| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
dzieki :)
nio narazie sa te cienie i patrze przez czarne okulary:) zobaczymy jak sie ułozy:)dam znac czy sie sprawdzi:)
|
|
|
Dziekuje Romeczku za odpowiedz .Moze wystaraczy sluchac tej piosenki ,bo ciezko to zaspiewac ,choc nie jestem calkowistym beztalenciem.
|
|
|
Czy uda mi się stworzyć związek z moim byłym facetem, czy lepiej tego nie ciągnąć? Czy może uda mi się poznać kogoś innego i będę wreszcie kochana?
|
|
|
Widzę że tu ktoś wróży;)A co powiesz o mojej najbliższej i dalszej przyszłości. Tylko nie mów mi że poznam kogoś.To moja data ur.29.04.69 Pozdrawiam :)
|
|
|
mada data ur sluzy mi aby stworzyc profil psyhologczny ,dzieki niemu puzniej moge przez niego przefiltrowac wiadomosci ktore oczymalem przez tarota dzieki temu moge ocenic pewne zlozone algorytmy;/ i dobrac odpowiednią odp na pytanie:) czyli jakies 30mn roboty!! więc kiedy widze takie pytanie jak twoje to zgadni moją reakcie ;/
...Wiem niewiedzialas jak to dziala... teraz juz wiesz więc niezadawaj głupich pytan, to sie tyczy do wszyskich:)
|
|
Wina tuska |
|
Po co ten sarkazm? My czekamy na odpowiedź od kogoś kto się na sprawie zna i chce pomóc. Nie musisz odpowiadać. Pozdrawiam
|
|
|
To było głupie pytanie? Chciałam usłyszeć coś innego.
-Pozdrawiam
|
|
|
Romek wam tez nie odpowie poniewaz zostal dystyplinarnie z wolniony z posady vice prezesa od spraw wróżenia i zapomóg sercowych z paragrafu 34/12 :) ten & mowi o wykozystywaniu swoich pacjetek materialnie i tez naklaiaia ich do swoich zboczonych fantazi erotycznych!!
Ps:Sprawa nadal sie toczy w sądzie moziwe z Pan Romek Xyz zostanie oczyszczony z wszyskich zazutów i zostanie ponowie przyjety do pracy :)
|
|
Wina tuska |
|
Romek odwala kawał dobrej roboty w myśl pewnej sekretnej zasady, a specjalistą od bezpośrednich spotkań jestem ja :)
Dojazd na terenie Polski gratis :D
Romek z Urugwaju ma raczej daleko, a ja mieszkam w samym sercu Polski :P
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witam,
moze mi pomozesz we wrzesniu wychodze za mąż, a moj narzyczony dostał powolanie, czy mi go zabiora?
mamy jeszcze problemy mieszkaniowe czy sie ulożą?
czy slub sie odbedzie?
troszke sie boje:(
pozdr
|
|
|
hej ja mam prosbie porsze o przepowiednie na temat mojego byłego chłopaka. Chciałabym wiedziec czy on do mnie wroci i kiedy ewentualnie by to nastąpiło? bardzo go kocham i chciałabym znów z nim byc;( prosze o szybka odpowiedz! Chciałabym tez wiedzieć co on myśli na moj temat??
;(;(
|
|
|
|||
Wina tuska |
|
nie prawda!!! Strasznie mi na nim zalezy !!! Nie rozumiem dlaczego tak to zostało odebrane .... !!! Jeszcze raz prosze o pomoc!
|
|
|
|||||||||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
A kiedy to nastąpi? Kiedy sie odezwie? ja juz do niego pisałam ale jak narazie nie ejst on chetny pisac ze mna:(
|
|
|
W imieniu nie tylko pewnie moim, dziękujemy Romku za zrozumienie i udzielone odpowiedzi.
|
|
|
|||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
heja Romku:)
mam jeszcze pytanie jedno za ile latek moj partner wroci do polski?czy wogole? narazie widujemy sie rzadko:( stad te moje patrzenie przez czarne okularki:(
dzieki
:)
|
|
|
Romku ,podziwiam ile jest w Tobie optymizmu .Tak Cie odbieram .Mam nadzieje ,ze sprawdzi sie Twoja pomyslna wrozba,jesli zacznie sie cos dziac poinformuje Cie o tym napewno.Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |