| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Chupakabra | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
|
Jeśli ktoś wie coś na temat tajemniczego zielonego zwierzątka które uwielbia pić krew niech pisze...
|
|
|
a co to za strona ? :/
Zarzuc linkiem nom i powiedz co wiesz nie krepuj sie :]
|
|
|
ja słyszałam że to biblijny wyssysacz kuz
i mam takie jego obrzydliwe zdjęcie
|
|
|
Mój kumpel z klasy (KozA miał ksywe) pojechał w Andy sobie troche poskakac i zobaczył jak go coś duzego goni nic nie myśląc wzioł nogi za pas i przyskikal spowrotem do Polski ... lecz gdy w necie poszukał okazało się że to Yeti było :D
|
|
|
jesli to sliczne zwierzatko zezarloby babke od polaka to chwala mu za to, a jak nie to moze wypierdalac do Łodzi i zrec Widzew
|
|
|
Ja też mam kolege w klasie który ma ksywe Koza. Aha i jeszcze jedno jak dlamnie to chupa nie jest wcale taka obrzydliwa :))
[%sig%]
|
|
|
Ja też mam kolege w klasie który ma ksywe Koza. Aha i jeszcze jedno jak dlamnie to chupa nie jest wcale taka obrzydliwa :))
[%sig%]
|
|
|
ta Chupakambra to poprostu zwierze kture uciekło z experymentów naukowych
|
|
|
la la la la lala to najlepsza piosenka ufo naj lepsz to straszne
|
|
|
np. włanie chupakabra ! jezu bój się człowikeu jak będe maiła nei miłe sny dizęki temu..:/
|
|
|
Chciałem Was zaprosić na forum o El Chupacabrze:
http://www.elchupacabra.fora.pl/
|
|
|
Nowiecie co Chupakabra nie istnieje chyba ,że dla durniów pa!!!!!!!
|
|
|
No wiecie, Daniela jest mšdra, (chyba tylko dla durniów) pa!!!!!!
[%sig%]
|
|
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
tak to wyglšda, kiedy NeoNazi dobierajš się do genetyki.
Czyżby to Ojciec Kierownik bez powłokiHolograficznej?
choćiaż uszy jakby wierzejskie albo nawet kurskie.
Ciekawe czy HamyRykanie wiedza co jedza w Makach Donaldach.
|
|
|
"Chupakabra jest tworem genetycznym, nie udanym experymentem. Chupakabra miał zostać stworzony jako żołnierz idealny. Miał być stworzony aby być tam gdzie człowiek nie mógł. Jego mózg miał być sterowany za pomocš fali (bynajmniej to się udało, ale nie do końca), miał żywić się krwiš i organami rannych wrogów, aby mógł przeżyć we wszystkich warunkach. Jego ciało zostało tak zmodyfikowane genetycznie że nie imajš się go kule i pociski nieprzyjaciela, ponieważ pokrywa je łuska, która odbija pociski. Wszyskie Chupakabry, a dokładnie GZ 451 P, bo taki był poczštkowy kryptonim tej operacji i póżniejsza nazwa "żołnierzy doskonałych" zostały zniszczone na skutek nieposłuszeństwa wobec swoich twórców, zaczęły rozumować, gdyż w ich mózgu zostały umieszczone embriony ludzkiego mózgu które zaczęły powoli przejmować kontrole. GZ 451 P zaczęły same myleć i przechytrzać swoich twórców. Gdy zorientowano się nazkazano wybić wszystkie stworzenia bardzo wysokš dawkš pršdu prosto w serce (które również nie było zwykłe, podobnież zostało przejęte od "obcego" i dodatkowo specjalnie zmodyfikowane) przeprowadzonš przez specjalne przewody. Wielu naukowców wtedy poniosło mierć gdyż GZ 451 P wiedziały że czeka je zagłada i broniły się. Podstęp naukowców się nie udał. Następnie została przeprowadzona potajemna expedycja w kosmos w celu "usunięcia" zwłok GZ 451 P z naszej planety, lecz nie wszystko poszło zgodnie z planem. Niektóre GZ 451 P nie zostały do końca zniszczone, ponieważ do tego je stworzono - wytrzymywanie w najgorszych warunkach. Jeżeli dobrze mi wiadomo zniknęła grupka trzech GZ 451 P. Do tej pory nie odnaleziono ich zwłok. Chupakabra zostały tak zaprojektowane aby w czasie pokoju zywić się krwiš zwierzšt gdyż nie mogš ustalić kto jest wrogiem, a kto naszym sojusznikiem. W razie konfliktów zbrojnych i wojny wszyscy powinnimy czuć się w niebezpieczeństwie ponieważ zostanie obudzona ich prawdziwa natura, natura jakš majš zaprogramowanš..."
Text został zapożyczony z ksišżki "Tajemnice żołnierzy idealnych i niewyjanione zjawiska"
|
|
|
Wydaje się to jak scenariusz jakiego horroru. Na Discovery jeden kolo podobno postrzelił Chupe, a ta spieprzyła w las. Poza tym skad taki pomysł że Chupa ma być eksperymentem genetycznym?? Resident Evil sie za dużo autor tej ksišżki naoglšdał.
[%sig%]
|
|
|
hmmm skad mash to zdjęcie? naprawde wierzysz ze to istnieje ? :) | pozdrawiam Goka
|
|
|
Oczywicie, że ten łysy kot istnieje :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |