Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kto powinien byc Prezydentem ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118

Jesli bedziemy dzielic sie nasza wiedza odnosnie kandydatow, poniewaz kazdy gdzies czegos szuka, czegos sie dowie o czyms waznym przeczyta i w ten sposob buduje swoj punkt widzenia - mozemy sobie nawzajem pomoc aby wybrac przynajmniej wlasciwa osobe. Czas nagli a glosy kazdego beda istotne. Wazne by za kandydatura bylo konkretne uzasadnienie dlaczego to ta a nie inna osoba.

ja bym jednak był ciekaw coś więcej się dowiedzieć :-) może za niewłaściwego gościa trzymam kciuki ciężko rozgryźć to co się dzieje w Polsce bo nawet tragedia może mieć cel wyższy a niepotrzebnie może głosy nie odpowiedniej osobie pomnożyć

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Kris, a kto jeszcze nie jest złym bo Bronek mi nie pasi..

Wszyscy są źli, dlatego pchają się do polityki :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptor:
Wszyscy są źli
dlatego naszym zadaniem jest wybrać chociażby mniejsze zło :-) swoją drogą- gdy czasem patrze na to wszystko z odległości- jakby zupełnie nie ludzkiej postaci- to dziwi mnie ta konstrukcja świata władzy i polityki, manipulacji i ciemnogrodu raz przejawianego dwa wpajanego i chciałbym wtedy powiedzieć- idąc tym torem- zginiecie bo to zabawa w kota i myszkie gdzie wektory działań są wzajemnie skierowane absorbując energie i uwagie tymczasem kierunek jest jeden- rozwój zmaksymalizowany we wszystkich dziedzinach- bo nigdy nie znamy ani dnia- ani godziny jako ludzie jesteśmy tacy krusi- wystarczą drobne zmiany by nas zdziesiątkować- i nawet te bunkry budowane dla elit nie spełnią zadania dla rozwoju i cywilizacji- sprawią że przetrwają nieliczni a wśród nich nieliczni przystosują się do nowych warunków o ile ziemia trwale nie zmieni wyjściowych warunków egzystencji i wogule będzie to możliwe takie tam chwile słabości

Idę sę zapalić :) Coraz mniej mnie to wszystko obchodzi.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Zbyszki więcej optymizmu. Jest dobrze , będzie lepiej. Kiedyś jedna wróżka podała prognozę dla jednej partii. Cytuje - za dwa lata zaginie o nich słuch. Właśnie dobiega drugi rok. Zobaczymy czy miała rację.

wendol:
Idę sę zapalić :)
Chyba 10 metrowe cygaro :)
wendol:
Coraz mniej mnie to wszystko obchodzi.
Olala tu trzeba bodzca solidnego !

zbyszek123:
dlatego naszym zadaniem jest wybrać chociażby mniejsze zło :-)
jedna moja czesc tak samo mysli ale druga ?? masakra !

wendol:
Idę sę zapalić :)
Grunt to dobrze się zaciągać ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

http://yfrog.com/edbronekmarszalkoprezydenj

Igor:
Grunt to dobrze się zaciągać
Jak Bill Clinton, "walę, ale się nie zaciągam" :)
wendol:
Idę sę zapalić
Popieram.
zbyszek123:
dlatego naszym zadaniem jest wybrać chociażby mniejsze zło
Nie ma innego wyboru, prócz tego lub olania wszystkiego. O ile wybierając pierwszą opcję, w ogóle dalej mamy jakiś wybór. Wybór to jest podejmowanie decyzji na bieżąco spośród wszystkich możliwych konfiguracji, a nie wybieranie tego co nam podsuną, przy czym wszystko ostatecznie prowadzi do tego samego, ze względu na powiązanie układami.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptor:
w ogóle dalej mamy jakiś wybór.
mamy wybór chwilowy raz na 4 lata..wybieramy jakiegoś osobnika, który obiecuje zamki szkoda, że na piasku..a potem co? Ch**** robią, i wsumie jak by nic nie robili to jeszcze,ale tak mieszają, że aż płakać sie chce ośmieszają tylko naród..
zbyszek123:
sprawią że przetrwają nieliczni
zbyszku nie wydaje mi sie żeby oni właśnie w tych swoich bunkrach przetrwali, z tego co ja sie orientuje mają przetrwać ci dobrzy, a nasza elita no cóż to matoły!!! jeżeli mieli by przetrwać tylko ci co dbają o własne tyłki to jaki sens miała by ta przemiana?

