Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Jak widze jak niektórzy piszš takie pierdoły to mnie aż głowa boli!! Ludzie zastanówcie się!! np. tak jak szanowny pan k.s egzorcysta. Niekoniecznie trzeba wywołać szatana o I PANIE K.S. EGZORCYSTO CO PAN ZA PRZEPROSZENIEM PIER...PRZECIEŻ SZATANA SIĘ NIEDA WYWOŁAĆ NAJPRĘDZEJ JUŻ DEMONA. O A NAJPRĘDZEJ PODKREŒLAM NAJPRĘDZEJ SZATANA DAŁO BY SIĘ WYWOŁAĆ DNIA 6.06.2006 O I PRZEPRASZAM POMYLIŁEM SIĘ SZATANA MOŻNA BY BYŁO W TEN DZIEŃ TYLKO "ZAPROSIĆ"

czyli jak i co

ty chyba nie wiesz co to jest szatan

A ty wiesz? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a kim ty do diabła jestes ze .... zapraszac szatana chcesz?????

Gustli nie napisał, że chce zapraszać szatana. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Chciałabym dowiedzieć się w jaki sposób można wywoływać duchy tak aby był to pewniak i aby nikomu nic się nie stalo. Dziekuje

Ryzyko zawsze istnieje. [%sig%]

cze koledzy macie ochote wywolywac duchy//?/??jestesmy na ufo kosmos zjawiska paranormalne seti ufo kliknij

jezei ktos lubi czarnš magię bardzo prosze o kontakt na gg 4051289

a demon i szatan to nie to samo <lol>

ja też bym sie chicała dowiedzieć jak sie wywołuje duchy.. Wiem ze to może mieć straszne konsekwencje itd ja to wszytsko wiem ale jednak chce spróbować to mój wybór!!! więc prossze o podanie mi sposobu choćby miało to się zakończyć dla mnie œmierciš czy kalectwem. moj e-mial to katie_as88@interia.pl prosze o podawanie sposobów a nie odradzanie wywoływania

jestescie niezle walnienci zeby wiezyc w t6e bajki <><><>ja tam tylko wieze w to ze mozna wywolac demona lub osobe ktora zmarla macie niezle fikceje w glowach debile hahahah

kiedy pierwszy raz wywoływałam duchy to miałam 11 lat! bardzo się bałam ale jakoœ wytrzymałam. Pokazały mi to koleanki. Robiłam to tylko raz a tak mnie to wcišgnęło że taraz robię wszystko żeby dowiedzieć się o tym coœ więcej!!! Jeœli ktoœ ma na ten temat do powiedzenia coœ ciekawego to piszcię na adres: karaczan1000@interia.pl dzięki!

czy na prawd potrafisz zrobić tak aby wywołany duch nie straszył?? ja znam tylko jeden sposób: szybko zamknšć bramę i w tedy uch nie ma do ciebie dostępu znacie jeszcze coœ?? piszcie:karaczan1000@inetria.pl

Do 2000 karaczanów! A po cholerę wywoływać duchy? [%sig%]

Gustli Po pierwsze - jak się na czymœ nie znasz to sie nie wypowiadaj i nie zaœmiecaj forum... Po drugie - Jeżeli sie komuœ uda wywołać "ducha" to jest to w 100% szatan Po trzecie - ducha można wywołać bez względu na datę... Po czwarte - Wywoływanie duchów polega na zaproszeniu go do swojego życia. Ps. Ula "duchy" nie straszš one stopniowo niszczš życie człowieka doprowadzajšc go w ostatecznoœci do potępienia...

Jak wywołac ducha dokładnie opis!! Prosze napisz na email lub na moje gg:3035910. BO chciałbym to zrobić. PROSZĘ................ P.S.Czy da się z nimi rozmawiac

w 100% szatan?;) Nie no ok. każdy ma swoje przkonania, według moich często przywoływane sš złe duchy podajšce sie za te które chcielismy wezwać. A "duchy" nie sš zawsze złe, ale takie bywajš, dlatego nzależy zostawić je w spokoju. Niekażdy lubi jak sie go obudzi ze snu i każe gdzieœ odrazu iœć:p. PS. Duchy to zagubione dusze a nie potępieni. (według mnie)

Hm a ktos juz z was wywolal kiedys ducha jakiegos bo wszyscy tylko gadacie nie wywoluj nie mysl nawet o tym i wogole .Sam bym wywolal ale nie moge znalesc tak ciekawskich ludzi jak ja (((
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.