Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

dzieki :) nio narazie sa te cienie i patrze przez czarne okulary:) zobaczymy jak sie ułozy:)dam znac czy sie sprawdzi:)

Dziekuje Romeczku za odpowiedz .Moze wystaraczy sluchac tej piosenki ,bo ciezko to zaspiewac ,choc nie jestem calkowistym beztalenciem.

Czy uda mi się stworzyć związek z moim byłym facetem, czy lepiej tego nie ciągnąć? Czy może uda mi się poznać kogoś innego i będę wreszcie kochana?

Widzę że tu ktoś wróży;)A co powiesz o mojej najbliższej i dalszej przyszłości. Tylko nie mów mi że poznam kogoś.To moja data ur.29.04.69 Pozdrawiam :)

mada data ur sluzy mi aby stworzyc profil psyhologczny ,dzieki niemu puzniej moge przez niego przefiltrowac wiadomosci ktore oczymalem przez tarota dzieki temu moge ocenic pewne zlozone algorytmy;/ i dobrac odpowiednią odp na pytanie:) czyli jakies 30mn roboty!! więc kiedy widze takie pytanie jak twoje to zgadni moją reakcie ;/ ...Wiem niewiedzialas jak to dziala... teraz juz wiesz więc niezadawaj głupich pytan, to sie tyczy do wszyskich:)

Wina tuska

Po co ten sarkazm? My czekamy na odpowiedź od kogoś kto się na sprawie zna i chce pomóc. Nie musisz odpowiadać. Pozdrawiam

To było głupie pytanie? Chciałam usłyszeć coś innego. -Pozdrawiam

Romek wam tez nie odpowie poniewaz zostal dystyplinarnie z wolniony z posady vice prezesa od spraw wróżenia i zapomóg sercowych z paragrafu 34/12 :) ten & mowi o wykozystywaniu swoich pacjetek materialnie i tez naklaiaia ich do swoich zboczonych fantazi erotycznych!! Ps:Sprawa nadal sie toczy w sądzie moziwe z Pan Romek Xyz zostanie oczyszczony z wszyskich zazutów i zostanie ponowie przyjety do pracy :)

Wina tuska

Romek odwala kawał dobrej roboty w myśl pewnej sekretnej zasady, a specjalistą od bezpośrednich spotkań jestem ja :) Dojazd na terenie Polski gratis :D Romek z Urugwaju ma raczej daleko, a ja mieszkam w samym sercu Polski :P

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witam, moze mi pomozesz we wrzesniu wychodze za mąż, a moj narzyczony dostał powolanie, czy mi go zabiora? mamy jeszcze problemy mieszkaniowe czy sie ulożą? czy slub sie odbedzie? troszke sie boje:( pozdr

hej ja mam prosbie porsze o przepowiednie na temat mojego byłego chłopaka. Chciałabym wiedziec czy on do mnie wroci i kiedy ewentualnie by to nastąpiło? bardzo go kocham i chciałabym znów z nim byc;( prosze o szybka odpowiedz! Chciałabym tez wiedzieć co on myśli na moj temat?? ;(;(

w ogole jakos sie ostanio zle czuje:(

skolowana:
dostał powolanie
odebral wezwanie osobiscie czy ktos zaniego? jesi odebral osobiscie to troche gorzej zawsze mozna takie zeczy zalatwic u psyhologa , udac sie do stosownego wojskowego lekarza z powazną chorobą odrobic to gówno w strazy czy polici itp jesli ktos odebral zaniego too juz mniejszy problem ^^ znam kolege co juz do niego 7 lat przysylają zaproszenie ale jakos zniego niekozysta :D Pamietaj ze od 2009 dokladie niewiem ma wejsc zawodowe wojo tak ze radze sie ukrywac do tego czasu i chu. w dupe monowi ;/ Natalio eh nataio jesli napiszesz za tydzien jezcze raz tą prozbe to moze ci nawet odp narazie wydaje im sie ze niemialas co robic i piszesz jakies pierdoly ze cie nikt juz nie kocha ;/

Wina tuska

nie prawda!!! Strasznie mi na nim zalezy !!! Nie rozumiem dlaczego tak to zostało odebrane .... !!! Jeszcze raz prosze o pomoc!

madzikowa21:
dam znac czy sie sprawdzi:)
- wszyscy czekamy z niecierpliwoscia !
smutasek:
.Moze wystaraczy sluchac tej piosenki ,
- oczywiscie, ze wystarczy !
monikakok:
Czy uda mi się stworzyć związek z moim byłym facetem, czy lepiej tego nie ciągnąć? Czy może uda mi się poznać kogoś innego i będę wreszcie kochana?
- tak !
mada38:
Widzę że tu ktoś wróży;)A co powiesz o mojej najbliższej i dalszej przyszłości. Tylko nie mów mi że poznam kogoś.To moja data ur.29.04.69 Pozdrawiam :)
- zaczyna sie wspanialy okres ! Twoje zycie nabierze kolorow i zakwitnie !
wendol:
odwala kawał dobrej roboty
- Dzieki serdeczne ! Jak tam po wakacjach?
skolowana:
Witam, moze mi pomozesz we wrzesniu wychodze za mąż, a moj narzyczony dostał powolanie, czy mi go zabiora? mamy jeszcze problemy mieszkaniowe czy sie ulożą? czy slub sie odbedzie? troszke sie boje:( pozdr
- glowa do gory wszystko sie ulozy, choc podobno wlasnie teraz nasilaja sie powolania, bo musza sie spieszyc, maja czas do konca roku, potem juz tylko zawodowi... Na kiedy jest to powolanie i do jakiej jednostki? napisz mi: next.new@gmail.com
naattaallkkaa:
Chciałabym wiedziec czy on do mnie wroci i kiedy ewentualnie by to nastąpiło? bardzo go kocham i chciałabym znów z nim byc;( prosze o szybka odpowiedz! Chciałabym tez wiedzieć co on myśli na moj temat?? ;(;(
- NATURALNIE !!! jestescie dla siebie stworzeni ! Kontaktuj sie z nim ! On tez by chcial, ale nie wie jak postapic. Nie baw sie w ciuciubabke i mow prawde, wal prosto z mostu ! Bez obaw ! pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

A kiedy to nastąpi? Kiedy sie odezwie? ja juz do niego pisałam ale jak narazie nie ejst on chetny pisac ze mna:(

W imieniu nie tylko pewnie moim, dziękujemy Romku za zrozumienie i udzielone odpowiedzi.

naattaallkkaa:
jak narazie nie ejst on chetny pisac ze mna
- bardzo go zabolalo to co sie dowiedzial. Musisz go przekonac jak bardzo Ci na nim zalezy. On tez bardzo tego pragnie, niemniej jednak boi sie byc zraniony, boi sie smiesznosci. On nie ma dostatecznie duzej pewnosci siebie, wiec woli robic uniki. Dzwon do niego !
monikakok:
dziękujemy Romku
- to ja Wam serdecznie dziekuje !

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

heja Romku:) mam jeszcze pytanie jedno za ile latek moj partner wroci do polski?czy wogole? narazie widujemy sie rzadko:( stad te moje patrzenie przez czarne okularki:( dzieki :)

Romku ,podziwiam ile jest w Tobie optymizmu .Tak Cie odbieram .Mam nadzieje ,ze sprawdzi sie Twoja pomyslna wrozba,jesli zacznie sie cos dziac poinformuje Cie o tym napewno.Pozdrawiam serdecznie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.