| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| witam:) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118 |
|
chcialam zapytac o moj zwiazek?czy bede ze swoim mezczyzna?czy wroce do bylej milosci mojej??
|
|
|
|||
|
chyba że
to wcale łatwe:-)
jesz normalnie a po obiadku-coś słodkiego
a i pózne obiadokolacje- to podstawa :-)
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
jem normalnie(choć mi to nie smakuje) a potem jem tony słodyczy czekoladyetc..(i to mi smakuje) i ani grama nie przybywa(raczej ubywa), no cóż moze po trzydziesce
|
|
|
|||
|
to też jak najbardziej poważny temat:) baba z jajami to tak jak byś dostał 100% doładowania za free.. no a koleś bez jaj..hmmm no jak by na to nie patrzyć nie nada sie i już:P
|
|||
|
hm- jeśli poważnie tak jest to są dwie możliwości
raz-jeśli brałaś coś na odchudzanie kiedykolwiek dziwnego pochodzenia to możesz się spodziewać pasożytów
dwa-nie trawisz tego- ale to po jakimś czasie może się odmienić chyba że masz tak wspaniały organizm z taką przemianą materi
wtedy trzeba sięgnąć po jakieś sterydy i najlepiej do lekarza po recepte z osłoną dla wątroby i zestaw wspomagaczy witamin itd...
oczywiście chemia-tylko na krótką mete
|
|
|
|||
|
zawsze byłam chudzina...a tak na poważnie to rodzinne, wszyscy u nas byli do trzydziestki chudzi a potem to tak z górki choć mówią mi że ja sie wybitnie wyróżniam:) i nie tylko pod względem figury;)
|
|
|
|||
|
|||||
|
|||
|
To dopiero musi być wspaniałe wino po 80 latach leżakowania.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
ja po ciazy troche niezbyt wygladalam..ale teraz w sam raz tak jak przed ciaza..ale te rozstepki :(((
|
|
|
wszystkiego probowalam..ale coz pamiatka po synku..wazne ze on zdrowy
|
|
|
|||
|
|||
|
niby schodza..ale mam 23 lata i troche mi to przeszkadza.ale nie jest tak zle..
|
|
|
Troszke napewno sie pomniejsza ,ale zniknac napewno nie znikna,wiem z autopsji.Mozna sie przyzwyczaic,nie patrz na nie poprostu,patrz na swoje piekno to zewnetrzne i wewnetrzne;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 118 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |