Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Kiedys pisale na tym forum, ze koniec swiata nastapi za okolo 4,5mld lat. Do tego czasu czeka nas kilka zlodowacen, ocieplen klimatu oraz przebiegunowan ziemi. Tak bylo do tej pory i nie widze powodu, aby mialo byc inaczej.Ziemia jako planeta zniknie z kosmosu przez slonce, ktore ja pochlonie. Do tej pory mozemy raczej spac spokojnie. Obawialbym sie raczej istot naczelnych, ktore mieszkaja na tej planeci. One sa bardziej niebezpieczne dla samej ziemi anizeli w chwili obecnej slonce4, komety itp. [%sig%]

Ale gupoty piszecie

poczekamy zobaczymy wesołych œwišt i smacznego jajka

Koniec seiata nastšpi na pewno w 2012 bedzie polaryzacja hihihi

Hmm... Powiem wam jedno .. KONIEC SWIATA JEST JUZ TERAZ ZOBACZCIE CO SIE DZIEJE NA SWIECIE !!! TA NIESPRAWIEDLIWOSC I WOGOLE !!!

Wedłóg starożytnego kalendarza majów koniec œwiata powinien nastšpić w roku 2012.Dzisiaj bardzo dużo o tym myœlałam i nie mogę przyzwyczaić się z tš myœlš!Ale szczerze mówišc cišgle nawiedzajš mnie myœli,w których nie ma mnie w przyszłoœci jako dorosłego człowieka.I nigdy nie mogę wyobrazić.Mam już swoje plany ale chyba nie będę mogła ich dokonać.W końcu KONIEC ŒWIATA powinien kiedyœ nadejœć,prawda?

żyj zgodnie z naturš sumieniem to po pierwsze po drugie to nie ta data będziesz wtedy babciš może nawet emeryture przelejesz Rydzykowi.

tzn synowi Rydzyka

Juz mowielm wielikrotnie n tym forum, ze konca swiata nie bedzie ws rozumieniu jaki funkcjonuje w pojeciu wielu ludzi, ze cos sie skonczy, ze no nie wiem nasz swiat zapodnie sie i nic po nim nie pozostanie. Nasza planeta juz wielokrotnie przechodzila w swej historii takie przemiany. Mozna by to nazwac ewolucja jak jakiegos gatunku zwierzat. Przecierz nastepowaly po sobie kolejne zlodowacenia i ocieplenia klimatu. Ziemia sie rusza. Przemieszczaja sie pod naszymi nogami plyty kontynentalne wytwarzajac ogromne naprezenia co z kolei powoduje trzesienia ziemi. 60km pod naszymi nogami rozposciera sie morze lawy, ktore z kolei powoduja przemieszczanie sie tych plyt tektonicznych. Tak dzieje sie od chwili powstania naszej planety i dziac sie bedzie jeszcze bardzo dlugo. To bardzo zlozony proces zmian na naszej planecie. my nie mamy na to zadnego wpywu. musimy jedynie nauczyc sie z tym zyc. Najgorsze to prawda dopiero przed nami ale nastapi to dopiero za jakies 4,5mld lat gdy nasze slonce wypali sie i stanie wielkim czerwonym karlem pochlaniajac kolejne planety w tym nasza ziemie. Do tego czasu musimy znalezc sobie we wszechswiecie jako ludzki gatunek jakies miejsce do zycia. Inaczej rzeczywiscie zginiemy. Co do roku 2012 to uwazam, ze ma to zwiazek z nastepujacym przebiegunowaniem ziemi. Dzialo sie tak na naszej planecie juz wielikrotnie. Okolo 12 do 15ooo lat temu rowniez mialo miejsce przebiegunowanie i nic sie wlasciwie nie stalo.Najwiekszy problem beda mialy chyba ptaki i piloci samolotow, ktorzy nie beda mogli za pomoca biegunow obrac wlasciwego kursu nsamolotu statku itp.Ptaki rowniez. Moze sie sie okazac, ze ktoregos roku zamiast w marcu poleciec jak co roku na polnoc polecanp na wyspy Wielkanocne lub do Australii. [%sig%]

Jak macie jakieœ problemy a propos końca œwiata to zapalcie sobie jointa - polecam.Jak by Bóg chciał toby pstryknšł w palce i œwiat zamieniłby się w proch.Nikt nie wie kiedy to się stanie, choć nic nie wiadomo, a nóż w 2012. Póki co nie stresójcie się. Bóg jest łaskawy, dla każdego znajdzie się miejsce w niebie. Jeszcze raz polecam wam palenie marihuany, to dobry lek na stres i nie ważne co myœlisz skręt da ci do myœlenia, choć wielu ludzi, którzy nigdy zresztš nie palili uważa, że to wielkie zło Jak będziecie postępować w zgodzie z własnym sumieniem to Bóg was powita w swoich królestwach.

Róbta co chceta w przyrodzie nic nie ginie siema

"z prochu powstales i w proch sie obrucisz" Wedlug przepowiesci jak Bog zejdzie na ziemie to wszyscy beda o tym wiedziec i niebedzie cienia watpliwosci.

koniec tej konsumpcyjnej cywilizacji w jakiej przyszło nam żyć przypadnie na 2012 rok. wtedy to ma zaczšć się era umysłu, zwrócenia się ku Bogu i sprawom naprawde istotnym, a nie na co wydać pienišdze itd. chyba możemy nazwać to tzw. "końcem œwiata" ;)

The End http://www.fantafilm.net/Alfa/O-lett.gif Transkody II i IV Ritorno al più sperduto e dimenticato villaggio dell'universo data 16 04 2006 USA ,Texas , California

jak to kórwa nie bedzie końca œwiata???????????????????????????? ja czekam z zegarkiem w reku!!!!!!!111

nie będzie końca œwiata, tylko koniec tej pierdolonej cywilizacji, a póŸniej przemiana, era wodnika, wolnoœć. Mało z was przetrwa, a szczególnie mało z tych co dzisiaj zamiast zastanawiać się "jak coœ zmienić" zastanawiajš się "jak to przetrwać" :-P

jestem wodnikiem osišgnšłem już stan w którym jestem gotów wejsc do raju nie przemieniajšc go w piekło.

To sš bzdury koniec œwiata nie nastšpi a tybbardziej nie w XXI wieku Dziękuje za wysłuchanie

hahahhahahahahahahahahahaha proszę.

Krzysio: tak mówiš wszystkie dzieci które bojš się końca œwiata i srajš w majtki, a ja nie przesšdzam sprawy, mówię: zobaczymy, dyskretnie jednak spoglšdam na stronę http://earthobservatory.nasa.gov/ i cieszę się, bo antarktyda już topnieje, dalej spoglšdam na wiadomoœci ze œwiata pogody i dowiaduje się że coraz drastyczniejsze sš i coraz liczniejsze zjawiska pogodowe (np. powodzie, trzęsionka ziemi w miejsca gdzie nie powinny być czy huragany), czasem też spoglšdam na info o burzach słonecznych i coraz większych dowodach o przebiegunowaniu ziemi, a to wszystko co mówi nauka, jeszcze sš przepowiednie. Nie będzie końca œwiata, tylko koniec cywilizacji, przemiana. Ale ten kto już dziœ robi pod siebie w strachu przed zmianami i o swoje życie raczej nie przetrwa klęsk które już za pare lat przyjdš.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.