| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
Nie wiem w takim razie, o jaki dowod Ci chodzi? Ja nie jestem dla Ciebie dowodem. Prasa, ktora czasami o tym pisze tez nie. Strony internetowe nie. Nawet te z firmowe HAARP-a. Nie wiem, jakiego chcesz jeszcze dowodu? Kup sobie oscyloskop i wtedy stwierdzisz, czy u Ciebie w domu te fala sa.
|
|
|
Gosiu :) Nie widziałem żadnej bublikacji w żadnaj gazecie na temat tej broni. Nie znalazłem żadnaj wiarygodnej strony, na której byłyby dowody. Jak jest strona firmowa Haarpa? Oscyloskopem je wykryję? Dlaczego więc naukowcy ich nie wykrywają? Gosiu - nie mam podstaw Ci nie wierzyć, ale szukam prawdy- pytam czy masz 100% pewność o tym że ta broń działa na Ciebie? Jeśli tak to skąd?
Pax vobiscum :)
|
|
|
zastanawiam sie nad jedna rzeczą. Dlaczego sie tutaj niektórzy marnują skoro w kraju jest takie bezrobocie? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
Brat widocznie tak szukasz zeby nic nie znalezc. Uwazasz, ze jak czegos nie ma w polskiej Gazecie Wyborczej, to temat nie istnieje. Podaje Ci link do artykulu o broni HAARP w rosyjskiej PRAWDZIE. Roznych artykulow w prasie amerykanskiej i innej bylo bardzo duzo. Mam tez zeskanowany artykul z polskiej gazety "Tylko Polska". Moge Ci go przeslac.
Podaje Ci tez link do raportu Praw Czlowieka http://www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm
Wiem, ze ta bron na mnie dziala, bo nie ma innej broni na swiecie, ktora zdalnie dziala na ludzi ingerujac w ich mozgi i cialo. Mam to tez opisane. Jak chcesz, to moge Ci przeslac. Opisywalam, tez dzialanie tej broni na mnie w "Rzeczach nieznanych" na forum : http://ufo.dos.pl/article.php?sid=106 Jak chcesz to sobie poczytaj.
Pozdrawiam. Goska
|
|
|
lawin dobre pytanie - też nad tym myślę... tylko że w szerszych kategoriach...
czytam i pytam: skąd masz pewność że działa na Ciebie broń, a nie że po prostu jesteś zwyczanie na coś chora. też czasami choruję - czy to znaczy że jestem atakowany?
Kim jest Pan Cheryl Welsh?
w tym raporcie piszą że to jest mozliwe ( z czym moge się zodzić ) ale nie pisza jak to wykryć. Więc jak to wykryć??
|
|
|
W Stanach moi drodzy zawsze istnieł jeden problem jak wyprowadzić z budrzetu ameryakańskiego ogromne środki finansowe i się z nich nie rozliczyć..
Więc wymyślano bzdurne programy wojskowe, i to tak pierdołowate, że szkoda gadać na ten temat jak głupie, tak otumaniano naród amerykanski i do dzisiaj sie tak robi.
Do tego wydawano własnie ksiązki ala UFO i inne mistyfikacje robiono a cel był dość prosty kasa z budrzetu, czesc badan rzeczywiscie była sensowna a czesc niestety do kitu.
Bo jesli sie robi koszty w wysokości 20 mld $ to czym te koszty wytłumaczyć zwykłemu hamburgo zerowi, wiec aby sie nie połapał tłumaczy się mu to w niby oczywisty a zarazem calkowicie niezrozómialy sposób.
Pokłosie tego sposobu działania można zaobserwować na prerii Texańskiej, jest tam jedno z najwiekszych skaładowisk broni chemicznej w USA, tysiąc pocisków lezacych w polu, ogrodzone siatką, stróża tam znaleźć jest bardzo trudno,, podobno w ten sposób dobrze jest to zabezpieczone i malo tego to lezy pod gołym niebem.
Ochrona podatników amerykanskich przed tą bronią i to profesjonalne zabezpiecznei kosztuje podatników chyb ajak slyszałem ostatni 36 mil$ rocznie.
Boje sie Goska, ze tak jak Sugeruje Brat poprostu uległaś uprawdopodnionej sugestii w istnienie jakiejś bzdury.
Te osrodki o których tam pisza na tych stronach, to tajne labolatoria marynarki i systemy do wykrywania atomowych łodzi podwodnych - ot tylko tyle.
Pozdrawiam
|
|
|
Nie wiem co sądzić o HAARP. Ale dość ciekawe wyglądają opisy działania.
Można w to wierzyć; można być przekonanym, że istnieje; można to negować; można to uważać za absolutną bzdurę. <--- To tak samo jak w przypadku duchów, UFO, Yeti i innych zjawisk oraz zdarzeń paranormalnych bądź publicznie nie udowodnionych.
Pozdrawiam Spider-Nik
|
|
|
Brat, to co robi ze mna HAARP, to nie moze tego zrobic zadna choroba. Na przyklad wystrzelenie mnie z lozka jak z katapulty i nie upadam na podloge tylko na jakas powietrzna poduszke. Ta poduszka delikatnie sadza mnie na podlodze. Gdybym upadla na podloge z dosc wysokiego lozka, to bym sie niezle przy swojej wadze poobijala. Takich i innych przykladow moge Ci dawac tysiace. Nazbieralo sie ich przez siedem lat. Sporo ich opisalam na tym innym forum. Link Ci podalam.
To, ze Rosjanie protestuja w sprawie broni HAARP, to sprawa oczywista i ogolnie znana. Oni protestuja tylko w takich sprawach, ktore znaja. Byc moze, ze tylko to maja udokumentowane. Nie musza znac wszystkich mozliwosci broni HAARP. Myle, ze wiekszosc ludzi wtajemniczonych w ta bron, nie zna jej wszystkich wlasciwosci i mozliwosci. Nawet ci co przy tym pracuja sa podzieleni na rozne programy.
Mysle, ze wlasnie bezposrednie dzialanie na czlowieka jest najbardziej tajne.
Ten link troche mowi na ten temat:
http://www.bariumblues.com/resonance.htm
Podkreslam, nikt nie musi mi wierzyc !!!
Ja jednak uwazam ta sprawe za bardzo wazna i dlatego ja poruszam, bo czasami znajac dzialanie i mozliwosci tej broni, mozna sie uratowac nawet od smierci.
|
|
|
Gosiu - miałaś podobne przeżycie? I inne tego typu?
Dlaczego więc skoro, jak mówisz, tysiące ludzi jest nią atakowanych nikt o tym nie mówi, nikt nie słyszy? O jakiejkolwiek głupocie która istniała 80 lat temu wspomina się cały czas. O wszytkim się mówi.Ukrycie czegokolwiek na taką skalę jest
a) niemożliwe
b) nierealne
c) nierzeczywiste
Patrzę z punktu widzenia logiki - zgadzasz się ze mną?
Pax vobiscum :)
|
|
|
Ostatnio dużo myślałam o tym haarpie , ale jednak przestałam już się nad tym aż tak zastanawiać, bo jakoś żyję i mam zamiar pożyć jescze trochę w zdrowiu i szczęściu i niech spróbuje mi w tym przeszkodzić jakiś HAARP!!
|
|
|
Podobno w jedny z ośrodków zdrowia odkryto zasady dzialania tej broni.
H - halucynogenne
A - abstrakcyjne
A - absolutne
H - hipohondryczne
R - rozpowszechnianie
P - pierdołek
|
|
|
Brat Twoja logika jest prawidlowa, bo Ty nie wiesz, ze kazdy kto milby cos na ten temat do powiedzenia i ludzie by mu uwierzyli jest trzymany pod pradem [jak ja to nazywam]. Kazdego takiego czlowieka mozna zlikwidowac od razu albo mu zadac straszne tortury [wiem cos o tym], albo w najlepszym wypadku zrobic z niego wariata, bo mu pomieszaja zmysly. Szary, przecietny czlowiek przeciez nie wie od czego zle sie czuje. Od czego mu cos dolega. Idzie do lekarza, a ten moze byc pilnowany. Ja nie twierdze, ze wszyscy lekarze sa wtajemniczeni, ale wszyscy sa pilnowani i maja dzialac z ogolnie przyjetymi zasadami, czyli przepisywac leki jakie sie im dyktuje do przepisywania. Mowie o lekarzach pierwszego kontaktu. Ja sie swojego lekarza zapytalam, dlaczego przepisal mi lek o ktorym nic nie wie, bo nawet sklad nie jest podany a na rynku ten lek jest juz dwa lata. Zglupial i widzialam, ze prosi Boga zebym juz do niego nie przychodzila. Pokaz mi drugiego takiego pacjenta, ktory glosno mowi o programie HAARP i ktory doczepia sie do receptury lekow. Ludzie w lekarzy wierza bardziej jak w Bogow. Nikt nigdy ludziom nie mowil, ze od lekarza moze wyplywac zlo i zeby sie ich strzegli. Przeciez wszelkie media o broni HAARP milcza. Czasami pokazuje sie tylko jakas wzmianka, ktora do niczego nie jest w stanie ludzi przekonac. Zreszta, ile ludzi czyta na codzien gazete [ w tej chwili pisze o ludziach na Zachodzie, ktorzy od dziesiatkow lat nie czytaja nic. Wiekszosc nie moze sobie na to pozwolic i nie jest do tego przyzwyczajona. Wiadomosci maja tylko z telewizji].
HAARP przez dziesiatki lat ukrywa wszelkie badania jakie robi. Ludzie sie nim malo interesuja, bo nawet nie podejrzewaja, ze te badania i praktyki moga im szkodzic. Na tym HAARP bazuje i dziala potajemnie i bezkarnie jako program doswiadczalny.
Wszelkie nawet domysly na ich temat koncza sie najczesciej w domu wariatow i tak sie to toczy przez dziesiatki lat. Do tego trzeba dodac, ze ludziom jest bardzo trudno w to wszystko uwierzyc, bo jedni naprawde nie moga tego pojac, drudzy czuja sie tak madrzy, ze przeciez nie daliby z siebie zrobic wariata i swoimi teoriami i wplywami neguja prawde. Z punktu psychologicznego spoleczenstwa, to to wszystko jest dograne na ostatni guzik. Najwazniejsze ze dziala przez dziesiatki lat. Pozdrawiam Cie serdecznie. Goska
|
|
|
Mam tylko pytanie,z uporem twierdzisz że niszczy Cię HAARP z Alaski .Czy na falach elektromagnetycznych jest napisane że to emitor z Alaski .A może wyrzuca Cię pod sufit z Twojego małżeńskiego gigantycznego łoża w australijskim buszu parallelny emitor czątek kwarkovych-neutrino/antymaterii/elektromagnetycznych z okolic syberyjskiego Magadanu który "zaktywizowano" kierunkowo na Australię i Twój australijski dom po Twoich buńczucznych
artykulach i wystąpieniach w polskim "Superexpressie",a dokładnie w jego portalu internetowym który"obmacują"informacyjnie służby wywiadowcze i internetowe KGB/GRU/Dyrektoriatu 15. Rosjanie po prostu zainteresowali się Tobą jako ciekawym i egzotycznym"materiałem"do szybkiego ideologicznego urobienia na swój krypto-spiskowy i wraży australijskim protestanckim "Angolom" sposób,w perspektywie długookresowej - do pewnego odcinka czasu po przeprowadzeniu prób włąśnie z Tobą miałabyś posłużyć do "podziemnych"(tzw.PODZIEMNY ANTYAUSTRALIJKSKI FRONT OPORU) wrogich działań - przeciw anglosaxońskiej i rygorystycznej w swym prymitywnym konserwatyżmie i kulcie ciężkiej pracy i skromności oraz anglikańskiej tępocie od dziada pradziada Australii i jej poronionemu "zaskorupiałemu" w sensie "supernowoczesności",;w odróżnieniu od stającej się rzeczywiście teraz wszechstronnie supernowoczesną na oczach całego świata Polski, - Twojemu środowiskowemu zastałemu ustrojowi społeczno-gospodarczemu w których to byłąbyś rosyjskim"zombiee".Miałabyś zatem zostać krypto- haitańskim parapsychologicznym wysterowanym zdalnie z Moskwy przez moskiewskie służby "zombie" do siania zdalnie sterowanego fermentu w swoim australijskim środowisku.
|
|
|
japonski robot dentaku wypisujesz jakies fasmatagorie na moj temat. Swoja wyobraznie skieruj na bardziej zbozne cele.
|
|
|
Gosiu dotknęło to Ciebie?
To co mówisz zauważ tylko potwierdza moją teżę: jesli cos takieo jest możliwe i praktykowane to muszą istnieć świadkowie, ludzie którzy tego doświadczają ( Ty ) i inni, którzy powinni o tym krzyczeć. I to bardzo głośno...
Gosiu - na jakiej podstawie twierdzisz że atakuje Cię Haarp, a nie po prostu jesteś chora?
Pax :)
|
|
|
Gośka,
dobra niech Ci będzie, że cię coś atakuje, ja nie wykluczam, ze ty jesteś po prostu i najnormalniej w świecie opętana.
Objawy przedstawiane przez Ciebie jasno na to wskazują. Jednym z nich jest unoszenie się w powietrzu, czy konwulsje.
Ja zalecam Ci wizyte u Egzorcysty albo jak wskazywąl Brat u psychatry ale księdza psychiatry wiem, że Jezuici dysponują takim warsztatem, ale mam pytanie konkretne z dziedziny poruszanej prze Ciebie, gdyz nasza organizacja bada takowe przypadki jaki dotknął Ciebie:
- gdzie mamy podłączyc sondę z Oscyloskopu?
- jaki rodzaj sondy mamy zastosować?
- jaki rodzaj oscyloskopu mamy zstosować? - podaj model,
- jaki rodzaj fal mamy wykryć????
Pozdrawiamy Serdecznie
|
|
|
Ale tak z innej bajki czy słayszałas może o super tajnym programie i jeszcze bardziej wyniszczającym intelektualnie i biologicznie nasza rasę a nazywającego się:
AM - LFET,
podobno super tajny program pisali kiedys o nim w technice wojskowej ale bardzo mało,
nazywa sie to Abstrac Method looking for newe technology
|
|
|
Brat nie jestem chora, bo zadna choroba nie przyjmie takiej formy zeby na przyklad lapal mnie prad w palce u reki kiedy biore cos z polki w sklepie. Szarpniecie pradu jest az bardzo bolesne. Powtarza sie to tylko czasami i tylko na zakupach.
Igor w sprawie oscyloskopu napisze Ci osobno, bo nie ma teraz mojego meza w domu, a ja sie na tym nie bardzo znam. To on jest elektronikiem. jezeli chodzi o fale HAARP-a, to z tego co czytalam, to pracuje na roznych. W zaleznosci co robi.
Nie znam programu AM-LFET. Nigdzie sie z tym nie spotkalam. Moze to tez wchodzic w dzialanie broni HAARP. HAARP sie opiera na niezliczonej ilosci roznych programow. To przeciez jest normalne.
Pozdrawiam Panow serdecznie. Goska
|
|
|
Gośka ja na 100% wiem i wierzę Ci absolutnie, że nie jesteś wcale na nic chora i jesteś zdrowa jak przysłowiowy polski"BYK",bo znam tutaj osobiście facetów {niestety chwalę się znam tylko jednego facia}poddanych działaniu superemitera alaskańskiego "Haarp'a" na terenie Republiki Polskiej.Zniszczono im{jemu} życie, mogę powiedzieć z dużą przykrością kompletnie.Sterowano ich[jego] postawą życiową,na przykład w pewnym odcinku czasowym ich[jego]życia psychospołecznego czy też zawodowego wytwarzano u nich{u Niego} stan tak zwanego niesłychanego jak na obecną trudną polską sytuację ekonomiczną nowo-zakorzeniającego się u nas "pseudokapitalizmu",autentyczny"tumiwisizm'u"co do ich ważnych czy też istotnych kwestii na przykład zarobkowania,robienia szybkiej kariery zawodowej,posiadania konkretnej,solidnej pracy i utrzymywania tym samym ich własnej rodziny[dzieci i żony] i przy okazji wysterowywano u nich{u Niego niestety} nowe żądze,pożądliwości i uczucia,jednym słowem sztucznie prowadzono na tak zwane"manowce'"w tym zarówno nowe zainteresowania natury czysto intelektualnej(na przykład nagłe i nowe zainteresowanie trudną współczesną literaturą miłosno-psychologiczną w tłumaczeniach polskich ale bardzo trudnych autorów zagranicznych-pisarzy zagranicznych] jak i nowe a zarazem iespodziewane w swoim dziwacznym nowopojawiającym się typie; silne żądze seksualne,w tym i takie,kóre zdecydowanie dryfowały ku seksowi zboczeniowemu bądż seksowi zupełnie i kategorycznie
dewiacyjnemu.Powodowano też sztucznie wysterowywane spotkania z nowymi partnerkami seksualnymi które delikwent widzialpo raz pierwszy w swoim męskim życiu,oczywiście ciekawymi osobowościowo,bardzo atrakcyjnymi zewnętrznie czy też fizycznie i samymi (tymi kobietami) bardzo pożądliwymi seksualnie ,ale w momencie tak zwanego seksualnego "szczytowania" czy też dokładnie przed samym aktem seksulanym następowała tak zwana wielka seksulana"klapa"., nakładano na nich nagle dziwny bolesny gorset nagle pojawiającej się sztucznej wstrzemiężliwości seksualnej mimo uprzedniego erotycznego megawzbudzenia w nowodkrywanej przez tych facetów (Jego}roli,.Ogólnie wprowadzano ich w obszar indukowanego "samozapłonu" w nieznanej im (Jemu) aż do takiego, najwyższego stopnia aktywności,sferze męskiego życia seksulanego i nadpobudliwości seksualnej zupełnie bezcelowo - ponadto posłuchaj australijska Gośko gwoli szerszego wyjaśnienia, ;ta nadaktywność która to nagle u nich to się właśnie jak ów grom z jasnego nieba pojawiała,nie wiadomo zacz zupełnie skąd i po co i też dlaczego ani dla nich samych ani dla nikogo postronnego.........Ogólnie można to dziwactwo scharakteryzować następująco..." At all nobody knows both wherefore and for whom as well as what to hell! a goal thus so would have been be achieved for, my Darling....
cześć Gosiu mam nadzieje że szybko zripostujesz to istne moje powyżej przedstawione "appearance" like in the Sydney's and Australian best contemporary and ambitious theatre.Bye bye...emigracyjna Polko.
|
|
|
Gosiu, zjawisko "naładowania" elektrycznego Twojego ciała mozna wytłumaczyć naukwo. Jeśli wiele czasu przebywasz przy słupach wysokiego napięcie, monitorze czy TV to jeses podatna na to aby pokopał Cię prąd... prosty przykład: przejedź dłonią po monitorze właczonym a potem podsuń palec pod kaloryfer. I jak?
Igor - jakiej organizacji?
Pozdrowienia :) Pax :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |