Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

spoko ludziska nic niezwykłego się nie zdarzy może za 200 lat czekać nas bedzie wojna z muzułmanami ale na okres mojego życia (waszego chyba też ) nie przewiduje rewelacji. Będzie co ma być

Dziękujemy za to militar że wypowiedziałeœ swoje pobożne życzenia, czasem prawda w oczy kole, ale nie zmienisz takiego choćby faktu że lodowce na grenlandii topniejš 30 m tygodniowo. Pomijajšc inne fakty, i choćbyœ płakał i zasłaniał oczy na prawdę twój œwiatek zmierza do katastrofy tak czy siak i to znacznie szybciej niż za 200 lat. [%sig%]

Aurellu postawiszmi tarota?

klub Bilderberg 130 ludzi ktorzy trzasa calym swiatem dazo do swiatowego niewolnictwa zlikwidowania panstw i utworzenia jednego rzadu .Wydaja ogromne sumy na destabilizacje krajow 3 swiata oraz do uzalezniania ich od siebie dlatego tez USA zaatakuja Iran bo bedzie mial dostep do taniej energii a tania energia to niezaleznosc przeciez to logiczne Iran nawet gdyby mial nuki to i tak niebylby glupi i walil nim sam w Ameryke.Maja wszedzie wtyczki Mosad CIA itp to sa masoni do 2050 zalozyli sie ze na swiecie bedzie 3mld ludzi kupcie ksiazke Daniela Estulina

Re: Autor: Analizator (---.jgora.dialog.net.pl) Data: 22-07-2005 13:01 Żadne œwięto Drodzy Przyjaciele, jest kilka krajów na tym swicie które tylko czekajš na to żeby Stany padły na pysk, wiem że to paradoksalne ale mimo wszelkiego zła jakie jest autorstwem USA, kraj ten jest również gwarantem jakiejœ równowagi na tym œwiecie i powstrzymuje chorobliwe zapędy oszołomów takich jak koreańczyk, chińczyk, arab, czy rus. Nie sympatyzuje z Bushem ani z politykš prowadzonš przez USA, mam œwiadomoœć że upadek USA będzie miał fatalne konsekwencje dla całego œwiata. Trzeba pamiętać że chińczycy dawno nie wojowali, a majš największš armię na œwiecie, majš też atom, latajš w kosmos i sš chciał nie chciał gospodarczš potęgš. SprawdŸcie kiedyœ waszš torbę z zakupami i przeczytajcie metki przy artykułach które kupicie (oprócz żywnoœci) prawie wszystko jest już produkowane w Chinach. Nie będę przytaczał tutaj przepowiedni, o tym jak to żółta rasa zaleje œwiat, ale dla własnej potrzeby poczytajcie, prawie wszystkie mówiš o tym że podczas III wojny chińcycy ruszš na Rosję, którš zastanš w totalnym rozkładzie. Myœlę że czas, w którym to zrobiš będzie czasem już po upadku USA. Dlatego żadne to œwięto Panowie..... Pozdrawiam Odpowiedz na wiadomoœć Re: Upadek USA - Proroctwa Autor: Romek (---.techtel.com.uy) Data: 14-09-2005 16:33 Bankructwo czai się za rogiem Stan gospodarki USA jest dziœ alarmujšcy Ale ostrzeżenia ekonomistów nie sš w stanie powstrzymać amerykańskiej konsumpcji. Zwłaszcza, że odbywa się ona na cudzy rachunek. We wtorek po południu dwie atrakcyjne blondynki o idealnie białych zębach wychodziły z pracy z Chase Manhattan Bank, dwa kroki od Wall Street. Obie pięknie się uœmiechały, rozmawiały przez telefony komórkowe. Trochę dalej, w Chinatown, przy ulicy Eldrige windziarz pracujšcy w budynku zajmowanym przez warsztaty odzieżowe dusił się w spodniach na szelkach z napisem „The Boss” i w milczeniu liczył kolejne piętra: pierwsze, drugie, trzecie... wreszcie dziewište, ostatnie. Z pozoru każdy z nas oceniłby, że los będzie łaskawszy dla blondynek aniżeli dla chińskiego windziarza. Jednak analitycy giełdowi, naukowcy oraz prasa majš na ten temat zupełnie inne zdanie. WskaŸniki wzrostu gospodarczego zapowiedziane na ten i przyszły rok sš optymistyczne: oscylujš wokół 3 procent, a akcje na Wall Street stojš całkiem nieŸle - w tym roku spadły tylko o 1,28 procent. Jednak Bowman Cutter, specjalista ds. inwestycji banku Warburg Pincus nie ma zadowolonej miny. Twierdzi, że notowania giełdowe powinny rosnšć jak na drożdżach, ale coœ je hamuje. „Tradycyjne wskaŸniki okreœlajšce stan na giełdzie sš bardzo dobre. Mamy cišgły wzrost gospodarczy, zwiększajš się inwestycje i poprawia wydajnoœć pracy. Powinniœmy œwiętować - rok 2004 był najlepszy od 20 lat, a stopy procentowe wcišż pozostajš niskie”. Według Cuttera jedyne logiczne wytłumaczenie sytuacji na giełdzie jest takie: rynek sam wyczuwa problemy strukturalne, przed jakimi w dłuższej perspektywie stanie gospodarka amerykańska. Jedno jest pewne - amerykańscy obywatele dawno już zapomnieli, co to znaczy oszczędzać. Żyjš na kredyt. Wystarczy przejœć się po dowolnym centrum handlowym, aby się o tym przekonać. Niedaleko Strefy Zero w Nowym Jorku znajduje się niezwykle popularny dom handlowy Century 21, sprzedajšcy odzież dobrych marek po rewelacyjnie niskich cenach. Wyprzedaże sš pułapkš dla klientów. Zawsze można znaleŸć jakšœ wymówkę, aby wydać pienišdze. W ten sposób Amerykanie, którzy w latach 80. oszczędzali ponad 8 procent swoich dochodów, dziœ sš uzależnieni od karty kredytowej. Cały naród nie jest w stanie zaoszczędzić więcej niż 2 procent tego, co zarabia. Lawrence Summers, rektor Harvardu twierdzi, że to najniższa stopa oszczędnoœci w historii USA. Rzšd napędza konsumpcję, ponieważ dwie trzecie gospodarki amerykańskiej zależš właœnie od niej. Sytuacja ta sprawia, że nie mogšc pożyczać pieniędzy od własnych obywateli, rzšd szuka innych Ÿródeł kapitału i zapożycza się na przykład w Chinach - jednego z ważniejszych dostarczycieli dolarów do budżetu USA. Kluczem do sukcesu chińskiej gospodarki jest zdolnoœć produkowania wszelkiego rodzaju dóbr po bardzo niskich kosztach. Sš one tanie nie tylko dlatego, że chińska siła robocza jest eksploatowana równie mocno jak nasz znajomy windziarz, lecz także ze względu na słaboœć juana. Niska wartoœć chińskiej waluty wynika z biedy rzšdu, ale rzšd jest biedny na własne życzenie. Swoje dochody chiński rzšd mógłby ulokować tak, by podreperować własne finanse, ale nie jest tym zainteresowany. Gdyby tak zrobił, siła chińskiego juana natychmiast by wzrosła. Amerykanie kupujš i konsumujš produkty „made in China” płacšc za nie w dolarach. Chiński bank centralny nie wymienia ich jednak na juany, utrzymujšc w ten sposób niskš wartoœć swojego pienišdza. Przy słabym juanie ceny chińskich towarów pozostajš niskie. Za zarobionš walutę Pekin kupuje amerykańskie papiery dłużne, a USA korzysta z tych pieniędzy, finansujšc deficyt budżetowy, który sięga już 330 miliardów dolarów. Jedynie nasz windziarz potrafi liczyć i to on właœnie finansuje wygodne życie pracownic Chase Manhattan Bank. Płaci też rachunek za wojnę w Iraku i uiœci ponad 100 miliardów dolarów za naprawę szkód spowodowanych przez huragan Katrina. ! Viva la Revolucion ! ! LIBERTAD O MUERTE ! * usmiechnij sie pomimo wszystko ! * usmiechnij sie ;o) Odpowiedz na wiadomoœć Re: Upadek USA - Proroctwa Autor: NIN (---.pila.cvx.ppp.tpnet.pl) Data: 14-09-2005 18:48 ale zeszcie kurqwa pojechali na 8 tutaj nie ma sie z czego smiac Odpowiedz na wiadomoœć Re: Upadek USA - Proroctwa Autor: Arkadiusz K. (195.205.12.---) Data: 14-09-2005 18:51 Romek - w koncu jest czlowiek na tej planecie, ktory tez to zauwazyl!!! Gleboki uklon w twoja strone, za szeroko otwarta dusze na swiat! Jestesmy swiadkami genezy konca USA, a poczatku nowego narodu Chinskiego! Wszystkie oczy sa zwrocone w USA, ale przyjdzie czas, ze trzeba bedzie zmienic kierunek widzenia. Odpowiedz na wiadomoœć Re: Upadek USA - Proroctwa Autor: NIN (---.pila.cvx.ppp.tpnet.pl) Data: 14-09-2005 19:27 o tak a kiedys przyjdzie czas, ze nie bedzie trzeba zmieniac kierunku widzenia mozna by zec szczesliwa 7 :) Odpowiedz na wiadomoœć Re: Upadek USA - Proroctwa Autor: Romek (---.techtel.com.uy) Data: 15-09-2005 15:34 Tajny klub rzšdzi œwiatem W niedalekiej przyszłoœci wszyscy staniemy się niewolnikami – przekonuje dziennikarz œledczy Daniel Estulin Elitarna grupa polityków i biznesmenów szykuje ludzkoœci straszny los. Daniel Estulin od wielu lat zajmuje się tajemniczym Klubem Bilderberg. Z zebranych przez niego dokumentów wynika, że wszystkie ważne współczesne wydarzenia, od afery Watergate po zabójstwo Aldo Moro, można wytłumaczyć knowaniami tej organizacji. Dowody i przemyœlenia na ten temat autor zawarł w ksišżce „The True Story of Club Bilderberg” (ang. Prawdziwa historia Klubu Bilderberg). Pokój opierajšcy się na niewolnictwie jest tylko grš pozorów. Dzisiaj Bilderbergowie wysługujš się ONZ: błękitne hełmy to ich wynalazek! LA VANGUARDIA: Co to jest Klub Bilderberg? DANIEL ESTULIN: To elitarna grupa 130 wpływowych osób z całego œwiata odbywajšca co roku czterodniowe spotkania. Po co? Celem Klubu jest zniewolenie wszystkich ludzi na ziemi. Zamierzajš stworzyć globalny rzšd, który zawładnie œwiatem. Zlikwidujš podział na państwa, za to wprowadzš jednš uniwersalnš walutę, religię i wspólnš armię. Może nie ma się czego obawiać? Ależ chodzi o wyjštkowo perfidny plan! Jego wprowadzenie w życie oznacza, że wszyscy staniemy się niewolnikami, narażonymi na kaprysy wszechmocnej globalnej władzy. A im łatwiej będzie kierowa㠜wiatem bez państw i bez narodowych armii. Ale w zamian zagwarantujš nam pokój. Pokój opierajšcy się na niewolnictwie jest tylko grš pozorów. Dzisiaj Bilderbergowie wysługujš się ONZ: błękitne hełmy to ich wynalazek! Pańskim zdaniem lepszy jest œwiat z wojujšcymi ze sobš państwami i lokalnymi dyktatorami? Wolę kraje demokratyczne, suwerenne i wolne. To prawda, że dochodzi do konfliktów, wybuchajš wojny. Ale lepsze to niż globalne niewolnictwo. Ale ja wcale nie uważam siebie za niewolnika! Nie? Pozwól, że zapytam: ile pieniędzy jesteœ w tej chwili winien bankowi? Wydaje ci się, że masz dom, samochód? Nic nie masz! Z dnia na dzień mogš podnieœć oprocentowanie kredytu. Jednym z celów Klubu Bilderberg jest pozbawienie ludzi pieniędzy w gotówce. A potem parę kliknięć myszkš i już twoje konto w banku jest puste. Nie wierzysz? Sam zrób dochodzenie. Mam tysišce dokumentów, które potwierdzajš wszystko, co teraz mówię! I te dokumenty przekonajš mnie, że członkowie Klubu potajemnie się spotykajš? Robiš to co roku, za każdym razem w innym miejscu. Jeżdżę za nimi, prowadzę œledztwo. Zdobyłem nawet informatora, który przekazuje mi dokumenty, ryzykujšc własnym życiem. To takie niebezpieczne? Ci z Klubu już raz próbowali mnie zabić. Tak bardzo bojš się tego, co pan ujawnia? Tłumaczš, że ich spotkania sš towarzyskie. Ale angażujš armię ochroniarzy, żeby ukryć się przed dziennikarzami. Przecieki do prasy bardzo im szkodzš Czy ich sekret nie sprowadza się do tego, że chcš wszystko zglobalizować? Przeczytaj mojš ksišżkę. Na jednym ze spotkań założyli, że w 2050 roku na œwiecie będzie żyło około trzech miliardów ludzi. Resztę trzeba wyeliminować – wojnš i głodem. Oto ich plan! Kto wchodzi w skład Klubu? Prezydenci, premierzy, politycy, liderzy partii ze wszystkich krajów, dyrektorzy banków (Banku Œwiatowego, Międzynarodowego Funduszu Walutowego, Centralnego Banku Europejskiego), wielcy biznesmeni. Jšdrem tej organizacji sš dwie rodziny: Rockefellerów i Rothschildów. A gdzie obradowali w tym roku? W małym miasteczku Rottach-Eger, w Bawarii w Niemczech. Spotkanie trwało od 3 do 6 maja. Dowiedział się pan, o czym rozmawiano? Najwięcej uwagi poœwięcono wyznaczeniu daty inwazji na Iran. Termin ustalono na jesień. To chyba nierozsšdne, zważywszy na to, co się dzieje w Iraku... Ale dziœ każda kropla ropy jest sprawš życia i œmierci. Spójrzmy prawdzie w oczy – ropa naftowa niedługo się skończy. Obliczono, że za parę lat baryłka będzie kosztować 200 dolarów. (…) Istnieje co prawda energia nuklearna, ale Klub się niš nie interesuje. Bilderbergowie wiedzš, że każdy kraj posiadajšcy elektrownie jšdrowe jest dobrze rozwinięty gospodarczo i nie można nim ot tak po prostu zawładnšć. (…) Dlatego członkowie Klubu sprawili, że energia jšdrowa ma dzisiaj złš prasę, a kampanię przeciwko niej zlecili Greenpeace. Greenpeace też bierze udział w spisku? A skšd biorš pienišdze na swoje demonstracje? Celem Klubu jest osłabienie wszystkich państw – ze Stanami Zjednoczonymi włšcznie. Zamierzajš zbudować globalnš wioskę, którš następnie będš zarzšdzać. I dlatego irytuje ich, kiedy ludzie domagajš się prawa do posiadania broni. Wykorzystali Michaela Moore’a, żeby zorganizować nagonkę na właœcicieli broni. Mówi pan o filmie „Zabawy z broniš?” Tak. Moore sam jest obrzydliwym globalistš. Mniej obawiałbym się uzbrojonego obywatela, niż tego potwora Davida Rockefellera! Czy ma pan prawo tak obrażać innych? Kiedy w Kanadzie przeprowadzano referendum w sprawie Quebecu, okazało się, że liderzy wszystkich partii politycznych sš opłacani przez Rockefellera. Chodziło o to, aby na rzekach wybudować potężne tamy, a potem zdzierać z ludzi pienišdze za wodę. Ja to ujawniłem. I dlatego próbowali mnie potem zabić! Zna pan jeszcze jakiœ diabelski plan Klubu? Wprowadzenie globalnego podatku na benzynę. Powiedzš nam, że te pienišdze zostanš przeznaczone na pomoc ubogim. Będziemy płacić, a to kolejny krok do totalnej globalizacji. ! Viva la Revolucion ! ! LIBERTAD O MUERTE ! * usmiechnij sie pomimo wszystko ! * usmiechnij sie ;o)

Re: Autor: Mateusz (---.zen.co.uk) Data: 25-09-2005 16:48 Mateuszu ! Właœciwy kierunek ! Ale sprawy sięgajš znacznie głębiej niż możnaby myœleć !!! Za plecami tych wszystkich "dupków" stojš "obcy", choć wiem, że brzmi to jak s-f !!! Wojna pomiędzy "synami bożymi" i "synami szatana" rozgrywa się właœnie tu na Ziemi a jej finał już B.NIEDŁUGO ujrzymy na własne oczy !!! - znacznie wczeœniej niż w np. 2050r. !!! Wiele ciekawych informacji, których nigdzie indziej nie znajdziesz jest na poniższej stronie i wielu innych prowadzonych przez : Sherry Shriner. Mateuszu - wplštujesz się w b.niebezpiecznš grę - ale mam nadzieję, że wiesz co robisz i że stoisz po WŁAŒCIWEJ STRONIE !!! http://www.aliensinthenews.com/articles.htm Pozdrawiam

Trzeba ich zabic

wymordowac wszystkich

ona moze byc oplacana przez amerykanski rzad

albo ma schizofremie

amoze sami schizofremicy sa na forum

http://blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/e/eciczekecik/4.jpg : ŒWIAT 2005 Przepowiednie!!! Autor: Mateusz (---.mtl-london.co.uk) Data: 26-09-2005 23:36 amoze sami schizofremicy sa na forum

Mateusz czynię to odpłatnie . Kontakt na meaila podaj mi swoje dane - date urodzenia , imie i nazwisko . Tu poniżej przedstawiam Linki do krótkich - Œwieżych filmików ;) z UFO polecam zajrzeć !!! WTC filmik 1 ( mało kto go zapewne widział wersja 2 była bardziej rozpowszechniona na necie ) http://video.google.com/videoplay?docid=-4815215761052824077&q=ufo cz2 - 1999r http://video.google.com/videoplay?docid=-6395929210588526982&q=ufo Phoenix - 24 luty 2005 Ufo movie! http://video.google.com/videoplay?docid=2960669055820216556&q=ufo

Hej Aurell, ten tarot to dobra przykrywka do zbierania danych o ludziach z tego forum. I jeszcze za to płacš ! Z jakiej wywiadowni jesteœ (chyba nie z gospodarczej) ? A P E L : Ludzie, nie dajcie się oszukiwać ! Stawianie tarota to jak gra w piotrusia, wojnę, brydżyka, pokerka, ...... - to głupota.

tu się z tobš nie zgodze

Ja bym był skłonny zapłacić za tarota. OK. Można zrozumieć takie intencje, w końcu ten kto go stawia na białym obrusie, czerpie pewnš energię i też chce coœ w zamian. Chce właœnie energii od nas pod postaciš pienišdzy. Maksymalnie byłbym skłonny dać z 50 zł. Ludzie przecież nie umiejš szukać odpowiedzi we własnym wnętrzu. Mnie tarot stawiany przez Aureliana (pozdrawiam) póki co się jeszcze nie sprawdził, ale przynajmniej wierzę w takš wizję przyszłoœci jakš mi podał. I uczę się powoli sam kreować swojš przyszłoœć bez oczekiwania szybkich rezultatów, wiem, że nie jest to łatwe, ale próbować można. Ostatnio powiem wam zakupiłem pierœcień atlantów i muszę powiedzieć, że łšczy mnie z tym pierœcieniem pewna więŸ :). To się nie da opisać słowami, bo to się zwyczajnie czuje. Po prostu wierzę, że ma tę MOC i ochrania mnie mentalnie :). Aurel! Jeœli naprawdę chcesz dostawać pienišdze za usługę to podaj numer konta bankowego. Niech każdy wie, gdzie ma wpłacać, żeby to było jasne.

Hej Aurell, ten tarot to dobra przykrywka do zbierania danych o ludziach z tego forum. I jeszcze za to płacš ! Z jakiej wywiadowni jesteœ (chyba nie z gospodarczej) ? A P E L : Ludzie, nie dajcie się oszukiwać ! Stawianie tarota to jak gra w piotrusia, wojnę, brydżyka, pokerka, ...... - to głupota. Co innego szachy, to gra królewska ! Pozdrawiam szachistów

Ufita Cieszę się że wzięłaœ aktywny udział w moim temacie . Goršco Pozdrawiam i Życzę Miłej Nocy :-) ps. Strumyku z tymi sprawami to lepiej na meaila tj. Cię Prosiłem wczeœniej. Aha .. Ufito znajdziesz tu sporo ludzi którzy mnie znajš i mogš Tobie co nie co powiedzieć o tym czym się zajmuje . Nie opuszczaj nas . Fajnie móc Cię Poznać jako osobę uwzględniajšcš swoje zapatrywanie na te sprawy :):):) Aurelian Łasasowski

Fajnš masz ksywkę, akurat dobrze dobrana do tego forum Aurell. Nie będę Cię pozdrawiać, gdyż moje poglšdy kontrastujš z Twoimi jak dzień z nocš. Czy czytałeœ jš od końca(ksywkę) i celowo jš wybrałeœ, czy tylko to zbieg okolicznoœci ? Zapatrywania zapatrywaniami, a prawda jest tylko jedna !

http://fotografia.interklasa.pl/zdjecia/6424-20050603151032.jpg WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!WYPIERDALAJ !!!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.