| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
nie znam jej imienia ale lepiej nie bo jeszcze sie cos popsuje i bedzien am nie etam :(
|
|
|
Staje się to co stać się musi lecz koło dalej sie kręci To co jest na dole jest na górze to co jest w środku jest poza nim . W miesiącu kwietniu zajdą zmiany w Watykanie miesiąc marzec przyniesie tam Znak - ( na cztery godziny zgaśnie światło ) .
Marzec bedzie dla Babilonu rozdarciem szat lecz końcem targu będzie dla niego maj .
Idą zmiany, kwiecień zmieni prezydenta USA a w maju nie będzie żadnego .
Francuz i Włoch już w czrerwcu Polskę błagać będą ale to na inny czas mowa.
Patrzcie co się będzie działo i nie zapominajcie być dobrymi .
|
|
|
Aurel stalo sie cos niebywalego: osiagnolem wyzszy poziom swaidomosci, czuje wyrazne rozgraniczenie miedzy cialem a mna, miedzy zachciankami ciala za ktorymi czlowiek goni cale zycie a tym co chce dusza czyli medytacji a dusza to ja, zrozumialem jeszcze bardziej ze musze dzialac dla dobra ogolu aby ten swiat byl lepszy bo jezeli zostal stworzony przez nadistotne to trzeba o niego teraz dbac i poprawiac jakosc bytu jego mieszkancow - no nie potrzfie dobnrze tego ujac, pracowalem nad tym latami az w koncu sie udalo !!!!!! Jak dobrze ze zmiany ida juz i bedzie lepsze jutro !
Pozdrawiam Was bracia i siostry !!
|
|
|
Dawid.... gratulacje... ale pamietaj.... do oświecenia daleka droga, ale nie załamuj się ;)
pozdrawiam
|
|
|
Dawidzie Gratuluję osiągnięcia Stanu Połączenia ze Żródłem!!! "RESSURECTION" . Teraz jeśli zatrzymasz w sobie Czucie i Pamięć tego Połączenia ze Żródłem , będą Cię napędzać na tej Nowej , Pięknej i ... pełnej prób drodze . Otaczaj się Światłem gdy kroczysz czując wątpliwości , a nie stanie się tobie krzywda . Tak by powiedział tobie ktoś , kto ma więcej Miłości niż ja . Wybacz . Moja Droga jest Miłością którą mogę dać poprzez słowa . Wiele Prób i doświadczeń im bliżej stoimy Prawdy !!!
Ps . Od Siebie : Obecnie Rzeczywistość mnie pochłania zasłaniając dawne doświadczenia w obliczu mej Przyszłości , przed którą stoję i czuję Strach , Lęk , Bezsilność . Moje Życie nie jest Niezwykłe .. jest Doświadczeniem pełnym bólu , cierpienia i nauki niesienia innym Miłości poprzez samopoświęcenie się . Czasem .. coraz częściej teraz , miewam chwile gdy nie mam sił , a ludzie mnie nie potrafią zrozumieć , gdyż nie doświadczają tego co ja . Mówią że Słuchają , co jest prawdą . Lecz swego głosu . Więc Zło czasem potrafi ujawnić twarz i siłę poprzez moją duszę . Ujawniając bezsilność . Nie potrafię wyrządzić krzywdy fizycznej . Potrafię użyć głosu , którego potem żałuję . Im Bliżej jesteś Siebie , tym większą prawdę o sobie odkrywasz , by móc ją wypalić w miejscu w którym powstała . Tak wiele słyszę o ludziach zajmujących się sprawami ducha , a tak mało w nich Szczerości wobec samych siebie oraz ludzi którym pomagają i których uczą . Tylko ten co mówi , że jest grzesznikiem .. pójdzie ze mną do niebia . I tylko ten co wie , co to za grzech i wstydzi się go nie ukrywając tego , zostanie zbawiony . Słowa moje przypominają słowa z Biblii , ale ja jej przed oczami mieć nie muszę . Jezus zdradził wiele kluczy .. lecz tak mało zostało jeszcze odkrytych i na wiarę przyjętych .
Nie każe wierzyć w każde słowo które tu na pisałem za słuszne . Ja tylko mówię . Mówię by dać świadectwo że mam wady i zalety których nie wstydzę się ujawniać .
Bóg!!!
W każdym Sercu Cząstka mnie , na Wieki pozostanie.
Będzie Szeptać imie moje, w odwróconej Mowie.
Ci co zrozumią , dostaną Nagrodę .
Ci co poczują , Miłość mą Zrozumią.
Wszystko co odemnie, mieszka w sercach waszych .
Jestem Tobą .
A Ty Mną .
Jeśli Teraz nie Rozumiesz słów , co odemnie pochodzą. Pisane ręką Twoją ..
Znak że idziesz jeszcze zupełnie inną Drogą , w której nigdy ma Miłość Cię nie opuści .
Otuli Niczym Anioł Stróż .
Kiedyś Mnie Zrozumiesz .
Kiedyś Mnie Poczujesz , poprzez łzy.
Jestem Miłością która Zawsze Była Wszechobecna .
Nie Zawsze Widoczna .
Lecz Zawsze Mieszkająca w Tobie!!!
Znasz Mnie dobrze .
Zwą mnie Bogiem.
Aurelian Łasasowski
Wewnątrz Ciszy Otulony wysłuchuje Śpiewu Gwiazd .
Myślę i w sercu was Trzymam , niczym Skarby Bezcenne .
Jesteście mi Bliscy , Tak Ty!!! o Tobie Mowa Promieniu Duszy który zaznaczyłeś mego życia Drogę . Jesteś Jednym z Wielu !!! Kocham i Miłuję prawdę ukazując , to jakim jestem .... Ariel.
Pozdrawiam Ciepło ....... wszystkich ludzi dobrej i złej myśli we mnie skierowanej .
|
|
|
Głowy sypały się, wywoływałem choroby, niszczyłem czakry, uczyłem jak zabijać i jak bronić się przed tymi którzy chcą zabić. To ciekawe jak bardzo można zostać pochłoniętym przez idee walki, mając przy tym świadomość że takowa nie jest potrzebna. Patrząc na to jak skrajnie bezwzględny się stałem, pozbawiony sumienia i litości dla każdego potencjalnego przeciwnika, patrząc na to jak bardzo dążyłem do wiedzy, mocy i władzy można by uznać że próbując walczyć z potworami, nieświadomie stałem się jednym z nich. Mimo to wiedza prowadzi do światła, a każdy kto dąży do wiedzy wcześniej czy puźniej zrozumie o co chodzi w tym wszystkim. Teraz kiedy sens wszechisnienia wydaje się oczywisty a potrzeba walki, wynika z braku świadomości iż walka nie jest potrzebna patrze na sprawe inaczej. Widze tutaj naprawde niesamowite niebanalne dusze. Widze Was, oglądam z każdej strony.
Teraz już nie jako potencjalnych wrogów ale jako Braci do których jestem gotowy wyciągnąć ręke, pomóc podnieść się z ziemi.
I było by to naprawde piękne gdyby nie fakt, iż jestem na drodze która prowadzi do dzieła zniszczenia, wielkiego wyniszczenia - wojny. To ja mam być współodpowiedzialny za rozpoczęcie tej wewnątrzspołecznej wojny. I doszedłem do momętu w którym spór tocze same ze sobą. Należe do organizacji a szukam wspólnoty. Mam hierarhicznie ułożonych ludzi pod sobą, kiedy szukam wspólnoty.
Może pisze to po to, aby uświadomić Wam że przechodze na waszą strone.
Aurell, podziwiam Cię i Twoją postawe. Jesteś kimś kto zasłużył na przyjęcie obciążenia jakim jest wiedza i świadomość, wziołeś na sobie konsekwencje tego daru, spełniasz swoje zadanie.
Pełen jestem szacunku również do Dawida R. Rozwijaj się, jesteś na dobrej drodze, i oczyść zewnętrzną aure chłopie :)
Pełen jestem szacunku do Japońskiego Robota Dentaku którego wiedza i rzeczowe informacje jak zawsze zadziwiają.
I Pełen jestem szacunku dla Twórcy tego forum , dzięki niemu mam okazje obcować z tak niezwykłymi ludźmi.
to by było na tyle... Aha, i jak chodzi o Twoje przepowiednie zamieszczone w tym temacie Aurell'u - większość z nich się sprawdzi.
Pozdrawiam Was w imieniu nieskończonego, wszechobecnego stwórcy Jedynego jako wszech-świadomość i miłość totalną. Jeszcze się odezwe :)
|
|
|
I znowu wszystko sprowadza się do Wielkiej Tajemnicy zwanej przez nas Bogiem. On/Ona Istnieje w nas i poza nami. Jest blisko a jednocześnie daleko :) Świat materialny się sypie. Mój ojciec chodzi jakiś załamany. Ma mnóstwo kontaktów, pracuje cieżko a nic z tego nie ma :(. Czytaj: pieniędzy. Nasza cywilizacja powoli sie rozpada od środka. Szkoda to pisać, ale to prawda. Jeśli przyjmiemy dawny Babilon za początki ówczesnej cywilizacji, to mamy pełen obraz możliwości dzisiejszej cywilizacji opartej na żądzy posiadania, żądzy zysku, żądzy sławy i bogactwa (wczorajsze rozdanie Oscarów). Chciwość przeżarła ludzkie serca do białości. Nie ma współczucia, nie ma wielkiej miłości między ludzmi. W zamian zafundowano nam (a może my sami sobie) godny pożałowania poziom rozwoju społecznego. Nie żebym się czepiał. Nie wszystko jest jeszcze stracone. Jest nadzieja, że obierzemy lepszą drogę w przyszłości. Że nasze dzieci coś będą miały dla siebie samych, że będą mogły korzystać i dzielić ze swoją planetą ścieżkę rozwoju duchowo-technicznego. Rozwój technologiczny opanował wszystkich, zarówno twórców jak i zwykłych zjadaczy chleba. Nie no, żebym się znowu czepiał? Ech... Sam rozwój techniki i technologii jest w miarę słuszny o ile prowadzi do jakościowego życia i zrozumienia Wszechświata. Bo cały Wszechświat to jedna wielka sprawnie działająca maszynka. Nic się w niej nie psuje. To my z punktu widzenia jednostek i jednostkowych bytów oceniamy pewne rzeczy od środka będąc w nich zanurzonymi Ludzie tak chlubią się ekonomią i wskaźnikami ekonomicznymi, że niewiele widzą poza nimi, surowce drożeją, bo ktoś chce mieć zysk z tego. Inni się dołączają, usiłując coś na tym zyskać. Edukacja ludności jest na miznernym poziomie. Niczego tak naprawdę się młodych nie uczy. Cała obecna nauka (prymitywna przecież) opiera się na przeszłości. Na ciągłym powtarzaniu schematów, na punkcie widzenia świata tych, którzy pisząc podręczniki uważają, że posiedli całą wiedzę na temat wielu zjawisk i procesów. Dzisiejsze społeczeństwo jest chore i to pod wieloma względami. Nie przychodzi mi na myśl to, by rozwinięta cywilizacja korzystała z tylu aptek i dostępnych leków jakie nam przyszło zauważyć w nurcie życia społecznego. Jasne, że nauka się rozwija, lekarze umieją wiele, ale wciąż szkodzą ludziom niż im faktycznie pomagają. Nie jest problemem zapobiec chorobie na jakiś czas, uśmierzyć komórki od bólu. Problemem jest uleczyć duszę człowieka, by ona wyzdrowiała a co za tym i ciało fizyczne. Nie sztuką jest jednak wziąść wiele tabletek i uspokoić swoje ciało choć na chwilę. Sztuką jest doprowadzić siebie samego do faktycznego zdrowia i pomyślności.Idźmy dalej. Planeta nasza dostarczająca nam dosłownie wszystkiego, będąc naszą Matką opiekuje się nami od tysięcy, milionów lat a my czym się jej odwdzięczamy? Zatruciem środowiska, skażeniem wody, gleb, powietrza. Wielu przemysłowców w imię zysku potrafi ze spokojem wrzucic odpady ze swojej wspaniałej fabryki do rzeczki, czy innego źródła wody, tylko po to by mieć spokój z odpadami. Idźmy dalej. Ludzie od tysięcy lat walczą o kawałki ziemi, uważając, że tylko im się ów kawałek ziemi należy, że to jest im dane od zawsze. A ja im powiem. To nie ziemia do was należy, bo jest całkiem odwrotnie. To wy jesteście własnością ziemi i nigdy nie było inaczej. Jakem z prochu powstałeś, zali w proch się obrócisz, czyli twoje ciało fizyczne z powrotem wróci do ziemi. I dalej.. politycy.. wielcy panowie i możnowładcy... od tysiecy lat i oni również mają rację i tylko oni wiedzą co jest dobre... kapłani to samo. Oni są przedstawicielami Boga/bogów na tej planecie. Tylko oni mogą dać zwykłym ludziom rozgrzeszenie, dać pokutę, odpust i Bóg wie co k.... jeszcze. Im również należy się szacunek i uznanie. A świeta koscielne oczywiście obowiązują wszystkich. I nieważne jest to co na to zwykły człowiek. Tak musi być, bo takie jest PRAWO. Prawo dane komuś nie wiadomo od kogo, tak naprawdę. Dopiero ostatnio ludzie po cichu zaczęli się dowiadywać, że są inne prawa niż ziemskie i te nowe prawa są całkiem inne i jakoś tak bardziej logiczne i znacznie prostsze. Wczoraj oglądałem ciekawy dokument tuż przed "Nie do wiary". Była mowa o pewnym stróżu prawa. Ów koleś nabroił trochę i uciekał jak tylko mógł od sądów i spraw mu wytoczonych. I ja się pytam, co to jest? To wybrani ludzie moga sobie tak po prostu omijać przepisy jak im sie podoba? Bardzo ciekawy pogląd na zycie, prawdę mówiąc. Ech wystarczy juz tego. Dosyć!!! Dlaczego ludzie nie chcą wielu rzeczy zrozumieć, choć są one bardzo proste. NIE JESTEŚMY ROZWINIĘTĄ CYWILIZACJĄ I DŁUGO NIĄ JESZCZE NIE BĘDZIEMY. WIELE SPRAW PO PROSTU LEŻY, ALBO JEST TO TEMAT TABU I NIE DO RUSZENIA, BO CO LUDZIE POWIEDZĄ. JA PIE... TAKIE ŻYCIE I MAM TEGO WSZYSTKIEGO DOSYĆ. JA CHCĘ NORMALNEJ CYWILIZACJI, GDZIE SZANUJE SIĘ PODSTAWY ŻYCIA I KAŻDEGO CZŁONKA SPOŁECZNOŚCI, GDZIE DLA KAŻEGO MA SIĘ CZAS, BY IŚĆ WSPÓLNIE RAZEM KU BOGU, BY PODĄŻAĆ WŁAŚCIWĄ DROGĄ EWOLUCJI I ROZWOJU. Obecna cywilizacja jest skończona i nie życzę jej niczego dobrego. Wszystko trzeba zacząć od nowa, od zera. Bo ta cywilizacja nie ma zadnych solidnych fundamentów. A jak łatwo je zburzyć. I to chyba właśnie powoli się dzieje. Kończę... bo jestem wzburzony, ale miałem potrzebę się wypisać, może mi przejdzie :(.
|
|
|
To, o czym pisze STRUMYK to niestety smutna prawda i coraz więcej osób zaczyna ją dostrzegać. Cywilizacja zachodnia jest już praktycznie skończona. Człowiek nie szanuje Ziemi, nie szanuje żadnej żywej istoty, nie szanuje nawet siebie. Społeczności, w których szanuje się życie, to przeważnie rdzenne kultury Ziemi. Oglądałem dzisiaj na Planete program o pewnym plemieniu Majów. Żyją skromnie, w chatkach, ale wiecie co ? Widziałem na twarzach dzieci radość, na twarzach dorosłych spokój. Oni żyją w symbiozie z Matką Ziemią, nie niszczą bezmyślnie jej owoców. Nie chcą też przeprowadzać się do miasta, wolą żyć z daleka od niego i wcale im się nie dziwię. Wódz tego plemienia opowiedział historię, wg której niebawem ma nastąpić "koniec świata", gdyż Bóg chce odmienić Ziemię tak, że nie będzie już na niej więcej zła. Historia opowiedziana bardzo obrazowo, tak jak wiele np. historii indiańskich, ale dająca do myślenia w tym szczególnym czasie.
Wszystko mija.
Minie i ten "świat", który tyle zła już zrodził.
Ważne, aby wyciszyć się i WIEDZIEĆ.
Pozdrawiam wszystkich. Niech nastąpi bezwarunkowa miłość :)
|
|
|
Aurell...wspomniałeś coś kiedyś o rozwodach... otóż dziś w wiadomościach na Polsacie wspomniano o rozwodach... jest ich coraz więcej i nie chodzi tylko o pieniądze itp... Ostatnimi laty ich liczba choćby w Polsce wzrasta
|
|
|
AURELL POSŁUCHAŁ. TO CO PISZESZ O PRZYSZŁOSCI JEST CIEKAWE, LECZ CZY NAPEWNO. PSZYSZŁOŚĆ JEST NIE PEWNA, MOŻE W KAŻDEJ CHWILI ULEC ZMIANIE. W BIBLII JEST NAPISANE, ŻE SZATAN MA MOŻLIWOŚĆ PRZYBIERANIA POSTACI ANIOŁA ŚWIATŁOŚCI. NAPISANE JEST TAKŻE, ŻE ZWIEDZIE NAWET WYBRANYCH. JEŚLI UWAŻASZ SIĘ ZA WYBRANEGO, TO MASZ PROBLEM. CO JEŚLI TWOJE WIZJE SĄ TYLKO FARSĄ, KTÓRĄ POKAZUJE CI DIABEŁ. KTÓRY, ABY CI UDOWODNIĆ, ŻE SĄ PRAWDZIWE SPEŁNIA NIEKTÓRE WYDARZENIA. PAMIĘTAJ, ŻE JEST DO TEGO ZDOLNY. PAMIĘTAJ TAKŻE, ŻE PROWADZI ON WOJNĘ Z CHRYSTUSEM O LUDZKIE DUSZE.
PISZESZ, ŻE WIERZYSZ W REINKARNACJE, DOBRA. POWIEDZ, MI CZEMU ŻYDZI NIE WIERZĄ W REINKARNACJE? PRZYNAJMNIEJ WIĘKSZOŚĆ W TYM ORTODOKSYJNI ŻYDZI. AURELL NIE ZDZIW SIĘ, JEŚLI PRZYSZŁOŚĆ I RZECZYWISTOŚĆ W JAKIEJ ŻYJESZ OKAŻE SIĘ INNA NIZ PRZYPUSZCZASZ.
NA KONIEC PAMIĘTAJ, ŻE SZATAN ZWIEDZIE KAŻDEGO, NAWET DOBREGO. TY, NIE JESTEŚ WYJĄTKIEM.
|
|
|
Nie Znam . Zakładam tylko Teoretyczne założenie tego co nastąpi w oparciu o to co widzę . Nie chcę tłumaczyć , gdyż jestem zwykłym człowiekiem który poprostu miał taką Wizję , i ją tu przedstawił WAM !!!!!!!!!!!! Jeśli uważasz że nie jestem wybrany NOWA , to Wspaniale :):):) Bo ja takim się nie czuje , ani za takiego nie uważam . Żałosne są twoje wzburzenia . Ale nic . Mówisz pisząc wedle poziomu twej duszy . Dzięki za Komentarz hehe jest Ok !!! i życzę dalszej eksploracji , jestem ciekaw ile Antychrystów odkryjesz . Apropo obadaj siebie , bo kto wie . Diabeł ma wiele twarzy hehehehe ;)
Odpowiadam :
Wziąłem twe słowa do serca . Wierzysz w to ?
Nie jestem żydem . Jestem Człowiekiem . Urodzonym w Polsce do tego . Super nieee ???
Ps.
Dziękuję Strumyk za Arcyciekawy i Pełen Prawdy przekaz utkany niczym krotka bajka o przeznaczeniu Ziemi :):):)
Dziękuję również za Wielkie słowa jakie zapadły mi w Sercu LEGION . Rozumiesz i Widzisz !!!
Dziękuję NOWA Zapamiętam twoje słowa :) Jesteś Wyjątkowa ;)
Ciepło Pozdrawiam i Znikam na czas jakiś . Życząc wam Wszystkiego .... Dobrego !!!
|
|
|
no idzisiaj jak testowalem subsilnik jonokraftu spalil mi sie drogi tranzystor na ktorego wydalem prawie ostatnie pieniadze byl to 2n3055 za 2.5 zl jutro pojde kupic nowy tzn dzisaj, malo brakowalo a wpadl bym w dola psychicznego ale uswiadomilem sobie ze dół to domena ciala a nie moja i nie mialem dola i bylem wesoly :-) nie reaguje juz praktycznie na klutnie, jak ktos krzyczy czy ma jakies pretensje to przyjmuje to z spokojem :-) raczej. Ten stan jest super, a jak go wzmocnie alkoholem to jest naprawde super wtedy - mowia ze alkohol to cos zlego, nie prawda.... Jezus pil duzo wina i przez to byl pewnie taki no jak by lepszy dla ludzi moze bardziej otwarty - chociaz nie wiem :) jest ok. Niedlugo strace dom i dach na d glowa ale nie przejmuje sie robie swoje dalej :-) ile zrobie to zrobie :-) co mnei obchodzi ze cialu bedzie zimno ze bedzie mu zle to bez znaczenia :-) moze nawet zostawie je :-) wazne aby rozsiac pokoj na ziemi i dzialac dla dobra nauki techniki i dobra wspolnego :-) ile sie da to zrobie, teraz buduje naped kosmiczny nowej generacji :-)
Pozrawiam wszystkie rasy w kosmosie i jest super ! OK
|
|
|
Glowa do gory strumyk!, swiat jest frustrujacy, zgadza sie wszyscy chca posiadac wiecej i wiecej i w imie tego sami siebie traktujemy jak niewolnikow. Nie wiem dokad ten swiat wojen religijnych, wskaznikow ekonomicznych, zdobywania wladzy za wszelka cene mknie. Mi to tez nie odpowiada!! Ale jednoczesnie to o czym tu sie mowi nie trafia do milionow ludzi. Wiec chociaz nie lubie zostawiac spraw innym do zalatwienia, tym razem "natura" (jak zwal tak zwal) musi to chyba zrobic za nas! Obysmy dotrwali tego "utopijnego" swiata!! Czego sobie i wam zycze.
|
|
|
"Bin Laden do Zarkawiego"
01.03.2005
Wg Amerykanów, bin Laden koresponduje z Zarkawim
Przywódca Al Kaidy Osama bin Laden zwrócił się niedawno do jego głównego sojusznika w Iraku Abu Musaby al-Zarkawiego, aby rozważył możliwość dokonania ataku terrorystycznego na terytorium USA - ujawnił wczoraj funkcjonariusz amerykańskich służb bezpieczeństwa, który zastrzegł sobie anonimowość. Amerykanie mieli wykryć korespondencję między bin Ladenem i Zarkawim na ten temat. Wspomniany funkcjonariusz dodał, że korespondencja nie zawierała konkretnych planów ataku. Nie chciał podać bliższych szczegółów tłumacząc to wymogami bezpieczeństwa narodowego. Rzecznik ministerstwa bezpieczeństwa wewnętrznego (Department of Homeland Security), Brian Roehrkasse, oświadczył, że rząd federalny ostrzegł władze stanowe o niesprecyzowanych bliżej planach ataku Al Kaidy. - Nie ma jednak na razie potrzeby podwyższania poziomu alertu antyterrorystycznego - dodał.
Dyrektor CIA Porter Goss oświadczył niedawno w Senacie USA, że na całym świecie wzrasta zagrożenie atakami terrorystycznymi. Al- Zarkawi próbuje ustanowić w Iraku swoją bazę, z której zamierza atakować kraje zachodnie i "zdradzieckie" rządy krajów muzułmańskich - podkreślił Goss.
Czyżby coś się szykowało? <:)
|
|
|
Bush jest jeszcze ciągle w swoim portalowym roku, w dodatku w antypodalnym. Nie zdziwię się, jeśli coś się do lipca nawyrabia na świecie...
|
|
|
Niebieski Orzeł! Witam :) Widzę, że skubnąłeś już kalendarz Majów :):):):):)
Fajnie... ee.. jaką datę urodzenia ma Bush? I kim jest wg kalendarza?
Ja jestem Białe Wiodące Zwierciadło.
|
|
|
Witaj STRUMYK :) Rzeczywiście troszkę skubnąłem kalendarz Majów [tylko żeby mnie kto nie skubnął...z piór ;)))] No i przy okazji przyjrzałem się kinowi Busha. On się urodził 6 lipca 1946 (ciekawa data, suma daje 33, a to znacząca liczba) i ma wg Majów kin Czerwonego Krystalicznego Księżyca. W dodatku nr jego kinu to 129...sam środeczek Tzolkin...też wymowne :) Ciekawa sprawa, bo i rok 2001 był dla niego portalowy, a co się działo w 2001 wiedzą wszyscy (WTC). Portalowy był też (i jeszcze jest) dla niego 2004. Kolejne portale Busha to...2006 i uwaga...2012 :) Dziwny zbieg okoliczności co ? ;) Ale ja w "przypadki" nie wierzę. Podobno na 2006 zapowiadane jest jakieś ważne wydarzenie na świecie (III wojna?) no a 2012 nie wymaga komentarza. Teraz Bush jest więc sobie w roku Niebieskiej Wiodącej Burzy (a Burza to dla niego właśnie partner antypodalny), nie mówiąc już o tym, że w ogóle rok 2004 wg Majów dla Ziemi był rokiem Niebieskiej Krystalicznej Burzy (dokładny partner antypodalny Busha) i zobaczymy, jak się sytuacja dalej potoczy. Myślę, że możemy się spodziewać w tym roku jakiejś przykrej niespodzianki dla świata, ale nie zaryzykuję, co to będzie.
Ja jestem Niebieski Magnetyczny Orzeł :)
Pozdrawiam
|
|
|
10 III 2005, 11:11 ---- PIĄTEK .. Przypuszczalne Wystąpienie jakiegoś Ważnego dla Całego Świata Wydarzenia ( Zdarzenia !!!)
Proszę zwrócić uwagę na ciekawą kombinacje . Mianowicie 1+3+2+5= 11 .
Czas ----------------------------------------------------------------------------- 11:11
Czuję że Nadchodzi kolejna odsłona czegoś co przykuje oczu i uszy do informacji . Choć jak podbijam , to tylko i wyłacznie założenie Teoretyczne .
XI SPRAWIEDLIWOŚĆ
nie wiem dokłądnie co to będzie , lecz czuję że coś może być . Kombiacja numerologiczna dała wyraz "nieprzypadkowego" , jak myślę ułożenia ukryrtych liczba w dacie 10 III 2005 . Oraz Godzinie Pełni !!! 11 : 11 :)
Jeśli ktoś czuje , lub rozumie coś więcej wzglednie do tego wyliczenia . Zapraszam !
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |