| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze to znowu ja. Wiem że Krzyś chciałby mi coś powiedzieć ale narazie nie chce bo to dla niego zbyt trudne. Mam tylko pytanie czy my bedziemy kiedyś razem i czy się spotkamy w realu bo narazie tylko klikamy:(. A jeśli tak to kiedy? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz:)
|
|
|
Drogi Igorze,
co teraz w moim zwiazku? A wlasciwie w bylym zwiazku? Cos z tego jeszcze bedzie czy mam odpuscic?
Pozdrawiam!
|
|
|
Witaj Igorze i dzięki:)
1.Czy jest nam dane (mi i jemu) spotkać się jeszcze?Kiedy?
2.Czy On czeka na mój odzew?
|
|
|
Witaj Igorze, dawno mnie tu nie było. Mam 2 pytania.
1. jak oceniania jest moja praca i osoba?
2. jak potoczą sie moje dalsze losy w tej firmie?
|
|
Lena |
|
drogi Igorze! tak wlasnie dzisiaj w dzien moich urodzin zostawilismy sie!nie wiem czy to dobrze czy zle?! powiedzial mi ze taki juz jest i ze albo mi pasuje albo nie.wiec zabralam moje rzeczy i powiedzilam zegnaj.Powiedz mi prosze czy to juz jest koniec? czy i kiedy znajde ta wlasciwa osobe? o moze to on jest ta moja druga polowa! odpisz mi prosze!dziekuje i pozdrawiam Kara
|
|
|
DZień dobry Igorze :)
mam takie pytanie: czym sie zajme po studiach? Jak bedzie moja praca wyglądać? o ile w ogóle ją znajde :)
pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
kara
41 minut temu
No i co ?
Pozdrawiam
Igor
ps. żyjesz dalej ;)
|
|
|
To ja mam pytanie nie z tej ziemi
Czy wampiry istnieją? Tak czy nie? :D
Może to i śmieszne ale i ciekawe :)
I żeby nie było że pytam o głupoty to spytam o miłość. Gdzie ten mój Romeo? Na uczelni chyba nie...
Jeżeli w ogóle taki będzie.
Pzdr i dziękuję :)
|
|
|
dzieki Igor! tylko nie wiem co dalej? wiem ze swiat mi sie nie skonczyl! boje sie ze nie dam rady byc znowu sama.
|
|
|
ZAKLĘCIA
kara
4 godziny temu
Skończy się użerania i kłopoty ...
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze wczoraj mialam rozmowe z moim lubym! on dalej chce byc ze mna.
cos tam mi wyjasnial ze ma problemy, stresy itd. (ma faktycznie to wiem)
Postanowilam zaryzykowac i do swiat poobserwowac go sobie! juz raz przezylam horror wiec kolejny nie bedzie dla mnie czyms strasznym.teraz ja pobede sobie troche egoistyczna i zaczne wiecej myslec o sobie! a on niech sie stara:) dziekuje bardzo za to co mi napisales ZYJE DALEJ.a co bedzie to bedzie! Bog zaplac
|
|
|
drogi Igorze. podobają mi się dwaj chłopacy - Błażej i Kuba - są oni o rok ode mnie starsi. chciałam się dowiedzieć czy mam może u którego szanse? proszę odpowiedz.
pozdrawiam i dziękuje ; )
|
|
|
Igorze bardzo mi zalezy na tej odpowiedzi............Igorze czy moglbys rozlozyc swoje karty?? Prosze zobacz czy znajde jeszcze kogos z kim uloze sobie zycie? Kto bedzie kochal mnie i moje malenstwa?
|
|
|
Panie Igorze to jeszcze raz ja przepraszam że jestem taka natrętna ale proszę mi powiedzieć czy ta pani jest w tej chwili z moim mężem bardzo mi zależy na tym żeby wiedzieć,Pozdrawiam.
|
|
|
witam wszystkich nie ukrywam że wpisuje się z prośba o pomoc Panie Igorze czy mógłby mi Pan pomóc i powiedzieć kiedy znajdę prawdziwa miłość?nie mam już siły na nic mam wrażenie że straciłam wszystko i że nie mam już prawdziwych przyjaciół czuje sie bardzo samotna kiedy w koncu spotkam kogos kto przy mnie bedzie na dobre i zle z gory bardzo dziekuje za jakies wsazówki- wiem że sporo ludzi zawraca Panu głowę swoimi problemami ale ja juz nie wierze w nic tylko w smutek
|
|
|
"Jedynym powodem dla którego ludzie nie nawidzą siebie,jest to,że uważają się za oddzielonych od Boga. Widzenie siebie poza Bogiem wywołuje poczucie izolacji i totalnej beznadziejności.(...)Kiedy zorientujesz się,że zaczynasz myśleć o (...)problemach,ZATRZYMAJ SIĘ! Pomyśl o Bogu. To jest właśnie rezygnacja z negatywnych myśli o Tobie i problemie.Wyłącz ego.Medytuj,pisz afirmacje,zwracaj Twoje myśli do Boga, będącego zródłem wszelkiej pomocy i uzdrowienia":)
|
|
|
Witam Panie Igorze... od pewnego czasu jest mi bardzo smutna,bo nie mam nikogo....:( chciałabym,aby Pan mi powiedział kiedy bede miała chłopaka?jesli tak to na jaka literke bedzie zaczynalo sie jego imie?jak rowniez czy ten chlopak o ktorym mysle moze kiedys bedzie moj? moja data urodzenia 03.01.1990 imie magdalena
|
|
|
Witaj Igorku ;)
Zajrzyj proszę w karty.
Wczoraj był 6 listopad taką datę podałeś.
A znów mam dylemat były obecne trzy osoby, która z nich to Ten jedyny?
Dziękuję za odpowiedź.
Uśmiech zostawiam :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |