Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
witam:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118

chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??

a ja próbuej złapać pare kilogramów:)

emocja:
Lepsi sa faceci bez jaj;)
:D toż to juz do niczego zurzyte i wybrakowane:D;)

chyba że to wcale łatwe:-) jesz normalnie a po obiadku-coś słodkiego a i pózne obiadokolacje- to podstawa :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

jem normalnie(choć mi to nie smakuje) a potem jem tony słodyczy czekoladyetc..(i to mi smakuje) i ani grama nie przybywa(raczej ubywa), no cóż moze po trzydziesce

motylek:
D toż to juz do niczego zurzyte i wybrakowane:D;)
kobiety :-))))) tylko jedno w głowie :-) to tu poważny temat o tyciu leci a .... szkoda pisać :-)

to też jak najbardziej poważny temat:) baba z jajami to tak jak byś dostał 100% doładowania za free.. no a koleś bez jaj..hmmm no jak by na to nie patrzyć nie nada sie i już:P
zbyszek123:
tylko jedno w głowie :-)
podobno głodnemu chleb na myśli;)

hm- jeśli poważnie tak jest to są dwie możliwości raz-jeśli brałaś coś na odchudzanie kiedykolwiek dziwnego pochodzenia to możesz się spodziewać pasożytów dwa-nie trawisz tego- ale to po jakimś czasie może się odmienić chyba że masz tak wspaniały organizm z taką przemianą materi wtedy trzeba sięgnąć po jakieś sterydy i najlepiej do lekarza po recepte z osłoną dla wątroby i zestaw wspomagaczy witamin itd... oczywiście chemia-tylko na krótką mete

motylek:
to też jak najbardziej poważny temat:) baba z jajami to tak jak byś dostał 100% doładowania za free.. no a
a ja to widziałem - na zdjęciach :-) ochydne brrr

zawsze byłam chudzina...a tak na poważnie to rodzinne, wszyscy u nas byli do trzydziestki chudzi a potem to tak z górki choć mówią mi że ja sie wybitnie wyróżniam:) i nie tylko pod względem figury;)

zbyszek123:
że masz tak wspaniały organizm z taką przemianą materi
ja jestem wspaniała caqła:)

zbyszek123:
nie prawda bo kilogramy lecą
Jestem w tej dobrej sytuacji co motylek,wiec kalorii nie licze,jem na co mam ochote i kiedy mam ochote,na szczescie:)Jak mnie zacznie kiedys przybywac,bede uwazac ,ale poki co bede sie objadac ,smaczna nutellka;)
zbyszek123:
wiesz ja przez to przechodziłem ale urosłem wtedy :-((((( i niestety te tkaneczki tłuszczowe zapamiętują gdzie były potem chwila nieuwagi i wracają kiepsko się na zdjęciach wychodzi laski nietraktują poważnie i spodnie zawsze za długie i takie tam aż szkoda se przypominać
Masz juz to za soba ,wiec nie ma sie czym stresowac;)

motylek:
:D toż to juz do niczego zurzyte i wybrakowane:D;)
Kochana wiesz ,ze po 30-tce juz tylko sam wybrak....To sie tyczy tylko mezczyzn,bo wiesz my kobiety (jak wino):)))

To dopiero musi być wspaniałe wino po 80 latach leżakowania.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

mniam ,sama rozkosz w ustach;):D

ja po ciazy troche niezbyt wygladalam..ale teraz w sam raz tak jak przed ciaza..ale te rozstepki :(((

wszystkiego probowalam..ale coz pamiatka po synku..wazne ze on zdrowy

Raptor:
To dopiero musi być wspaniałe wino po 80 latach leżakowania
ale gdzie :-) jak pod ziemią to i za milion dolców bym nie ruszył :-)

wariateczka22:
ale te rozstepki :(((
mijają-tzn... po kilku latach sie zchodzą czy coś takiego poza tym to nikomu nie powinno przeszkadzać poradoksalnie najwiecej przeszkadza to właścicielowi tzn. kobiecie pozdro

niby schodza..ale mam 23 lata i troche mi to przeszkadza.ale nie jest tak zle..

Troszke napewno sie pomniejsza ,ale zniknac napewno nie znikna,wiem z autopsji.Mozna sie przyzwyczaic,nie patrz na nie poprostu,patrz na swoje piekno to zewnetrzne i wewnetrzne;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.