Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wypowiedzi Masonow
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 119

Wypowiedzi masonów: "Narody katolickie muszą być starte na proch przez narody protestanckie." (Anonimowy mason do kardynała Pitry, 1889) "My, masoni, musimy obalić i pokonać katolicyzm całkowicie." (Biuletyn Wielkiego Wschodu Francji, 1895) ". . . znikną narody i religie, powstanie jedna ojczyzna, jedna wiara, życie szczśćliwe na ziemi." (Żyd Heinrich Heine, wierszokleta w Niemczech, mason, 1842) "Nadszedł już czas na rozpoczęcie bezwzględnego niszczenia wszystkich dotychczasowuch odrębnych państw i królestw, na zniesienie wszystkich religii, ma się rozumieć, za wyjątkiem talmudycznej, i na ustanowienie na całym świecie jednego państwa żydowskiego, w którym naród żydowski będzie żywiołem panującym, i w którym będzie obowiązywała tylko jedna religia, mianowicie żydowska." (Z manifestu Wszechświatowego Związku Żydowskiego, Paryż 1890) "Proklamujemy republikę światową, skasowanie granic, istnienie jednego, jedynego prawa: prawa człowieka, które ogłosili nasi chwalebni poprzednicy Wielkiej Rewolucji." (Hiszpa?ski mason Lozano na światowej konferencji masońskiej w Rzymie, 1914) "Pojęcie ojczyzny jest przestarzałe. Musi być zastąpione przez Ojczyznę światową, rzadzoną przez organ w rodzaju Ligi Narodów. Dzisiejsza Liga Narodów składa się wyłącznie z Braci, czyli masonów, którzy rozumieją, że nacjonalizm się przeżył." (Eksplika Kongresu Maso?skiego w Belgradzie, w związku z przyjęciem Niemiec do Ligi Narodow, 1926) "Jeżeli mamy być szczerzy wobec samych siebie, przyznajmy, że zaangażowaliśmy się w rozmyślny, wspierany i skoncentrowany wysiłek dla wymuszenia ograniczeń wobec suwerenności i niezależności suwerennych i niezależnych państw.” (Arnold Toynbee w odczycie dla maso?skich przywódców podczas tzw."Czwartej Konferencji Instytucji dla Badań Naukowych Stosunków Mi?dzynarodowych", 1931) "Musi powstać jedna wiara i wspólne prawo dla ludzi . . . Główną bitwą jest bitwa o wychowanie." (H.G. Wells, "Experimenting in Autobiography",1934) "Misją Amerykanów jest zniszczenie państw narodowych" (Robert Strauss-Hupe w piśmie masońskim "Orbis", 1945) ". . . nie będzie wojen między narodami, gdyż nie będzie narodów." (Mason James Burnham, "Walka o świat", 1950) "Gwarancją istnienia Polski może być tylko rząd światowy oparty na nadchodzącej ciwilizaji Nowej Ery." (Melchior Wańkowicz, "Polacy i Ameryka", Londyn 1953) ". . . społeczeństwo polskie powinno stopniowo rezygnować z zasad suwerenności państwowej na rzecz struktur Europy . . . eksponowania swojej dumy narodowej, winni krytycznie odnosić się do tradycji narodowej i ograniczać jej rolę w wychowaniu, zwłaszcza w kształtowaniu postaw młodego pokolenia." (Kazimierz Wójcicki, redaktor "Życia Warszawy", 1991)

Reptoid wcale nie fantazjuje. Jego opisy przyblizaja rzeczywisty stan planety i jej sytuacje miedzyplanetarna. Planeta Ziemia do niedawna byla istnym Ciemnogrodem. Transfer technologii nastapil i tak zbyt szybko, az mamy sytuacje, w ktorej technologia obecnie mozliwa, jest nie do pomyslenia dla ludzi. Mowilismy tutaj o zmianach skokowych i rzeczywiscie, dzieci obecnie sa juz gotowe nie tylko na Pyzy. Wiele z nich sie ukrywa ze swoimi mocami, zeby nie wpasc w szpony przerazonych Dziadkow (takich jak nasz ukochany Wendol, ktory woli Men In Black), zeby mu X-Meni domu nie zburzyli i nie wprowadzili Gospodarki Planowej. Nasza planeta jest tak przebogata, ze tylko biedne umysly ja ograniczaja do rytualnej sciezki z wlasnej woli, co daje im poczucie dobrze zorganizowanego dnia i zycia. Nie mozna im tego zabronic. Zwykle takie osobniki udaja, ze nie obchodzi ich wszechswiat. Ma to swoje plusy o tyle, ze zapewniaja swoim dzieciom dobry grunt. Szaleni naukowcy i X-Meni lokuja sie w sektach i nie dbaja o swoje dziatwy. Mylenia czegos tam z choroba tez nie unikniemy z racji biznesu farmacetykow. Wlasnie zwykle Draco sie zajmuja falszowaniem informacji, by czerpac z tego zyski. Rasy bardziej Andromedianskie nie maja ochoty nawet polemizowac z nauka i maja glebokie przekonanie o zyciu we wszechswiecie. Osoby uznajace sie za ludzi wola polskie seriale, brrrrr. Uznawanie sie za kogo sie chce wzielo swoj poczatek z homoseksualizmu, z wolnego rynku, z psychoanalizy, z buddyzmu, z Salvadora Dali ;{}{ Okey, trzeba tez uwazac na arystokratyczne Draco I Rzedu. Sa oni uwaznie sledzeni i pilnowani przez Adromedianskich paparazzi i wywiady, ktorzy zmuszaja ich do bardziej okazalych gestow na rzecz spoleczenstw. Tutaj wlasnie gramy o zycie i wkraczamy na zrodlo konfliktow rasowo-klasowych. Zlosliwosciom nie ma konca, lecz trzeba rownowazyc sily i mimo wyraznych roznic w stylu zycia podejmowac starania o wspolprace.

porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo.

A co to znaczy, że Wendol woli Men in Black, bo jakoś nie rozumiem dygresji? Piszesz bez sensu, bo sam jestem Wędrowcem, nie ukrywam tego, jak i swoich mocy. Niby zaglądasz na to forum, ale widocznie czytać nie umiesz. Naucz się słuchać i pytać, zamiast sama coś wymyślać na czyjś temat. I co to są X-Meni? Chodzi o tych z filmów dla dzieci?
examina:
Wlasnie zwykle Draco sie zajmuja falszowaniem informacji, by czerpac z tego zyski.
Ty Draco jesteś?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wrona:
Proklamujemy republikę światową, skasowanie granic, istnienie jednego, jedynego prawa: prawa człowieka, które ogłosili nasi chwalebni poprzednicy Wielkiej Rewolucji." (Hiszpa?ski mason Lozano na światowej konferencji masońskiej w Rzymie, 1914)
Marksizm jest najbliższy nordyckim tajemniczym aliensom - Ummitom z Wolfa 427. W "Manifeście Komunistycznym" Karol Marx i Fryderyk Engels zrównali komunizm z powszechną demokracją.Rewolucja komunistyczna jest najbardziej radykalnym zerwaniem z tradycyjnymi stosunkami własności- wtedy dopiero ludzkość może grać o swoją stawkę największą - wygraną społeczną w zainstalowaniu na Ziemi powszechnej demokracji. Najbardziej typową cechą komunizmu jest zanik własności prywatnej. W procesie ludzkiej ewolucji komunizm w Rosji wiązał się z dążeniem tego kraju do ustanowienia komunistycznego rządu światowego. Ummo w dążeniu do świetlanego komunizmu doceniają w tej ukierunkowanej transformacji rolę czynnikow duchowych( w tym programowania "prapsycho" i wiary religijnej)oraz wzrostu moralności poszczególnej jednostki i całego społeczeństwa co wpływa na harmonię rozwoju człowieka ze zbiorową świadomością kosmiczną ./ Obcy nordyccy z Ummo zwracają uwage na globalne poczucie równości w kontekście zasobów Ziemi i jej ekologii.Chodzi o sprawiedliwość społeczną, w tym rozwiązanie grożnego problemu zatrucia środowiska naturalnego,czystą wodę ,zdrową żywność, rozsądną nie rozbuchaną konsumpcję, rozsądny handel i politykę innowacyjno-przemysłową, zagadnienia "dangerous toxic wastes" typu nie rozpadnięty cżąsteczkowo pluton z elektrowni atomowych oraz wielką odpowiedzialnośc światową wielkich transnarodowych korporacji.

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

Niezła była afera w USA w latach 50-tych, gdy w gazetach napisali, że u kosmitów panuje komunizm, jako najbardziej korzystny ustrój. Z braku lepszego porównania, dla uproszczenia ktoś to nazwał w ten sposób. Ja powiem tylko, że kapitalizm i związana z nim ekonomia blokuje prawdziwy rozwój, bo robi się tylko to, co przynosi bezpośrednie korzyści finansowe i nie narusza obecnego systemu redystrybucji środków. Ten system staje się coraz mniej wydolny, a reguły ekonomiczne nie pozwalają na wprowadzenie ciekawszych rozwiązań. Chyba tylko jakaś globalna katastrofa umożliwi zmiany. Mi osobiście jest dobrze w tym systemie, nie narzekam na brak pieniędzy, ale w sumie model życia niewiele się tu zmienia, a tylko przybywa coraz bardziej zaawansowanych technologicznie zabawek. Tu się musi zmienić mentalność ludzka na skalę globalną, i to się dzieje, ale stojący na szczycie piramidy beneficjenci tego systemu będą go bronić. http://dzentelman.com/archives/2006/08/06/patrycja-grzegorz-markowscy-kolysanka-dla-nieznajomej/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Bogactwo dla wszystkich

Vedol ty jestes typowym internetowym wampirem i wampirycznym konformista, ktory lubi sie wtulac w lozeczko coreczek. Fuj.

porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo.

Jak zwykle próbujesz robić uniki i bzdury wypisujesz. Piszesz coś bez sensu, zaśmiecasz wątki bezmyślnymi tekstami, a jak ktoś próbuje rzeczowo z Tobą porozmawiać, to uciekasz. Nieładnie nie odpowiadać na pytania, a zamiast tego dalej bzdury pisać. Ponawiam pytania:
wendol:
A co to znaczy, że Wendol woli Men in Black, bo jakoś nie rozumiem dygresji? Piszesz bez sensu, bo sam jestem Wędrowcem, nie ukrywam tego, jak i swoich mocy. Niby zaglądasz na to forum, ale widocznie czytać nie umiesz. Naucz się słuchać i pytać, zamiast sama coś wymyślać na czyjś temat. I co to są X-Meni? Chodzi o tych z filmów dla dzieci?
Czekam na odpowiedzi i wytłumaczenie Twojego toku rozumowania. O ile oczywiście można określić to, co robisz tym słowem. Już Ci kiedyś tłumaczyłem, że jeśli chcesz być traktowana poważnie, to musisz brać odpowiedzialność za swoje słowa, a nie paplać co Ci ślina na język przyniesie. Jeśli zamiast dyskutować (np. odpowiedzieć mi na pytanie) będziesz dalej sobie jaja robiła, to będę kasował Twoje wypowiedzi nawet nie próbując się do nich odnieść, skoro sama nie przywiązujesz do nich wagi, tylko traktujesz jak śmieci, których sensu nie próbujesz nawet uzasadnić. Tym razem to było już ostatnie ostrzeżenie.

Vedol, mozesz sobie kasowac wypowiedzi. Jestem jedyna osoba na forum, z ktora nie mozesz poswinic na heteroseksualne tematy, wiec sie nie stosujesz do ogolnie przyjetych norm postepowania z drugim czlowiekiem w relacji do mnie. Przestan sie unosic emocjami. Nurtuje mnie, dlaczego sie rozstales z zona, i tyle, a ponadto wylegujesz sie na lozeczku swoich coreczek i piszesz, ze tam jakies fluidy pozytywne wachasz, wiec bardzo mnie to zniesmaczylo.

Raz kilka lat temu u teściów na wsi padłem po imprezie w dzień na łóżeczku małych i ojciec zrobił mi fotkę, bo błogi miałem wyraz twarzy jak spałem. Jak Cię coś nurtuje, to zadawaj pytania, zamiast bzdury pisać. Z żoną się nie rozstałem - po prostu nasz związek osiągnął głębsze stadium rozwoju duchowego :) Nie śpimy ze sobą, ale bardzo lubimy się przytulać :) Masz jeszcze jakieś pytania, których nie zadałaś i coś Cię jeszcze nurtuje? :) Odnośnie Twojego postępowania na forum, to było kilka wątków, w których użytkownicy wyrażali dezaprobatę dla Twojego postępowania. Kilka banów od Admina też dostałaś. Poprawiłaś się i już przynajmniej nie śmiecisz rzucając seriami jakimiś obrazkami po tematach, ale nadal nie odpowiadasz na pytania i bzdury wypisujesz. I na jakiej podstawie uważasz, że unoszę się emocjami? :) Pamiętasz test na inteligencję emocjonalną, który kiedyś na forum umieściłaś, swoje i moje wyniki? Pamiętam, że twierdziłaś, że ja oszukuję - widocznie sama masz skłonności do czegoś takiego. Ja dziecinko nie kłamię i nie mam nic do ukrycia, bo to przecież bez sensu - prawda i tak kiedyś na jaw wyjdzie, a udawanie czegoś to wprowadzanie kogoś w błąd i strata czasu dla wszystkich. Znając prawdę można pójść dalej. Już Ci mówiłem, abyś słuchała ludzi i zadawała pytania, zamiast coś insynuować.

rosomak:
Nie chodzi mi o ingerencje w sprawy Ziemi ale, tak jak napisałeś, konflikt bezposredni pomiedzy szarakami a nimi.
masz poniżej pełną odpowiedż obrazowywującą ukłąd sił w Ukłądzie Slonecznym: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_humanfree02a.htm Andromedianie lub Andromedzi... 1)Jedna z najpotężniejszych ras Kosmosu.Żyją w widmie światła zatem ich transfer w "Hyper-lights{hiper-świetle}" z ich galaktyki odbywać się może w ułamkowych sekundy. 2)Są wiernym odzwierciedleniem wyobrażenia o Aniołach.Stoją tak wysoko w ewolucji, iż nie posiadają już ciała fizycznego.Śą to byty stanów lekkich energii.W mitologii myleni byli z "uskrzydlonymi Bogami". 3)Przybierają formy cielsene na drodze samo-zmagnetyzowania się energii świetlnych.Niczym się już nie odżywiają. Żyją z energii "Prona" ,co oznacza "z wiecznej prawdy". 4)Jako nasi przysłowiowi "Angels" (Aniołowie) mają pod opieką całą naszą cywilizację. 5)Posiadają zacumowany w naszym Układzie Słonecznym "statek-matkę" wykonany z superczarnej materii. Niekiedy zacumowywuje on potajemnie w naszej stratosferze.Przy wewnętrznym rozkazie : "rozświetl się" - "Matka" uzyskuje jasność 10.000 razy większą od naszego Słońca. 6)Matka nosi nazwę "Miria Amour" - srebrne światło. Statek posiada jako nierozlączną część swojeje samo-technologii samomaterializowujących się na żądanie "wojowników" powstających z kwantów światła.Moc okrętu-matki: a) zdmuchnięcie kontynentu ziemskiego do poziomu głębokości najgłębszego dna Oceanu. b) możliwość rozkołysania Ziemi w jeje spiralnym ruchu orbitalnym tak by wytrąciłą się z dotychczasowej orbity. 7)Powody obecności i zacumowania"Miria Amour": a)spadek najwyższych form samoświadomości gatunku ludzkiego. b)związek z przemagnesowieniem 2012. c)z powodu istnienia innych obcych ras na Ziemi nie wypełniających szczytnych celów i ideałów najwyżej stojących w hierarchii Andromedian. 8)Przybywają zatem by jeszcze raz ogłosić nam tak zwaną"bożą prawdę".

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

Nie macie pojecia ilez nowych patentow powstaje co roku w kazdym panstwie, az nie mozna w to uwierzyc tak latwo. W stosunku do ilosci mieszkancow Luksemburg jest na pierwszym miejscu, lecz tak ogolnie to Japonia. To jest wprost jakis cud i istne zwiastowanie przejscia z Eonu Biernych Ryb do Eonu Wodnika, ktory charakteryzuje sie tym, ze wylewa jak Nil z pomyslami. Salvador Dali namalowal w 1944 taki obraz, w ktorym na niebie frunie ryba, a z jej ust wyskakuja wielkie tygrysy i leca na naga kobiete, ktora lezy w wielkiej przestrzeni mozliwosci abstrakcyjnych figur.
http://www.daliart.com/index_files/dali.jpg This oil painting was executed by Salvador Dali in 1944. http://www.daliart.com/index_files/dali.jpg

Reptoid:
7)Powody obecności i zacumowania"Miria Amour": a)spadek najwyższych form samoświadomości gatunku ludzkiego. b)związek z "przemagnesowieniem" naszej Planety w 2012. c)z powodu istnienia innych obcych ras na Ziemi absolutnie nie wypełniających szczytnych celów i ideałów najwyżej stojących w hierarchii ultramoralności kosmicznej Andromedian.
Największym problemem w okresie przejściowym czyli do 2012 jest zwolnienie do zastosowania publicznego przez Rząd USA wszystkich wynalazków dotyczących tzw/"wolnej energii", bowiem w końcu 2012 może okazać sie iż po "przemagnesowieniu"Ziemi przez kilka miesięcy w sieciach elektroenergetycznych nie będzie żadnego ruchu elektronów od plusa do minusa(od"+"do"-")czyli nie będzie po prostu prądu.energię będziemy musieli zgodnie z sugestia,i Andromedian z próżni a więc w oparciu o wynalazki Nicoli TESLI.
examina:
Nie macie pojecia ileż nowych patentow powstaje co roku w kazdym panstwie, az nie mozna w to uwierzyc tak latwo. W stosunku
Rozwinąłęm zatem w postaci tej skromnej dygresji drobny acz wspaniały wątek o ludzkiej wynalazczości przedstawiony tutaj przez ukochhaną Examinę.

wendol:
Niezła była afera w USA w latach 50-tych, gdy w gazetach napisali, że u kosmitów panuje komunizm, jako najbardziej korzystny ustrój. Z braku lepszego porównania, dla uproszczenia ktoś to nazwał w ten sposób.
PLEJADANIE 1.)Pochodzą z ""cluster" a gwiazd zwanego Plejadami.Z 7 gwiazd w Konstelacji "Taurusa".Dokładnie Plejadanie pochodzą z układu solarnego wokół Taygety.9 planet kręci się wokół Taygety, z których cztery są zamieszkałe. 2.)Rodzimą planetą to ERRA o niższej grawitacji niż Ziemia.Dzień na ERRZE to 6/10 i trochę mniej dnia ziemskiego, 3.)Są miliony lat dalej w ewolucji niż my.Nacisk na rozwój duchowy/ Kontrolują swoje zdrowie przy pomocy psychiki.Przeciętna zycia Plejadanki / Plejadanina to 700 lat.Przesyłają myśli na ogromne odległości do innych galaktyk, w tym do Ukłądu Słonecznego. 4.)Na ERRZE żyje tylko 400 milionów Plejadan.Nie ma wojny, głodu ani chorób jest supertechnologia i wielki rozwój duchowy.Panuje komunizm. 5.)Porozumiewają się telepatycznie zatem odpada zjawisko nieuczciwości. 6.)ERRA jest sanktuarium ekologicznym bez wielkich miast jak u nas na Ziemi. 7.)Produkcja skoncentrowana jest na innych niż ERRA planetach by nie naruszać równowagi ekologicznej planety bazowej. 8.)Atmosfera ERRY jest pod stałą kontrolą pod kątem ilości tlenu wydzielanej przez biomasę. 9.)Wysoka Rada jest naczelnym organem Plejadan i składa się z najwyżej mentalnie i duchowo rozwiniętych członków społeczności. 10.)Celem działąń w stosunku do ludzkości jest między innymi w perspektywie nasza ekspansja poza Układ Słoneczny i utworzenie przez nas cywilizacji opartej o zasady "Saalome" ("Pokój we Wszechwiedzy").

wendol:
Niezła była afera w USA w latach 50-tych, gdy w gazetach napisali, że u kosmitów panuje komunizm, jako najbardziej korzystny ustrój. Z braku lepszego porównania, dla uproszczenia ktoś to nazwał w ten sposób.
PLEJADANIE 1.)Pochodzą z "cluster

Jeśli chodzi o Plejadan (czy innych Nordyków), to gorąco polecam tą wspaniałą książkę: http://wendol.cba.pl/books/polecane/misja.pdf

rosomak:
rosomak:
Reptoid, skąd Ty czerpiesz takie informacje-Dla mnie to jest czyste SF- co nie oznacza że nie może być prawdą żeby uprzedzić Twoje zjeżenie się ; )
inna rasa kosmicznych Nordyków z "UNITED SPACE FEDERATION" : PROCYANIE z Procyona. Cele obecności Procyan na Ziemi: a.) animowanie oporu przeciw "KORPORACJI"ras smoczych, gadzich, DRACO (z gwiazdozbiorów Bootes Cantauri, Altair Aguilly, Alpha Draconis, Rigel Oriona i Siriusa - B.) b.) kształtowanie wśród ludzi wielopłaszczyznowej świadomości kosmicznej. c.) MIND IMAGERY : używanie holografii i obrazów w mass-mediach, nośnikach reklamowych i w internecie do przekształcania zbioro- wej świadomości ludzkiej. d.) "dolewanie oliwy do ognia"w eksplozyjnym rozwoju internetu światowego łamiącego kłamstwa i monopol informacyjny DRACO . e.) stałe monitorowanie knowań "KORPORACJI" . Procyanie są to Nordycy z Rigela (Rigelianie), ktorzy uciekli przed Reptoidami i współdziałającymi z nimi Szarakami do gwiazdozbioru Procyona, gdzie ponownie "zre-startowali"swój rozwój cywilizacyjny. Procyon to gwiazdozbiór który odalony jest od Ziemi o 11,4 lat świetlnych. Dewiza Procyan z Procyona - Najlepszą metodą walki z rasami wężowymi i reptoidalnymi jest coraz szybsze windowanie swojej świadomości indywidualnej i moralności na wyższy poziom

