Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
11 września- POCZATEK III WOJNY ŚWIATOWEJ
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 380
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 18 | 19 | Następna strona

Wszyscy zauważyliśmy rozwój wypadków od tego czasu. Wiele wypłyneło na wierzch, wiele się zdarzyło- dziś znalazłem takie stwierdzenie jak w tytule w necie na stronie http://www.pinfo.pl/911/default.aspx jeśli nieodpali wpisać w przeglądarkie "pozytywne informacje" i wybrać z menu- 11 września ładnie szybko zwięzle krótko i na temat. ale nie w tym rzecz tu spływa łezka żal tych istnień które wtedy zgineły chce byśmy się skupili na tym co potem się wydarzyło co dziś i co jutro się wydarzy iluminaci,wojny,pandemie-świńska grypa,zamachy i przewroty,szczepienia i grozba ludobujstwa,chipy i cała reszta BO NIESTETY-11 września TO DOPIERO POCZATEK być może najwiekszej zbrodni przeciwko ludzkości KONIEC tej histori-TO ARMAGEDON być może zgodnie z przepowiedniami rządy przez 42 miesiące antychrysta tuż przed zagładą świata a potem powrót do zródła prawdy, do życia w zgodzie z naturą-ale tylko dla tych co wytrwali z własną wiarą w zgodzie z prawdą i naturą- być może 2012 rok będziezwięczeniem, kresem, armagedonem i początkiem nowego czy o to biega temat częściowo myśle, że jest kontynuacją poprzedniego mojego tematu w wersji orginalnej tytuł- "wolność a racjonalizm....dokąd to prowadzi" było pytanie-być może jest odpowiedz III WOJNA ŚWIATOWA

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Dlatego mimo, że lubię broń, to wolę jej nie używać w dzisiejszych czasach :) Jeszcze bym się skrzywdził.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Dla niektórych broń jest "fetyszem" :) Dla mnie to narzędzie, które może być użyte do różnych celów, rodzaj zabezpieczenia i argument ostateczny, którego lepiej nie używać, a tylko popatrzeć - fakt, że zdarzają się piękne sztuki :) Broni palnej nie lubię używać, bo dużo huku (i kuku) robi. Bardzo dobrze strzelam, ale nie lubię tych pukawek - strzelnica potrzebna, słuchawki aktywne... Za to z wiatrówek lubię sobie postrzelać... czasami. Jak już przy wiatrówkach jesteśmy, to polecam taką ciekawą hybrydę: http://www.bron.pl/search/bron_pl/obrona/produkty/rewolwery_keseru-38490 Lubię broń białą (zwłaszcza w celach użytkowych, ale i potrzymać miło :)), a zwłaszcza lubię broń energetyczną - mam paralizator elektryczny i mocny zielony laser, ale bałbym się go na kimś użyć, bo potrafi wypalić to i owo, a wystarczy ułamek sekundy i po oczach - nawet patrzenie z niewielkiej odległości na padający promień powoduje chwilowe oślepienie. http://www.wickedlasers.com http://www.maxior.pl/film/18553/Walka_na_miecze_swietlne Niech Moc będzie z Wami! :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Broni palnej nie lubię używać, bo dużo huku
Kup sobie tłumik :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

myśle że podstawa to lekka kamizelka dobre podstawy walki wręcz co pracochłonne zadbać o zdrowie puki można czyli warzywka i owoce-mi sie 4 kg przytyło :-( ale niebawem spale razem z toksynami jeśli pukaweczka to tylko takie keseru nikt niechce przesiedzieć 2012 rok w klatce :-) gaz-można próbować pogadać z kimś znajomym z policji-mają super choć i to dostępne bez zezwolenia jest prawie ok niebawić się w pistolety psiukające gazem bo w stosunku do gabarytów za mało efektywny i starczy tylko na kilka razy poza tym nóż sprężynowy w kieszeń i bojowy na kostke za dobrą wiatrówke łamaną czy pistolet co2 trzeba dać powyżej 600 zł ale można próbować z czymś tańszym o pistoletach warto poczytać bo zdarza się że są modele lubiące spuścić gaz( nietrzymają) a tanie wiatrówki mają zawyżone parametry i z 17 j zostaje faktycznie połowa do 12 j i dobry gwint to podstawa jak równierz w niektórych tych mega mocnych siadają sprężyny myśle że warto sprawić sobie kajdanki lub paski jednorazowe przecież niewiadomo z kim przyjdzie się hipotetycznie szarpać a są goście co porażki nieuznają można go zmiękczyć szybko i założyć dla bezpieczeństwa-nikt przecież niechce nikogo zabijać by mieć święty spokój a wykańczająca walka potrafi wyeliminować nawet zwycięzce na nawet godzinę jeśli nerwy puszczą. poza tym niezwracać uwagi pod kątem uważajcie na mnie-lepiej niepozornie wyglądać choćby tylko z miny najlepiej wyglądać godnie i bez emocji, głowa spuszczona lekko niepozornie obserwująca i unikać kontaktu wzrokowego dobrze by było poprosty pobawić się w dobrym gronie w paintball to dobra inwestycja w wiedze i emocje pozdro

Wiatrówki na CO2 nie nadają się na broń (żeby je nosić przy sobie) właśnie z powodu tego "nietrzymania", ale kwestia jest poważniejsza. Jak zostawisz nabój CO2 w wiatrówce, to ci uszczelkę zniszczy - czasem w przeciągu jednego dnia, czy nocy, a w innym egzemplarzu np. po tygodniu. Po co ryzykować wizytę w serwisie? Też kiedyś myślałem, że wiatrówka to zabawka, ale strzeliłem ze stalowej kulki do butelki po piwie (najpierw wypiłem zawartość :)) i... nic - myślałem, że nie trafiłem, bo butelka była cała i nawet nie drgnęła, ale podchodzę, patrzę, a tu dwie dziurki (na wylot) i "pajączki". Jeszcze raz polecam keseru - taki rewolwer może sobie leżeć w ciągłej gotowości, a przy wystrzale trochę huku robi - niedużo, bo to 6 mm short, ale dodatkowy efekt psychologiczny jest.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

może to i po części śmieszne ale czy nie dziwi was mobilizacja czy bardziej spis motocykli na śląskim? poza tym ten temat też wart jest dyskusji http://wyborcza.pl/1,75248,7076945,Tarcza_Obamy_zamiast_tarczy_Busha.html moim zdaniem prawda prawdą ale niepotrzebnie drażnimy niedzwiedzia http://wyborcza.pl/1,75248,7076631,Moskwa_protestuje_przeciw_uchwale_Sejmu.html

To by się zdecydowali w końcu czy będzie tarcza czy nie. Raz krzyczą tak, potem nie, a teraz znów tak. Jak chcą zrobić to i tak zrobią, tylko wpierw muszą trochę pohuśtać publiką żeby było na czym sensacje robić.

tak niedają mi spokoju te jednoślady czy coś się szykuje czyżby jakieś zagrożenie jednak w perspektywie czasu realnym było

No ale co z tymi motocyklami? Bo dalej nie wiem.

http://www.rmf.fm/fakty/?id=162250 choćby tu co nie co w dzisiejszym teleekspresie było obok informacji że na księżycu naukowcy znalezli slady wody też dobre

no właśnie tematyka mobilizacji cywilnych motocykli ciekawa rzecz gadali i w wiadomościach, faktach, wydarzeniach, chyba nawet w Teleexpressie o tym coś się będzie dziać że wojsko i policja będzie mogła z nich ,,korzystać'' ale najzabawniejsze był jeden moment tematu jakiś koleś mówi (chyba jaki wojskowy,policjant) organizujemy to na wypadek możliwych działań wojennych. coś mi się wydaje ze ten spis ewidencji jednośladów potrzebny jest im żeby wiedzieć kto go posiada i żeby go w dobrym momencie odebrać(pozbyć się). Coś się będzie dziać dam sobie rękę uciąć żyjemy w bardzo niepewnych czasach jak się tak człowiek o tym wszystkim dowie. mama mi odpowiedziała ,,e nic się nie stanie będzie dobrze(wiem że to taki gest optymistyczny na który sobie można pozwolić sam ją wprowadziłem w tematykę spisku).

