Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nie kończąca się opowieść
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 13 | 14 | Następna strona

Pomysł ten często jest urzywany na innych forach :) Poprostu chodzi o to żeby dopisywać losy bohaterów np. matka wzięła w ręce talerz... a następna osoba pisze: ...który był obrzydliwie brudny, więc.... itd. Mozecie wymyslać własnych bohaterów (nasza historia może być o UFO, Dziwnych zjawiskach itp...) 1.Nie piszcie dwóch postów pod rząd bo to bez sensu... 2.Nie stawiajcie kropki w swoich postach, w końcu to "niekończąca się opowieść" 3. Starajcie się tak kończyć post, aby następna osoba mogła też coś napisać czyli kończcie np. na "ale, więc, dlatego, ponieważ, aby, żeby" itd, itp. PS. ze względu na to że ta informacja będzie się na karzdej stronie tego tematu, dlatego informuje, że jeśli to jest strona któras z kolei np. 2,3,40 to napewno nie jest to początek historii tylko już ciąg... Ok miłej zabawy...zaczynamy: [%sig%]

...zabawił się w alfonsa i "pomógł" jej zarobić te pieniądze w najstarszym zawodzie na świecie...

...czyli w rolnictwie, cipka pracowala ciezko, orala ziemie, chodowala swinie, doila krowy swoimi podwojami, kupila nawet kombajn i traktor az w koncu zarobila na swoj kiosk z papierosami w centrum warszawy, po tak udanym zysku postanowila teraz...

..że zaora zboża dostajac miesiaczki i kupila se nowe podpaski i nowy dom...

dziwi mnie ze admin przepuscil ten temat na tym forum:P ale piszcie se dalej:)

ale po pol godzinie od zakupu domu zdala sobie sprawe ze jest tylko cipka i jak kazda cipka na swiecie potrzebuje zwyklego acz jurnego...

...faceta, którym okazał się jej niedawny alfon - Muchomorek. Sam Muchomorek jak się okazało był osobnikiem dość bogatym (chyba spadek po babci :). Mimo, iż spał na pieniądzach potrzebował baby, którą okazała się owa cipka...

...faceta, którym okazał się jej niedawny alfons - Muchomorek. Sam Muchomorek jak się okazało był osobnikiem dość bogatym (chyba spadek po babci :). Mimo, iż spał na pieniądzach potrzebował baby, którą okazała się owa cipka...

wkoncu nastala z pelniol ksiezyca strzesliwa cipka która byla w domu razem z muchomorkiem przestraszyla sie bo do domu przez okno wpadl wilkolak i chcial rozwalic cipke w pol gdy mial jol rozwalic jej cipe muchomorek wypadl z bazooką i strzelil do wilkolaka który uniknol rakiety i z wscieklosciol zucil sie na muchomorka.zabil go po czym rozwalil flaki i zjadl mu jaja nagle kupy zaslonily ksiezyc i zamienil sie w rokiego.cipka widzoc rokiego wziela sztylety kture ma po dziadku smieciarzu wbila mu je w tylek poczym uciekla do lasu.teraz cipka jest poszukiwana przez FBI za zabicie rokiego i muchomorka.nagroda 1000000000000000euro

Jezu co się zrobiło z tej niekończącej się opowieści, piszcie sobie dalej, ale ja nie pisze :P

... i żyli długo i szczęśliwie KONIEC (ja zaczełam tą opowieśc i ja ją kończe, gdyz nieco...wiecie co) HAPPY END, THE END, KONIEC, BY END I COŚ TAM JESZCZE :P

Heh... popieram :P

no coz bardzoooo zle bo Roki i Cipka stworzli genialna parke moze by cos wyszlo....jakis slubik rodzinka dzieci.... ale Molly tu szefowa pozdrawiam

pukni się :)

Dobra jak chcecie to piszcie, ale ja w tym nie uczestnicze i za to juz nie odpowiadam :P

A ja jednak proponuję to przerwać... albo zmienić temat :P

Niekończońca się opowieść, która się skończyła hehe.

heh kurde THE END !

popełnić samobójstwo przez strzał z łuku w tył głowy, późniejsze poćwiartowanie i utopienie, ten typ morderczej zbrodni jest potepiony w środowiskach inteligenckich, więc Roki wybił jej ten pomysł z głowy i zaproponował pomoc...

dzialaj w dobrej wierze :)

ale Cipka2 poszła do Rokiego 3 i ...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269
Poprzednia strona | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | .. | 13 | 14 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.