Tajemnice niemieckich technologii i lotów na Marsa, Księżyc oraz do konstelacji Aldebarana. Grudzień 1919 - zebranie towarzystwa Thule, ludzi DHVSS i VRIL w domku leśnym w Ransau koło Berchtesgaden.Obecne były dwa kobiece media Maria Orsic oraz hypermedium germańskie - SIGRUN. Aldebaran przesłał telepatycznie szczegółowe plany niezbędne do budowy statku z napędem hyperprzestrzen- nym/ Aldebaran jest oddalony o 68 lat świetlnych od Ziemi i leży w gwiazdozbiorze BYKA. 500 milionów lat letmu Aldebarani zaczęli kolonizować podobne do Ziemi planety w otaczającym ich Kosmosie.W naszym systemie pierwszą skolonizowaną planetą była Mallona(znaną też pod innymi nazwami Marduk. Mardek czy też Phaeton w Rosji). Potem skolonizowali Marsa, gdzie pozostałością po ich bytności są miasta z piramidami sfotografowane w 1976 przez sondę Viking. Wtedy też ludzie Aldebarana pierwszy raz odwiedzili Ziemię. Aldebaranie stanowili kastę rządzącą państwa Sumerów osiedlonych w Mezopotamii na terenach obecnego Iraku. Język aldebarańśko-sumeryczny dżwięczy jak niezrozumiały niemiecki dialekt z uwagi na podobną częstotliwość dżwięków wymawianych słów. Wiedza techniczna Aldebarana oparta jest na "implozji" - w odróżnieniu od obecnej człowieczej, na prymitywnych wynalazkach opartej i na szatańskich technologiach eksplozyjnych rozwijanej myśli "eksplozyjnej"(Niemcy w 1919 roku wykryli te kanony nieznanej wiedzy, znane pod nazwą wysokich dżwięków - Monochordu) Za pomocą Monochordu i rozwiniętych technik "implozyjnych" udaje się dotrzeć do obszaru antymaterii i pokonania siły grawitacji(ciążenia). W 1922 zbudowano pierwszy spodek latający o napędzie implozyjnym. Ważnym elementem było w nim wytworzenie rotującego pola elektromagnetycznego. W 1934 jeden z licznych konstruktorow spodków latających, Viktor Schauberger został wraz z najwyższymi przedstawicielami Towarzystwa Vril przyjęty przez Hitlera. W tym samym spotkaniu uczestniczył Prof.Dr.W.O.Schumann, pod którego kierunkiem w końcu 1934 powstał następny spodek latający w zakłądach ARADO w Brandenburgu. Boże Narodzenie 1943.Ważne spotkanie towarzystwa VRIL w Kołobrzegu(Kolbergu).Obecne były znowu transcedentalne żeńskie media germańskie Maria i tajemnicza SIGRUN.Rozpoczęto przygotowania do podroży niemieckiej ekipy na Aldebarana. 2 Stycznia 1944, ustalono pomiędzy Hitlerem , Heinrichem Himmlerem. Kunkelem(VRIL-Gesellschaft) i Prof.Dr Schumannem(VRIL-Gesellschaft) lot jednego z wielu skonstruowanych w czasie wojny spodków latających. a mianowicie VRIL-7 o nazwie "ODIN" ustalonym przez media transcendentalne kanałem hyperprzestrzennym zmiennowymiarowym ku konstelacji Aldebarana. W kwietniu 1945 VRIL-7 ponownie wystartował do Aldebarana. VRIL-7 osiągał prędkość 50.000 km/h w atmosferze i 100.000 km/h poza Ziemią. Posiadał napęd antygrawitacyjny oparty o zasadę przeciwbiegu zgniatających się tzw "Lemniskate".Powstawał efekt narastającego dynama elektrycznego, wytwarzający "O(zero)-pole", w które wsysany był stopniowo pojazd.Pojazd posiadał przy tym osobne , własne pole grawitacyjne by zapewnić niezbędny komfort lotu jego załogantom. Pojazd VRIL-7 wcześniej lądował na Księżycu i na Marsie.Ogólnie przy jego konstrukcji zastosowano między innymi wynalazki Nikoli Tesli oraz powrócono do koncepcji uczonego brytyjskiego z XVII wieku Harveya. Aldebaranie prócz konsultacji przy budowie niemieckich spodków latających pomagali też w czasie drugiej wojny światowej Niemcom w budowie nowych napędów podwodnych U-Bootów czyli podwodnych UFO mogących rozwijać pod powierzchnią wody aż 300 km/h(łódż podwodna w kształcie jaja). Markabińczycy czy Markaberzy(Aldebarani) asystowali też przy niektórych doświadczeniach naukowych w czasie prób spodków latających i rakiet w Peenemuende koło Świnoujścia.

W tym filmie można sobie o tym posłuchać i pooglądać: http://video.google.pl/videoplay?docid=-8291386537788537096&hl=pl

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

świetne filmy na stronie ktorą podałeś, warto w tym miejscu nadmienić o testowanym od kilkunastu lat tajnym germańsko-nordyckim spodku latającym wyprodukowanym w ko-oprodukcji szwedzko-niemieckiej, testowanym dawniej poufnie daleko przed złowrogim okiem Amerykańców w Libii Kaddafiego, w Iraku Saddama Husseina ,a ostatnio w Iranie ajatollahów. pojazd ten wzbudził ostatnio wybitną niechęć amerykańskich tajnych służb.kto wie czy baza w Radzikowie koło Słupska nie będzie służyła namierzaniu i zestrzeliwaniu tego szwedzko-niemieckiego technologicznego cuda, stanowiącego konkurencję dla spodków "made in USA".

Ilosc slow wypowiedzianych w danym jezyku gwarantuje tozsamosc narodowa. Liczymy na globalna tozsamosc liczbowa i matematyczna. Ba, liczymy na wyzszosc mozgu nad fiutem, czyli sercem. To, ze fiut to serce, mozna udowodnic latwo na podstawie tworczosci Zyda Adamka Mickiewicza, ktory ma swoj czarny pomnik. Duze serce, jak duzy fiut. Oby z tym fiutem dali rade chinskiej Godzilli, zenskiej carycy i cesarzowej zawsze wszechobecnej i oby nasza Uma jezdzaca Pussy Wagonem (Cipka Wagon), wydostala sie z trumny, w ktora wsadza ja maz zachodni, jak pania Hanne G. Waltz maz wsadzil spozniajac sie z przyniesieniem papierka do urzedu.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 119
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.