Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Most zapora
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 161

To co dzieje sie w Polsce jest nienormalne i dlatego sugeruje, czy czasem pod pozorem budowania jakiegos mostu na Wisle i na Odrze ktos nie zatrzymal w sposob sztuczny biegu rzek ? Moga byc pod woda zrobine zapory, ktore spietrzaja wode na obu rzekach. Ta powodz moze byc zrobiona celowo !!! Zawsze przeciez chodzilo o zniszczenie Polski. Teraz sa dostepne wszelkie mozliwosci techniczne zeby to zrobic. Wiem, ze nie ma polaczenia telefonicznego z baltyckim wybrzerzem i to juz od dosyc dawna. Moga byc zablokowane ujscia rzek i dlatego woda tak szybko sie spietrza i zalewa cala Polske. Bardzo prosze o zastanowienie sie nad tym. To nie jest niemozliwe do wykonania w dzisiejszych czasach !!! Pod pozorem budowy moga byc robione rozne rzeczy przez obcych inwestorow, ktorzy dzialaja zawsze dla rzadu swiatowego.

Zacytowałam 2 wypowiedzi które dałaś w przeciągu godziny. wystarczy? i jak najbardziej ty musisz zignorować mnie bo ja chętnie porozmawiam:)

Raptor:
Oj ciężko to zrealizować, chyba że wyjdziesz z ciała :)
Gdy wnetrze tryska szczesciem cialo pachnie ! Szkoda wychodzic z ciala kiedy ono takie cieplutkie , mieciutkie i pachnace :-)))

motylek gdy slowa odbijaja sie od sciany, trafiaja do mnie spowrotem

Raptor tylko w porzypadku tematu dla wrony to powinno być "harp to życie":)

Orinoko:
gdy slowa odbijaja sie od sciany, trafiaja do mnie spowrotem
oj nie rozumiem daje sensowne odpowiedzi na twoje pytania. Może sie myle? Jak to odbijanie wygląda bo nie wiem? To ty kluczysz zmieniasz temat i pozostawiasz moje komentarze bez odpowiedzi lub odpowiadasz nie adekwatnie

motylek:
Raptor tylko w porzypadku tematu dla wrony to powinno być "harp to życie":)
i ja też przepraszam za straszny humor..prosze Gośka nie obrażaj sie i nie jest to atak na ciebie-ani wyśmiewanie..

motylek:
oj nie rozumiem daje sensowne odpowiedzi na twoje pytania.
Ty wiesz "lepiej" co ja mysle i za mnie starasz sie myslec :-) "jeżeli uwarzasz że jak tobie jest źle to i światu tak musi być-coś chyba jest nie tak.. Uważasz że najlepiej jest powiedzieć no faktycznie jest straszna chu***" ani tak nie uwazam a tym bardziej nie mysle nasza konwersacja nie ma sensu poniewaz ty usilnie starasz sie mnie przekonac do swoich racji, a ja ciebie do swoich brak koncensusu gdy pileczka rzucasz o sciane ona sie odbija tak samo jest z Twoimi slowami i moimi rowniez gdzie nie ma zrozumienia chocby najmniejszego na ten czas i moment o porozumienie jest trudno.
motylek:
To ty kluczysz zmieniasz temat i pozostawiasz moje komentarze bez odpowiedzi lub odpowiadasz nie adekwatnie
Odpowiadam za kazdym razem jednak to nie jest komentarz , to ocena:-)

motylek:
tylko w porzypadku tematu dla wrony to powinno być "harp to życie":)
Raczej "harp - to jest życie" :)
motylek:
nie obrażaj sie i nie jest to atak na ciebie-ani wyśmiewanie..
Nie, wcale. Tak to się możesz moim gołębiom tłumaczyć :)
Orinoko:
Szkoda wychodzic z ciala kiedy ono takie cieplutkie , mieciutkie i pachnace
...i mokre, ciężkie, ogólnie jak worek ze śmieciami; po co to taszczyć :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Poza tym nie bardzo wiem, o czym gadacie dziewczyny. W sumie to wolę nie wnikać, będę lepiej spał.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptor:
...i mokre, ciężkie, ogólnie jak worek ze śmieciami; po co to taszczyć :)
no to wyskakuj z niego :-)

Orinoko:
no to wyskakuj z niego
Już niebawem, tylko dopiję ziółka :)

Raptor:
Poza tym nie bardzo wiem, o czym gadacie dziewczyny. W sumie to wolę nie wnikać, będę lepiej spał.
Dobra , zdrowa idea :)

Raptor:
Tak to się możesz moim gołębiom tłumaczyć :)
to była forma dygrsji :P nie lubie gołębi i nie umniem z nimi rozmawiać-a szkoda:)
Orinoko:
Ty wiesz "lepiej" co ja mysle i za mnie starasz sie myslec :-)
to nie jest myślenie za ciebie tylko wysówanie wniosków z twoich wypowiedzi. tam na końcu powinien być znak zapytania.

Raptor:
Mozna wiedziec jakie ziolka? :-)

Raptor:
ja też chce!!! a nie umniem-narazie:) my prowadzimy dyskusje nie kłócimy sie:)

motylek:
nie lubie gołębi i nie umniem z nimi rozmawiać-a szkoda
A one mnie wyraźnie lubią i okazują to srając na mnie jak śpię przy otwartym oknie.

Czyli Orinoko wobec niektórych ludzi "wstydzisz się" okazywać radość, lub inaczej - uważasz, że to jest nie na miejscu, bo nie poprawisz mu nastroju będąc uśmiechnięta? Może uważasz, że on będzie Ci zazdrościł, a nawet może być zawistny? A tak w ogóle, to mowa tu była o czymś innym - napisałem, że cieszy mnie szczęście innych i że wtedy też jestem szczęśliwy. Zauważyłem też, że wielu ludzi jest nieszczęśliwych bez powodu - tak po prostu mają, że wiecznie im źle. Tak - bez powodu, bo powody, które sobie wymyślają, by być niezadowolonym, dla kogoś innego są śmieszne, bardzo błahe, zupełnie nieistotne i nie mogą być powodem ciągłego niezadowolenia z życia. W takich przypadkach bycie szczęśliwym, czy nieszczęśliwym jest decyzją świadomą i kwestią wyboru.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

motylek:
to nie jest myślenie za ciebie tylko wysówanie wniosków z twoich wypowiedzi. tam na końcu powinien być znak zapytania.
Pod warunkiem, ze wysUwanie wnioskow jest poprzedzone zrozumieniem omawianej sprawy. Gdy napisalabym , ze nie jadam lodow to Ty wysunelabys wniosek- nie jadasz bo nie lubisz :-) co mija sie z prawda !

To ty im okaż swoje uwielbienie i szczelaj do nich.

Orinoko:
Mozna wiedziec jakie ziolka?
melissssa + tytoń, dla równowagi ;)
motylek:
my prowadzimy dyskusje nie kłócimy sie
Dla mnie to wygląda jak krótkie spięcie między samicami, dość częste w przyrodzie.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 161
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.