ano było w teleexpresie o odnalezieniu wody na księżycu ale.... po stronie hmm nie wiem czy to dobrze pamiętam ,,po jasnej stronie księżyca'' tylko ciekawi mnie że zawsze wszystko jest po tej czystej stronie księżyca a nie po stronie znalezionych zabudować czy coś :D ah ta cenzurka

prawda lada dzień wyjrzy :-)

cyt... Podobnie, jak przy pytaniu, czy świat stoi na krawędzi trzeciej wojny światowej? .... Znawca Iranu Wojciech Giełżyński dzisiaj wie jeszcze coś takiego w którejś z gazet, że świat stoi u początku trzeciej wojny światowej, jeśli ktokolwiek podejmie jakąś niemądrą decyzję. http://fakty.interia.pl/tylko_u_nas/wywiady/news/dla-polanskiego-niewiele-mozna-zrobic,1374333 troche na temat tak przy okazji polanskiego swoj droga-niezly syf jakby tak wszyscy wyciagneli z tamtad kase z kat to daloby im do myslenia-bo choc z bledy powinien zaplacic to troszke to nie fer ze strony szwajcari

System stara się aby każdego trzymać za twarz. Polański pewnie się czymś naraził ostatnio więc sobie o nim przypomniano. A może był za spokojny. Nic nie wiadomo. Może być kozłem ofiarnym ku uciesze mediów. Czymś trzeba zajmować społeczeństwo aby nie miało poważniejszych problemów. Dlaczego Iran chwali się jakimiś testami rakietowymi. Rzecz mało interesująca. Przecież jak się ma bombkę a i kilku zdecydowanych samobójców to nie potrzeba inteligentnej rakiety tylko wystarczy względnie inteligentny pilot. Albo chwalić się że się będzie coś miało. Ostatnio nie wspominają nic o Korei Północnej. Ci też mają aspirację na bombki. Co jest przedmiotem tej gry. Kto na tym korzysta?

dobrze wiemy to kreowanie opini publicznej przecierz gdyby najechali na iran a my wszyscy bysmy wyszli protestujac na ulice mysieliby sie wycofac gdyby potencjalnie izrael faktycznie zaatakowal za aprobato pseudo sojuszników czyli rzadów panstw nato a wszyscy obywatele panstw tychze niezaakceptuja tego to w drodze silnych protestów ludnosci te rzady musialyby ustapic i sie poddac do dymisji rzad to kilkaset osób obywatele to miliony wiec musza uprawiac tak na wszelki wypadek czarna magie znaczy ze zmanipulowani palcem niekiwniemy dajac byc moze sie wciagnac w ich plany do kazdedo ognia potrzebna podpalka iskra i przyzwolenie wlasciciela gruntu tylko czy ten wlasciciel spodziewa sie jaki ogien z tego moze byc?

Potega Chin i Indii zostala stworzona przez zachodnich inwestorow w poszukiwaniu taniej sily roboczej. Politycy przyklasneli takiej strategii nie myslac przyszlosciowo. Globalizacja doprowadzila do tego, ze z wlascicielami gospodarczych podmiotow trzeba sie bardzo liczyc, bo jest ich malo na potrzeby calego swiata, a nowi nie powstana, bo nie podolaja globalnej konkurencji i kazdy kredyt na uruchomienie czegokolwiek pochlonie ich wlasny kapital, bo nie beda go w stanie splacic. Globalizacja stala sie impasem, ktory trzeba jakos rozwiazac. Globalistyczne firmy, ktore produkuja na caly swiat w Chinach i Indiach potrzebuja surowce. Dzieki zatrudnieniu milionow Chinczykow i Hindusow rynki tych ludnosciowych krajow staly sie tez bardzo chlonne. Rzady tych krajow maja niemale pieniadze z podatkow wiec inwestuja w infrastrukture. Popyt w tych krajach na surowce zaczyna byc przeogromny, bo jeszcze 25 lat temu, to byly kraje bezdrozy. Kraje Zachodu nie chca zrezygnowac ze swojego standadu zycia, a surowcow na Ziemi zaczelo ubywac w zastraszajacym tempie. Wszyscy zdaja sobie sprawe z tego, ze zyja tu i teraz, ale sa tez tacy, ktorzy mysla o przyszlosci zycia na Ziemi chocby swoich dzieci i wnukow. Wszystkich surowcow sie nie da zastapic woda i powietrzem wiec trzeba je zaczac racjonowac i dlatego przegania sie Chinczykow skad sie da. Do tego wszystkiego duzo ludzi zdaje sobie z tego sprawe, ze Ziemia to zywy organizm z ktorego wyciaga sie soki w postaci ropy i gazu. Czlowiek tez moze krwawic powoli bardzo dlugo. Krew w czlowieku stosunkowo szybko sie odradza i dlatego zacinac mozemy sie nawet codziennie. Kazda anomalie dziejaca sie na Ziemi mozna w dowolny sposob sobie tlumaczyc i opierac sie na dowolnie wybranych zdaniach. Ja mysle sama. Wiem, jak zbudowana jest Ziemia. Znam mape rozmieszczonych dotychczas wulkanow. Wiele z nich juz dawno wygaslo, a nikt nie wie, gdzie powstanie nowy i nie wiadomo czy powstanie, bo byc moze Ziemia ma juz zbyt malo gazu zeby "pierdnac". Najnowszy jest chyba ten na zimnej Alasce. Uwazam, ze ropa i gaz oraz woda maja wplyw na prace jadra Ziemi. Wyciagamy rope, gaz i wode. Rope i gaz wyciagamy w duzych ilosciach. Moze woda zastepujac ich miejsce chlodzi wnetrze Ziemi, co sie przeklada na wolniesza prace jadra Ziemi. Erupcja wulkanow prawie calkowicie zanikla i wiadomo, ze w Ziemi tworza sie puste przestrzenie, ktore sie zapadaja. Ja te dwie sprawy wiaze z wydobyciem ropy i gazu, bo wiem, ze kazde naczynie ma dno, a Ziemia jest wlasnie naczyniem. Nie wiem, jak postanowi Zachod rozwiazac sprawe z Iranem. Do Zachodu zaliczam tez Rosje, bo jej stanowisko tez zawsze sie liczy we wszelkich poczynaniach. Rosja jest uzbrojonym panstwem i Zachod musi wiedziec, czy bedzie ona chciala kogos bronic. Europejska Moskwa zdaje sobie doskonale sprawe z bolaczek panujacych na swiecie. Zle sie stalo, ze dobra Europejczykow zostaly rozprzestrzenione na caly swiat. Teraz dopiero widac zlo z tego plynace. Kazdy na swiecie chce teraz miec chate, fure i komore. Ten standard jest nawet do osiagniecia, ale do tego potrzebna jest duza redukcja populacji. W innym wypadku w wielu krajach Azji, Afryki i Ameryki Poludniowej ludzie beda musieli wrocic na ziemie. Juz 10 milionow Chinczykow wrocilo do rolnictwa. Wiadomo jest, ze na Ziemi dominuje polityka Zachodu. Ja uwazam, ze jest to dobrze i sprawiedliwie. Bledow nie popelnia ten, co nic nie robi, ale tylko z Zachodem mozna wiazac dalszy rozwoj ziemskiej cywilizacji. Izrael ma bron atomowa, ale nie ma jej czym przenosic. Izrael jest pod kontrola. To jest kraj, ktory lubi dominowac w polityce. Troche wszyscy sa zaskoczeni wynikami tej dominacji. Tym samym era Izraela sie skonczyla, a Zydzi nie moga sie z tym pogodzic wiec krzyczec beda rozne rzeczy.

http://www.youtube.com/watch?v=BAlmFRHuOEs&feature=player_embedded

prawde powiedziawszy miałem nadzieję że z tą wojną to nie ma szans choć co jakiś czas zdarzają się jakieś bączki które jak mniemam są w kierunku przygotowań jak nie organizacji do tego wydzrzenia to PR u nad społeczeństwem jedyne co cieszy to to że mimo wszystko są tak słabi iż potrzebują tej wojny by osiągnąć swój cel a w tym możemy im przeszkodzić pasowało by po raz pierwszy tak wyłapać odpowiedzialnych i adekwatnie ukarać potem zmienić w drodze referendum i prawo i konstytucje państw tak by zamiast kilometr od celu byli ci spiskowcy nad ludzkim losem setki kilometrów bez możliwości zbliżenia się o krok

To pitagorejczyków jak się dowiedziano jakie są ich cele i zamiary w ciągu jednej nocy Grecy większość wyłapali i wycieli. Teraz o takie radykalne srodki trudniej. Pitagorejczycy byli pierwszą organizacją typu masońską. Tego typu organizacje stanowią siłę zorganizowaną wokół jednego celu władza i wiedza, z tym ze rywalizują w środku o przywództwo to jest taki drobny haczyk że trochę to może plątać skuteczność. Ale reszta w stosunku do nich jest jak małe dzieci które się nie liczą bo są nie skuteczne nie zorganizowane nie zaradne nie tzeba się z nimi przejmowaćże podejmą jedną konsekwentną decyzję.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 380
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 18 | 19 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.