Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

witam serdecznie Biedny postał datek Co powiesz o relacji Vasilis & Ul czy ma szansę ? Jestem ciekawa co myślisz o tej relacji. Pozdrawiam serdecznie :)

Drogi Igorze Biednego nie spotkałam ale pieniążki powędrowały do puszki na hospicjum dla dzieci Pozdrawiam

227ania 2 dni temu o 11:21 Dziękuję, chwilę mnie nie było miałem małą infekcję ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

nikitaart 4 dni temu o 20:36 Tarot kartami Koło Fortuny X i IV Kije mówi, że ta relacja ma szansę ale potrzebuje czasu, muszą do siebie dojrzeć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Miszel17 5 dni temu o 19:58 Tarot kartami Umiarkowanie XIV, Królowa Monet oraz VII Pucharów mówi, że kandydat nr 1 - taki sobie kandydat nr 2 - egoista kandydat nr 3 - rokuje najlepiej Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

justek103 22 czerwca, 11:31 Przemyślę o sposobie twojej nauki ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze :(

Dziękuję serdecznie za odpowiedź Igorze. Czy karty mogły by pokazać dlaczego ten mężczyzna jest wolny a może nie jest tylko tak mówi ? Chciałabym wiedzieć czy mogę inwestować w to uczucie ? Biedny dostał datek i był wdzięczny . Pozdrawiam

227ania 14 godzin temu Dlaczego jęczysz, wszystkie karty masz w swoich rękach, do tego wszystko umiesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

nikitaart 10 godzin temu Jak się sama nauczysz rozpoznawać uczucie jeśli nie spróbujesz? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Wiesz Igorze jak to człowiek się wirtualnie poznaje ? Nie wszystko jest takie jasne jak w realu . Dlatego pytam :)

Drogi Igorze Wciąż szukam w sobie tego"sposobu", tej jak to można określić "metody" Pozdrawiam

227ania 2 dni temu o 21:18 Zatem widzę trzeba będzie posadzić cię przed Magicznym Lustrem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Tzn?

Witam serdecznie Czy nowo poznany mężczyzna P C jest uczciwy ? czy jest wolny ? Biedny otrzymał pieniądze i podziękował .

Drogi Igorze Dzis juz troche lepiej, choc jeszcze pewnie kilka takich dni przede mną. Chciałabym wiedziec skąd to sie bierze. Pozdrawiam

Cześć Igor, Powysyłałam trochę CV i nawet mam pewne odzewy. W następnym tygodniu też spotkanie o pracę. Czy coś z tych rozmów wyjdzie? Czy jest szansa na dogadanie się, otrzymanie nowej pracy i pozostanie w niej na dłużej? Biednego obdarowałam pozdrawiam, Aneta

anet Wczoraj o 13:49 Tarot kartami VI Mieczy i VII Kijów mówi, że pracę którą otrzymasz nie możesz traktować jako docelową. Najlepiej gdybyś po jakichś 3 miesiącach przeniosła się do następnej. Pozdrawiam Igor ps. dopiero ta trzecia da ci pełne zadowolenie ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 3 dni temu o 16:16 Z życia to jest wszystko ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Fena4 7 dni temu o 13:44 Tarot kartami VI Kijów i X Mieczy mówi, że musisz uważać by przy nim nie upaść moralnie i nie utracić zdrowego rozsądku. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.