
|||||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Kwiatki w rodzaju tych frytek dyktuje strach a nie świadomy wybór.
Inaczej wyglądałaby sytuacja gdyby ofiara dysponowała przypadkowo mocami Supermana.
Konfrontacja zazwyczaj kończy się dominacją silniejszego bo cała nasza cywilizacja opiera się na rywalizacji.
Zaczynając od dzieci które chcą być bardziej kochane od swojego rodzeństwa a kończąc na sporcie w którym założeniem programowym jest pokonanie przeciwnika, wszędzie napotykamy ten układ.
Powiem więcej, ten świat jest tak urządzony.
Rośliny walczą z innymi o dostęp do światła a w świecie zwierząt silniejszy zjada słabszego.
Jeśli ma nastapić transformacja to musi dotyczyć zamiany rywalizacji na współpracę, ale czy w obecnym stanie rzeczy mamy szansę doświadczyć jej łagodnie?
Wstrząs który nastąpi powinien być na tyle potężny aby zjednoczył całą ludzkość w obliczu zagłady, a jeśli taki właśnie ma być trzeba się do niego przygotować.
Wszyscy nie wyjdą na ulicę by odśpiewać kumbaya od razu,
"przejściowa zawierucha" może potrwać dłużej niż możemy wytrzymać, osłabieni przez styl życia który prowadzimy.
Być może zbyt mocno stąpam po ziemi ale trudno mi uwierzyć w impuls kosmicznej energii lub hipotetyzny punkt krytyczny po którym rasa ludzka dostąpi oświecenia.
Wyczekuję cudownego zwrotu ale bardziej jak dorastające dziecko wyczekuje Mikołaja.
Z nadzieją i rosnącym niedowierzaniem.
|
|
|
|||
|
|||
|
|||||
|
|||
|
A ten impuls kosmicznej energii - czyli fala wrześniowa (podobnie jak wcześniejsza - kwietniowa) dał już widoczne efekty pod względem energetycznym. Ja pierwsze oznaki dotarcia fali do Ziemi czułam już dzień wcześniej, kiedy jeszcze była słaba. Wywaliło mi pewne objawy dolegliwości zdrowotnych, mimo, że wcześniej Włodek zaczął intensywne oczyszczanie energetyczne, żeby przygotować mnie do Reiki. Oj, się działo!!! Ale i tak było łagodnie (podobno). Ja też spodziewałam się większej "zawieruchy" energetycznej wokół mnie, ale się mile rozczarowałam :)
Wiem na pewno, że jestem gotowa na 2012 i następstwa po nim, zwłaszcza w 2013. Ale widzę, że wszystko, co wam piszę od Włodka ignorujecie. W ogóle ja i Włodek mamy wrażenie, że się nas boicie. A nie powinniście. Chowacie się po kątach, jak tylko się odezwę. Jak zamilknę, tak, jak w minioną sobotę - od razu się rozlużniacie.
Nie bójcie się energii, pracy z nią, nie bójcie się Włodka, ani łączniczki z Nim. Bądżcie dobrej myśli, dajcie sobie pomóc, to też nie będziecie się bali 2012.
Włodek może Was nauczyć wielu przydatnych rzeczy sprawdzających się w życiu, skutecznie pomagających w wielu sprawach. Nawet nie wiecie, jak cudownie jest poczuć, że mag, który przez zawiść, zazdrość i złośliwość coś knuje, nagle dzięki świetlistej kuli energetycznej łagodnieje, potulnieje i pokornieje przed Wami.
Przecież to wszystkim się przydaje - Zbyszek, o Twoich kłopotach w pracy tyle dało się usłyszeć.
No to co? Koniec z narzekaniem? Lękami i obawami? Chcecie pewniej patrzeć w przyszłość? I nie bać się przełomu, zwłaszcza 2013?
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |