| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
co wy za pierdoły mi tu opowiadacie jakieś głupie głupoty wam we łbach.Kocopoły gasacie i już !!!!!!!!!!!!! Za robote się weście....
|
|
|
Ja wywoływalam i mi sie to udało nie radze nikomu!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Ej ale to serio nie jest śmieszne...a jak im sie coś stało..zaczynam miec wyrzuty ,że dalam im adres tej stronki...
|
|
|
witam chcialbym sie dowiedziec jak mozne je wywolac tak z ciekawosci, bo chcemy zobaczyc czy to dziala. chcemy wywolac jakiegos lagodnego ducha. jak prosze jak?? :)
|
|
|
Hmm... wiecie, forum to bardzo ciekawe miejsce.
Zarzucacie głupotę tym, którzy chcą coś wiedzieć... Przeczytajcie uważnie jeszcze raz to zdanie. Nie można ośmieszać kogoś, kto dopiero się uczy. Należy mu wiedzę przekazać. Wydaje mi się że zbyt ostro się wzyscy tutaj traktują...
Zaczynając od początku chciałbym np wiedzieć po co komuś wiedza na temat wywoływania duchów? A ściśle nie duchów ale naszego wujka - Diabła? Może dziewczyny chciały skontaktować się z duchem mamy zmarłej zaraz po urodzeniu jednej z nich? I są zdesperowane?
No tak - zarzucice mi gdybanie, ale zauważcie że zachwujecie się jak nasza wspaniała komisja :) feruecie wyroki zanim podany zostanie jakikolwiek argument.
No cóż ale nie o tym temat. Wywoływanie duchów to bajka, bo tak na prawdę duchów wywołać sie nie da. Co najwyżej wujcia Diabła, a z tym odradzałbym jakiekolwiek kontakty komukolwiek.
No cóż... bądźmy dla siebie milsi i nie wołajmy wujka kóry nas nie znosi :)
Sytuację wywływania tego wujka można porównać do ogromnego ciemnego obszaru, w którym my widzimy a wujcio nie widzi. I niestety nigdy nas nie znajdzie chyba że go zawołamy... ojjj a wtedy może nam sprawić surowe lanie...
Heh... sam się sobie dziwię że jest to takie oczywiste i proste a takie niewiarygodne i straszliwe...
Pax :)
|
|
|
Co prawda ti prawda... moglibyśmy gdybac na kazdy temat z tego forum,,, Ale przeciesz Ola i ALa wiedzą co robią i mogą inaczej pozbierać się po jakiej tragedii,a nie odrazu wywolywac duchy. Wydaje mi sie ze to była tylko ich ciekawośc... Ciekawośc, ktora nie wiadomo do czego je zaprowadziła.... może obejdzie sie nauczką.. a może i czymś innym,.,, nie możemy wiedzieć... wkacu dlaczego gdy ten temat powstał nikt nie zapyrtał sie po co chcą wywołać duchy tylko od razu zgory "TO JEST ZŁE, NIE ROBCIE TEGI ITD." I DOBRZE..ale to wczesniejsze pytanie było ważniejsze niż to ostatnie stwierdzenie
--------------Pozdrawiam-------------------------
|
|
|
Marianie... wydaje mi się że sobie nic nie zrobiły. polacy są w zdecydowanym stopniu ochrzczeni i przystępowali do sakramentów. Daje to pewnie już wielkie "fory" w konkurach z diabłem. Nie ma się co martwić... jeśli bawi się z wujkiem z głupoty to można co najwyżej dostać lanie... gorzej gdy zabawa zaczyna być świadoma... nie uwarzasz?
|
|
|
BRAT. Biblia zakazuje wywolywania duchow, chociaz sama mowi ze to mozliwe. Poprostu nie nalezy nipokoic ''zmarlych'' dusz. Mam ci podac lepsze namiary n STestamecie?
|
|
|
Master Biblia mówi o tym że duchów wywołać nie można. Podaj mi fragment gdzie mówi że można... można co najwyżej wujka diała zawołać a on nieomieszka do nas przyleźć...
Igor, z czym?
Pax:)
|
|
|
ja pieprze nigdy nie widzialam tylu pojebanych ludzi naraz wezcie sie kuzwa za robote a nie za duchy !!nie komentuja....jak to sie rodzi takie pojebane stworzenie...skad sie bierom takie gupie dzieci !?
|
|
|
Aneciu :) Skąd się biorą dzieci dowiesz się od rodziców w swoim czasie a o Tobie Twoje pękne słowa też zbyt dobrze nie świadczą... :)
|
|
|
Dziewczyny nie wywołujcie duchów!Rozmawiałam o tym z księdzem bo też chciałam to zrobić, ale on mi powiedział że to bardzo niebezpieczne-wiecie że w jedną z was może wejść ktoś i udusić?!Dziewczyny prosze nie róbcie tego! ! ! !Raz jeśli już to zrobiłyście i nic sie nie stało to bądźcie pewne że się stanie! Moja kumpoelka wywoływała i odweiedział ją duch!gdy tylko skończyła 18 lat. Nie róbcie tego.
|
|
|
Pewnie Kamilo chcesz dobrze ale nie emocjonuj się tak tym :) one już pewnie dawno z tego forum zeszły.. :) Aczkolwiek nie wiem
Pax
|
|
|
Kiedyś byłam na zielonej szkole w kołobrzegu.Poznałyśmy razem z koleżankami dość młoda kobiętę,która prowadziła ten ośrodek.Zaprzyjaźniłysmy się z nią,przychodziła do nas do pokoju porozmwiać.Moje koleżanki wpadły na pomysł,aby wywoływać duchy,ale kiedy p.Ania(właścicielka domu)usłyszała o naszym pomyśle,opowiedziała nam pewną historię.Jak była młodsza,wpadła na podobny pomysł i zabawiała się razem z kolegami w wywoływanie duchów.Brzmiało to dość niewiarygodnie ale udało się wywołać ducha o imieniu Róża z czasów drugiej wojny światowej.Od tamtej pory koledze zaczeły się dziac dziwne rzeczy.Kiedy był sam w domu włączyło mu się radio z niemiecką stacją sprzed 60 lat.Jak jadł obiad talerze same mu się zsuwały,lub drzwi do pokoju same sie otwierały itp.Było jeszcze wiele tym podobnych przypadków.W końcu się do tego przyzwyczaił,a Róża odeszła.Brzmi to niesamowicie,prawda?A jednak słysząc to od tej kobiety,sposob w jaki to opowiadała,nie można powiedzieć,że jest to zmyślone.
|
|
|
Aneciu,zastanwiam się,kto tu jest tym właśnie po_nym stworzeniem.Po przeczytaniu twojego komentarza zaczełam mieć wątpliwośc co do tej kwestii...
|
|
|
kiedys tez takie cos prubowalem . powiem wam tyle cos w tym jest.
|
|
|
ALE PRZEKRET!!! heh! dobra ale nie wnikam...może się myle... tak czytając co piszecie przypomniało mi się pewne zdarzenie.. Moja ciocia urodziła dziecko... w tej samej chwili gdy jej mama umierała... Gdy wrociła z dzieckiem do domu pewnej nocy dziecko strasznie się ropłakało... moja ciocia zerwała się z łóżka i pobieglał do pokoju dziecka.Drzwi były zamkniete a dziecko płakało coraz mocniej... nagle przestało.. i zaczeło gaworzyć i śmiać się... tak jakby ktoś przy nim był... nagle drzwi odblokowały się.Ciocia weszła do pokoju gdzie oprucz dziecka nikogo nie było.... Brrrr...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |