| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127 |
|
mam pytanie do Ciebie jak ulozy sie moje zycie mam 28 lat a zawalil mi sie caly moj swiat zginela mi najblisza osoba w moim zycie potem zostawil mnie maz dla innej od 5 miesiecy jestem sama z synkiem i spotykaja mnie tylko przykre sytulacje cz mozesz mi powiedziec co czeka mnie w nie dalekiej przyszlosci
|
|
|
i ja o to dbam wlasnym potem to skoro tu mieszkalas to sama powinnas wiedziec ze zycie tu nie jest uslane rozami jak to przedstawiasz
|
|
|
|||
|
Ja niczego takie nie przedstawiłam, ale nie wmówisz mi ze raptownie zostałaś sama prawie na ulicy.
|
|
|
ja radze sobie z problemami sama a po ukochanej osobie mam juz tylko wspomnienia tylko ty tego nie rozumiesz i nie zycze ci zebys kiedys to doslownie zrozumiala
|
|
|
nie jestem od wmawiania ci czego kolwiek tylko ty nie wyrazaj sie o czyms oczym nie masz bladego pojecia
|
|
|
Nie wiem kobieto jak ty chcesz zadbać o swoje dziecko skoro sama z sobą sobie nie radzisz...zachowujesz się tak jakbyś tylko ty jedyna miała ciężko sytuacje... Ludzie miewają gorsze tragedie i żyją dalej...
|
|||
|
|||
|
co ty mozesz wiedziec o problemach przezyj najpierw tragedie a pozniej sie wypowiadaj
|
|
|
|||
|
ja nie potrzeboje uzalania sie twojego w obec mojej osoby a z tego co czytam co piszesz wnioskuje ze wchodzisz tu tylko po to zeby sie pastwic prostacko nad ludzmi
|
|
|
|||
|
specializujesz sie w ublizaniu i dogryzaniu ludzia wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia i chyba po to tu tylko jestes
|
|
|
Kasiu - ona na tym etapie potrzebuje tylko pocieszenia.
Mobilizacja do działania to następny krok.
Zamiast ją wyciągać za włosy z bagna, to na razie ją tylko pogłaszcz :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Darek wydaje mi się ze na pocieszanie czas już był.... chyba, ze przechodzi każdy z etapów bardzo bardzo długo...ehh wspołczuje
|
|
|
|||
|
ja nie zalogowalam sie tu poto zeby na obcych ludziach reagowac zloscia
|
|
|
Znam taką jedną, co w ciągu kilku lat nie potrafi się pogodzić z tym, co się stało, zaakceptować tego, przejść nad tym do porządku dziennego i pójść dalej - ona od kilku lat żyje przeszłością i stoi w miejscu.
Z Basią nie jest tak źle.
3maj się Basiu - będzie coraz lepiej, ale nie tak od razu, tylko stopniowo.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 127 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |