Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

bluangel Wczoraj o 20:45 Jak z nim postępować to już sama musisz do tego dojść, nie pomagam przejmować kontroli nad innymi ludźmi ;) Pozdrawiam Igor - a czy cię faktycznie kocha to możesz łatwo sprawdzić

Niech Moc Będzie z Tobą

Jak można łatwo sprawdzić ? Chetnie posłucham rady :)

Hej Igor, Ostatnio pisałeś mi, ze niedługo dostanę wskazówkę w sprawie mojej drogi zawodowej.Ja pisałam Ci, przyjęłam prace w pewnym biurze. Dostałam dokumenty do podpisania, dwa razy byłam w firmie, poznalam ludzi i od pierwszego mialam startowac.

....wtedy odezwala sie do mnie firma o ktorej marzyłam i powiedzieli mi, ze to MNIE wybrali na to stanowisko. Mam nadzieje, ze to byl ten znak, na ktory mialam czekac. Wow rzucilam z dnia na dzien wszystkie rozmowy. Mam nadzieje, ze to dobra przyszlosc dla mnie! Pozdrawiam Anet

bluangel 4 dni temu o 22:01 Można wykonać samemu analizę psychometryczną np - czyli wróżbę z wahadełka lub patrząc mu prosto w oczy zapytać go. Ale wcześniej zrób tak: - niech stanie przed lustrem i powie na głos "jutro rano pójdę na nogach na księżyc" - no i popatrz na jego twarz. - apotem na głos patrząc we własne oczy niech powie "kocham tę i tę i mam wobec niej takie a takie plany" A ty patrz tylko w jego oczy ... Pozdrawiam Igor ps. dlaczego to ja mam patrzeć w jego oczy za Ciebie? niema co wydłużać sprawy ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 2 dni temu o 20:05 Widzisz poczułaś się dowartościowana - podeszli cię ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam serdecznie Mam pytanie do Twoich Kart co czuje mezczyzna o imieniu P Do poszczególnych kobiet o imionach U ,L ,P Biedny podziękował za datek Pozdrawiam

nikitaart Wczoraj o 19:27 O mężczyźnie o imieniu P Tarot mówi tak: 1. U - Królowa Monet: materialistka 2. L - IV Kije: intelektualistka 3. P - VII Pucharów: świetna do życia uczuciowego Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witajcie kochani. Jestem tu nowa. Poprosilam ludzi z paranormalnymi zdolnosciami (tak chyba moge napisac?) aby pomogli mi w nietypowej sprawie. Strumyk poradzil mi abym tutaj napisala. Kochani blagam pomozcie. Moj ukochany kociaczek zaginal. Nie ma Go juz ponad 5 tygodni. Bardzo ciezko nam bez niego .Czy jest Tu jakas dobra wrozka ktora moglaby zapytac sie kart gdzie jest kicius? czy do Nas wroci? czy zyje? Nigdy nie zdarzaly mu sie takie wypady. Ma juz ponad 6 lat. Nie wiem moze sie zakochal? Kociaczek urodzl sie we wrzesniu 2011 przywieziony byl z zaniedbanego gospodarstwa. Wiec nie wiem dokladnego dnia naroodzin. Stracilam juz nadzieje ze kiedykolwiek go jeszcze zobacze. Poza tym po jego zniknieciu dzialy sie dziwne rzeczy. Blagam pomozcie dobrzy ludzie.

Witajcie kochani. Jestem tu nowa. Poprosilam ludzi z paranormalnymi zdolnosciami (tak chyba moge napisac?) aby pomogli mi w nietypowej sprawie. Strumyk poradzil mi abym tutaj napisala. Kochani blagam pomozcie. Moj ukochany kociaczek zaginal. Nie ma Go juz ponad 5 tygodni. Bardzo ciezko nam bez niego .Czy jest Tu jakas dobra wrozka ktora moglaby zapytac sie kart gdzie jest kicius? czy do Nas wroci? czy zyje? Nigdy nie zdarzaly mu sie takie wypady. Ma juz ponad 6 lat. Nie wiem moze sie zakochal? Kociaczek urodzl sie we wrzesniu 2011 przywieziony byl z zaniedbanego gospodarstwa. Wiec nie wiem dokladnego dnia naroodzin. Stracilam juz nadzieje ze kiedykolwiek go jeszcze zobacze. Poza tym po jego zniknieciu dzialy sie dziwne rzeczy. Blagam pomozcie dobrzy ludzie. A kotek nazywa sie AZIL

zrezygnowana Wczoraj o 20:23 Trudna sprawa ale Tarot kartami As Kijów i Gwiazda XVII mówi, że jeśli racjonalnie podejdziesz do problemu kot się niebawem odnajdzie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Bardzo Ci dziekuje drogi Igorze. Szukam Go wszedzie. Wystawiam ogloszenie nawet w sieci. Wystawiam jedzenie z jego ulubionym jedzeniem. I o dziwo odkrylam w Nim siersc ktora przypomina jakby Jego. Pozdrawiam Cie serdecznie.Milego weekendu

Bardzo mi przykro, że nic więcej dal ciebie nie mogę zrobić ale od soboty walczę z anginą, dwa dni non stop 39 stopni i takie atrakcje, od wczoraj antybiotyk 10 dni, z wyjazdu na ferie nici ;) Ale wiesz byłm jakos w 100% przekonnay, ze nigdzie nie pojade :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze W przyszłym tygodniu mam sprawę. Bardzo się denerwuje, sprawdź proszę co karty mają na ten temat do przekazania, wesprzyj jakas dobra rada, pozdrawiam...

227ania 9 marca, 12:10 No i jak wam poszło? Pozdrawiam Igor ps. chwilę mnie nie było

Niech Moc Będzie z Tobą

Odpowiedzi na zaległe maile poszły dzisiaj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Przelozono na maj, sędzia się rozchorował. Wiem że nic sie nie dzieje bez przyczyny.może to znak ze powinnam zrezygnować? Sama juz nie wiem znów czekać tyle w stresie... Pozdrawiam

227ania Wczoraj o 20:42 Tak masz rację, nic się bez przyczyny nie dzieje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Albo wydarzy sie cos co karze mi zrezygnować albo cos co utwierdzi mnie w przekonaniu ze robię dobrze i powinnam więcej. Nie wiem która z tych opcji mnie czeka ale oby wyszlo mi na dobre Pozdrawiam

Drogi Igorze Miałam nadzieję że uda mi się porozmawiać z dziadkiem ale niestety. Nie znalazłam w sobie skutecznego sposobu.często zastanawiam się dlaczego jednym przychodzi to bez trudu a innym nie wychodzi pomimo wysiłku. Czuje jakieś ograniczenia (choc nie jestem pewna czy ograniczenie to odpowiednie slowo) Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.