Bunkry nie chronią przed świetlistą energią a taka zaleje Ziemię pod koniec 2012. Ja tam nie chciałbym być ubrany na "czarno" wtedy. Kiedyś sobie wszedłem w bardziej wysokie energie aby poczuć jak to będzie i wiem jak to działa. To tak jak by się mózg gotował i ten ból nie mówiąc o innych doznaniach. Głosowanie na pomniejszych kandydatów mija się z celem bo może być na końcu nie ciekawie. Poco nam następne lata destrukcji i utarczek z całym światem. Przez wojenkę z Rosją i innymi ponieśliśmy gigantyczne straty. A potem plajtują stocznie i inne duże firmy bo najważniejsze jest podsycanie nienawiści do wszystkich i wszystkiego. No ale tym się żywią czarni magowie i nie mogą inaczej bo nie potrafią.

Orinoko:
Olala tu trzeba bodzca solidnego !
Coś w stylu klapsa? :) Ja od wielu lat ludzi stymuluję i widzę, że się budzą coraz liczniej :) Teraz mogę trochę zwolnić, bo mam coraz liczniejsze wsparcie - niech teraz inni więcej z siebie dadzą :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Coś w stylu klapsa? :)
Eeee, no nieeee klapsa? BATOGI szpicruta jaka albo co !:)
wendol:
Ja od wielu lat ludzi stymuluję i widzę, że się budzą coraz liczniej :)
To ty juz weteran ! od stymulacji :)

zaczynam sądzić po raz kolejny- że nie ma na kogo zagłosować i chyba po raz kolejny- tradycyjnie już- nie oddam swojego głosu na nikogo- będzie to taki mój wewnętrzny bunt przeciw ogólnemu niby porządkowi i będe miał tą satysfakcje że nie dołożyłem się do tego stanu rzeczy który jest i z całą pewnością będzie.

Napisany przez Janusz Korwin Mikke http://iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=8153&Itemid=4 Czy Rząd - rządzi? a może tak zagłosować na kogoś kto przejawia jakieś schematy myślowe poza nadawaniem pod publike i aranżacją przedstawienia
tekst:
......Dlatego potrzebne jest stworzenie Rady Stanu – ciała, które przejęłoby od „Rządu” funkcje tworzenia ustaw – a Rząd (wtedy już bez cudzysłowu) zająłby się tym, czym zajmują się normalne rządy – czyli rządzeniem w oparciu o te ustawy. Stworzeniu tej kilkunastoosobowej trzeciej Izby Parlamentu powinno towarzyszyć zmniejszenie Sejmu do 120., a Senatu do 32. Senatorów. Ale to inna sprawa...

wiesz zbyszku on zawsze gada z sensem tylko jakby wywyzszał sie ponad wszystkich takie moje zdanie. Jeszcze nie podoba mi sie jego zydowskie pochodzenie i bycie w jednej z lóż masonskich. Mi sie wydaje że on chce coś ugrać dla siebie albo dla swojej ,,ekipy'', korwin ostatnio mnie tez zainteresował swoimi postulatami i trzezwym rozumowaniem bo miał wiecej do powiedzenia i zaoferowania niż inni kandydaci poprzez oryginalne pomysły których inni jakoś przez własne zabieganie nie poruszali. Ale i tak bede głosować na Kornela Morwieckiego legenda solidarnosci o której zapomniano, z wykształcenia fizyk, jako jeden z niewielu nie chciał miec udziału w okragłym stole, po latach 80 uzyskal bilet w jedną strone bez powrotu do polski.

Ocelot:
Ale i tak bede głosować na Kornela Morwieckiego
Przeszlosc ma ciekawa to fakt ale co on ma dla przyszlosci ? Nie za bardzo sie tez orientuje w sprawie powodzi i wprowadzenia stanu kleski zywiolowej a to o nim dobrze nie swiadczy. Dzialanie na emocjach ludzi jest moze i skuteczne ale nieadekwatne do osoby ewentualnego przyszlego Prezydenta, ktory w takich sprawach powinien miec wiedze, ze wprowadzenie stanu kleski zywiolowej pociaga za soba konsekwencje . Jednym z nich jest ograniczenie wolnosci i praw czlowieka i obywatela o czym mowi ustawa. Wytykanie "bledow" kontrkandydatow to marny sposob osiagania celu.

Jak wiesz dobrze Orinoko na kogo byś nie zagłosowała i tak wiesz ze taki kandydat sie wypnie na wyborców. I guzik go obchodzi los ciemnego ludu, jesli lud miałby siłe ogniową na rzad było by inaczej, a tak kazdy robi sobie co chce tak jak dzisiaj w tv gadali bronek juz sobie generałów powybierał, belka sam siebie chyba obsadził na szefa NBP i sie smiali ze dzieki temu co robi bronek wybrany prezydent przez 5 lat pedzie tylko funkcją przez zadnej roboty bo to co miałby zrobić już bronek komorowski załatwi do wyborów.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.