| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Jak widze jak niektórzy piszš takie pierdoły to mnie aż głowa boli!! Ludzie zastanówcie się!! np. tak jak szanowny pan k.s egzorcysta. Niekoniecznie trzeba wywołać szatana o I PANIE K.S. EGZORCYSTO CO PAN ZA PRZEPROSZENIEM PIER...PRZECIEŻ SZATANA SIĘ NIEDA WYWOŁAĆ NAJPRĘDZEJ JUŻ DEMONA. O A NAJPRĘDZEJ PODKRELAM NAJPRĘDZEJ SZATANA DAŁO BY SIĘ WYWOŁAĆ DNIA 6.06.2006
O I PRZEPRASZAM POMYLIŁEM SIĘ SZATANA MOŻNA BY BYŁO W TEN DZIEŃ TYLKO "ZAPROSIĆ"
|
|
|
A ty wiesz?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
a kim ty do diabła jestes ze ....
zapraszac szatana chcesz?????
|
|
|
Gustli nie napisał, że chce zapraszać szatana.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Chciałabym dowiedzieć się w jaki sposób można wywoływać duchy tak aby był to pewniak i aby nikomu nic się nie stalo. Dziekuje
|
|
|
Ryzyko zawsze istnieje.
[%sig%]
|
|
|
cze koledzy macie ochote wywolywac duchy//?/??jestesmy na ufo kosmos zjawiska paranormalne seti ufo kliknij
|
|
|
jezei ktos lubi czarnš magię bardzo prosze o kontakt na gg 4051289
|
|
|
ja też bym sie chicała dowiedzieć jak sie wywołuje duchy.. Wiem ze to może mieć straszne konsekwencje itd ja to wszytsko wiem ale jednak chce spróbować to mój wybór!!! więc prossze o podanie mi sposobu choćby miało to się zakończyć dla mnie mierciš czy kalectwem. moj e-mial to katie_as88@interia.pl prosze o podawanie sposobów a nie odradzanie wywoływania
|
|
|
jestescie niezle walnienci zeby wiezyc w t6e bajki <><><>ja tam tylko wieze w to ze mozna wywolac demona lub osobe ktora zmarla macie niezle fikceje w glowach debile hahahah
|
|
|
kiedy pierwszy raz wywoływałam duchy to miałam 11 lat!
bardzo się bałam ale jako wytrzymałam. Pokazały mi to koleanki. Robiłam to tylko raz a tak mnie to wcišgnęło że taraz robię wszystko żeby dowiedzieć się o tym co więcej!!! Jeli kto ma na ten temat do powiedzenia co ciekawego to piszcię na adres:
karaczan1000@interia.pl
dzięki!
|
|
|
czy na prawd potrafisz zrobić tak aby wywołany duch nie straszył??
ja znam tylko jeden sposób:
szybko zamknšć bramę i w tedy uch nie ma do ciebie dostępu
znacie jeszcze co??
piszcie:karaczan1000@inetria.pl
|
|
|
Do 2000 karaczanów!
A po cholerę wywoływać duchy?
[%sig%]
|
|
|
Gustli
Po pierwsze - jak się na czym nie znasz to sie nie wypowiadaj i nie zamiecaj forum...
Po drugie - Jeżeli sie komu uda wywołać "ducha" to jest to w 100% szatan Po trzecie - ducha można wywołać bez względu na datę...
Po czwarte - Wywoływanie duchów polega na zaproszeniu go do swojego życia.
Ps. Ula "duchy" nie straszš one stopniowo niszczš życie człowieka doprowadzajšc go w ostatecznoci do potępienia...
|
|
|
Jak wywołac ducha dokładnie opis!!
Prosze napisz na email lub na moje gg:3035910.
BO chciałbym to zrobić.
PROSZĘ................
P.S.Czy da się z nimi rozmawiac
|
|
|
w 100% szatan?;) Nie no ok. każdy ma swoje przkonania, według moich często przywoływane sš złe duchy podajšce sie za te które chcielismy wezwać. A "duchy"
nie sš zawsze złe, ale takie bywajš, dlatego nzależy zostawić je w spokoju.
Niekażdy lubi jak sie go obudzi ze snu i każe gdzie odrazu ić:p.
PS. Duchy to zagubione dusze a nie potępieni. (według mnie)
|
|
|
Hm a ktos juz z was wywolal kiedys ducha jakiegos bo wszyscy tylko gadacie nie wywoluj nie mysl nawet o tym i wogole .Sam bym wywolal ale nie moge znalesc tak ciekawskich ludzi jak ja (((
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |