| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
panie marto i kasiu fajnioe sie bawicie?? pisaliscie ze pomagacie... a to mi na pomoic nie wyglada... marni z was specjalisci ^^^^
|
|
|
other potrzebujesz pomocy???
to napisz jaki masz problem.... pomozemy ci go rozwiazac.
pozdrawiam
|
|
|
marta potrzebujesz pomocy????
to napisz jaki masz problem... pomozemy go rozwiazac.
pozdrawiam
p.s wysame macie problem ze soba ;)
|
|
|
Ty a o co Ci chodzi????? jak cos Ci nie pasuje to nie wchodz tutaj :P
|
|
|
marto poprostu chce ci pomoc.. ;) napisz jaki masz problem a go rozwiazemy ;)
pozdrawiam ;)
|
|
|
Opisałem swój problem na drugiej stronie tego wątku i Marta mi nie pomogła :/ ;)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
wendol to ze nie masz problemow to nie problem ;) poprostu jestes szczesciarzem bo nikt nie chcialby miec problemow ;) a po za tym ten watek jest przeznaczony dla osob z problemami a skoro ty takowych nie posiadasz wiec tu nie pisz.. chyba ze sie cos zmieni.. ;) ale mysle ze kazdy czlowiek ma problemy chocby malutkie ale nie kazdy chce o nich mowic albo nie chce by ini w nie ingerowali bo sami sa w stanie sobie pomoc... lub chca sie z nimi tylko podzielic i aby ktos ich wysluchal i zrozumial a nie radzil i narzucal jakies swoje rozwiazania.. pozdrawiam ;)
|
|
|
najpierw do other'a wiec..... nie Ty jestes zalozycielem tego watku i skoro nie masz problemow to bardzo Cie prosze nie pisz tutaj ..... i nie wdawaj sie w dyskusje z innymi.... :)))
|
|
|
no ot teraz do czosnkowego wendola ;) jak sam napisales... Twoim problemem jest brak problemow... wiec jak chcesz to moge Ci jakis problemik wyszukac,ale musielibysmy dluzej porozmawiac.... :)))
pozdro
|
|
|
Problem ktory da sie rozwiazac, nie jest problemem. A problem ktorego nie da sie rozwiazac i na ktory nie istnieje rozwiazanie, tez nie jest problemem, bo nalezy sie z nim pogodzic.
papapapa!
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
droga marto wybacz ale nie bedziesz mi mowila gdzie mam pisac i co i jak.. jesli masz z tym problem to go napisz pomozemy ci go rozwiazac.. widzisz?? jednak masz problem ktorym mozemy sie zajac... otoz to ze zalozylas ten watek nie znaczy ze nie moge sie w nim wypowiadac.. bo byc moze ja mam problem?? ale zajmijmy sie twoim..
dlaczego nie moge dyskutowac z innymi?? czyz tylko ty masz takie prawo?? kto to powiedzial?? lub gdzie to jest napisane?? otoz kazdy ma prawo do dyskusji na kazdy temat i skoro ty nie potrafisz udzielac porad zamknij temat lub nie rozwiazuj problemow jesli nie umiesz.. nie mowie ze ja umiem i ze jestem specjalista ale ty napewno takowym nie jestes bo sama masz problem ze soba i powinnas najpierw swoje problemy rozwiazywac a nie wtracac sie w problemy innych pozdrawiam ;)
|
|
|
other skoro juz piszesz do mnie to wypadaloby zaimki osobowe typu"TY" pisac z duzej literki....
co do moich problemow to radze sobie z nimi bardzo dobrze i nie potrzebuje Twojej pomocy....pozdro
|
|
|
wybacz marto ale nie bede pisal takich zaimkow do ciebie ;] skoro radzisz sobie ze swoimi problemami bardzo dobrze to sie ciesze ale nie musisz zmuszac innych do tego zeby je pisali widzisz ja napisalem cos w tym watku juz nie pamietam a ty od razu z tekstem "jaki masz problem powiedz a go rozwiazemy" czy jakos tak sory ale jak ktos by mial problem z ktorym sobie nie radzi to napewno by go tutaj napisal.. pozdrawiam
|
|
|
sluchaj nie zmuszam nikogo do tego,aby pisal tutaj o swoich problemach... poczytaj saobie ten watek od poczatku.... kollman tez mial problemy i radzilysmy mu co ma zrobic... nie mowie,ze nas sluchal,ale wiedzial jakie ktos ma spojrzenie na ta jego sprawe... gdy byl szczesliwy my tez bylysmy....
a to,ze nie uzywasz zaimkow osobowych tzn,ze nie piszesz z duzej litery to tylko swiadczy o Tobie.
pozdro
|
|
|
takie zaimki z duzej litery pisze tylko wtedy kiedy kogos szanuje... a ciebie nie szanuje dlatego uzywam malych liter wiec jesli masz problem poradz sobie z nim sama i tak sie sklada ze czytalem ten watek od poczatku i szczerze powiem wasze rady sa........ pozostawiam to bez komentarza.. pozdrawiam i wiem marta ze bedziesz chciala odpisac na moja odpowiedz dlatego mowie z gory niechce mi sie z tOBA gadac ;] pozdro
|
|
|
Ja tam nie potrafię kłócić się, sprzeczać itp. z kobietą na dłuższą metę - zawsze ją wreszcie przeproszę - najlepiej w cztery oczy :)
Coś mi się jednak wydaje Other, że masz jakiś poważny problem, skoro tak nerwowo reagujesz.
Jak już Marta powiedziała - nikt Cię nie zmusza, a Ty wchodzisz i się bultasz.
I rzeczywiście mógłbyś pisać zaimki z dużej litery - oczywiście nie musisz, ale przyjemniej by było.
Poza tym problem, to nie jest jakiś powód do wstydu, czy czucia się gorszym.
Czasem nawet taka Marta może coś przydatnego zasugerować, lub przynajmniej rozśmieszyć :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |